واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
ظرفیت توریسم پذیری پارس جنوبی مغفول مانده است بوشهر- ایرنا - مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: یکی از ظرفیت های توسعه در پارس جنوبی صنعت توریسم است که تاکنون از استفاده ازاین قابلیت، غفلت شده است.
به گزارش ایرنا مهدی یوسفی روز چهارشنبه دربازدید از آثار تاریخی بافت قدیم شهر بوشهر افزود: پارس جنوبی و مناطق میراثی پیرامون این صنعت بویژه بندرسیراف از ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر داخلی و خارجی برخوردار است که باید زیرساخت های لازم تحقق این مهم فراهم شود.
وی اضافه کرد: بخشی مهم از درآمد بسیاری از کشورهای توسعه یافته از صنعت توریسم حاصل می شود.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس اضافه کرد: استان بوشهر با پیشینه تاریخی چندین هزار ساله دارای قابلیت بالایی درصنعت گردشگری است اما تلاش جدی برای استفاده بهینه از این ظرفیت تاکنون انجام نشده است.
یوسفی گفت: صنعت گردشگری زمینه ساز کارآفرینی، رونق اقتصادی وشکوفایی بخش های مختلف است.
وی افزود: ایجاد زیرساخت های گردشگری یکی از رسالت های دولت است تا در کنار آن بخش خصوصی نیز انگیزه سرمایه گذاری دراین زمینه پیدا کند.
یوسفی ادامه داد: از ماموریت های اساسی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در توسعه اقتصادی پارس جنوبی درکنار زمینه سازی برای فعالیت های صنایع نفتی و پایین دستی مرتبط، توجه به صنعت توریسم و مسایل فرهنگی منطقه است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس اضافه کرد: فرهنگ پایه و اساس پیشرفت و توسعه پایدار است و نامگذاری شعار سال که تلفیقی از فرهنگ و اقتصاد است نیز درهمین راستاست.
وی گفت: درکنار دستاوردها و خدمات سترگ نظام دو اقدام شاخص که باعث غرور و فخر ملی هر ایرانی است نیروگاه اتمی و پارس جنوبی است که در استان بوشهر واقع شده اند که باید از طریق فعالیت های فرهنگی برای معرفی آنها اقدام جدی تری انجام شود.
یوسفی افزود: اگر قرار است استانی رشد کند باید تمرکز خود را به سمت فرهنگ سوق دهد که با تحقق این مهم سایر ظرفیت ها نیز شکوفا خواهد شد.
وی یادآورشد: سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس آمادگی دارد در چارچوب قانونی زمینه توسعه فعالیت های فرهنگی بویژه زمینه سازی درحوزه بندرسیراف را فراهم کند.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس اظهارکرد: هم اینک شرکت های مختلفی در پارس جنوبی حضور دارند که سالانه بودجه هنگفتی در بخش فرهنگی هزینه می کنند اما به دلیل تخصصی نبودن متولیان، از آنها استفاده نمی شود.
یوسفی ادامه داد: این بودجه ها باید به صورت متمرکز در اختیار دستگاه های فرهنگی از جمله اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر قرار گیرد تا برای سیاست های نظام و ارتقای سطح فرهنگ هزینه شود.
وی گفت: تجمیع شدن بودجه فرهنگی شرکت های نفت، گاز و پتروشیمی موجود دراستان بوشهر و هزینه کرد آن توسط دستگاه متولی امور فرهنگی زمینه انجام کار کیفی و اثرگذار را فراهم می کند.
عمارت حاج رییس و دهدشتی، مدرسه سعادت و بنیاد ایران شناسی شعبه بوشهر از جمله آثار تاریخی مورد بازدید مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس بود. ک/2
628/539
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
18/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]