تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدبخت‏ترين مردم پادشاهانند و خوشبخت‏ترين مردم كسى است كه با مردم بزرگوار معاشرت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833057825




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لایحه موافقتنامه همکاری امنیتی بین ایران و پاکستان به تصویب نمایندگان رسید


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

لایحه موافقتنامه همکاری امنیتی بین ایران و پاکستان به تصویب نمایندگان رسید تهران - ایرنا - نمایندگان مجلس شورای اسلامی، لایحه موافقتنامه همکاری های امنیتی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری اسلامی پاکستان را تصویب کردند.


به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، نمایندگان در ادامه جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس به بررسی لایحه موافقتنامه همکاری های امنیتی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری اسلامی پاکستان پرداختند و آن را تصویب کردند.
این لایحه با 187 رای موافق، 14 رای مخالفت و 6 رای ممتنع
از مجموع 228 نماینده حاضر در مجلس شورای اسلامی تصویب شد.
در جریان بررسی این لایحه در مجلس شورای اسلامی «نادر قاضی پور» در مخالفت با آن اظهارداشت: پاکستان محل تشکیل گروهک طالبان است و رهبر این گروه هم در آنجا مستقر بود و آمریکا وی را در آنجا به هلاکت رساند و باید مشخص شود دولت پاکستان چه نقشی در این مورد داشته است.
وی با بیان این که پاکستان محل آموزش سلفی ها شده است، گفت: شواهد نشان می دهد تمام توطئه های امنیتی علی ایران از پاکستان بوده و جدا از این که مردم محلی و مرزداران همیشه مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند و جمعی از عشایر بلوچستان طی عملیات های تروریستی به شهادت رسیده اند مزدورانی که مرتکب این جنایات شده اند در پاکستان آموزش دیده اند.
قاضی پور خاطرنشان کرد: این موافقتنامه درباره اجرای عملیات مشترک و استقرار نیروهای دو کشور در مرز و گشت مشترک نظری نداده و از این جهت ارزشی ندارد.
حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی نیز در موافقت با این لایحه، شهادت شهیدان «جمشید دانایی فر» (یکی از پنج مرزبان گروگان گرفته شده) و «باقری» کارمند وزارت بهداشت و درمان که توسط اشرار به گروگان گرفته شده بود را به خانواده این دو شهید تسلیت گفت.
وی اظهارداشت: گروه های تکفیری که این عزیزان را به شهادت رسانده اند در داخل پاکستان مستقر هستند و این در حالی است که دولت این کشور بارها گفت که آنها داخل پاکستان نیستند.
وی ادامه داد: دولت پاکستان سر تا پا دروغ است و با اشرار همکاری می کند و اکثر فرماندهان ارتش پاکستان و آی.اس.آی تفکر وهابی و تکفیری دارند.
وی با بیان این که دیپلماسی کشور در این مورد بسیار بد عمل کرد اظهارداشت: در عملیات اخیر هم عملکرد دستگاه دیپلماسی ایراد داشت که بعد از آزادی عزیزان به طور جدی مورد بررسی قرار می گیرد.
نماینده مردم زاهدان در مجلس با بیان این که دولت پاکستان از قرارداد استرداد مجرمین هم طفره رفته است، گفت: این دولت یک دولت متخاصم با چهره اسلامی است و تا کنون این همه ضربه به ما زده است.
شهریاری خاطرنشان کرد: وزارت امور خارجه آن قدر مماشات کرد تا دانایی فر فرزند این کشور به شهادت رسید و به رغم این که پاکستان حاکمیتی در مرزهای خود ندارد و اگر هم دارد با گروه های تکفیری همکاری می کند.
وی اظهارداشت: مرزی که باید به فرصتی برای دو کشور تبدیل می شد تهدید شده و علت آن دولت پاکستان و بی تدبیری وزارت خارجه و سیاستمدارانی است که فقط لبخند در پیش گرفته و نتوانسته اند برخورد جدی داشته باشند.
رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس همچنین اظهارداشت: تنها در یک مورد از آمریکا تشکر می کنیم که با هواپیماهای بدون سرنشین اشرار را سرکوب می کند و این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران باید با موشک و توپخانه جای این افراد را که مشخص است مورد هدف قرار دهد و معلوم نیست چرا در این زمینه تساهل می کند.
شهریاری ادامه داد: ما مطالبات را از طریق قانونی پیگیری می کنیم تا از این قبیل مشکلات در سیستان و بلوچستان ایجاد نشود.
وی یادآورشد: شهید دانایی فر فرزند 10 روزه خود را ندید و وزارت امور خارجه چشمان خود را بست و حرکاتی که توسط نیروهای محلی برای آزادی مرزبانان انجام شد نباید به حساب دولتمردان و وزارتخارجه بیاید.
حجت الاسلام و المسلمین «محمدحسن ابوترابی فرد» نایب رییس اول مجلس که ریاست جلسه علنی امروز را برعهده داشت، گفت: اظهارات دکتر شهریاری ناظر بر بمباران مردم مظلوم پاکستان توسط پهپادهای آمریکایی نبود و عمل جنایتکار این پهپادها به کشور پاکستان از طرف همه ما محکوم است.
قاسم جعفری نماینده مردم بجنورد نیز در مخالفت با این لایحه گفت: آیا دولت پاکستان مسوولیت پذیری دارد یا نه؟ و این دولت چندین بار از زیر بار مسوولیت خود فرار کرده است.
وی ادامه داد: انتظار این است که مشخص شود آیا پاکستان دولتی مستقل است یا دولتی است که از آمریکایی های متجاوز تمکین می کند و ایا آماده همکاری عادلانه برای دفع شر تروریست است یا خیر؟
به گفته وی، طرف پاکستانی حتی حضور مرزبانان به گروگان گرفته شده در خاک خود را انکار می کرد و انتظار این است که دولت پاکستان اجازه ندهد خاک کشورش گذرگاه ضربه زدن به ملت ایران شود و به نظر می رسد دست مرموز سرویس های اطلاعاتی در این مسایل قابل انکار نیست.
وی، ضمانت اجرایی را دغدغه نمایندگان در خصوص این موافقت نامه عنوان کرد و گفت: باید مشخص شود که آیا اجازه عملیات مشترک و تعقیب تروریست ها و گشت مشترک در مناطق مرزی انجام خواهد شد یا خیر؟
ناصر موسوی لارگانی نماینده فلاورجان در مجلس هم در موافقت با این لایحه اظهارداشت: اگر این موافقت نامه تصویب نشود ممکن است مشکلات دیگری در آینده پیش بیاید و ما وقتی چنین موافقت نامه ای نداشته باشیم نمی توانیم از پاکستان ایراد بگیریم.
وی خاطرنشان کرد: این لایحه هشت موضوع همکاری و 11 راهکار آن را مدنظر قرارداده که یکی از موارد مندرج در آن بحث امتناع از همکاری ها و تشکیل کارگروه مشترک است.
موسوی، وجود مرز 987 کیلومتری دو طرف، داشتن میراث مشترک فرهنگی و منافع مشترک در برقراری امنیت در بلوچستان را از مهم ترین مواردی عنوان کرد که تصویب این لایحه را الزامی می سازد.
محمدرضا خباز معاون تقنینی معاونت پارلمانی رییس جمهوری نیز در دفاع از این لایحه اظهارداشت: تا کنون بیش از 30 هزار نفر از نیروهای جان برکف انتظامی جان خود را از دست داده اند و خانواده های متعددی بی سرپرست شده اند.
وی، ضمن تایید اظهارات نمایندگان مخالف گفت: چاره دردها و دغدغه های نمایندگان این لایحه است و اگر قرار است برای مشکلات چاره اندیشی شود باید این لایحه تصویب شود.
به گفته وی بند (ب) ماده 3 این موافقتنامه دغدغه نمایندگان را پاسخ می دهد و نیروهای امنیتی، سیاسی و نظامی با استفاده از ظرفیت های آن از حقوق مردم شرق کشور دفاع خواهند کرد.
سیام(3)**2021**9132**1336
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن