تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836125684
معضل اصلی آموزش ICT نبود متولی مشخص است
واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: شرکت کاریار ارقام در سال ۷۸ توسط گروهی از متخصصان سیسکو تاسیس شده است. در طول ۱۵ سال فعالیت ،۷ دپارتمان آموزشی شامل شبکه در خصوص سیسکو و مایکروسافت، امنیت سایبری، دیتا سنتر،مجازی سازی،تلکام ووایرلس،لینوکس و مدیریت IT تشکیل شده است.
مسئله آموزش همواره یکی از مهمترین و چالش برانگیزترین موضوعات موجود در کشور بوده است. توجه به فعالیت های همزمان موسسات دولتی و خصوصی در این بخش به خصوص در حوزه فناوری اطلاعات و رقابت تنگاتنگی که بین موسسات آموزشی دولتی همانند دانشگاه ها و شرکت های خصوصی در این بخش وجود دارد، توجه ما را برانگیخت تا در این خصوص با مازیار گنجه ای مدیر عامل باسابقه شرکت کاریار ارقام و عضو کمیسیون آموزش سازمان نصر تهران به گفتگو بنشینیم و معضلات و مشکلات این حوزه را از دید یک فعال بخش خصوصی بررسی کنیم. متنی که در ادامه می خوانید شرح مصاحبه ما با وی است.
لطفا در ابتدا تاریخچه ای از فعالیت های کاریار ارقام ارائه نمایید.
شرکت کاریار ارقام در سال ۷۸ توسط گروهی از متخصصان سیسکو تاسیس شده است. فعالیت های آموزشی و فنی شرکت به موازات یکدیگر آغاز شد و آبان ماه ۷۸ شرکت اولین دوره آموزشی سیسکو را درایران برگزار کرد.
باتوجه به نیاز بازار، دپارتمان آموزش خیلی سریع رشد کرد و سعی شد تبلیغات نیز بیشتر در این زمینه انجام شود. در طول ۱۵ سال فعالیت ،۷ دپارتمان آموزشی شامل شبکه در خصوص سیسکو و مایکروسافت، امنیت سایبری، دیتا سنتر که حدود ۸ سال از فعالیت آن می گذرد و روی موضوعات متنوعی چون استانداردسازی مراکزداده تمرکز دارد، مجازی سازی،تلکام ووایرلس،لینوکس و مدیریت IT، تشکیل شده است.
همچنین به منظورارتقاء سطح کیفی آموزش و سعی دراستاندارسازی آموزش های بین المللی با اخذ نمایندگی از کمپانی LPI کانادا درزمینه لینوکس واخذ نمایندگی ازشرکت COUNCIL -ECدرزمینه دوره های امنیت ،عضویت درانجمنهای بین المللی TIA وBicsi جهت استانداردسازی مراکزدیتا تلاش در بروز کردن اطلاعات و پیشرفت فعالیت های کاریار ارقام شده است.
مشکلات ناشی از ورود دانشگاه ها به حوزه آموزش برندها
تلاش سازمان نظام صنفی رایانه ای دستیابی به انسجام و جلب حمایت های دولتی در راستای گسترش فعالیت ها و توسعه ی بازار فناوری اطلاعات است
را چطور ارزیابی می نمایید؟
در واقع مسئله اصلی ناهمگونی رقابتی است که بین بخش خصوصی و دانشگاه ها وجود دارد. بخش خصوصی برای پیشرفت باید بتواند در شرایط مساوی رقابت داشته باشد. استفاده از پتانسیل دانشگاه و فضای دولتی و حذف هزینه هایی چون فضای آموزشی، مالیات و بیمه کارکنان، یکی از نمونه های شرایط نامساوی رقابت است.
دربیشترکشورهاحوزه دانشگاه مسایل آکادمیک راپیگیری می کند ودوره های اینچنینی که تخصصی-کاربردی هستند وبه طورمرتب به روزرسانی می شوند را به بخش خصوصی که ذات پویایی دارند وبه دلیل رقابت ملزم به حفظ کیفیت هستند واگذارمی نمایند. ازطرفی بیشتراین دوره ها به لابراتوارهای مجهزاحتیاج دارند که بخش خصوصی باسیاست های شراکتی با تامین کنندگان تجهیزات ویاسرمایه گذاری های وسیع این امکانات رامهیا می نمایند.
به طورمثال کاریارارقام دربعضی ازدوره های سیسکو علاوه براستفاده از لابراتوار سخت افزاری، از لابراتوارهای مجهز شرکت های معتبری مانند INE وIPEXPERT استفاده می کند که این باعث ارتقاء کیفی دانشجویان میشود.
لطفا اشاره ای داشته باشید به معضلاتی در حوزه آموزش، که سد راه فعالیت های شرکت های خصوصی شده است.
یکی از مهمترین مسائل نبود متولی مشخص در این حوزه است، در واقع در بخش آموزش تعداد زیادی متولی از جمله وزارت علوم، مرکز آموزش مدیریت دولتی، جهاد دانشگاهی و مخابرات وجود دارد که موجب سردرگمی جهت دریافت مجوز فعالیت و انجام مقدمات مورد نیاز برای شرکت هایی شده است که تمایل به ورود به این عرصه را دارند. وقتی متولی وجود ندارد آموزشگاه هایی نیز اقدام به فعالیت بدون مجوز می نمایند و دانشجویان را با بهانه نبود متولی معین مجاب می کنند.
به نظر من بهترین مرجع و راهنمای موضوع آموزش صنف است، در صورتی که فعالان بازار هماهنگی مناسبی با صنف داشته باشند بسیاری از مشکلات در این زمینه مرتفع خواهد شد.سازمان نظام صنفی رایانه ای می تواند با هماهنگی ارگان های دولتی از طریق کارشناسان صنف در درجه بندی و رتبه بندی آموزشگاه ها نیز مشارکت داشته باشد. البته مرکز آموزش مدیریت دولتی در حال حاضر اقدام به درجه بندی مدارک و آموزشگاه ها کرده است.
موضوع دیگری که در این زمینه وجود دارد عدم یکسان سازی قیمت ها است. نبود قیمت های یکسان موجب بهم خوردن تعادل در بازار رقابت در این صنعت می شود. تعدادی از شرکت ها برای جلب مشتری بیشتر اقدام به شکستن قیمت
یکی از مهم ترین معضلات در حوزه آموزش، نبود متولی مشخص در این حوزه است.
ها می نمایند. این مسئله ممکن است در مدت زمان کوتاه موجب اقبال بیشتر مشتریان به سمت آن ها و متعاقبا کسب درآمد بیشتر شود اما در طولانی مدت به علت همخوانی نداشتن هزینه ها و درآمد به طور حتم متضرر خواهند شد و ادامه راه برای آنها دشوار خواهد بود و درنتیجه ناچار به کاهش کیفیت خدمات خواهند شد.
بنابراین لازم است تعرفه های مشخص شده از طریق سازمان نظام صنفی رایانه ای که از طریق کار کارشناسی شده توسط فعالان این حوزه استخراج شده و به تایید هیئت مدیره نیز رسیده است بیشتر مورد توجه همکاران قرار گیرد. اگر تمامی فعالان بازار به صورت هماهنگ در جهت فرهنگ سازی مدارج IT کوشا باشیم می توانیم بازار پررونق تر و پویا تری ایجاد نماییم.
نقش کمیسیون آموزش سازمان نصر تهران در ساماندهی فعالیت هایی آموزشگاه ها چیست؟
در حال حاضر نقش اصلی سازمان، تدوین استانداردها و تعرفه ها و ابلاغ آن به شرکت های فعال است. با این وجود هیچ الزام قانونی و عملی برای اینکه این استانداردها و تعرفه ها توسط این شرکت ها عملی شود وجود ندارد.
نکته دیگر این است که الزام قانونی و اجباری برای عضویت در صنف برای شرکت های فعال در این حوزه وجود ندارد بنابراین وقتی شرکتی عضویت در سازمانی را نمی پذیرد مسلما از استانداردها و قوانین آن نیز تبعیت نخواهد کرد. در واقع ناهماهنگی که در حوزه آموزش فناوری اطلاعات در حال حاضر شاهد آن هستیم تا حدود زیادی متاثر از این امر است.
با وجود اینکه تعرفه های مشخصی در حوزه آموزش تدوین شده است، چرا هنوز قیمت های یکسانی برای خدمات در بین آموزشگاه های خصوصی وجود ندارد؟
کمیسیون آموزش سازمان تعرفه های مشخصی را تعیین کرده است. اما مشکل اصلی عدم توجه مدیران آموزشگاه ها به این تعرفه ها است زیرا علاقه ای به پیوستن به صنف ندارند و ترجیح می دهند به صورت مستقل به فعالیت بپردازند در حالی که تشکل ها و انجمن ها همواره نقش به سزایی در جلب حمایت ها و حل معضلات مشاغل مختلف دارد.
البته شکل دیگری نیز وجودداردکه همکاران فقط عضویت صنف رایدک می کشند ولی به هیچ عنوان تابع نظرات ومقررات صنف نیستند وتعهدی برای آن قايل نمی باشند. تلاش سازمان
مسئله اصلی، نبود بازوی اجرایی، الزام عملی و نیروی نظارتی براجرای تعرفه ها و استاندردهای تدوین شده توسط سازمان نظام صنفی رایانه ای است.
نظام صنفی رایانه ای نیز دستیابی به انسجام و جلب حمایت های دولتی در راستای گسترش فعالیت ها و توسعه ی بازار فناوری اطلاعات است. اما اجرای چنین هدف نیازمند بهره مندی از توان اجرایی است،
در واقع مسئله اصلی نبود بازوی اجرایی، الزام عملی و نیروی نظارتی براجرای تعرفه ها و استاندردهای تدوین شده توسط سازمان است. البته یکی از برنامه های آتی اعضا صنف برقراری ارتباط با مسئولان دولتی در راستای گسترش توان اجرایی و نظارتی سازمان نظام صنفی رایانه ای در خصوص فعالیت های آموزشگاه ها است.کمیسیون آموزش از طریق کار کارشناسی تعرفه ها را استخراج و تدوین می نماید و این تعرفه ها را در سایت سازمان قرار می دهد و سایت سازمان مرجع تعرفه ها است.
آیا نظارتی از سوی متولیان امر بر اجرای استانداردها توسط آموزشگاه ها وجود دارد؟
مرکز مدیریت آموزش دولتی، استانداردهایی را در خصوص سطح علمی اساتید، مکان آموزشی و الزامات دیگر تدوین کرده است که آموزشگاه ها متناسب با این استانداردها شروع به فعالیت می نمایند. البته در خصوص اجرای استانداردها نیز متولی مشخصی وجود ندارد.
یکی از مهمترین معضلات در حوزه آموزش نبود تعریف معینی از آموزش و محورهای آن در سازمان نظام صنفی رایانه ای و فعالان این بخش است که فعالیت های این کمیسیون را محدود می نماید. در خصوص گسترش فعالیت ها لازم است کمیسیون آموزش در وهله نخست جایگاه واقعی خود در این بخش را بیابد و نقش پر رنگ تری در ارتباط با حل مشکلات و معضلات فعالان صنف داشته باشد، در گام بعدی نیز از طریق مشارکت و هماهنگی با ارگان های دولتی همچون مجلس و سازمان های مرتبط توان اجرایی و عملی برای الزام فعالان این حوزه در پیروی از قوانین تدوین شده را ایجاد نماید.
اعتبار مدارک آموزشی چگونه مشخص می شود؟
سازوکار مشخصی در این زمینه وجود ندارد، یکی از راه های موجود توجه به رتبه بندی مرکز مدیریت آموزش دولتی است. راه دیگری که وجود دارد توجه به سابقه آموزشی و نتیجه ای است که دانشجویان قبلی دریافت کرده اند. در مورد جذب اساتید نیز استاندارد مشخصی وجود ندارد. آموزشگاه ها با توجه به رزومه ای که استاد مورد نظر ارائه می نماید و با توجه به نوع فعالیت های خود اقدام به جذب استاد می نمایند. و هر سه ماه یکبار لازم است که اطلاعات خود را با شرکت در دوره ها و جلساتی که برگزار می شود به روز نمایند. البته جلسات منظم تیم اساتید ومصاحبه های اولیه اساتید توسط تیم فنی تاثیر بسزایی درموفقیت شرکت های آموزشی دارد.
مرجع : عصر ارتباط
تاریخ انتشار : شنبه ۷ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: افتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]
صفحات پیشنهادی
دبیر حزب موتلفه اسلامی گیلان: متولی برگزاری مراسم شهدای قبل از پیروزی انقلاب مشخص شود
دبیر حزب موتلفه اسلامی گیلان متولی برگزاری مراسم شهدای قبل از پیروزی انقلاب مشخص شوددبیر حزب موتلفه اسلامی گفت متولی برگزاری مراسم شهدای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی مشخص شود به گزارش خبرگزاری فارس از رشت حسن کربلایی عصر امروز در چهلونهمین سالگرد یادمان طلایهداران آفتاب در مهوزارت دفاع آمریکا از مشخص نبودن زمان دقیق تحویل جنگندههای اف 16 به عراق خبر داد
وزارت دفاع آمریکا از مشخص نبودن زمان دقیق تحویل جنگندههای اف 16 به عراق خبر داد به رغم قول مساعد وزارت دفاع آمریکا مبنی بر ارسال هواپیماهای جنگنده اف 16 فروخته شده به عراق تا پاییز امسال سخنگوی این وزارتخانه امشب از نامشخص بودن شرایط درخصوص زمان دقیق این تحویل خبر داد به گزارشکیفی سازی مدارس رویکرد اصلی آموزشوپرورش گیلان است
استانها شمال گیلان حاجتی عنوان کرد کیفی سازی مدارس رویکرد اصلی آموزشوپرورش گیلان است رشت-خبرگزاری مهر مدیرکل آموزش و پرورش گیلان گفت کیفی سازی مدارس رویکرد اصلی آموزشوپرورش استان در سال جاری است مهدی حاجتی شامگاه یکشنبه در نشستی خبری که در سالن اجتماعات اداره کل آموزش ومشخص شدن متولی نظارت بر بازار خودروهای وارداتی
یکشنبه ۱ تیر ۱۳۹۳ - ۰۰ ۲۵ یک کارشناس صنعت خودرو خواستار مشخص شدن متولی نظارت بر قیمت و بازار خودروهای وارداتی شد امرالله امینی - عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی - در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اظهار کرد هم اکنون مشخص نیست قیمت خودروهای وارداتی چگساماندهی نیروهای انسانی از اولویت های اصلی وزارت آموزش و پرورش است
ساماندهی نیروهای انسانی از اولویت های اصلی وزارت آموزش و پرورش است یاسوج - ایرنا - مشاور وزیر و مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش گفت ساماندهی نیروهای انسانی مازاد در مناطق مختلف کشور از اولویت های اصلی این وزارتخانه است مهناز احمدی دستجردی روز چهارشنبه در گفت و گودوره های آموزشی بازار محور، هدف اصلی سازمان فنی و حرفه ای است
دوره های آموزشی بازار محور هدف اصلی سازمان فنی و حرفه ای است بیجار - ایرنا - مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان با بیان اینکه آموزش های فنی و حرفه ای به دو صورت رسمی مهارتی و غیر رسمی مهارتی برگزار می شود گفت هدف سازمان فنی و حرفه ای برگزاری آموزش های بازار محور است به گنباید به گشتهای عملیاتی بسیج به عنوان یک عنصر اصلی مقابله با معضلات اجتماعی نگریست
رییس سازمان بسیج مستضعفان نباید به گشتهای عملیاتی بسیج به عنوان یک عنصر اصلی مقابله با معضلات اجتماعی نگریست مشهد-ایرنا- رییس سازمان بسیج مستضعفان کشور نباید به گشتهای عملیاتی بسیج به عنوان یک عنصر اصلی برای مقابله با ناهنجاری ها و معضلات اجتماعی نگریست و باید کار فرهنگی کرد بهرییس بسیج :نباید به گشتهای عملیاتی بسیج به عنوان یک عنصر اصلی مقابله با معضلات اجتماعی نگریست
رییس بسیج نباید به گشتهای عملیاتی بسیج به عنوان یک عنصر اصلی مقابله با معضلات اجتماعی نگریست مشهد-ایرنا- رییس سازمان بسیج مستضعفان کشور نباید به گشتهای عملیاتی بسیج به عنوان یک عنصر اصلی برای مقابله با ناهنجاری ها و معضلات اجتماعی نگریست و باید کار فرهنگی کرد به گزارش ایرنا سربهداشت، آموزش و نیروی مولد شاخص های اصلی توسعه کشور هستند
رییس کارگروه بهداشت و درمان شورای عالی انقلاب فرهنگی بهداشت آموزش و نیروی مولد شاخص های اصلی توسعه کشور هستند شهرری- ایرنا- رییس کارگروه بهداشت و درمان شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت بهداشت آموزش و نیروی مولد از اصلی ترین شاخص های توسعه یک کشور هستند به گزارش ایرنا دکتر خلیلنبود امنیت شغلی از علل اصلی تغییر شغل یا رسانه توسط خبرنگاران است
فرهنگ و ادب بازار نشر معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد نبود امنیت شغلی از علل اصلی تغییر شغل یا رسانه توسط خبرنگاران است معاون امور مطبوعاتی وزارت ارشاد گفت یکی از علل اصلی آمار بالای تغییر شغل یا رسانه توسط خبرنگاران نبود امنیت شغلی است که بیمه خبرنگاران علاوه بر هویت بخشی به خبرنبود متولی در توسعه روستایی مهاجرت روستائیان را به همراه داشته است
سهشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۸ مدیر پروژه بین المللی منارید در سیستان و بلوچستان گفت توسعه روستایی در سیستان فاقد متولی مشخصی است و این بی توجهی نه تنها در سیستان بلکه در کشور مغفول مانده و براین اساس نتایج آن به صورت آلودگیها و مشکلات شهرنشینی و مهاجرت از روستاها در استان قابلانجام اقدامات عملی برای تبدیل مراغه به منطقه ویژه اقتصادی/ نبود سرمایه گذار علت اصلی روکود تولید در شهرستان ها
استانها شمال آذربایجان شرقی مسجدی خبر داد انجام اقدامات عملی برای تبدیل مراغه به منطقه ویژه اقتصادی نبود سرمایه گذار علت اصلی روکود تولید در شهرستان ها تبریز- خبرگزاری مهر مشاور عالی استاندار آذربایجان شرقی از انجام اقدامات عملی برای تبدیل شهرستان مراغه به منطقه ویژه اقتصا-
گوناگون
پربازدیدترینها