واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
دشمنان سيستم ايمني بدن
ويروس ها و باکتري ها تنها عامل آسيب رسان به سيستم ايمني بدن نيست بلکه موارد متعددي در اين زمينه نقش دارد که بايد از آن ها پرهيز کرد.
روزنامه خراسان: ويروس ها و باکتري ها تنها عامل آسيب رسان به سيستم ايمني بدن نيست بلکه موارد متعددي در اين زمينه نقش دارد که بايد از آن ها پرهيز کرد.
تنهايي و انزوا: سلول هاي ايمني بدن مانند اجتماع زنبورهاي عسل از بدن در مقابل بيماري ها حمايت مي کند و اگر اين اجتماع نباشد توانايي سيستم ايمني در مقابله با عوامل بيماري زا کاهش مي يابد. درست به همين دليل و بر اساس تحقيقات انجام شده احتمال مرگ و بيماري در افرادي که به تنهايي زندگي مي کنند بيشتر از ديگران است. افرادي که دوست ندارند با کسي ارتباط برقرار کنند، بهتر است در کارهاي خير شرکت کنند و حداقل بين مردم حضور داشته باشند.
کمبود خواب: کم خوابي، تعداد سلول هايي را که بدن براي از بين بردن عفونت به آن نياز دارد، کاهش مي دهد. نتايج بررسي ها نشان مي دهد کم خوابي، تعدادي از آنتي بادي هاي مقابله کننده با آنفلوآنزا را از بين مي برد. بنابراين ۲ ساعت قبل از خواب سعي کنيد از تماشاي تلويزيون، استفاده از تلفن همراه و لپ تاپ بپرهيزيد. نور اين دستگاه هاي الکترونيکي مانع خواب مي شود.
آنتي بيوتيک ها: مصرف آنتي بيوتيک ها، ميزان هورمون سيتوکنين را کاهش مي دهد. سيستم ايمني بدن در هنگام بيماري به هورمون هاي پيغام دهنده متکي است. سرماخوردگي و آنفلوآنزا و اغلب عفونت هاي گوش مياني و سينوزيت بر اثر عوامل ويروسي بروز مي کند بنابراين مصرف آنتي بيوتيک ها بيماري را از بين نخواهد برد؛ در مقابل باکتري هاي حمايت کننده از سيستم ايمني در معده را از بين مي برد. هنگام مصرف آنتي بيوتيک ها، دارو را سر ساعت مصرف کنيد. براي افزايش فلور طبيعي معده، از غذاهاي کمتر تخمير شده استفاده کنيد.
غذاهاي کنسروي: بيشتر لايه هاي داخلي قوطي کنسرو را بيسفنول تشکيل مي دهد. با انجام تحقيقاتي مشخص شد، در داوطلبان بزرگسال علاوه بر ميزان بالاي بيسفنول (BPA)ميزان آنتي بادي سيتومگالوويروس نيز بالا بود. اين امر نشان دهنده نقص در سيستم ايمني بدن است. براي کاهش BPA به جاي غذاهاي کنسروي، از غذاهاي تازه استفاده کنيد.
قند: با مصرف روزانه ۱۰۰ گرم شکر، توانايي سلول هاي سفيد خون در از بين بردن باکتري ها تا ۵ ساعت به شدت کاهش مي يابد. بنابراين از مصرف غذاهاي حاوي قند به ويژه در زمان شيوع سرماخوردگي و آنفلوآنزا بپرهيزيد.
کمبود آب بدن: مايعات به دفع سموم تخريب کننده سيستم ايمني کمک مي کند.
اگر ادرار در اول صبح زرد پررنگ باشد، بايد مصرف آب را افزايش داد.
صابون ضدباکتري: محققان دريافته اند، کودکاني که در معرض مواد شيميايي ضدباکتري قرار دارند، به حساسيت هاي محيطي و غذايي مستعدترند. ماده شيميايي ضد باکتري، در سيستم ايمني بدن تغييراتي به وجود مي آورد.شست و شو با صابون معمولي و آب بهتر از صابون ضدباکتري است.
آلودگي هوا: تحقيقات زيادي ارتباط بين آلودگي هوا و آسيب ديدگي سيستم ايمني را نشان مي دهد.
ماده هيدروکربني PAHS که از اگزوز ماشين و آسفالت، در هوا پراکنده مي شود، در اين امر نقش دارد. براي مراقبت از سلامت خود، در زمان بالا بودن ميزان آلودگي هوا، از منازل خارج نشويد.
حشره کش ها: استفاده از حشره کش هاي شيميايي در داخل منزل و باغچه، احتمال بروز بيماري هاي خود ايمني را بالا مي برد. زناني که سالي حداقل ۶ بار در معرض اين ماده شيميايي قرار مي گيرند دو و نيم برابر بيشتر از ديگران در معرض بيماري لوپوس و آرتريت روماتوئيد هستند.
براي جلوگيري از اين نوع مسموميت سعي کنيد از حشره کش هاي غيرشيميايي استفاده کنيد.
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]