تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836119375
دومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه چگونه گذشت از اصرار دانشگاه تا ناز کردن صنعت/ دولت عامل جدایی صنعت و دانشگاه
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: دومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه چگونه گذشت
از اصرار دانشگاه تا ناز کردن صنعت/ دولت عامل جدایی صنعت و دانشگاه
دومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه در محل دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان با ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی و فناوری در صنعت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، دومین همایش ملی تعامل صنعت و معدن امروز در محل دانشگاه تحصیلات تکمیلی و صنعتی کرمان آغاز شد، دانشگاه هایتک ماهان در کرمان میزبان جمع کثیری از چهرههای علمی و سیاسی و جمع کوچکی از صنعتگران و کارآفرینان بود. این همایش به دلیل عدم حضور به موقع میهمانان خارج از استان با یک ساعت تاخیر آغاز شد، نمایشگاهی با مساحت 500 متر مربع با 60 غرفه از دستاوردهای اتاق بازرگانی ایران، شرکتهای دانشبنیان، پارکهای علم و فناوری، پژوهشهای دانشگاهیان و فناوریهای صنعتگرانی همچون مجتمع گلگهر سیرجان و لاستیک بارز، شرکت صنایع مس شهید باهنر و... به چشم میخورد، اما باز هم جای غرفههای پیوند صنعت و دانشگاه که نشان از همکاریهای تنگاتنگ آنها باشد، خالی بود.
اهداف دومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه چه بود؟ اهداف برگزاری این همایش ارائه و عرضه آخرین دستاوردهای پژوهشی و فناوری در صنعت، تبیین نقش و اهمیت پژوهش و فناوری در حل مشکلات صنعت، بحث و تبادلنظر واحدهای صنعتی برگزیده در ارتباط با پروژههای انجام شده، توسعه و بهبود ارتباط صنعت و دانشگاه، تجاریسازی دستاوردهای پژوهشی و فناوری و ارائه نمونههای موفق ارتباط صنعت و دانشگاه عنوان شد. مقالات در چه محورهایی ارائه شد؟ - آسیبشناسی نظام آموزش عالی و تعامل صنعت و دانشگاه - تنگناها و مشکلات موجود در مسیر ارتباط صنعت و دانشگاه و روشهای برونرفت از آنها - موانع قانونی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ارتباط صنعت و دانشگاه - توسعه صنعت و آموزش عالی بر مبنای آمایش سرزمین - تعامل صنعت و دانشگاه در چارچوب اقتصاد مقاومتی - تاثیر تعامل صنعت و دانشگاه در بهبود فضای کسب و کار - اقتصاد دانش بنیان و تعامل صنعت و دانشگاه - زیرساختارها و راهکارهای استفاده از دستاوردهای علمی دانشگاهها در صنعت - تبیین مدل ارتباطی صنعت و دانشگاه با تکیه بر مدل ایرانی اسلامی سیدعبدالمجید جلایی دبیر این همایش علاوه بر اینکه بر اتکا به محورهای اقتصاد دانشبنیان و استفاده از سرریزهای انرژی تاکید داشت، سه مشکل اساسی را در توسعه صنعت و آموزش عالی بر مبنای آمایش سرزمین عنوان کرد.
سه مشکل اساسی در توسعه صنعت و دانشگاه بر مبنای آمایش سرزمین وی عقیده داشت که صنایع تاخیری از مجموعههای پیشرفته عقب ماندند، آموزش بر مبنای تقاضای اجتماعی صورت میگیرد نه نیازهای اقتصادی و سوم اینکه فضای حاکم موجود در جامعه مانند تورمهای نوسانی و بیثباتی نرخها ریسکپذیری فعالیتهای دانشگاهیان در عرصه صنعت را کاهش میدهد. جلایی با اشاره به جایگاه نسبتا خوب کرمان در کشور از لحاظ پیشرفتهای اقتصادی تصریح کرد: فعالیتهای اقتصادی 40 درصدی مزیت نسبی مداوم دارد که 20 درصد آن در سطح بینالملل است و این آمار نسبت به استانهای دیگر جای امید و پیشرفت دارد. وی افزود: استان کرمان از تمام شاخصهای سطح متوسط کشور وضعیتی رو به بالا را دارد و در شاخص تغییرات ساختاری حرکت اقتصادی از کشاورزی به سنتی و از سنتی به صنعتی و از صنعتی به سمت خدمات باید در راستای بهرهوری حداکثر استفاده کرد. دبیر دومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه خاطرنشان کرد: بیش از 100 اثر به دبیرخانه این همایش ارسال شد که 80 مقاله از سوی دانشگاهها بوده است. خوشحالی دبیر نخستین همایش از افزایش تعداد مقالات در دومین همایش یکی از میهمانان این همایش محمدرضا قمی دبیر نخستین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه بود، وی از دستاوردهای نخستین همایش ملی که سال گذشته در یزد برگزار شده بود، سخن گفت و با ابراز خرسندی از افزایش تعداد مقالات ارسالی در دومین همایش ابراز داشت: ما تنها 40 مقاله دریافت کردیم که 20 مقاله در محورهای اصلی گزینش شدند. وی افزایش ارسال مقالات به این همایشها را نشان از اثربخشی آن دانست و گفت: قطعا در همایشهای آینده این مقالات از سوی دانشگاهیان و افراد عرصه صنعت بیشتر میشود.
علیرضا رزمحسینی استاندار کرمان نیز پس از به جا آوردن رسم میهمان نوازی و خوشآمدگویی به میهمانان این همایش از سخنرانیهای عرفی و معمول پرهیز کرد. وی تنها تاکید داشت که طبق فرموده مقام معظم رهبری اقتصاد کشور باید مردمی باشد نه دولتی و ما سعی داریم در راستای اعتمادسازی مردم نسبت به وضعیت و پیشبرد فعالیتهای اقتصادی کشور تمام توان خود را به کار بگیریم. وقتی دانشگاه اصرار و صنعت ناز میکند محمدجواد فدایی رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان با اشاره به ضعف پیوند میان صنعت ودانشگاه اظهار داشت: تا سال گذشته 17 کنگره هماهنگی توسعه صنعت ملی داشتیم و در لزوم تعامل صنعت و دانشگاه شکی نیست و این دو بدون تعامل یکدیگر رو به زوال هستند.
وی افزود: سال گذشته 31 پروژه تحقیقاتی در دانشگاه باهنر کرمان با طرف قراردادهای خارج از دانشگاه انجام شد و حدود چهار درصد از ظرفیت علمی دانشگاه در صنعت حضور داشتند، اما این قراردادها تنها از سوی سه واحد صنعتی بوده است در حالی که بیش از یکهزار و 200 واحد فعال صنعتی در استان داریم و این حدود نیم درصد است. البته رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان قول داد که ظرفیت علمی دانشگاه برای ورود به صنعت و تعامل با صنعتگران را تا پایان امسال به 15 درصد افزایش دهد و گفت از رئیس سازمان صنعت، معدن تجارت استان نیز قول گرفته تا ظرفیت نیم درصدی تعامل صنعتگران با دانشگاه را به 10 درصد برسانند. پادرمیانی اتاق بازرگانی برای پیوند دانشگاه و صنعت شاید بهتر است تا اتاق بازرگانی ایران را پُلی برای پیوند صنعت و دانشگاه بنامیم که با برگزاریهای همایشهایی در این زمینه سعی دارد تا هر طور شده رابطه دانشگاه و صنعت را آشتی دهد. رئیس اتاق بازرگانی ایران حتی حاضر نشد به دلیل ایجاد تاخیر در آغاز همایش فرصت سخنرانی چهرههای علمی و نخبگان عرصه پژوهش گرفته شود و تنها با کمتر از یک دقیقه صحبت به لزوم تلاش همگان برای تعامل صنعت و دانشگاه تاکید کرد.
غلامحسین شافعی برگزاری همایشهای تعامل میان صنعت و دانشگاه در استانهای مختلف را با هدف بهرهمندی از تمام نیروهای فکری و ایدههای افراد دانشپژوه و صنعتی برای رسیدن به این پیوند مفید دانست. گلایه نایب رئیس اتاق بازرگانی از جایگاه ایران در دنیا محسن جلالپور نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران و رئیس اتاق بازرگانی کرمان نیز با اشاره به وجود نعمتهای خدادادی و فراهم شدن تمام زیرساختها در کنار توسعه روز افزون مراکز رشد، پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان از جایگاه فناوری ایران در جهان گلایه داشت. وی عنوان کرد: در کشور ما به طور متوسط سالانه 28 اختراع صورت میگیرد که کره جنوبی 526 برابر، هند 62 برابر، عربستان بیش از 6 برابر و ترکیه بیش از دو برابر کشور ما در زمینه اختراع به طور سالانه فعالیت دارند.
جلالپور تاکید داشت: باید به دلایل عدم موفقیت در پیوند علم و صنعت با دانشگاه پی ببریم و اینکه چه عواملی برای تبدیل علم به فناوری است با وجود اینکه در کشور مراکز رشد، شرکتهای دانش بنیان و پارکهای علم و فناوری بسیاری وجود دارد. وی افزود: شناسایی مزیتهای نسبی کشور بر مبنای آیندهپژوهی به واحدهای تولید، حمایت از توسعه پژوهی، اتخاذ تدابیر لازم به منظور کارایی، ایجاد همسویی و تعامل میان مراکز فرهنگی و دانشگاهی باید در دستور کار قرار گیرد. دولت و درآمدهای نفتی میان صنعت و دانشگاه فاصله میاندازد سیدحسین میرمحمدصادقی رئیس موسسه آموزش و پژوهش اتاق بازرگانی ایران نیز متذکر شد: اگر روند فعلی متکی بودن صنعت و دانشگاه به دولت و درآمدهای نفتی تداوم داشته باشد و خود را از حمایت و تعامل با یکدیگر بینیاز بدانند، قطعا کشور راه به جایی نمیبرد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر صنعت و دانشگاه به دو عامل مجزا تبدیل شدند که اگر اساتید و دانشجویان برای رسیدن به فرصتهای مطالعاتی خود را نیازمند صنعت میدیدند و در صنعت نیاز به علم احساس میشد، اکنون گرفتار مشکلات فعلی در جامعه نبودیم. رئیس موسسه آموزش و پژوهش اتاق بازرگانی ایران افزود: حضور دولت و حمایتهای آن از دانشگاه و صنعت سبب ایجاد احساس بینیازی و عدم تعامل این دو عامل شده است. میرمحمدصادقی با اشاره به لزوم پیوند صنعت و دانشگاه عنوان کرد: ورود اتاق بازرگانی به عنوان نماد بخش خصوصی در سکانداری برگزاری همایشهای لازم در این روند بسیار اثرگذار است و میتوان به نتایج عملی و کاربردی آن در راستای حل یک معضل قدیمی کشور امیدوار بود. سخنرانی که دست پُر آمد و مجال صحبت نیافت محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی یکی از سخنرانهایی بود که برای این همایش به صورت تخصصی برنامه داشت از ارائه راهکارهای مفید و مهم در ارتباط با اثربخشی لازم و زودهنگام برای تعامل صنعت و دانشگاه، اما به دلیل فشرده بودن زمان بندی این همایش و تاخیر یک ساعته آغاز همایش مجری برنامه از وی درخواست کرد تا در زمان پنج دقیقهای به صحبتهای خود خاتمه دهد.
زاهدی که صحبتهای خود را بسیار منسجم و سامان داده شده تنظیم کرده بود از این موضوع ناراحت شد و گفت: زمانی یک ساعته را برای ارائه صحبتهایم در نظر گرفته بودم و با توجه به مباحث در این مدت کوتاه نمیتوان حرف خاصی زد. هرچند که وی سعی داشت به صورت تیتروار و کوتاه سرفصل صحبتهای خود را بگوید، اما زمان پنج دقیقهای را به حدود 20 دقیقه افزایش داد و از روی ناچاری مجبور بود به سرعت صحبتهای خود را نیمهکاره رها کند. نارضایتی از وابستگی کشور در واردات و صادرات به کشورهای خاص زاهدی با اشاره به عملکرد ناپسند کشور مبنی بر وابستگی به کشورهای خاص برای واردات و صادرات عنوان کرد: 70 درصد واردات از پنج کشور خاص تامین میشود و از طرفی 70 درصد صادرات کشور نیز محدود به چند کشور خاص است. رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: تحریم فروش نفت یک فرصت تاریخی برای تبدیل تهدید به فرصت است که باید از خلاقیتها و نوآوریهای موجود در کشور برای خنثی سازی این تهدیدها بهرهمند شویم. وی افزود: خلاقیت و نوآوری از مهمترین مولفههای اقتصادی شرکتهای دانشبنیان است که باید با حمایتهای لام از این عرصه محدودیتها برداشته شود و برای سرمایهگذاران ارزش قائل شد. زاهدی ابراز داشت: در حال حاضر با وجود بیش از 5 هزار شرکت دانشبنیان و زیرساختهای کشور رتبه 17 را در دنیا به خود اختصاص دادیم که این جایگاه فناوری برای کشوری با این همه ظرفیت و امکانات دور از انتظار است.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برای فرصتهای مطالعاتی کشور باید مکانیزههای مهم تعریف شود، صنایع و معادن به استفاده گسترده از ظرفیتهای دانشجویی اجبار شود و به نقش دانشگاههای علمی کاربردی به عنوان مؤلفههای مهم اقتصاد مقاومتی تاکید شود. وی افزود: ایجاد یک سازمان برای سیاستگذاری در زمینههای آموزشهای فنی و حرفهای با بازنگری اساسی در آموزههای مراکز آموزش عالی کشور ضروری است به نحوی که حداقل آموزشهای مهارتی باید 50 تا 70 درصد باشد. زاهدی با اشاره به تفاوت دو واژه فناوری و فنآوری اظهار داشت: این دو واژه به یک معنا نیست، باید به انتقال فناوری از خارج به داخل کشور اهتمام ورزیم نه اینکه صرفا فنآوری کشوری دیگر را به داخل کشور بیاوریم و وابستگی خود را افزایش دهیم. سوغاتیهای میهمان ویژه برای دومین همایش ملی صنعت و دانشگاه و اما میهمان ویژه این همایش معاون رئیس جمهور بود، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان از اعطای وامهای 300 میلیون تومانی صندوقهای حمایت از شرکتهای دانشبنیان سخن گفت.
وی از اختصاص یکهزار میلیارد تومان برای ارائه تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان خبر داد و اظهار داشت: روند اخذ بودجه انجام شده و در زمان مقرر معافیت مالیاتی به زودی ارائه تسهیلات برای 20 شرکت نخست اعمال میشود. معاون علمی و فناوری رئیس جمهور مژده داد: به زودی بورس ایده برای نخستینبار با 10 اختراع در بورس راهاندازی میشود و مخترعان ضمن استفاده از تسهیلات سرمایهگذاران بورس از قیمتگذاری طرحهای خود اطمینان حاصل میکنند. ستاری که کمک بلاعوض به صنایع را مانند سم میدانست، تصریح کرد: باید به دنبال حلقه مفقوده دانشگاه و صنعت بگردیم، برای بودجه پژوهشی یک درصد اختصاص داده میشود که همان را هم صرف توسعه و ساختوسازهای شرکتهای دانشبنیان میکنند.
حرف و حدیثها پشت سر دانشگاهیان برای ورود به صنعت با وجود آنکه دانشگاهها برای کارآفرینی و تعامل هرچه بیشتر با صنعت تمام توان خود را به کار میگیرند و با هزار و یک مشغله دانشگاهی در عرصه صنعت گام برمیدارند، باز هم سنگاندازیها و حرف و حدیثهای مردم تمامشدنی ندارد. رئیس بنیاد ملی نخبگان دعوت از دانشجویان صاحب فکر و ایده و هموارسازی مسیر برای ورود آنها به چرخه صنعت را ضروری دانست و گفت: باید ضمن استفاده از ظرفیتهای موجود کشور و بهرهمندی از فرمایشات مقام معظم رهبری ارتباط مستحکمی میان صنعت و دانشگاه ایجاد شود. ستاری مثال زد در دانشگاه صنعتی شریف میزان ارتباط با صنعت 10 درصد است، اما مشکلات و حرف و حدیثهای بسیاری میسازند و میگویند که اساتید به دنبال کار خصوصی رفتند.
معاون رئیسجمهور ابراز داشت: تمام افراد حقیقی و حقوقی جامعه نیازمند حمایت هستند، اما دولت به تنهایی نمیتواند در این امر موفق باشد، ما نیز در معاونت علمی بر اساس ابلاغیههای مقام معظم رهبری امور مربوط به شرکتهای دانشبنیان را پیگیری میکنیم. به گزارش فارس، دومین همایش ملی صنعت و دانشگاه فردا در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان به کار خود پایان میدهد.
ارائه مقالات، جمعبندی دستاوردهای همایش، رونمایی از سرفصلهای سند استراتژی تعامل صنعت و دانشگاه و تجلیل و اهدای لوح به مقالات برتر، حامیان همایش و دستاندرکاران (کمیتههای علمی و اجرایی) فردا صورت میگیرد. --------------------------- گزارش از فروغ بوستانچی عکس: محسن رجبپور -------------------------- انتهای پیام/80028/غ40
93/01/27 - 22:45
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]
صفحات پیشنهادی
در کرمان دومین همایش ملی تعامل صنعت با دانشگاه آغاز شد
در کرماندومین همایش ملی تعامل صنعت با دانشگاه آغاز شددومین همایش ملی تعامل صنعت با دانشگاه در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان با حضور مسئولان استانی و کشوری آغاز شد به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان دومین همایش تعامل صنعت با دانشگاه در دانشگاه تحصیلات تکمیلی ص100 مقاله به دبیرخانه همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه ارسال شد
استانها شرق کرمان جلال پور 100 مقاله به دبیرخانه همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه ارسال شد کرمان - خبرگزاری مهر رئیس اتاق بازرگانی صنعت معدن و تجارت استان کرمان از ارسال 100 مقاله به دبیرخانه همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه خبر داد به گزارش خبرنگار مهر محسن جلال پور سه شنبدومین همایش تعامل صنعت با دانشگاه برگزار شد
چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۲ دومین همایش تعامل صنعت با دانشگاه صبح امروز در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان با حضور برخی مسؤولان استانی و کشوری برگزار شد به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کویر اهداف برگزاری این همایش شامل اراهمایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه در کرمان آغاز شد
همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه در کرمان آغاز شد کرمان - ایرنا - دومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه روز چهارشنبه با حضور مسوولان کشوری و استانی در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان آغاز شد به گزارش ایرنا معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگانهمایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه
همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه دومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه روز چهارشنبه با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان و مسوولان کشوری و استانی در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان برگزار شد 9030 عکس ابوذر احمدیزاده کد خبردبیر همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه: 100 اثر به دبیرخانه همایش صنعت و دانشگاه ارسال شد
دبیر همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه 100 اثر به دبیرخانه همایش صنعت و دانشگاه ارسال شددبیر دومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه گفت بیش از 100 اثر به دبیرخانه این همایش ارسال شد که 80 مقاله از سوی دانشگاهها بوده است به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان سیدعبدالمجید جلایی ظهر امروزوزیر صنعت، معدن و تجارت به کرمان سفر میکند/ برگزاری همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه
استانها شرق کرمان علوی وزیر صنعت معدن و تجارت به کرمان سفر میکند برگزاری همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه کرمان - خبرگزاری مهر نایب رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی کرمان از برگزاری دومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه در کرمان با حضور وزیر صنعت معدن و تجارت خبردبیر نخستین همایش تعامل صنعت و دانشگاه: اتاق بازرگانی پل ارتباطی میان صنعت و دانشگاه است
دبیر نخستین همایش تعامل صنعت و دانشگاه اتاق بازرگانی پل ارتباطی میان صنعت و دانشگاه استدبیر نخستین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه گفت اتاق بازرگانی پل ارتباطی میان صنعت و دانشگاه است به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان محمدرضا قمی ظهر امروز در دومین همایش ملی تعامل صنعت با دانشگاهرئیس اتاق بازرگانی کرمان خبر داد شرکت 800 چهره علمی و اقتصادی در همایش تعامل صنعت و دانشگاه
رئیس اتاق بازرگانی کرمان خبر دادشرکت 800 چهره علمی و اقتصادی در همایش تعامل صنعت و دانشگاهرئیس اتاق بازرگانی صنعت معدن و تجارت استان کرمان گفت 800 چهره علمی و اقتصادی در دومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه در کرمان شرکت میکنند به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان محسن جلال پوربا حضور عضو سابق تیم مذاکرهکننده هستهای صورت میگیرد بزرگداشت روز ملی فناوری هستهای در دانشگاه صنعتی همدان
با حضور عضو سابق تیم مذاکرهکننده هستهای صورت میگیردبزرگداشت روز ملی فناوری هستهای در دانشگاه صنعتی همدانمسئول تحلیل و بررسی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی همدان از برگزاری بزرگداشت روز ملی فناوری هستهای با حضور دکتر علی باقری عضو ارشد سابق تیم مذاکرهکننده هستهای در دانشگاه صنبه مناسبت روز ملی فناوری هستهای همایش «راهی که آمدهایم» در دانشگاه قم برگزار شد
به مناسبت روز ملی فناوری هستهایهمایش راهی که آمدهایم در دانشگاه قم برگزار شدبه مناسبت روز ملی فناوری هستهای همایشی با عنوان راهی که آمدهایم در تالار شیخ مفید دانشگاه قم برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس از قم پیش از ظهر امروز به مناسبت روز ملی فناوری هستهای همایشی با عنوانفرماندار کاشمر خواستار شد برگزاری همایش «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» در دانشگاه آزاد ک
فرماندار کاشمر خواستار شدبرگزاری همایش اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی در دانشگاه آزاد کاشمرفرماندار کاشمر خواستار برگزاری همایش ویژه تبیین اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی در دانشگاه آزاد کاشمر شد به گزارش خبرگزاری فارس از کاشمر مهدی فروزان امشب در دیدار با رئآمار فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف طی 50 سال گذشته
حوزه و دانشگاه آمار فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف طی 50 سال گذشته تعداد کل فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف تا پایان سال تحصیلی 92-1391 در حدود 41 هزار و 752 نفر است به گزارش خبرگزاری مهر مراسم فارغالتحصيلي دانش آموختگان سال تحصیلی 92-1391 دانشگاه صنعتی شریف روزرئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان: تعامل صنعت و دانشگاه بسیاری از مشکلات را برطرف میکند
رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان تعامل صنعت و دانشگاه بسیاری از مشکلات را برطرف میکندرئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته ماهان کرمان گفت صنعت بر پایه علم و دانش به جز ارتباط با دانشگاه راهی ندارد و با تعامل صنعت و دانشگاه بسیاری از مشکلات کشور برطرف میشود به گپیش نشست های همایش ملی حکیم طهران در دانشگاه تهران
پیش نشست های همایش ملی حکیم طهران در دانشگاه تهران فرهنگ > دین و اندیشه - خبرگزاری مهر نوشت پیش نشست های همایش ملی حکیم طهران نکوداشت مقام علمی آقاعلی مدرس زنوزی حکیم مؤسس با موضوعات شخصیت شناسی حکیم طهران معرفی حوزه حکمی طهران تحلیل آراء و اندیشه های حکیم طهرارباتهای دانشگاه یزد از سد رقبای بین اللملی خود گذشتند/ تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی یزد قهرمان روبوکاپ ایران
یزد رباتهای دانشگاه یزد از سد رقبای بین اللملی خود گذشتند تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی یزد قهرمان روبوکاپ ایران شد ابوالفضل زارع شاه آبادی سرپرست تیم رباتیک و عضو هیات علمی واحد یزد گفت این موفقیت و دستاورد مهم علمی و پژوهشی برگ زرین دیگری بر افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی واحبا حضور باقری برگزار میشود مراسم روز ملی فناوری هستهای در دانشگاه صنعتی همدان
با حضور باقری برگزار میشودمراسم روز ملی فناوری هستهای در دانشگاه صنعتی همدانبسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی همدان فردا مراسمی را با حضور و سخنرانی علی باقری عضو ارشد سابق تیم مذاکره کننده هستهای برگزار میکند به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس بسیج دانشجویی دانشگاه صنعت-
گوناگون
پربازدیدترینها