محبوبترینها
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1840279110
میزگرد بررسی دلایل خیانت خانوادگی
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: میزگرد بررسی دلایل خیانت خانوادگی
کارشناسان خانواده معتقدند که یکی از اصلی ترین علل افزایش طلاق در میان خانواده خیانت است.وقتی فردی عمدا سعی می کند فردی را جایگزین همسر خود کند حالا با یک گفت گوی ساده یا از طریق تصاویر در فضای مجازی، آغاز خیانت است و می تواند تداوم پیدا کند.
زهرا تالانی: به نظر می رسد که خیانت در میان خانواده های ایرانی در گذشته کمتر بوده اما در چند سال گذشته بیشتر دیده شده است. اما چرا چنین است و مشکل کجاست؟ آیا شرایط جامعه فعلی ایران، مردان و زنان را به این سمت سوق می دهد؟
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در همین زمینه خبرآنلاین در تابستان ۹۲ میزگردی را با حضور فروغ نیلچی زاده، کارشناسی ارشد فلسفه و حکمت اسلامی و دکتر امیدعلی احمدی، جامعه شناس خانواده و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار کرد که بخش هایی از آن را دوباره مرور می کنیم.
بررسی ها نشان می دهد که متاسفانه یکی از دلایل طلاق در جامعه ما خیانت زن و شوهر است. به نظر شما چرا خیانت در جامعه ما افزایش یافته است؟
احمدی: من موافق نیستم که خیانت مهمترین عامل طلاق است، اما در سال های اخیر خیانت میان زن و شوهر افزایش یافته است. اما همه پدیده های اجتماعی محصول کلیت نظام اجتماعی است و نمی توان فرد یا گروه خاصی را مقصر دانست. به نظر من عرصه اجتماعی ما مستعد تولید خیانت است. البته می توانیم واژه خیانت که رنگ و بوی حقوقی دارد و مقابل وفاداری خانواده است را روابط نامشروع متاهلی بنامیم تا بار قضیه را کمتر کنیم.
متاسفانه خیانت یک واقعیت در دنیای جدید است. اما عواملی که منجر به خیانت می شود را می توان به دو دسته تقسیم کرد، یک دسته تحولات کلان و یک دسته عوامل میانه هستند. در حوزه کلان ما شاهد پیدایش مدرنیسم، تجدد خواهی و دگرگونی در مناسبات اجتماعی هستیم. در این تجدد گرایی تقدس زدایی از امور یک امر مهم و ضروری است، مثلا خانواده و ازدواج که مهم هستند با گسترش تجددگرایی تقدسزدایی می شوند. یا در مدرنیسم بعد فردگرایی که فرد بر جامعه مهم است. در این جامعه ازدواج به مصلحت خانواده و جامعه نیست، بیشتر مصلحت خود فرد مهم است. عقل حسابگر حساب سود و زیان می کند و برای ازدواج تصمیم می گیرد.
موضوع سکولاریسم هم که امروز در جامعه ما بسیار رشد کرده همین توجه به امور دنیوی است. نکته دیگر این است که در طول سالیان گذشته در سیاست گذاری فرهنگی روی نفی مسائل جنسی تاکید کردیم که عملا باعت توجه بیش از حد به آن شده است.
نیلچی زاده: خیانت معضلات و مشکلات بی شماری در بنیان خانواده وجامعه ایجاد می کند ، بحران عاطفی خانواده ، گسترش طلاق های عاطفی، گسترش طلاق های حقوقی، فروپاشی بنیان خانواده، فرار فرزندان، رواج نابسامانی ها و ناهنجاری های جنسی، بی ثباتی هویتی و دوگانگی شخصیتی تنها بخشی از مشکلاتی است که خیانت در خانواده ایجاد می کند.
اما من فکر می کنم کلمه خیانت زناشویی با روابط نامشروع متاهلی متفاوت است. در روابط زناشویی، هرنوع تنوع طلبی جنسی اعم از مشروع یا نامشروع گفته می شود، به همین دلیل ازدواج موقت یا مجدد هم در فرهنگ ما خیانت زناشویی نامیده می شود. در صورتیکه ما یک روابط نامشروع داریم و یک روابطی که در کانون مقدس خانواده معنا دارد. اما وقتی خیانت زناشویی تبدیل به یک فرهنگ عمومی در رسانه ها می شود تمایل به این موضع است که هر نوع روابط ثانویه خیانت باشد.
چرا این اتفاق می افتد؟
نیلچی زاده: وقتی یک موضوعی در فرهنگ دینی پذیرفته شده اما در جامعه منع و تابو می شود یک تعدادی از افراد جامعه به آن سمت می روند، در این شرایط درست و غلط آمیخته می شود، مثلا در سایت های همسریابی الان قسمت تعدد زوجات، همسر موقت و ازدواج در کنار هم آمدند. این نشان دهنده این است که آب و فاصلاب ترکیب شده و قابل جدا شدن نیست و این خیلی بد است .دقیقا مشکلات از همین جا شروع می شود.
بحث فمنیسم و حقوق زنان هم که یکی از مطالبات جدی در دو دهه اخیر شده ، به جای اینکه حقوق زنان را به مردان و برعکس آموزش دهد، نگاه فردگرایی را رشد می دهد و این تاثیر عکس دارد. در اینجا برای یک زن مهم نیست که همسرش از نظر قانونی و شرعی همسر داشته باشد یا غیر قانونی و در کل مخالف این موضوع است. حتی اگر با فردی بدون حقوق شرعی باشد برای همسر از نظر اجتماعی و اقتصادی پذیرفته شده تر است چون او می تواند از خودش دفاع کند.
در ازدواج مجدد یا موقت انگشت اتهام به سمت زن است که خلا در روابط آنها وجود دارد اما اگر مردی به دنبال دوست دختر باشد مرد هوسبازی است. برای همین یک دفاع کاذب زنانه درباره این موضوع وجود دارد و وقتی حقوق مساوی مطرح می شود زنان هم خیانت را حق خود می دانند. دراین صورت خیانت زنانه جدی تر است.
از سوی دیگر گاهی تمایل جنسی به حدی زیاد می شود که تبدیل به یک ولع جنسی است و این یک بیماری است و سبب خیانت می شود. این افراد مانند کسی که طلب آب دارد آنقدر آب می خورند تا می میرند. کسی که ولع جنسی دارد تا این حد پیش می رود که به تنوع طلبی جنسی می رسد و این به روابط نامشروع دامن می زند.
اما آقای دکتر گفتند که جامعه روابط جنسی را نفی کرده که من مخالف این موضوع هستم چون ما موضوع اخلاق جنسی و آداب جنسی را داریم و حتی در کتاب های کهن دینی هم آورده شده است. متاسفانه ما عدم تربیت جنسی در کشور داریم یعنی مدیریت غریزه جنسی برای زن و مرد نداریم.
کاربران ما به موضع اقتصاد بسیار تاکید داشتند. آنها می گویند وقتی به خاطر مسائل مالی مرد مجبور است که ساعت ها کار کند، در خانه نمی تواند توجه کافی به همسرش داشته باشد و همین موجب آزردگی و خیانت زن می شود؟
احمدی: احساس می کنم جامعه ما به خاطر نهادینه نبودن امور اقتصادی و امور فراغت دچار مشکل شده است. ممکن است به گفته شما مردی زیاد کار کند، از کارش هم راضی نباشد برای همین امور فراغت خوبی هم ندارد. اگر کشورهای دیگر را نگاه کنید حتی کشورهای عقب مانده، فعالیت اقتصادی شدیدتر از کشور ماست، اما اقتصاد ما رانتی و وابسته به نفت است، برای همین تربیت اقتصادی کار کردن نداریم. نه درست کار می کنیم و نه درست تفریح و یک نوع آشفتگی میان این دو حوزه وجود دارد. بنابراین فرد دست به خیانت می زند تا به لذت برسد. عوامل میانه هم که به آن در سوال اول اشاره کردم در ساختار خانواده موثر هستند.
نیلچی زاده: اما به نظر من مسائل اقتصادی در این موضوع تاثیری ندارد. متاسفانه گروهی هستند که زیاده خواه هستند و خیلی پول زیاد می خواهند، اگر تمام ساعت روز کار کنند رضایت از زندگی ندارند،بنابراین این گروه کاملا جدا هستند. متاسفانه مفهوم خوشبختی هم تغییر کرده است و اکنون تعریف واضحی ندارد. مسائل اقتصادی در گروهی که به پول اهمیت می دهند تاثیرگذار است و می تواند عامل تعیین کننده برای خیانت باشد اما گروه جوان ما به سراغ تحصیلات می روند و به جاه طلبی علمی توجه دارند نه پول.
توجه داشته باشید که افرادی متاهل دانشجویی هستند که ممکن است به خاطر خستگی علمی این مشکل را داشته باشند و نتوانند به مسائل جنسی پاسخ دهند پس خیلی به اقتصاد باز نمی گردد. بنابراین اقتصاد نشانه است نه علت. شما به ماشین و لوازم خوب اشاره می کنید اما ما یکسری نیازهای واجب داریم و یکسری نیازهای ثانویه. نباید به دنبال ظواهر خوشبختی رفت.
به موضوع خانواده و تربیت جنسی اشاره شد. به نظر شما چقدر خانواده و نهادهای آموزشی ما به تربیت جنسی افراد کمک می کنند؟
احمدی: نهادهای تربیتی ما آموزش، خانواده و همسالان هستند اما در تربیت جنسی که ما انتظار داریم چیزی به بچه ها نمی آموزند وحتی تربیت نادرست هم می کنند. در ادبیات و افسانه های قدیمی ما تربیت جنسی به طور غیر علنی مشخص بود و جوان با تاخیر افتادن تربیت جنسی آشنا می شد. در واقع یک امیدواری داشت که در آینده به صورت مناسب این نیاز را تامین می کند اما در جامعه ما امکان پاسخگویی به نیازهای جنسی وجود ندارد. کودک 12 ساله با توجه به بلوغ زودرس با نیازهای جنسی مواجه می شود اما در مدرسه، گروه همسالان و خانواده پاسخ و آموزش داده نمی شود.
کنترل گروه های دیگر که در نظام سنی گذشته مانند مناسبات دوستی، خویشاوندی و همسایگی هم که روابط افراد را کنترل می کرد، با شهری شدن از بین رفته اند. در خانواده جدید کم کم افراد اینگونه تربیت می شوند که یک رابطه قبل از ازدواج وجود داشته باشد. در این شرایط عملا فضا برای خیانت بیشتر است . اکنون فرد تصور می کند اگر نیاز جنسی او تامین نشد می تواند از راه دیگر اقدام کند و یک شریک عاطفی دیگری پیدا کند.
در جامعه سنتی، فرد به راحتی به درآمد بالای اقتصادی نمی رسد اما در جامعه امروز جوان هایی هستند که یکباره به درآمد بالایی می رسند و چون تربیت نشدند برای شرایط جدید آماده نیستند. بنابراین امکان خیانت وجود دارد که از عوامل فردی است.
چگونه می توان این فرهنگ را اصلاح کرد تا نسل آینده مشکلی در این زمینه نداشته باشد؟
نیلچی زاده: اینجا دو موضوع داریم. دین و روان شناسی چون دو معنای متفاوت دارد. من قائل نیستم برای رسیدن به طهارت در خانواده نیاز به بازگشت داریم چون مثبت نیست اما باید به اصالت ها بازگشت. دین اسلام دین خاتمیت است و بخش اصلی دین ما همین موضوع است. ما باید نیازهای خودمان را از دین بخواهیم تا دین عرضه کند چون پاسخگو است.
در دنیای مدرن آموزش متناسب با دین یک نیاز جدی است، در دستور علوی داریم که فرزندان خودتان را متناسب با همان زمان تربیت کنید. ما تکنولوژی هایی داریم که باید با دین تطبیق دهیم و باید اخلاق را در دنیای مجازی آموزش دهیم.
احمدی: در دنیای امروز فرد با تجریباتی آشنا می شود که قبلا شناختی نسبت به آنها نداشته و برای او جدید هستند. نوجوانی که تا دبیرستان با هیچ جنس مخالف مواجه نبود، در دانشگاه یا در فضای کاری با جنس مخالف آشنا می شود. به نظر من شرایط اجتماعی ایجاد کننده یک سری شرایط هستند و جامعه باید بپذیرد که می خواهد این تجربه شکل بگیرد یا نه، یا اینکه شناخت از جنس دیگر را چگونه باید به وجود آورد.
باید یک تغییری در این فضای اجتماعی به صورت نظاممند به وجود آید و گریزی از این آموزش نیست. من تصور می کنم تاکید بر تفکیک جنسیتی یکی از عوامل گسترش روابط جنسی نامشروع است و فرد نمی تواند خودش را کنترل کند چون آموزش تذهیب نفس ندیده است. پس باید پرورش اجتماعی در فرد شکل گیرد و فقط با آموزش اخلاقی امکانپذیر نیست.
خانم نیلچی زاده، به نظر شما هم تفیکیک جنسیتی می تواند تاثیر گذار باشد؟
نیلچی زاده: من مخالفم. این مشکلات در دانشگاه تک جنسیتی یا تفکیک شده نیست. اگر اختلاط بین دو جنس تربیت نشده باشد این مشکلات به وجود می آید. گاهی ممکن است در یک اردوی دانشگاهی مشکلاتی پیش آید چون تربیت جنسی انجام نشده و اختلاط بی مورد انجام شده است .
تفکیک به طور مطلق نه امکان دارد و نه در کشور ما و جود دارد. البته از نظر علمی پذیرفته شده که در فضاهای تفکیکی برای افراد فرصت های بیشتری به وجود می آید. به نظر من پرهیز کردن از اختلاط بی مورد درست است گاهی ضرورتی ندارد در محیط کار یا درسی اختلاط باشد.
به نظر شما ارتباط قبل از ازدواج می تواند در روابط بعد از ازدواج تاثیر بگذارد و فرد در صورت مشکل روابطش را با قبل مقایسه کند و دست به خیانت بزند؟
احمدی: به نظر من گریزی از ارتباط قبل از ازدواج نیست. اما همیشه امکان ازدواج در رابطه دوستی وجود ندارد. اینکه فرد تصور می کند می تواند با کسی ازدواج کند که با کسی دوست نبوده امکان پذیر نیست. باید نگاه به این موضوع تغییر کند. نباید در سیاست های اجتماعی و فرهنگی همیشه دولت نقش داشته باشد مانند پدر و مادر که گمان می کند همه راه ها را بلد است. ما پذیرفتیم که در طول این سال ها دخالت دولت در همه امور موفقیت آمیز نبوده و دولت نمی تواند در تمام زمینه ها دخالت کند.
باید رشد اخلاقی را در جامعه گسترش دهیم که با پروش عقل و خردگرایی همراه است تا افراد تصمیم درست بگیرند. مردم باید پرورش پیدا کنند و قدرت تصمیم گیری درست داشته باشند تا اخلاقی ترین راه را انتخاب کنند، یعنی به عقل و خردورزی انسان اعتماد داشته باشیم. مدیریت ساختارمند هم مهم است.
باید شرایط را برای ازدواج فراهم کنیم و نیازهای اقتصادی را فراهم کنیم در این صورت نهادها ساختارمند هستند و فرد عاقل است و دیگر نباید نگران بود.اگر الان مهمترین هنجار ایران که وفاداری در خانواده بود خدشه دار شده باید مراقب بود که سایر بخش ها دچار خدشه نشوند.
نیلچی زاده: من هم روی تربیت دینی تاکید دارم. اما باید نهادهای درستی داشته باشیم. ما الان بحث سایت های همسریابی را داریم اما هنوز از وزارت کشور مجوز ندارند و تکلیف آنها مشخص نیست، پس باید نهادها ساختارمند باشند. ما دچار غفلت عمومی اجتماعی هستیم که در مورد اوقات فراغت و شغل وجود دارد.
به نظر شما ارتباط و دوستی در سایت های مجازی هم خیانت محسوب می شود؟
نیلچی زاده: ما در بحث اخلاق جنسی تله سکس و تصویر جنسی داریم اما بعضی، روابط نامشروع را فیزیکی می دانند. به هرحال از اولین نقطه ای که فرد قصد ایجاد جذابیت جنسی را فراهم می کند روابط نامشروع را شروع کرده است. امروز افراد نوع محرک های جنسی که از گوش و چشم دریافت می کنند صدها برابر شده و برای همین امکان خیانت جنسی در این سایت ها هم وجود دارد.
احمدی: وقتی فردی عمدا سعی می کند فردی را جایگزین همسر خود کند حالا با یک گفت گوی ساده یا از طریق تصاویر، در فضای مجازی آغاز خیانت است و می تواند تداوم پیدا کند.
دوشنبه ۴ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]
صفحات پیشنهادی
میزگرد بررسی دلایل خیانت خانوادگی مطرح شد: در ازدواج مجدد یا موقت انگشت اتهام به سمت زن است
میزگرد بررسی دلایل خیانت خانوادگی مطرح شد در ازدواج مجدد یا موقت انگشت اتهام به سمت زن است جامعه > خانواده - کارشناسان خانواده معتقدند که یکی از اصلی ترین دلایل افزایش طلاق در میان خانواده خیانت است زهرا تالانی به نظر می رسد که خیانت در میان خانواده های ایراندلایل پایداری اسلام در دانشگاه اتاوا کانادا بررسی شد
دلایل پایداری اسلام در دانشگاه اتاوا کانادا بررسی شد خبرگزاری رسا ـ دانشجویان مسلمان و غیرمسلمان دانشگاه اتاوا کانادا به بحث و بررسی پیرامون چرایی پایداری اسلام در طی قرون متمادی پرداختند به گزارش خبرگزاری رسا دانشجویان مسلمان دانشگاه اتاوا کانادا دلایل پایداری اسلام در طمعیشت مردم سیستان در خطر است/ باید حقآبه هامون را از افغانها بگیریم/ میزگرد بررسی علل خشکی هامون
معیشت مردم سیستان در خطر است باید حقآبه هامون را از افغانها بگیریم میزگرد بررسی علل خشکی هامون جامعه > محیط زیست - طرحهای داخلی و خارجی قرار است عملیاتی شوند تا تالاب هامون احیا شود اما در این زمینه کمک افغانها بسیار موثر است امید کریمی - زهرا تالانی انگار ودر میزگرد نقد و بررسی لایحه احزاب و جایگاه تحزب در کشور بررسی شد بادامچیان: خانه احزاب باید صنفی شود/محتشمی:اخ
در میزگرد نقد و بررسی لایحه احزاب و جایگاه تحزب در کشور بررسی شدبادامچیان خانه احزاب باید صنفی شود محتشمی اختصاص ردیف بودجه برای احزاب سم استنائب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه خانه احزاب باید به یک باشگاه صنفی برای احزاب تبدیل شود تصریح کرد بسیاری از احزاب حبا حضور «محمدکاظم کاظمی» و کارشناسان برجسته افغان برگزار شد میزگرد کارشناسی بررسی ابعاد قیام 24 اسفن
با حضور محمدکاظم کاظمی و کارشناسان برجسته افغان برگزار شدمیزگرد کارشناسی بررسی ابعاد قیام 24 اسفند سال 1357 مردم هرات تصاویرمیزگردی با حضور صاحب نظران افغان به منظور بررسی ابعاد قیام 24 اسفند سال 1357 مردم هرات برگزار شد به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس در میزگردی بحدادعادل در گفتوگویی مشروح بررسی کرد دلایل و مؤلفههای نامگذاری سالها توسط مقام معظم رهبری
حدادعادل در گفتوگویی مشروح بررسی کرددلایل و مؤلفههای نامگذاری سالها توسط مقام معظم رهبریمشاور عالی رهبر معظم انقلاب دلایل و مؤلفههای انتخاب نام سال توسط مقام معظم رهبری را بررسی کرد به گزارش خبرگزاری فارس پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای در گفتبررسی استانیشدن انتخابات سالآینده در مجلس
بررسی استانیشدن انتخابات سالآینده در مجلس کد خبر ۳۸۵۶۱۰ تاریخ انتشار ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵ ۱۸ - 10 March 2014 عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت طرح استانی کردن انتخابات مجلس شورای اسلامی به احتمال فراوان اوایل سال آینده در صحن علنی مجلس مطرح می شود به گزگردهمايي خانوادگي؛ بهترين راه مقابله با حوادث تلخ چهارشنبه آخر سال
۱۹ اسفند ۱۳۹۲ ۱۵ ۲۶ب ظ معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان قم عنوان کرد گردهمايي خانوادگي بهترين راه مقابله با حوادث تلخ چهارشنبه آخر سال معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان قم از گردهمايي خانوادگي به عنوان بهترين راه مقابله با حوادث تلخ چهارشنبه آخر سال ياد كرد به گزارش خفرخی: در خصوص اشتباهات داوران باید بیشتر بررسی کنیم
فرخی در خصوص اشتباهات داوران باید بیشتر بررسی کنیم پس از پایان بازی تیمهای میزان و متین ورامین سازمان لیگ فدراسیون بلافاصله اقدام به صدور رأی و محرومیت یک ساله داوران بازی کرد که کمتر از 24 ساعت این محرومیت تغییر کرد علی فرخی رئیس کمیته انضباطی فدراسیون والیبال در گفتگو با خبررسی علت سقوط هواپیمایی غیرمسافربری فالکن توسط سازمان بازرسی
بررسی علت سقوط هواپیمایی غیرمسافربری فالکن توسط سازمان بازرسی تهران-ایرنا - سازمان بازرسی کل کشورعلت سانحه هواپیمای فالکن غیرمسافربری متعلق به سازمان هواپیمایی کشوری را بررسی می کند به گزارش سازمان بازرسی کل کشور بازرسان اداره کل نظارت و بازرسی امور راه و شهرسازی این سازمان درحتی یک ساختمان به نام شورای شهر نداشتیم/ دلایل استعفای رضا ایرانمنش از ریاست شورای شهر کیش
حتی یک ساختمان به نام شورای شهر نداشتیم دلایل استعفای رضا ایرانمنش از ریاست شورای شهر کیش فرهنگ > رسانه - مهر نوشت رضا ایرانمنش بازیگر تلویزیون و سینما با اشاره به اینکه روحیاتش با سیاست سازگار نیست درباره دلایل استعفایش از ریاست شورای شهر کیش و بیتوجهی مسئولآخرین خبرها از شورای صنفی نمایش / بررسی طرح بلیت شناور
دوشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵ ۲۶ در جلسه شورای صنفی نمایش قرارداد فیلم پنجم اکران نوروز ثبت شد و طرح بلیت شناور و فیلمهای مخاطب خاص مورد بررسی قرار گرفت غلامرضا فرجی سخنگوی شورا پس از جلسه امروز 19 اسفند ماه در گفتوگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا گفت قراربررسی علت سقوط هواپیمای غیرمسافربری فالکن
دوشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴ ۱۷ سازمان بازرسی کل کشور علت سانحه هواپیمای فالکن غیرمسافربری متعلق به سازمان هواپیمایی کشوری را بررسی میکند به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا بازرسان اداره کل نظارت و بازرسی امور راه و شهرسازی این سازمان در بازرسی فوقالعاده بنحوه برآورد حقآبه تالابهای خوزستان بررسی میشود
دوشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲ ۴۷ معاون محیط زیست طبیعی ادارهکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت تالابها ارزشهای زیادی در سطح منطقهای استانی و کشور دارند از این رو قوانین خوبی برای حفاظت تالابها پیشبینی شده و قانونگذار تاکید کاملی بر حفظ اکوسیسم تالابها دارد به گزارش خبرنگار خبربرگزاری نشست بررسی جریانهای تکفیری در مجموعه فرهنگی سرچشمه
برگزاری نشست بررسی جریانهای تکفیری در مجموعه فرهنگی سرچشمه خبرگزاری رسا ـ نخستین نشست از سلسله نشستهای جریان شناسی جبهه معارض انقلاب اسلامی با بررسی جریانهای تکفیری سهشنبه 20 اسفندماه در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی سرچشمه برگزار میشود به گزارش خبرگزاری رسا به نقل ازبررسی پرونده های ارتقای اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد مطابق با آیین نامه جدید
حوزه و دانشگاه بررسی پرونده های ارتقای اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد مطابق با آیین نامه جدید معاون دانشگاه و رئیس مرکز هیات های امنای استانی و ممیزه های مرکزی و استانی دانشگاه آزاد گفت تمامی پرونده های ارتقای اعضای هیات علمی مطابق با آیین نامه جدید ارتقا مورد بررسی قرار می گیرندبه دلایل نامعلوم سخنرانی رسایی در اصفهان لغو شد
به دلایل نامعلومسخنرانی رسایی در اصفهان لغو شدسخنرانی رسایی در اصفهان لغو شد به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان جلسه حجتالاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با موضوع بررسی و تبیین توافقنامه ژنو که قرار بود امروز ساعت 10 15 صبح در مدرسه علمیه دارالحکمه اصفها-
گوناگون
پربازدیدترینها