واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۳:۵ب.ظ)
قائم مقام انجمن کليوي زنجان: بيماران کليوي بي بضاعت، از خريد برخي داروها امتناع مي کنند بيماران کليوي بي بضاعت، از خريد برخي از داروها که ارتباط مستقيم با حيات آنها دارد، به ناچار امتناع مي کنند.
به گزارش خبرگزاري موج ، قائم مقام انجمن کليوي زنجان با اشاره به اين که برخي از بيماران کليوي براي تامين مايحتاج زندگي در تنگنا قرار دارند، گفت: بيماران کليوي بي بضاعت، از خريد برخي از داروها که ارتباط مستقيم با حيات آنها دارد، به ناچار امتناع مي کنند.
رستمخاني ، تحقق وعده ها و برنامه هاي حمايتي دولت را در کاهش آلام بيماران مهم دانست و افزود: کمک هاي دولتي در کنار کمک هاي خيّرين با افزايش سطح آگاهي هاي مردم مي تواند در پيشگيري از بيماري هاي کليوي موثر باشد.
وي ادامه داد: برخي از بيماران کليوي داراي چند فرزند بيمار هستند و زير خط فقر نيز زندگي مي کند که باعث تشديد بيماري هاي روحي و جسمي آنان است.
رستمخاني گفت: بيماران کليوي در واقع با مشقّت و درد زندگي مي کنند و هفته اي 3 بار و به مدت 4 ساعت زير دستگاه دياليز در انتظار پيوند، عمر گرانمايه خود را سپري مي کنند.
عضو کميته مالي و پشتيباني انجمن کليوي زنجان تاکيد کرد: با تلاش هاي مستمر انجمن کليوي زنجان، خوشبختانه شهرستان هاي استان داراي مراکز دياليز و دفترانجمن کليوي هستند که در کاهش مشکلات و هزينه هاي رفت و آمد بيماران دياليزي شهرستان ها و روستاهاي اطراف موثر است.
وي وجود پروژه تخصصي آموزشي، پيشگيري و تحقيقاتي انجمن کليوي زنجان را براي استان ضروري عنوان کرد و گفت: با ساخت اين پروژه از هزينه هاي گزافي که گريبانگير بيماران کليوي صعب العلاج است، کاسته شده و در پيشگيري از اين بيماري هاي دردسرساز تاثيرگذاراست.
عضو کميته مهندسي انجمن کليوي زنجان با اشاره به اين که خيّرين انسان هايي هستند که بيماران را در گمنامي و بدون منت ياري مي کنند، گفت: برخي از خيّرين با وجود نيازمندي هايي که دارند با اهداء جواهرات، ملک، زمين و مغازه، بيماران را ياري مي کنند.
رستمخاني به نحوه کمک هاي مردمي اشاره کرد و ادامه داد: مردم و خيّرين زنجاني هاي مقيم تهران و قم با درک آلام و وضعيت مشقت بار زندگي بيماران کليوي نيازمند، با اهداء ملک مازاد بر احتياج، سود بانکي سپرده هاي درازمدت، مايملک وراث و درآمدهاي حاصله از آن و کمک هاي مالي مستمر به صورت ماهيانه و ساليانه آنان را ياري مي کنند.
رستمخاني افزود: همکاري حضوري، اهدا مصالح، تامين تجهيزات کلينيک تخصصي در حال ساخت انجمن، خريد چند متر مربع از پروژه به عنوان صالحات و باقيات به نام خود يا اموات که مراتب طي سند رسمي به نام اهداء کنند صادر مي گردد، از ديگر روش هاي کمک رساني به بيماران است.
قائم مقام انجمن کليوي زنجان افزود: اسامي خيّرين در تابلو مستقر در کلينيک تخصصي در حال ساخت و کتابچه يادبود انجمن کليوي زنجان در دست تدوين و درج شده و نام آنان ماندگار مي ماند.
وي برنامه ريزي و مديريت سلامت جامعه و رفاه بيماران کليوي را وظيفه ذاتي دولت و مسئولان دانست و خاطر نشان کرد: با کم رنگ شدن نقش مسئولان، انجمن هاي خيريه وظيفه سنگين انتقال و مديريت مالي خيّرين به بيماران را بر عهده دارند.
رستمخاني با اشاره به اين که دولتمردان بايد تمهيدات و مديريت حمايتي بيشتري با انجمن هاي خيريه داشته باشند، افزود: دولتمردان مي توانند با تجهيز و راه اندازي کلينيک هاي احداثي توسط انجمن ها و ياري رساندن به بيماران نيازمند به صورت در اختيار گذاشتن مسکن با وام کم بهره، تخفيف يا رايگان کردن در واگذاري امتياز آب، برق، تلفن و گاز، رايگان کردن دارو و درمان و بيمه تکميلي، ايجاد تسهيلاتي براي سفرهاي زيارتي و سياحتي بيماران کليوي نيازمند، قدم بردارند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]