تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فاطمه پاره وجود من است، هر که او را بیازارد مرا آزار داده و هر که او را خوشحا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819060785




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نحوه شناسایی سایتهای جعلی


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: نحوه شناسایی سایتهای جعلی
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس سایبری با اعلام اینکه هکرها برای سرقت اطلاعات کاربران وبسایت ها از رایانه های آلوده استفاده می کنند گفت: 65 درصد ایمیل های ارسالی به کاربران هرزنامه است.
فارس: سرهنگ علی نیک نفس  با اعلام اینکه روزانه بیش از میلیون ها ایمیل به کاربران اینترنت ارسال می شود اظهار داشت: بیش از 65 درصد ایمیل های ارسالی هرزنامه است و هنگامی که فرد ایمیل خود را باز می کند با تعدادی هرزنامه مواجه می شود. بهترین روش برای مقابله با هرزنامه های اینترنتی باز نکردن ایمیل ها است و کاربران نباید بر روی لینک های این هرزنامه ها کلیک کنند.

وی با بیان این که عده ای از افراد در فضای مجازی برای ترغیب کاربران به منظور بازدید از سایت خود شیوه های اغواکننده را به کار می گیرند، افزود: این افراد با ارسال جملاتی از جمله آموزش هک، فروش ارزان قیمت تلفن همراه یا اخبار دروغ اقدام به سرقت اطلاعات و نفوذ به سیستم های افراد می کنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس سایبری با اشاره به راههای شناسایی تشخیص سایتهای جعلی گفت: برای شناسایی سایت های جعلی تنها کافی است به قسمت نوار آدرس سایت نگاه کنیم و آن را با آدرس اصلی سایت مطابقت دهیم. در صورت عدم تطابق آدرس سایت جعلی است.

به گفته نیک نفس، کاربران اینترنت اگر قصد استفاده از اینترنت برای وارد کردن اطلاعات محرمانه مانند اطلاعات بانکی را دارند باید به پروتکل امنیتی (SSI (https توجه کنند که وب سایت مورد نظر از این پروتکل استفاده کرده باشد.

وی با اعلام اینکه باید ضد ویروس و فایروال روی سیستم ها نصب شود تاکید کرد: نصب این نرم افزارهای امنیتی تا حد زیادی می تواند در مقابله با بدافزارها کاربر را کمک کند. البته افراد باید از نرم افزارهای اصلی و معتبر استفاده کنند چرا که بسیاری از برنامه های کرک شده توسط مجرمان به بدافزار آلوده شده است.

به گفته وی، هکرها برای نفوذ به رایانه و سرقت اطلاعات کاربران از هر روشی استفاده می کنند که از آن جمله می توان به جعل وبسایت، استفاده از فایل های فلش مخرب، کوکی های فلش، لینک های کوتاه شده اشاره کرد. هکرها بدافزارها را در فیلم ها، موزیک ها و عکس مخفی می کنند و رایانه را آلوده می کنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس سایبری از ادامه برخورد پلیس با وبسایت های قمار و شرط بندی و فروش کالای غیرمجاز خبر داد و گفت: فعالیت این گونه سایت ها مجرمانه و مشهود است و از کاربران می خواهیم در مقابل این گونه سایت ها مسایل امنیتی را رعایت کنند تا در دام آنها نیافتند.





تاریخ انتشار: 03 ارديبهشت 1393 - 09:16





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن