تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836649926




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مهربانی رسانه های غربی در قبال شیاطین


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: مهربانی رسانه های غربی در قبال شیاطین


رسانه‌‌های کشورهای مدعی حقوق بشر غربی با چشم‌پوشی از جنایات داعش، آنان را حمایت کرده و مهر تاییدی بر اعمال آنها می زنند. دربحبوحه جنگ اول خلیج فارس درسال 1991 که در آن جرج بوش پدرفرماندهی تهاجم نظامی گسترده نیروهای ائتلاف به ارتش صدام را برعهده داشت ، "ژان بودریار " (Jean Baudrillard ) جامعه شناس فرانسوی در کتابی جنجالی و پرفروش ، از زاویه ای دیگر به این حمله و اقدام نظامی غرب علیه عراق پرداخت . عنوان کتاب این بود : " جنگ خلیج فارس اصلاً اتفاق نیفتاد " !
 
این گزاره مبتنی بر حقایق نهفته ای بود که آمریکایی ها در تلویزیون آن را ندیده بودند ! اغلب مردم در آمریکا ، کشورهای اروپایی و حتی خود شهروندان عراقی ، از جنگ عراق همان قدر می دانستند که در ماهواره ها و گزارش های خبری شبکه سی ان ان و بی بی سی دیده و شنیده بودند ! در واقع آنها فقط در جریان بخشی از اخبار جنگ بودند که البته بصورت گزینش شده و در مواردی وارونه از طریق این رسانه ها به ایشان منتقل شده بود . نویسنده این کتاب به همین مسئله اشاره کرده و نوشته است که آنچه از اخبار جنگ در رسانه ها می بینید و می شنوید، کاملاً متفاوت با آن واقعیتی است که در میدان جنگ در حال وقوع است .
در این کتاب مثالهای فراوانی از این فریب رسانه ای عنوان شده و بودریار در پایان به این نتیجه گیری می رسد که ارتش رسانه ای در بیشتر موارد ، با پیشگامی ، زمینه لازم را برای مداخله نیروی نظامی در کشور هدف هموار می سازد . در حال حاضر نیز احتمال دارد که بسیاری از شما بحران بوجود آمده در عراق را از طریق رسانه ها پیگیری کنید . وقتی این اخبار را دنبال می کنید این تصور پیش می آید که احتمالا" پس از ورود به این کشور ، با عده زیادی از تروریست های شورشی موسوم به داعش در خیابان ها و میادین اصلی شهر مواجه خواهید شد . اما اگرخوب دقت کنید این تصویری است که رسانه ها آن را عرضه می کنند و به جرات می توان گفت که در عراق ، چیزی به نام ارتش منسجم داعش وجود ندارد جز تعدادی تروریست اجاره ای که سعی دارند با استفاده از ابزار جنگ روانی و تبلیغات وسیع ، رعب و وحشت ایجاد کنند . البته شکی نیست که عراق ، امروز درگیر بحران گسترده ایست که ریشه آن به تاریخ این کشور و احیانا" غفلت انقلابیون این کشور برای ساماندهی ارتشی نوین و پاکسازی قوای نظامی این کشور از لوث وجود خائنین بعثی بر می گردد . شواهد موجود نشان از آن دارد که این افراد بیش از آنکه به کشور خود وفادار باشند ، مزدوران حکومت سعودی و در خدمت رژیم صهیونیستی و اشغالگران آمریکایی هستند .
اما آیا تصویر رعب آور رسانه ها ، اکنون در سرتاسر عراق به چشم می خورد ؟
تروریست های داعش
گروهی که امروز تحت لوای نام داعش با حکومت مرکزی عراق در ستیز است ، چیزی بیشتر و فراگیرتر از یک اتحاد نوپا و لرزان میان یک گروه تکفیری و بعثیهای عراق نیست . اتحادی که مانور تبلیغاتی و رسانه ای غربی و عربی به کمک آن آمده و با حرکتی هدفمند سعی می کند واقعیت را به گونه ای دیگر به مردم دنیا انتقال دهد . در واقع رسانه ها با اغراق درباره قدرت داعش و تعداد اعضا و وحدت آنان ، مهربانی خود را در حق آنان ثابت کرده و نگاه ویژه ای به آنها دارند.
به عنوان مثال هر اقدام کوچک داعش و سایر گروهک های تروریستی با استفاده از ابزار رسانه ای و جنگ روانی ، موفقیتی بزرگ جلوه داده می شود و به این ترتیب افکار عمومی تحت تاثیر قرار گرفته و ناامیدی در میان آنان شدت می گیرد . علاوه بر آن با به تصویر کشیدن صحنه های خونبار و غیر انسانی ، تلاش می شود تا موجی از فشار روانی علیه مردم عراق ایجاد شود . " بشار جعفری " سفیر سوریه در سازمان ملل متحد از رویکرد شبکه های غربی در خودداری از تروریست نامیدن گروه داعش انتقاد کرده و می گوید : " چه کسی از داعش حمایت می کند ، چه کسی از داعش حفاظت می کند و چه کسی به داعش این فرصت را می دهد تا از مرز سوریه عبور کند و حاکمیت عراق و سوریه را نقض کند؟ مشکل همین است که آنان حمایت می شوند و این حمایت با انواع و اقسام روشها است ."
جعفری تصریح می کند :" اگر به رسانه های غربی از سی ان ان ، نیویورک تایمز ، واشنگتن پست ، لوموند ، اشپیگل ، ایندیپندنت ، وال استریت ژورنال و غیره نگاه کنید می بینید که همه آنها تا این لحظه ، داعش را به عنوان یک گروه تروریستی توصیف نمی کنند بلکه این رسانه ها داعش را به عنوان شبه نظامیان ، جهادی های سنی و یا انقلابیون توصیف می کنند ! من هرگز نشنیدم که هیچ گزارشگر آمریکایی در سی ان ان یا دیگر شبکه ها ، داعش را به عنوان یک گروه تروریستی توصیف کند ، هرچند داعش در فهرست شورای امنیت سازمان ملل متحد جزو گروههای حامی تروریسم است.پس ما در اینجا شاهد یک ریاکاری وقیحانه هستیم که باید آن را زیر سئوال برد . در واقع انتشار حجم وسیعی از تصاویر مربوط به کشتار مردم توسط داعش ، نه تنها با محکوم کردن آنها همراه نیست بلکه با هدف ایجاد هراس و وحشت در بین مردم پخش می شود و به تحقق اهداف داعش کمک می کند . از سوی دیگر ارائه تصویری مذهبی از جنایات داعش در عراق ، پروژه اسلام هراسی را نزد افکار عمومی غرب شدت بخشیده و سندی هرچند غیر واقعی درمورد ادعاهایی مبنی بر خشونت مسلمانان در رسانه ها ارائه می کند .
پایگاه خبری " العهد " لبنان در مقاله ای به تشریح مواضع رسانه ای عربی و غربی درباره داعش پرداخته و می نویسد :" نحوه پوشش خبری تحولات عراق در رسانه های سعودی و استفاده از عناوینی مانند انقلابیون برای تروریستهایی که دستشان به خون مردم بی گناه سوریه و عراق آلوده است ، به خوبی نشان میدهد که این رسانه ها جهت دار عمل کرده و به سخنگوی گروه تروریستی داعش تبدیل شده اند ."
در ادامه این مقاله آمده است :" نمونه دیگری از پوشش خبری مغرضانه و جهت‌دار رسانه ها به ویژه رسانه های سعودی اینست که از ارتش عراق تحت عنون ارتش نوری مالکی یاد می کنند . آنان با این کار در تلاش هستند ارتش را نیروهایی سیاسی جلوه دهند و وجهه ملی آن را نفی کنند . این رسانه ها در واقع با توسل به این شیوه‌ها در تلاش برای رواج موضوع تقسیم عراق به بخش‌های مختلف براساس دین و قومیت هستند و برای تحقق این هدف به گروه‌های تروریستی مانند داعش و حمایت از آنان متوسل شده‌اند ."
 بی بی سی
درحال حاضر رسانه‌‌های کشورهای مدعی حقوق بشر غربی با چشم‌پوشی از جنایات داعش، آنان را حمایت کرده و مهر تاییدی بر اعمال آنها می زنند براین اساس شبکه خبری آلمانی " دویچه‌ وله " دراخبار و گزارش‌های خود از این تروریست‌ها با لفظ " نیروهای جهادگر" و "نیروهای افراطی موسوم به داعش" یا اصطلاح " شبه‌نظامیان گروه دولت اسلامی عراق و شام " یاد می‌کند .
همچنین شبکه صدای آمریکا (VOA) تروریست‌های تکفیری بعثی را در اخبار و گزارش‌های خود با عناوینی چون " گروه سنی داعش " ، " شبه نظامیان اسلامگرای داعش " و " شبه نظامیان افراطی داعش " می‌خواند . شبکه انگلیسی BBC نیز که همواره مدعی نادیده‌ گرفته شدن حقوق بشر در کشورهای اسلامی است ، چشم خود را بر اعمال وحشیانه این گروهک تروریستی بسته و آنان را " شبه نظامیان جهادگر " و " پیکارجویان سنی وابسته به داعش " معرفی می‌کند .
به این ترتیب واضح است که به کارگیری چنین اصطلاحاتی در رسانه‌های غربی سرپوشی جانبدارانه از سوی دولتهای حامی تروریسم است . همان‌طور که پیش از این با همین سیاست‌‌ها ، گروهکهای تروریستی مانند منافقین و یا افرادی چون عبدالمالک ریگی را موجه جلوه داده و هم راستا با منافع خود از آنان حمایت کرده اند. با این وجود نباید فراموش کنیم که با توجه به گسترش بحران رسانه ای در عراق ، جبهه رسانه های انقلابی و مستقل این کشور و سایر کشورها می توانند برای نشان دادن حقایق اقداماتی انجام دهند . تشکیل ستاد متمرکز رسانه ای ( تلویزیونی ، رادیویی) برای اتخاذ سیاستهای واحد تبلیغی و همسویی راهبردی در حوزه خبر / و فعال سازی گروه های داوطلب مردمی برای فعالیت یکپارچه در فضای مجازی و به خصوص شبکه های اجتماعی به منظور انتشار اخبار امیدبخش و وحدت آفرین بخشی از این گونه اقدامات است. * مقدم


دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن