محبوبترینها
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1840371988
سپهبد قرنی، سربازی عالم و آگاه برای وطن و ملت
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
سپهبد قرنی، سربازی عالم و آگاه برای وطن و ملت تهران - ایرنا - سوم اردیبهشت ماه مصادف با سالروز شهادت سپهبد «محمدولی قرنی» نخستین رییس ستاد ارتش پس از پیروزی انقلاب اسلامی است؛ شهیدی از تبار عاشوراییان و از پیروان و مجاهدان راستین و صدیق حضرت امام خمینی(ره) و انقلاب؛ شهیدی که سربازی عالم و آگاه برای وطن و ملت بود.
سپهبد قرنی سال 1292خورشیدی، در خانواده ای متوسط از منظر مادی و در عین حال غنی از روحیات مذهبی، در تهران به دنیا آمد.
وی سومین فرزند خانواده بود. پدرش «میرزا آقاخان» نام داشت و از مدیران مخابرات تهران بود.
خانواده سپهبد قرنی بواسطه شغل پدر، چند سالی را در شیراز سپری کردند و مجددا به تهران بازگشتند.
اما پدر در راه بازگشت، در آباده بیمار شد و به سبب همان بیماری از دنیا رفت. به هنگام فوت پدر، شهید قرنی 10 سال داشت.
پس از فوت پدر، شهید قرنی یک سالی را در اصفهان اقامت گزید و تحصیلات ابتدایی خود را در دبستان «گل بهار» اصفهان به اتمام رساند.
سپهبد قرنی پس از بازگشت به تهران، تحصیلات متوسطه را در دبیرستان دارالفنون آغاز کرد و در دبیرستان نظام ارتش فارغ التحصل شد.
وی در سال 1309 وارد دانشکده افسری شد و در سال 1313 با درجه ستوان دومی، در رسته توپخانه مدرک گرفت.
سپهبد قرنی به خاطر هوش و استعداد سرشار در دبیرستان نظام، میان 32 تن از همکلاسی های خود که همه برگزیده بودند، نفر دوم و در دانشکده افسری نیز با معدل 68/17 نفر سوم شد.
صداقت و پاکدامنی از ویژگی های بارز سپهبد قرنی بود، بطوریکه در یکی از فرم های ارزشیابی خدمتی که از وی در پرونده اش به یادگار باقی مانده، این موضوع کاملا آشکار است. در این فرم که در سال 1324 تنظیم و 43 خصوصیت اخلاقی و رفتاری در آن ارزشیابی شده، در تمام موارد، نسبت به وی نظر در حد عالی داده شده است.
این امر نشانگر میزان صداقت، درستی، پاکی و خلوص این شهید سرافراز ارتش اسلام است که تربیت عالی وی را ثابت می کند.
این خصوصیات تا پایان زندگی در وجود این شهید باقی و از وی شخصیتی ستودنی ساخته بود، بطوریکه حتی در موارد بازجویی از سوی ساواک، کسی به خود اجازه نمی داد نسبت به وی بی ادب روا داشته و یا گستاخی کند.
** مشاغل مهم سپهبد قرنی در زمان خدمت در ارتش
کفیل فرمانده گردان 2 هنگ 4 توپخانه، فرمانده گردان 105، رییس رکن دوم ستاد مرکز تعلیماتی آمادگاه، فرمانده پارک توپخانه لشکر 2، رییس رکن سوم لشکر 2 مرکز، رییس ستاد لشکر 2، معاون اداره دوم سررشته داری ارتش، فرمانده تیپ مستقل رشت، رییس رکن دوم و معاون ستاد ارتش از سمت های این شهید در زمان خدمت در ارتش است.
این شهید سرافراز ارتش اسلام در زمان خدمت دارای امتیازاتی همچون آجودان مخصوص شاه و دارای نشان لیاقت درجه 2 و 3، نشان همایون درجه 2، نشان دانش درجه 2 و 3، نشان افتخار درجه 3 و 1 و شش ماه ارشدیت بوده، همچنین تشویقاتی چون تقدیر در فرمان همگانی ارتش (3 نوبت)، تقدیر در دستور قسمتی و کتبی (43 نوبت) نیز داشته است.
**زندگی خدمتی شهید قرنی
سپهبد قرنی طی سال های خدمت خود(1313تا 1337)، یعنی حدود 24 سال، مصدر خدمات و مشاغل مهمی بوده که در تمامی این مشاغل، شایستگی و لیاقت خود را به نمایش گذاشته است.
آخرین سمت وی پیش از اخراج از ارتش، ریاست رکن 2 و معاونت ستاد ارتش بوده است. این شغل، با توجه به موقعیت زمانی و وضعیت ارتش پس از کودتای 28 مرداد 1332، شغل بسیار مهمی بوده که هرکسی قادر به تصدی آن نبوده است.
پس از کودتای 28 مرداد سال 1332 و تغییرات همه جانبه در کشور، ارتش نیز دستخوش تغییرات زیادی شد که از جمله آنها روی کار آمدن افسرانی همچون تیمور بختیار، کیا، علوی مقدم بود که افرادی فاسد، متملق، چاپلوس، سر سپرده و خود فروخته بودند و سرانجام، با وجود برخورداری از همه گونه امکانات و امتیازات، به ولی نعمت خود نیز خیانت کردند.
وجود این اشخاص، آزادی عمل آنان و آنچه از فساد و تباهی انجام می دادند، برای افسر خوش نام، پاک و درستی چون قرنی قابل تحمل نبود.
شغل حساس قرنی ایجاب می کرد تا وی بنا به مسوولیتی که داشت، چهره حقیقی این اشخاص را به شاه نشان دهد و او را از آنچه این افراد انجام می دادند، آگاه سازد اما شاه که خود با حمایت و پشتیبانی این افراد، در جریان کودتای 28 مرداد به ایران بازگشته و به سریر قدرت نشسته بود، حاضر نبود استدلال قرنی را بپذیرد؛ چه آنکه می دانست اگر باز هم تخت سلطنت وی تهدید بشود، افرادی نظیر بختیار و امثال وی به خاطر منافع فردی، دوباره او را به قدرت باز خواهند گرداند.
از این رو، قرنی در وضعیت بدی قرار گرفته بود. از یک سو منویات درونی اش را برای شاه آشکار و از سوی دیگر، خود را به دشمنان معرفی کرده بود.
در این ایام قرنی، با وجود تصدی شغل معاونت ستاد ارتش، حداقل به عنوان مخالف امرای ارشد نظام شاهنشاهی، آن هم در سطح ارتش خود را نشان داده بود.
اما او از این حوادث و اتفاقات کوچک ترین ترسی به خود راه نمی داد و چون خود را در جبهه حق می دید، اطمینان به پیروزی حق و نابودی باطل داشت.
حوادث و رویدادهای بعدی، قرنی را در انجام آنچه می خواست، مصمم تر کرد. او به این نتیجه رسیده بود که باید این شجره خبیثه را از ریشه قطع کرد و برای این کار پیش بینی های لازم را نیز انجام داد.
سرانجام وی تصمیم گرفت تا نیت خود را عملی سازد. وی می گفت: «شاخه نظامی ناراضیان آماده است... اقدامات در ارتش با من؛ اغلب افسران جزء، از ستوان دومی تا سرهنگ دومی ناراضی هستند.»
اقدام سرلشکر قرنی، کودتا بود و ظاهرا از همه جوانب هم شرایط فراهم شده بود، اما در شگفتی تمام کودتا «لو» رفت و اغلب قریب به اتفاق عوامل، از جمله قرنی دستگیر شدند.
در کتابی تحت عنوان «ماجرای کودتای سرلشکر قرنی» (صفحه 60)، مطلبی است با عنوان «چه کسی توطئه قرنی را فاش ساخت؟» آمده است: به زعم دکتر «مارک گاز یو روسکی» سه پاسخ برای این سووال متصور است که عبارتند از:
1- عوامل داخلی کشور، سپهبد بختیار، سپهبد کیا، سپهبد علوی مقدم، یعنی افسران وفادار به شاه و دشمنان سرسخت سرلشکر قرنی
2- انگلیسی ها نقش اصلی را در افشای کودتا به عهده داشته اند
3- آمریکایی ها پس از اطلاع از چگونگی کودتا، خود عامل افشای آن بوده اند.
در پایان این گمانه زنی، نویسنده خاطرنشان می سازد که این گونه اظهارنظرها مستدل نیست و هنوز دلیل استواری برای تأیید آن ارائه نشده است.
البته شاید پاسخ چهارمی نیز برای این پرسش وجود داشته باشد.
با مطالعه دو کتاب «شبه خاطرات» و «کاروان عمر» که اولی نوشته دکتر علی بهزادی و دومی به قلم اسفندیار بزرگمهر است، به این پاسخ می رسیم.
دکتر علی بهزادی در کتاب خود موسوم به «شبه خاطرات» آورده است که در سال 1336، نیمه شبی، سیدضیاء الدین طباطبایی، یکی از عوامل اصلی کودتای انگلیسی سوم اسفند 1299خورشیدی و مهره سرسپرده دولت بریتانیا، پس از یک تماس تلفنی با دربار، خود را به آنجا می رساند و حدود ساعت سه بعد از نیمه شب، با شاه ملاقات می کند.
وی ضمن این ملاقات، به شاه می گوید که یک کودتا در پیش است، منتهی باید قول بدهید که اولا از من نپرسید چه کسی اطلاعات کودتا را در اختیارم گذاشته و دوم اینکه هیچ یک از عوامل کودتا را اعدام نکنید!
خلاصه اینکه شاه موضوع را خیلی جدی تلقی کرده و به طباطبایی قول می دهد و او هم نام پادگان مورد نظر را که عملیات کودتا از آنجا آغاز می شد برای شاه فاش می کند و شاه هم اقدامات بعدی را پی می گیرد.
اگر این مطلب(مراجعه طباطبایی به دربار و صحبت با شاه درباره کودتا) درست باشد، با توجه به ارتباط طباطبایی با انگلیسی ها، گمانه دوم، یعنی نقش انگلیس در افشای کودتا امکان بیشتری پیدا می کند.
عده ای نیز در تحلیل های خود چنین آورده اند که قرار بوده این کودتا با موافقت آمریکا انجام شود، حتی «جان فاستر دالس» وزیر امور خارجه وقت و مقتدر آمریکا نیز در جریان آن قرار داشت، اما در نهایت این انگلیسی ها بودند که جریان کودتا را به شاه خبر دادند و با تعقیب و دستگیری پیکی(بزرگمهر) که قرنی به آتن فرستاده بود، ماجرا فاش شد.
حتی این شایعه نیز وجود داشت که روس ها از جریان مطلع شده و با توجه به اینکه این کودتا نهایتا به سود آمریکا یی ها تمام خواهد شد، برای رفع خطر و همچنین جلب نظر شاه، موضوع را به اطلاع وی رسانده اند.
هرچه بود، قرنی و همکاران و همفکران وی دستگیر و محاکمه شدند.
در آغاز، صحبت از اعدام قرنی بود، اما بعد بنا به عللی که هنوز کاملا معلوم نشده، مانند اینکه حقیقت وجودی لو دهندگان کودتا روشن نشده، دادگاه، سرلشکر قرنی را به اخراج از ارتش و سه سال حبس محکوم کرد.
وی در اسفند سال 1339 از زندان آزاد شد و از آن پس شدیدا تحت مراقبت امنیتی قرار داشت.
بطور خلاصه، چگونگی ماجرای طرح کودتای منسوب به شهید قرنی چنان که باید روشن نشده و تحلیل تاریخی درستی درباره آن صورت نگرفته است.
قدر مسلم در مدت سه سالی که قرنی در زندان (دور اول) به سر برده، با روحانیان مخالف نظام شاهشاهی دوستی و رابطه نزدیک پیدا کرد.
به این سبب بود که پس از حوادث 15 خرداد 1342 و بدنبال دستگیری و زندانی شدن امام خمینی(ره)، در بهمن همان سال، سرلشکر قرنی نیز برای دومین بار، به اتهام داشتن رابطه با آیت الله طالقانی و بعضی از روحانیان، از جمله آیت الله العظمی محمد هادی میلانی، زندانی شد.
پس از چند ماه که در زندان قزل حصار به سر برد، در سال 1343 به زندان قصر منتقل شد تا دوران محکومیت خود را در آنجا بگذراند.
سپهبد قرنی پس از پایان محکومیت سه ساله خود، در دی سال 1345 از زندان آزاد شد.
البته رفت وآمد و ارتباط های وی تحت کنترل شدید ساواک قرار داشت. از این رو، با احتیاط زیادی عمل می کرد و اجازه نمی داد نقطه ضعفی از او بگیرند.
این وضعیت تا آستانه انقلاب اسلامی ادامه داشت، تا اینکه شهید قرنی در جریان انقلاب به نیروهای انقلابی پیوست.
به هنگام شکل گیری و گزینش اعضای شورای انقلاب که از سوی حضرت امام خمینی(ره) صورت می گرفت و همگی از صافی های متعدد باید عبور می کردند، وی به عضویت این شورا انتخاب شد.
هرچند نه خود و نه دیگران این موضوع را حتی پس از مشخص شدن اسامی اعضای شورای انقلاب مطرح نکردند و تنها چندی پیش (1381) و در چاپ نخست کتاب «ناگفته هایی از زندگی سپهبد قرنی» موضوع عضویت وی در شورای انقلاب عنوان و معلوم شد که سپهبد قرنی به عنوان عضو نظامی شورای انقلاب، با تأیید حضرت امام(ره) در این شورا حضور داشته است.
پس از پیروزی انقلاب، بلافاصله، یعنی روز 23 بهمن، سپهبد قرنی، ضمن اعاده به ارتش با درجه سرلشکری به عنوان رییس ستاد ارتش انقلاب با حکم امام خمینی(ره) منصوب شد.
از این تاریخ، مرحله دوم خدمت نظامی وی آغاز می شود، هرچند که این دوره 43 روز بیش نپایید (23 بهمن 1357 تا 6 فروردین 1358)، اما شهید قرنی در این دوره کوتاه نیز مصدر خدمات مهمی بود.
روز 23 بهمن سال 1357 به فاصله یک روز پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی سپهبد قرنی که در شورای انقلاب عضویت داشت، با حکم «ریاست ستاد ارتش ملی اسلامی» وارد ستاد ارتش شد و بلافاصله فعالیت خود را شروع کرد.
شرایط آن روز بگونه ای بود که قرنی ناگزیر بود در چند جبهه مبارزه کند.
گروهک های ضد انقلاب که بعدها خبث طینت آنان برای مردم مشخص شد، ضدانقلاب که به صورت رسمی در برابر انقلاب اسلامی موضع گرفته بود و کسانی که دوستدار انقلاب بودند اما ندانسته با ارتش و وجود آن مخالف می ورزیدند، شعار شیطانی انحلال ارتش، آن هم با توجه به امکاناتی که گروهک ها در اختیار داشتند و پشتوانه محکمی که از سوی استکبار جهانی ضدانقلاب داخلی را مورد حمایت قرار می داد، چیزی بود که قرنی و همفکرانش باید با آن مبارزه می کردند.
ماجرای حزب دمکرات کردستان و گروهک کومله، مسلح بودن ضد انقلاب در منطقه حساس کردستان و خلع سلاح پادگان مهاباد که موجب شد ضد انقلاب، پادگان لشکر 28سنندج را در محاصره خود بگیرد و فرمانده لشکر(سرهنگ صفری) را وادارد تا در تلویزیون سنندج حاضر شده و از کارکنان لشکر بخواهد خود را تسلیم کنند از جمله مواردی است که فردی مانند قرنی، به عنوان رییس ستاد ارتش ملی اسلامی باید در برابرش ایستادگی می کرد.
در اظهارات تمامی کسانی که درباره شهید قرنی صحبت کرده اند، شجاعت، شهامت، صداقت و راستی و درستی از خصائص بارز وی شمرده شده و همگان بر این قول متفق هستند که او فردی مؤمن، انقلابی، وطن دوست و عاشق کشور بوده است.
سپهبد قرنی مسوولیت خود را به خوبی می شناخت و می دانست که در آن شرایط خطیر و حساس چه وظیفه ای در برابر ارتش و چه وظیفه ای در مقابل انقلاب و رهبر آن بر عهده دارد. اواخر اسفند سال 1357 ماجرای حمله به پادگان سنندج از سوی ضدانقلاب کردستان پیش آمد.
بدنبال آن، تعدادی از اعضای شورای انقلاب به سنندج سفر کردند تا با ضدانقلاب(حزب دمکرات) به مذاکره بپردازند.
سپهبد قرنی با کمک نیروی زمینی و هوانیروز، به رغم خطرات زیادی که وجود داشت، توانست لشکر را از محاصره نجات دهد.
اقدامات نظامی قاطعانه سپهبد قرنی مورد قبول دولت موقت نبود و از طرفی شهید قرنی نیز حاضر نشد روش نظامی خود را که مخالفت با مماشات بود، تغییر دهد در نهایت با دادن استعفا بخش دوم خدمت شهید قرنی پس از گذشت 43 روز پرماجرا و پرتنش، در ششم فروردین سال 1358 به پایان رسید.
پیدا نیست که آیا پس از استعفای سپهبد قرنی از ریاست ستاد ارتش، باز هم عضویت وی در شورای انقلاب پابرجا بود، یا نه.
قدر مسلم اینکه با این کناره گیری از خدمت، قرنی در حقیقت خانه نشین شد و شرایط بگونه ای بود که ضد انقلاب داخلی و گروهک های حاضر در صحنه انقلاب، چه در دوران خدمت و چه در دوران خانه نشینی قرنی، با سوءاستفاده از فرصت پیش آمده، به ترور شخصیت وی پرداختند.
از آنجا که با کمال تأسف کسی از حریم شخصیت و وجه سپهبد قرنی دفاع نکرد، دشمنان تا توانستند در مطبوعات و رسانه ها از وی و عملکرد او در طول دوران خدمت (پس از انقلاب) بد گفتند و او را به باد انتقاد گرفتند.
سپهبد قرنی فارغ از همه بدگویی ها و انتقادها، در خانه نشست و منتظر سرنوشت خود شد.
این انتظار برای قرنی که حالا در سن نزدیک به 70 سالگی، بیش از 40 سال مبارزه را پشت سر نهاده بود، زندان رفته بود و شکنجه های جسمی و روحی فراوان را از سر گذرانده بود، فقط 28 روز به درازا کشید؛ یعنی تا روز سوم اردیبهشت سال 1358.
** نحوه ترور و شهادت سپهبد قرنی
ترور سپهبد قرنی به گروهک تروریستی فرقان نسبت داده شده و این گروهک نیز مسوولیت این جنایت بزرگ را به گردن گرفته است.
گروهک فرقان چنانکه بعدها مشخص شد، یک گروه تروریستی آلت دست بیگانگان بود.
یک گروه محارب با انقلاب و نظام جمهوری اسلامی که در قالب تروریسم هدایت شده از جانب مثلث سیا، صهیونیسم و ساواک، حملات خود را علیه روحانیت مبارز و چهره های ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ساماندهی می کرد.
گروهی که خطر نفوذ افکار التقاطی و مادی آنها در بین جوانان، بویژه دانشجویان، از سوی استاد شهید آیت الله مطهری حدود دو سال پیش از انقلاب، یعنی از بدو تشکیل گروهک مذکور احساس شده بود.
ترورهای زیادی به این گروه نسبت داده شده و فرقان عامل از میان رفتن افراد زیادی بوده است.
ترور شهیدانی چون قرنی، مطهری، حاجی طرخانی، محسن بهبهانی، حاج مهدی عراقی، آخیم لایپ(آلمانی)، قاضی طباطبایی و دکتر مفتح که تمامی در سال 1358 صورت گرفت، بخشی از کارنامه سیاه گروهک فرقان را تشکیل می دهد، اما در این میان ترور سپهبد قرنی، نخستین جنایت گروهک تروریستی فرقان است.
روز سوم اردیبهشت سال 1358، ساعت 11 و 30 دقیقه سپهبد قرنی که در منزل شخصی (خیابان ولی عصر) به سر می برد، به هنگام مراجعه به حیاط منزل، از بیرون ساختمان (از ساختمان های روبه رو) مورد هدف قرار گرفت.
صدای فریاد قرنی که می گفت «سوختم»، «سوختم» همسرش را که داخل ساختمان بود، به حیاط کشاند و وی با پیکر غرقه در خون قرنی که میان حیاط افتاده بود، روبرو شد.
ضارب سپهبد قرنی، یکی از اعضای گروهک محارب و منحرف فرقان به نام «حمید نیکنام» بود که دستگیر و اعدام شد.
یاد و راه این شهید سرافراز ارتش سرافراز جمهوری اسلامی ایران گرامی باد.
از: فرهاد شرف پور
اجتمام(5) ** 7029 ** 1071
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
03/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]
صفحات پیشنهادی
بیانیه وزارت دفاع بمناسبت سالروز شهادت صیادشیرازی شهادت سپهبد صیاد شیرازی سند مظلومیت ملت و ددمنشی دشمنان این
بیانیه وزارت دفاع بمناسبت سالروز شهادت صیادشیرازیشهادت سپهبد صیاد شیرازی سند مظلومیت ملت و ددمنشی دشمنان این آب و خاک استوزالرت دفاع در بیانیهای تاکید کرد شهادت امیر صیاد شیرازی به دست منافقان کوردل سند مظلومیت این ملت و ددمنشی دشمنان این آب و خاک است به گزارش خبرگزاری فارس وامام جمعه دزفول: انتظار ملت ایران پاسخ دندانشکن به قطعنامه اروپاست
امام جمعه دزفول انتظار ملت ایران پاسخ دندانشکن به قطعنامه اروپاستامام جمعه دزفول گفت انتظار ملت ایران از مسئولان نظام جمهوری اسلامی پاسخ دندانشکن به قطعنامه اروپاست به گزارش خبرگزاری فارس از دزفول حجتالاسلام سید محمدعلی قاضی دزفولی در خطبههای این هفته نماز جمعه این شهرستاامام جمعه زاهدان: فرهنگ بسترساز تعالی ملت ایران در حوزه اقتصاد است
امام جمعه زاهدان فرهنگ بسترساز تعالی ملت ایران در حوزه اقتصاد است زاهدان - ایرنا - نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت فرهنگ بسترساز تعالی ملت ایران در تمام حوزه ها از جمله تحقق اقتصاد مقاومتی است به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی آیت الله عباسعلی سلیمدولت و ملت هردو پیرو محض رهبر معظم انقلابند
امام جمعه قشم دولت و ملت هردو پیرو محض رهبر معظم انقلابند قشم – ایرنا – امام جمعه قشم گفت اگر غربی ها فکر می کنند با آمدن دولت یازدهم فضایی برای آنها باز شده تا بتوانند به ملت ایران فشار بیاورند سخت در اشتباهند چرا که هم ملت و هم دولت پیرو محض رهبر معظم انقلابند و این رهبر شجخطیب جمعه تربت جام: ملت اجازه ایجاد جاسوسخانه جدید در ایران را نمیدهد
خطیب جمعه تربت جام ملت اجازه ایجاد جاسوسخانه جدید در ایران را نمیدهدخطیب جمعه تربت جام گفت غرب بداند که ملت ما به آنها اجازه بازکردن جاسوسخانه را در ایران نخواهد داد به گزارش خبرگزاری فارس از تربت جام حجتالاسلام سیدعلی موسویفر در خطبههای امروز نماز جمعه با اشاره به قعطناگودرزی: از بابت کسب میزبانی جام ملت ها خوشبین هستم/در بحث حامی مالی پرسپولیس ابهام وجود داشت و به نوعی غیرقانو
گودرزی از بابت کسب میزبانی جام ملت ها خوشبین هستم در بحث حامی مالی پرسپولیس ابهام وجود داشت و به نوعی غیرقانونی بود وزیر ورزش و جوانان گفت طبق جلسه امروز قرار است اردیبهشت ماه گروهی از AFC به ایران بیایند که کار این هیات تشخیص دادن زیرساخت ها است و من از بابت موضوع میزبانی جامامام جمعه لاهیجان: ملت ایران از دستاوردهای هستهای عقبنشینی نمیکند
امام جمعه لاهیجان ملت ایران از دستاوردهای هستهای عقبنشینی نمیکندامام جمعه لاهیجان به ترفندهای تبلیغاتی دشمنان در مذاکرات هستهای اشاره کرد و گفت ملت ایران از دستاوردهای هستهای عقبنشینی نمیکند به گزارش خبرگزاری فارس از لاهیجان حجتالاسلام احمد عبداللهزاده پاشاکی امروز درامام جمعه قشم: دولت و ملت هردو پیرو محض رهبر معظم انقلابند
امام جمعه قشم دولت و ملت هردو پیرو محض رهبر معظم انقلابند قشم -ایرنا - امام جمعه قشم گفت اگر غربی ها فکر می کنند با آمدن دولت یازدهم فضایی برای آنها باز شده تا بتوانند به ملت ایران فشار بیاورند سخت در اشتباهند زیرا که هم ملت و هم دولت پیرو محض رهبر معظم انقلابند به گزارش ایرحق ملت است که در تمام ابعاد فناوری هستهای پیش برود
حق ملت است که در تمام ابعاد فناوری هستهای پیش برود امام جمعه موقت تهران گفت پیشروی در تمام ابعاد فناوری هستهای حق ملت ایران است اما دشمنان پیشرفت ایران را نمیخواهند به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم آیتالله محمد امامی کاشانی خطیب موقت نماز جمعه این هفته تهرامام جمعه کاشان: ملت ایران برای اتحادیه اروپا هیچ اعتباری قائل نیست
امام جمعه کاشان ملت ایران برای اتحادیه اروپا هیچ اعتباری قائل نیست کاشان– ایرنا– نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان گفت ملت ایران برای اتحادیه اروپا هیچ جایگاه آبرو و اعتباری قائل نیست به گزارش ایرنا آیت الله عبدالنبی نمازی در جمع نمازگزاران جمعه کاشانی در مصلای بقیه اللهغربیهای جنایتکار بی شرمانه دم از حقوق بشر میزنند/ عزت ملت ایران باید حفظ شود
امام جمعه قم غربیهای جنایتکار بی شرمانه دم از حقوق بشر میزنند عزت ملت ایران باید حفظ شود خبرگزاری رسا ـ امام جمعه قم با تأکید بر اینکه تحقیقات ما در عرصه فن آوری هستهای هرگز متوقف نخواهد شد گفت ما مذاکره را برای شکست جبهه استکبار علیه ملت بزرگ ایران آغاز کردیم و از آن چهفناوری هستهای نشانه اعتماد به نفس ملت ایران است
استانها مرکز قم حجتالاسلام و المسلمین حسینی بوشهری فناوری هستهای نشانه اعتماد به نفس ملت ایران است امام جمعه قم با تاکید بر اینکه تحقیقات در عرصه فناوری هستهای تعطیلبردار نیست گفت دستیابی به فناوری هستهای نشانه اعتمادبهنفس ملت ایران است به گزارش خبرنگار مهر از قامام جمعه مهربان: ملت ایران اجازه تاسیس جاسوسخانه را به غرب نمیدهد
امام جمعه مهربان ملت ایران اجازه تاسیس جاسوسخانه را به غرب نمیدهدامام جمعه شهر مهربان گفت اتحادیه اروپا و دیگر کشورهای همفکرش بدانند و مطمئن باشند که ملت و دولت ایران به هیچ وجه اجازه تاسیس جاسوسخانه دیگری را برای غرب در قالب دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا در ایران را نخواهند دکارنامه سیاه استکبار دردفاع از دیکتاتورها از ذهن ملت ها پاک نمی شود
امام جمعه ابرکوه کارنامه سیاه استکبار دردفاع از دیکتاتورها از ذهن ملت ها پاک نمی شود یزد- ایرنا- امام جمعه ابرکوه گفت کارنامه سیاه استکبار در دفاع از تاراج منابع کشورها و حمایت از دیکتاتورها و نسل کُشی ها و استعمار ملت ها از اذهان مردم جهان پاک نمی شود به گزارش خبرنگار ایرندستیابی ملت ایران را به دانش صلح آمیزهسته ای نشان از اقتدار و عزت ملت ایران است
استانها غرب زنجان حجت الاسلام خاتمی دستیابی ملت ایران را به دانش صلح آمیزهسته ای نشان از اقتدار و عزت ملت ایران است زنجان -خبرگزاری مهر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان دستیابی ملت ایران را به دانش صلح آمیزهسته ای را نشان از اقتدار و عزت ملت ایران دانست و گفت اخطیب جمعه دماوند: میدان مذاکره را میدان تثبیت خواسته های ملت ایران بدانیم
خطیب جمعه دماوند میدان مذاکره را میدان تثبیت خواسته های ملت ایران بدانیم دماوند- ایرنا- خطیب جمعه دماوند گفت از تیم دیپلماسی ایران در مذاکرات اخیر می خواهیم تا در راهبردهای خود خواسته های ملت ایران را که چیزی جز مقابله با زیاده خواهی های غرب و ادامه دادن فناوری هسته ایی نیستاحمدینژاد و مشایی "حالا حالا ها" بیخیالِ ملت نمیشوند!
احمدینژاد و مشایی "حالا حالا ها" بیخیالِ ملت نمیشوند احمدی نژاد در این حساب توئیتری خود را به عنوان رئیس جمهور سابق جمهوری اسلامی ایران و عضو هیئت علمی دانشکده عمران دانشگاه علم و صنعت معرفی کرده است اما نکته جالب به راه افتادن حساب توئیتری اسفندیار رحیم مشایی همزم-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها