تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كمال ادب و مروت در هفت چيز است: عقل، بردبارى، صبر، ملايمت، سكوت، خوش‏اخلاقى و مدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819004097




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راهبری اتحادیه بین المجالس فرصتی برای همگرایی ملل اسلامی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

راهبری اتحادیه بین المجالس فرصتی برای همگرایی ملل اسلامی است اراک - ایرنا - دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: راهبری اتحادیه بین المجالس اسلامی توسط ایران بهترین فرصت برای ایجاد همگرایی و باروری ظرفیت های ملل مسلمان است.


ˈمحمد حسن آصفریˈ روز پنج شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ایران اسلامی دو فرصت استثنایی در راهبری اتحادیه جنبش غیرمتعهدها و اتحادیه بین المجالس اسلامی را در اختیار دارد که باید از این امتیازات در تقویت توانمندی کشورهای اسلامی و منطقه و افزایش وحدت و هوشمندی در برابر توطئه و تهدیدهای سخت و نرم دشمن نهایت بهره را ببرد.
وی بیان کرد: اتحادیه جنبش غیرمتعهد با 120 کشور عضو ظرفیتی استثنایی است که می تواند با راهبری هوشمندانه برای حل مناقشات خاورمیانه و کشورهای عضو، راهگشا باشد و زمینه ساز اهداف توسعه ای در این مناطق باشد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: هدف اصلی فعال سازی دبیرخانه اتحادیه بین المجالس کشورهای اسلامی در ایران نیز باید در فضای تدبیر ، انسجام ملل اسلامی باشد.
وی گفت: این اتحادیه باید با موضع گیری شفاف در برابر سلطه گری ایستادگی کرده و با ایجاد و تقویت گروه های مشترک در باروری ظرفیت های اقتصادی، زیست محیطی و حقوقی کشورهای اسلامی در قالب توافق نامه های کارآمد بکوشد.
آصفری بیان کرد: اتحادیه بین المجالس گامی موثر در مقابله با اسلام آمریکایی و لیبرالیسم است و باید از این ظرفیت ها در نهایت ذکاوت و تدبیر در تقویت بنیه کشورهای اسلامی بهره برداری شود.
وی عنوان کرد:در حال حاضر کشورهای اسلامی بخش بزرگی از منابع و ثروت های خدادادی را در اختیار دارند که این مهم نگاه زیاده خواهان را به سوی این کشورها متمایل کرده به طوری که در صدد هستند با تفرقه و اختلاف بین ملل مسلمان؛ اهداف استکباری خود را محقق کنند.
آصفری اظهار کرد: غرب و صهیونیست ها برای اهداف شیطانی و دامن زدن به اختلافات اقدام به خلق تفکر بدلی دینی در قالب تکفیری و سلفی کرده اند که امروز چهره زشت و خشن آنها در سوریه هویدا است و با ظاهر مسلمان، زیربنای ناامنی و اعمال ترور و خرابکاری را در منطقه خاورمیانه ایجاد کردند.
وی افزود: اسلام به عنوان یک دین مترقی؛ امروز به شدت در جهان با اقبال عمومی مواجه شده و این مهم وحشت استکبار را برانگیخته و تمام تفرقه افکنی و دشمنی ها نیز از این امر برمی خیزد.
دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وظیفه نخبگان دینی شیعه و سنی در اتحادیه بین المجالس کشورهای اسلامی هوشیاری در برابر تهدیدهای دشمنان و تکیه بر اصول و مشترکات دینی است و در کنار این مهم باروری ظرفیت های اقتصادی ملل مسلمان را نیز باید سرلوحه کار قرار گیرد.
وی با بیان اینکه اتحادیه بین المجالس اسلامی از چهار کمیته حقوقی، محیط زیست، ظرفیت های اقتصادی و زنان مسلمان تشکیل شده، گفت: این اتحادیه هم چنین یک کمیته ویژه حمایت از ملت مظلوم فلسطین دارد.ک/3
560/559/ 605
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




01/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن