واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
صنعتگران نکایی کمبود نقدینگی را مهم ترین مشکل خود اعلام کردند ساری- ایرنا- صاحبان و مدیران واحدهای تولیدی مستقر در شهرک صنعتی نکا کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش را مهم ترین مشکل و مانع ادامه فعالیت تولیدی واحدهای خود اعلام کردند.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، این افراد روز دوشنبه در نشستی که با حضور نماینده مردم نکا در مجلس و فرماندار این شهر برگزار شد همچنین از آن چه که سخت گیری های فراقانونی بانک ها در پرداخت تسهیلات نامیدند ، انتقاد کردند.
مدیر عامل شرکت ˈ آریا خزر شمال ˈ در این نشست گفت : متاسفانه بانک ها تسهیلات را بدرستی و براساس زمان بندی و مبلغ درخواستی پرداخت نمی کنند.
ˈ صدرالدین بامتی ˈ افزود : در حالی که بانک ها باید در ارائه تسهیلات به واحدهای تولیدی با توجه به وثیقه ها و ضمانت های لازم اقدام کنند ولی در بیشتر مواقع از این اهرم های قانونی برای پرداخت نکردن تسهیلات استفاده می کنند.
وی ادامه داد : یکی از مشکلات ما در شهرک صنعتی این است که بعضی از بانک ها در موعد مقرر وام را پرداخت نمی کنند و بعضی موارد هم اصلا با واحدهای تولیدی همکاری نمی کنند و به همین دلیل واحدهای تولیدی سرگردان شده اند.
بامتی گفت : علی رغم مشکلات مختلف اقتصادی که بویژه از حدود دو سال پیش دامنگیر بخش تولید شد ما به هر دری زدیم تا تولیدمان نخوابد و حتی اجازه ندادیم اقساط واممان به تاخیر بیافتد و یا چک هایمان برگشت بخورد ، ولی با این وصف بعضی از بانک ها کم لطفی کردند و در شرایط سخت یک سال گذشته با ما راه نیامدند.
مدیر شرکت تولیدی صنایع غذایی ˈ مازند دشت آرام ˈ نیز از بالا بودن بهره تسهیلات بانکی گله کرد و گفت : متاسفانه بالا بودن نرخ سود و کارمزد بانکی در برخی از موارد باعث رکود تولید شده است.
ˈ حسن محمد پور ˈ افزود : تسهیلات با سود بالا به نفع تولید و اقتصاد کشور نیست و امیدواریم با ارائه تسهیلات با نرخ سود پایین، بانک ها کمک کار واحدهای تولیدی باشند.
وی رقابت در تولید را ضامن افزایش کیفیت محصولات تولیدی دانست و گفت : رقابت زمانی اتفاق می افتد که تولید کنندگان با مشکل نقدینگی مواجه نشوند.
او توضیح داد : در حالی که رقبای خارجی تولیدات ما با پول و آورده مناسب تولید خود را در تنوع و کیفیت افزایش می دهند ، لازم است بانک ها نیز با کاهش سود تسهیلات و کم کردن مقررات دست و پا گیر به کمک تولید کنندگان داخلی بیایند تا آنها بتوانند با قدرت وارد رقابت شوند.
محمد پور از نوسانات جریان برق ، نبود سامانه مخابراتی ، اینترنت و تصفیه خانه فاضلاب به عنوان مشکلات شهرک صنعتی نکا یاد کرد و گفت : این مشکلات در حالی وجود دارد که شهرک صنعتی نکا یک شهرک تازه ساز نیست.
وی افزود : متاسفانه نوسانات جریان برق و ولتاژ و قطعی مکرر آن در برخی از واحدهای تولیدی خسارات سنگین مالی بر جای گذاشته است که نیازمند رسیدگی با اولویت است.
نماینده مردم نکا در مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت : شاید در برخی از موارد براساس سیاست های غلط اقتصادی دولت سابق به تولید کنندگان فشار آمد اما آنها باید بر اساس اعتقادات دینی و با دید رفع موانع کار کنند تا پیشرفت حاصل شود.
ˈ احمد علی مقیمی ˈ افزود : خوشبختانه در شهرستان نکا واحدهای تولیدی فعالی داریم که علی رغم مشکلات فراوان اجازه ندادند گرد و خاک رکود بر آنها تاثیر بگذارد و مشکلات اقتصادی و نوسانات قیمت بازار و ارز از تولید آنان کم نکرده است.
وی ادامه داد : مشکلات تولید کنندگان با همراهی بانک ها و با مدیریت جهادی حل و فصل می شود که باید مورد توجه قرار گیرد.
فرماندار نکا نیز گفت : رفع مشکلات واحدهای تولیدی یکی از مهم ترین دغدغه های فرمانداری است.
ˈ علی رجبی ˈ افزود : با هدفمند کردن یارانه ها در مرحله دوم، انرژی با صنایع در ارتباط مستقیم و مستمر است که باید با تلاش و مدیریت بیشتری حرکت کنیم.
وی ادامه داد : باید واحدهای تولیدی را فعال نگه داریم و در جذب سرمایه گذار و ایجاد اشتغال با تمام توان حرکت کنیم.
فرماندار نکا بیان داشت: متاسفانه وجود نوسانات برق در شهرک از جمله مشکلات مهمی است که باید با اولویت بررسی شود چرا که با افت و نوسانات برق واحدهای تولیدی ضررهای دهها و صدها میلیون تومانی متحمل می شوند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر فعالیت بخشی از واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی نکا مطلوب است، یادآورشد: بعضی از واحدها مشکلاتی داشتند که درخواست های آن ها بررسی شد.
رجبی گفت : تعدادی از مشکلات نیز در جلسه ای که به صورت تخصصی و با حضور دستگاه های اجرایی مربوطه برگزار خواهد شد، برطرف می شود.
وی افزود : وضعیت شرکت ها و نیازهای واحدهای تولیدی و سرمایه در گردش مورد نیاز شهرک صنعتی نکا باید توسط واحدهای تولیدی طی یک هفته آینده به فرمانداری ارسال شود تا بررسی های لازم انجام شود.
هم اکنون دستکم 30 واحد تولیدی در شهرک صنعتی نکا فعالیت دارند.ک/4
7332/1654
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
08/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]