تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه يكى از شما به خانه خود وارد مى‏شود، سلام كند، چرا كه سلام بركت مى‏آورد و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836137249




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رودان در عزای نخستین بانوی اسلام به سوگ نشست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رودان در عزای نخستین بانوی اسلام به سوگ نشست رودان- ایرنا- همزمان با فرارسیدن دهمین روز از ماه مبارک رمضان، عاشقان و شیفتگان آل الله در رودان با سیاهپوش کردن در و دیوار شهر، برافراشتن پرچم سیاه عزا، با چشمانی اشک آلود و قلب هایی اندوهگین، در عزای غروب غریبانه نخستین بانوی اسلام حضرت خدیجه کبری ( س) مرثیه غم سرودند.


به گزارش سه شنبه ایرنا رودان در این لحظات سراسر حزن و اندوه، حال و هوای غریبی دارد، کوچه و خیابان، کوی و برزن در اندوه کوچ غریبانه بانوی آفتابی خانه وحی و رسالت، سیاهپوش و محزون است.
آیین های سخنرانی، سینه زنی، روضه خوانی و مرثیه خوانی در شب و روز این عزای بزرگ در شکوه و عظمتی خاص در جای جای شهرستان صد درصد شیعه رودان برگزار و عاشقان و شیفتگان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) با حضور در مساجد، تکایا و بقاع متبرکه، بر سر و سینه زنان در عزای بانویی از جنس نور، معرفت و معنویت به سوگ نشستند و اشک ماتم ریختند.
شیعیان، عاشقان و محبان اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، بیرق عزای همسر و هم سِرِّ پیامبر خوبی ها را در شکوه و عظمتی خاص در جای جای شهرستان صد درصد شیعه رودان به اهتزاز در آوردند و این مصیبت بزرگ و جانکاه را به ساحت مقدس حضرت ولی عصر (عج) تسلیت گفتند.
مردم با گسترانیدن فرش عزای چراغ روشن شب های رسالت و هدایت، با پخش نذری و برپایی ایستگاه صلواتی از راه دور و از پس فرسنگ ها فاصله، عشق و ارادت خود به ساحت مقدس حضرت خدیجه (س) را ابراز کردند.
ای اسوه ایثار و مقاومت، هجرت آسمانی ات تلخ ترین و دردناک ترین حقیقتی است که گلوی عطشان زمان و زمین را سخت فشرده است.
ای حامی و تکیه گاه نستوه رسالت و امامت، بیش از هزار است که زخم وفات تو بر شانه های خسته و بی رمق کائنات، سنگینی می کند.
با کوچ تو ای بانو، رنج و اندوه غربت و یتیمی بر سیمای روحانی و آسمانیˈ محمد امینˈ نشست و درست از همان حوالی بود که دیگر کسی پیامبر خوبی ها را شادمان ندید.
هوای مکه بی عطر وجود خدیجه (س) چه دردناک و شکننده بود، در تمام آن لحظات کشنده و آزار دهنده، تنها دلخوشیˈ محمد امینˈ ریحانة النبی، دردانه پرورش یافته در دامن عفت و نجابت آن بانوی آیینه و آفتاب بود.
ای همسر و هم سِرِّ رسول خدا، غریبانه و دلتنگ از کاشانه ساده و محقرˈ محمد امینˈ تا ملکوت پر کشیدی و روح و جان رسول خوبی ها را در آتش هجر بسوختی.
ای بانوی عشق و عاطفه تاریخ گواه است که تو نخستین زنی بودی که به رسالت رسول خوبی ها لبیک گفتی و دارایی هایت موجب والایی، عزت و کرامتت شد.
قارون های عرب خواستار تو بودند اما تو خواستار صداقت و امانتداریˈ محمد امینˈ شدی و تمام دارایی ات را در راه ترویج و تبلیغ دین و رسالت پیامبر خوبی ها، جاودانه ساختی.
ای گنجینه ایمان در تنگنای دوران، در دورانی که عطش جهل و نادانی بر لب های بشریت تازیانه می زد و انگشت کتمان و تکذیب قلب حقانیت حق را نشانه رفته بود، این تو بودی که به حقانیت پروردگار جهانیان شهادت دادی و ˈمحمد امینˈ را تصدیق کردی.
ای بانوی آفتاب، تو یکی از آن چهار زن کامل آفرینشی که یازده ستاره پر فروغ امامت و ولایت از وجود و ذات پاک و مطهرت ریشه گرفت تا مسیر سعادت، هدایت و تکامل برای بشریت به روشنی تفسیر شود.
با صبر و استقامتی مثال زدنی دوشادوش محمد (ص) جنگیدی و پایمردی کردی تا ارزش ها و فضائل اخلاقی در گستره عالم هستی و حیات بشریت ظهور و تجلی یابد و آدمی از گرداب هولناک و کشنده ضلالت و گمراهی رهایی یابد.
اُمّ المؤمنین، حضرت خدیجه کبری (س) دختر خویلد بن اسدبن عبدالعزی نخستین همسر رسول خدا (ص)، از زنان شریف، اصیل و نامدار عرب و اسلام می باشد.
آن حضرت با وجود اینکه در عصر جاهلیت، در مکه معظمه دیده به جهان گشود و در آن شهر قبیله گرا و طایفه مدار، رشد و کمال یافت، در عفت، نجابت، طهارت، سخاوت، حسن معاشرت، صمیمیت، صداقت، مهر و وفا با همسر، کم نظیر بود و وی را در آن عصر، طاهره و سیده نساء قریش می خواندند و در اسلام یکی از چهار بانویی که بر تمام بانوان بهشت فضیلت و برتری دارند، شناخته شد و جز دختر ارجمندش حضرت فاطمه زهرا (س)، هیچ بانویی این مقام و فضیلت را نیافت.
حضرت خدیجه کبری (س) در چهل سالگی با امین قریش، حضرت محمد (ص) که در سنّ بیست و پنج سالگی بود ازدواج کرد، این دو بزرگوار زندگی شرافتمندانه و اصیلی را پایه ریزی کردند، که در تاریخ بشریت بی همتا و بی مانند است.
حضرت خدیجه کبری (س) به پیامبر (ص) عشق و علاقه ویژه ای داشت و هنگامی که آن حضرت به رسالت مبعوث شد، تمام توان و دارایی های خویش را در اختیار آن حضرت گذاشت، تا در راه رشد و تعالی اسلام هزینه کند.
او نخستین زنی بود که به آن حضرت ایمان آورد و در این راه مشقت ها و آزارهای فراوان طایفه قریش و اهالی مکه را به جان خرید.
آن حضرت در تمام صحنه ها یار و یاور رسول خدا (ص) و موجب تسلی قلب شریف آن حضرت بود و در روزگار سخت تبعید در شعب ابی طالب، هیچگاه آن حضرت را تنها نگذاشت و با تمام وجود از ایشان حمایت می کرد.
سرانجام این بانوی فداکار، پس از سال ها تلاش و مجاهدت و 25 سال خدمت به رسول گرامی(ص) و دین مبین اسلام، پس از بازگشت از محاصره قریش در شعب ابی طالب به مکه معظمه، در دهم رمضان سال دهم بعثت، جان به جان آفرین تسلیم کرد و زمان و زمین را در غمگینانه ترین مصیبت فرو برد.
پیامبر اکرم (ص) در مدت کوتاهی، دو یار و پشتیبان خویش، یعنی عمویش ابوطالب و پس از وی، حضرت خدیجه کبری (س) را از دست داد و از این باب، بسیار اندوهگین و ماتم زده بود و روزگار سختی را پشت سر می گذاشت. به همین جهت، آن سال را ˈعام الحزنˈ (سال اندوه) نامیدند.
پیکر مطهر حضرت خدیجه کبری (س) پس از غسل و کفن در حجون مکه به خاک سپرده شد.
پیامبر اکرم (ص) در شأن همسرش حضرت خدیجه (س) فرمود: سوگند به خدا، پروردگار کسی را بهتر از خدیجه نصیبم نکرد. زیرا در حالی که مردم، کفر می ورزیدند، او به من ایمان آورد، در حالی که مردم تکذیبم می کردند، او مرا تصدیق کرد، در حالی که مردم محرومم کرده بودند، او با دارایی های خود با من مساوات کرد و خداوند از او به من فرزندانی عطا کرد، که از سایر همسرانم چنین موهبتی نصیبم نشد.
رحلت جانسوز حضرت خدیجه کبری (س) ام المومنین تسلیت باد. ک/4
7196/668

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




17/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن