تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835587234
پرطرفدارترین مواد مخدر در میان زنان معتاد
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
پرطرفدارترین مواد مخدر در میان زنان معتاد
مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره این که بیشترین گرایش زنان به مصرف کدام یک از مواد مخدر است، گفت: تریاک، شیشه، الکل، کراک افغانی، هروئین، حشیش و اکستازی به ترتیب در اولویت مواد مخدر مورد نظر زنان ایرانی است که بیش از 55 درصد از زنان از تریاک، 26.22 درصد شیشه، 22.63 الکل و 15.94 درصد از کراک افغانی استفاده می کنند. به گزارش نامه نیوز به نقل از مهر ، مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده با تشریح فعالیتهای این ستاد در کاهش اعتیاد زنان، به آمار 9.3 درصدی اعتیاد زنان، بالابودن جرائم مرتبط با مواد مخدر در میان زنان، پایین آمدن سن مصرف مواد مخدر تا 15 سالگی، توسعه همکاری با سازمانهای مردم نهاد،هنرمندان و علما، اشاره کرد و گفت: بیشترین زنان معتاد در رده سنی 20 تا 36 هستند که بیتشر گرایش آنها به استفاده از مواد مخدر تریاک، شیشه، الکل و کراک افغانی است.
زهرا بنیانیان درباره تعداد زنان معتاد زندانی افزود: از 7 هزار و 377 زن زندانی در کشور 60 درصد آنها به دلایل مرتبط با جرایم اعتیاد و مواد مخدر به زندان راه پیدا کردند که بیشتر آنها خود از این مواد مخدر استفاده می کردند.
بیشترین جرم زنان زندانی، جرایم مرتبط با مواد مخدر است
وی با بیان اینکه بیشترین سوء استفاده از زنان در حوزه جابجایی مواد مخدر است، توضیح داد: بیشترین جرم زنان ،مرتبط با مواد مخدر است که در نهایت آنها به زندان راه پیدا کرده و عموماً نیز بازگشت به زندگی این گروه از زنان با توجه به نگاه و فرهنگ عمومی جامعه سخت تر از مردان است.
به گفته بنیانیان، جرم زنان زندانی در جرائم دیگری همچون سرقت و یا موارد منکراتی به مراتب کمتر از مواد مخدر است، بگونه ای که تنها 12 درصد زنان به جرم سرقت و 10 درصد زنان به دلایل منکراتی راهی زندان می شوند و 60 درصد آنها در نتیجه جرائم مرتبط با مواد مخدر به زندان می روند.
وی با بیان اینکه در چنین شرایطی سازمانهای اجتماعی و مردم نهاد باید این زنان آسیب دیده را را به سمت زندگی سالم هدایت کنند، تصریح کرد: ضروری است تا نگرش جامعه در مورد زنان قربانی تغییر پیدا کند.
تریاک، شیشه، الکل و کراک افغانی پرطرفدارترین مواد مخدر در میان زنان معتاد
وی درباره این که بیشترین گرایش زنان به مصرف کدام یک از مواد مخدر است، گفت: تریاک، شیشه، الکل، کراک افغانی، هروئین، حشیش و اکستازی به ترتیب در اولویت مواد مخدر مورد نظر زنان ایرانی است که بیش از 55 درصد از زنان از تریاک، 26.22 درصد شیشه، 22.63 الکل و 15.94 درصد از کراک افغانی استفاده می کنند.
مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده تصریح کرد: 12 استان خوزستان، کرمان، مازندران، آذربایجان غربی، لرستان، سیستان، فارس، کرمانشاه، تهران، البرز، قم و خراسان رضوی بالاترین میانگین استفاده از مواد مخدر را در میان زنان ایرانی دارند.
پنهان کردن اعتیاد زنان در شهرهای کوچک
وی با بیان اینکه اعتیاد زنان در روستاها به مراتب کمتر از شهرها است تصریح کرد: در طرح شیوع شناسی سال 90 تعداد زنان معتاد شهرها 9.7 درصد و روستاها 5.41 درصد بوده است. البته باید گفت که هر اندازه شهرها کوچک می شوند اعتیاد زنان نیز به همان میزان پنهان می شود. بسیاری از زنان شهرهای کوچک و یا روستاها برای ترک اعتیاد خود مهاجرت می کنند.
20 تا 36 سالگی بیشترین درصد زنان معتاد
بنیانیان بیشترین زنان معتاد را در رده سنی 20 تا 36 سال عنوان کرد و گفت: 68 درصد از معتادان را کسانی تشکیل می دهند که در سن 20 تا 39 سال یعنی در اوج بهره وری و فعالیتهای ا قتصادی و اجتماعی هستند.
15 تا 19 سن شروع استفاده از مواد مخدر
وی ادامه داد: نکته قابل توجه آن است که بیش از 50 درصد از زنان معتاد سن شروع مصرف مواد مخدر بین 15 تا 19 سال یعنی در میان دختران دبیرستانی و دیپلمه عنوان کرده اند.بنابراین سن 15 تا 19 سال باید از سوی دستگاه ها به عنوان سنی بحرانی معرفی شود تا بتوان برنامه ریزی های ویژه برای آگاه سازی و اطلاع رسانی در میان دختران نوجوان و جوان انجام داد.
مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده درباره تعا آموزش و پرورش تصریح کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر تفاهم نامه هایی را با این وزارتخانه برای توزیع بروشورهای مختلف، حضور مشاوران زن در دبیرستان ها به امضا رسانده است که از امسال به بعد برنامه های ما بسیار جدی تر در مدارس اجرا می شود.
62 زنان معتاد متاهل هستند
بنیانیان 62درصد از معتادان زن را زنان متاهل عنوان کرد و گفت: با وجود این آمار باید گفت که نمی توان یک شبه شاهد اتفاقات خوشایندی بود. برنامه های ما باید به سه دوره برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت تقسیم شود. در برنامه های کوتاه مدت ما تعداد کمپهای زنان را برای ترک اعتیاد افزایش داده ایم اما هنوز کافی نیست. باید کمپ های ترک اعتیاد زنان به ویژه در شهرهای کوچک که افراد اعتیاد خود را پنهان می کنند، توسعه یابد.
83 درصد زنان معتاد، قبل از استفاده از مواد مخدر از قلیان یا سیگار استفاده می کردند
مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده درباره شیوع استفاده از قلیان در میان دختران بیان کرد: قلیان از مصادیق اعتیاد نیست اما در نظرسنجی که از افراد معتاد انجام شده 83.68 درصد از زنان گفته اند که قبل از اعتیادشان به مواد مخدر، سیگار کشیده و یا قلیان مصرف کرده اند.
3 درصد معتادان زن بیسواد و 17 درصد لیسانسه هستند
بنیانیان در توضیح میزان سواد زنان معتاد گفت: در آمارهای به دست آمده 3 درصد از زنان معتاد بی سواد مطلق، 15 درصد سواد ابتدایی، 15 درصد راهنمایی، 41 د رصد دیپلمه، 9 درصد فوق دیپلم، 10 درصد مدرک کارشناسی دارند که این آمار نشان دهنده آن است که اعتیاد دیگر تنها به سراغ افراد بیسواد و ناآگاه نمی رود بلکه اعتیاد تمام آحاد جامعه به ویژه افراد تحصیل کرده را تهدید می کند.
تشکیل اداره کل بانوان ویزه زنان معتاد
وی همچنین از تشکیل اداره کل بانوان در ستاد مبارزه با مواد مخدر ویژه زنان معتاد و خانواده های آسیب دیده شان خبر داد و گفت: به دلیل اهمیت موضوع اعتیاد و نقش و جایگاه زن در تربیت فرزندان، تشکیل اداره کل بانوان بسیار ضروری به نظر می رسید که خوشبختانه این اداره کل در ستاد مبارزه با مواد مخدر در حال شکل گیری است و ضروری است تا همه دستگاهها و ادارات نیز در ارتباط مستقیم باشند تا بتوان اقدامات قابل توجهی را برای کاهش اعتیاد زنان انجام داد.
کسب لذت و کنجکاوی مهمترین دلایل استفاده از مواد مخدر
وی با اشاره به اینکه یک میلیون و 325 هزار نفر معتاد در کشور وجود دارد، توضیح داد: 9.3 درصد از این آمار مربوط به زنان است که مهمترین علل گرایش زنان به مصرف مواد مخدر کسب لذت، کنجکاوی، تفریح، اختلافات روحی روانی، در دسترس بودن مواد مخدر، اصرار دوستان، کاهش علائم بیماری، اختلافات خانوادگی و رفع مشکلات جنسی اعلام شده است.
بنیانیان ادامه داد: هر کدام از این علل نیازمند آسیب شناسی است و باید راهکارهای عملیاتی هر کدام شناسایی شود بنابراین ما در قدم اول اطلاع رسانی و ارائه دانش لازم در ارتباط با مواد مخدر و عواقب استفاده از آن را در دستور کار خود قرار دادیم که در این حوزه نیازمند کمک رسانه ها به ویژه صدا و سیما هستیم.
وی در توضیح عواقب اعتیاد زنان، گفت: عواقب اعتیاد زنان به مراتب بیشتر از مردان است، چرا که زن معتاد مجبور است با ابزار مختلف پول و یا مواد مخدر خود را تهیه کند و گاه در این میان دست به فعالیتهای نامشروع می زند که این خود خطری برای جامعه است. چرا که افزایش روابط نامشروع منجر به افزایش بیماری های مقاربتی و هم برای زن و هم برای مرد می شود. از سوی دیگر این فرد معتاد نمی داند با فرزند آینده خود چگونه رفتار کند و به نوعی ممکن است در تربیت فرزندش دچار انحراف شود و در نهایت نسل آینده کشور به خطر می افتد. حس انتقام از دیگر عواقب اعتیاد زنان است چرا که آنها دائما فکر می کنند قربانی شرایط جامعه ای که در آن زندگی کرده ،شده واند همواره در صدد گرفتن انتقام از جامعه هستند.
آموزش و اقدامات پیشگیرانه مهمترین برنامه های ما برای کاهش اعتیاد زنان است
مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده درباره برنامه های ستاد مبارزه با مواد مخدر برای کاهش اعتیاد زنان توضیح داد: یکی از راهکارهای ما اقدامات پیشگیرانه است چرا که فکر می کنیم هزینه و اجرای آن بسیار کمتر از درمان اعتیاد است. در حوزه پیشگیری و درمان تاکید اصلی ما اجتماع ــ محور است؛یعنی از یک سو تلاش می کنیم تا دستگاهها و ارگانهای مختلف را مجبور به ارائه راهکارهای پیشگیرانه کرده و از سوی دیگر مردم را برای جلب مشارکت همسو با برنامه های خود کنیم. به همین دلیل لازم است برنامه های آموزشی مناسبی را مدون کرده و در اختیار اقشار و گروه های مختلف قرار دهیم.
توسعه همکاری با سازمانهای مردم نهاد ،هنرمندان و علما
وی تصریح کرد: سازمان های غیردولتی به ویژه آنها که دغدغه مباحث فرهنگی و اجتماعی دارند بازوان کمکی ما بوده و ما از حضور آنها در حوزه اعتیاد و درمان استفاده خواهیم کرد ضمن آنکه درصددیم برخی موانع قانونی را در توسعه فعالیتهایشان با رویکرد پیشگیری حل کنیم.
بنیانیان تصریح کرد: پیش بینی ما این است که با همکاری سازمانهای مردم نهاد مرتبط بتوان نشستها و کارگاههای آموزشی مناسبی را برای زنان معتاد به ویژه در روستاها و مناطق محروم برگزار کرده و به گونه ای به آنها بفهمانیم که در صورت ترک اعتیاد نیز راه برگشت آنها به جامعه و زندگی وجود دارد.
مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده به تعامل با علما و روحانیون، هنرمندان و خیرین اشاره کرد و گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر جلسات مختلفی را با هنرمندان وخیرین برگزار کرده تا از کمک آنها برای کاهش اعتیاد زنان استفاده کند. باید از سوی این اقشار نگاه جامعه به زن معتاد آسیب دیده به عنوان یک فرد قربانی تغییر کند تا آنها نیز امکان بازگشت به جامعه و زندگی را داشته باشند.
وی درباره تعامل ستاد مبارزه با مواد مخدر با معاونت زنان ریاست جمهوری گفت: این معاونت عالی ترین مرجع سیاستگذاری در قوه مجریه در حوزه زنان است و قطعا همراهی آنها با ما نقش تاثیرگذاری در پیشبرد اهداف و برنامه هایمان خواهد داشت. به تازگی نیز جلسه با آنها برگزار شده تا بتوان با تعامل یکدیگر رسیدگی بیشتری به زنان معتاد آسیب دیده شود.
تبلیغ قرصهای لاغری در ماهواره از دلایل اعتیاد زنان است
وی با ذکر این نکته که در حال حاضر اعتیاد دیگر طبقه خاصی را نمی شناسد و بسیاری از افراد مرفه جامعه صرفا برای لذت کنجکاوی به سمت اعتیاد می روند، تصریح کرد: همچنین بسیاری از زنان تحت تاثیر تبلیغات ماهواره ای برای لاغری و یا جوانی پوستشان از داروهای اعتیاد آور استفاده کرده و بسیاری از آنها با این روش معتاد می شوند. این در حالی است که برای هر بیماری و یا مشکلی راه درمانی وجود دارد و به عنوان مثال نمی توان صرفا با استفاده از دارو لاغر شد.
بنیانیان در پایان خطاب به زنان ایرانی گفت: زن نیروی مولد، نگهدار، ظرفیت ساز و رشد دهنده منابع انسانی و رکن خانواده است. لازم است زنان نگاهی دوباره به خود و توانایی هایشان داشته باشند تا بتوانند حضور خود را در عرصه های مختلف پررنگ تر کنند.
1392/11/5
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]
صفحات پیشنهادی
پرطرفدارترین مخدر در میان زنان معتاد چیست؟
پرطرفدارترین مخدر در میان زنان معتاد چیست مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در امور زنان و خانواده با تشریح فعالیتهای این ستاد در کاهش اعتیاد زنان به آمار 9 3 درصدی اعتیاد زنان بالابودن جرائم مرتبط با مواد مخدر در میان زنان پایین آمدن سن مصرف مواد مخدر تا 15 سالگی توسعهمعاون ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور: 10 درصد معتادان کشور زنان هستند
معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور 10 درصد معتادان کشور زنان هستندمعاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با اشاره به اینکه 10 درصد معتادان کشور زنان هستند گفت مازندران دومین استان کشور در بخش شیوع اعتیاد است به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان قوقوع 20 درصد قتل ها و 55 درصد طلاق ها مرتبط با مواد مخدر/ 750 هزار معتاد تحت درمان
اجتماعی رفاه و آسیب های اجتماعی وقوع 20 درصد قتل ها و 55 درصد طلاق ها مرتبط با مواد مخدر 750 هزار معتاد تحت درمان وزیر کشور گفت 20درصد قتل ها و 55 درصد طلاق های کشور به علت مصرف مواد مخدر رخ می دهد به گزارش خبرنگار مهر عبدالرضا رحمانی فضلی عصر چهارشنبه در دیدار با هنرمندان وجرم 90 درصد زنان زندانی زنجان مربوط به موادمخدر است
جرم 90 درصد زنان زندانی زنجان مربوط به موادمخدر است زنجان - ایرنا- معاون قضایی رییس کل دادگستری استان زنجان گفت جرم 90 درصد زنان زندانی در این استان مربوط به مواد مخدر است سیدنجم الدین صفوی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود این زنان اغلب به همراهی همسران و یا دیگر اعضجانشین دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی مطرح کرد وجود 1500 معتاد تزریقی در خراسان شمالی
جانشین دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی مطرح کردوجود 1500 معتاد تزریقی در خراسان شمالیجانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی گفت بر اساس برآوردها تعداد معتادان تزریقی بیخانمان و پرخطر در این استان یکهزار و 500 نفر است محمدرضا یزدانپناه امروز درئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی خبر داد دستگیری 22 مواد فروش و معتاد تابلو در استان مرکزی
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی خبر داددستگیری 22 مواد فروش و معتاد تابلو در استان مرکزیرئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی از دستگیری 22 مواد فروش و معتاد تابلو طی 48 ساعت گذشته در این استان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از اراک به نقل از معاونت اجتماعی فرماندهعدم استقبال از مرکز ترک اعتیاد زنان بیرجند/ آگاهی از عوارض مواد مخدر در جامعه افزایش یابد
استانها شرق خراسان جنوبی ابطحی عدم استقبال از مرکز ترک اعتیاد زنان بیرجند آگاهی از عوارض مواد مخدر در جامعه افزایش یابد بیرجند – خبرگزاری مهر معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار بیرجند با اشاره به راه اندازی تنها مرکز ترک اعتیاد بانوان استان در بیرجند گفت متاسفانه به دلیل پنهامصرف فست فود و مواد مخدر از علل افزایش سکته قلبی در میان جوانان
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰ ۰۲ یک متخصص قلب و عروق با بیان اینکه متاسفانه در سالهای اخیر گرایش جوانان به مصرف غذاهای فست فود و مواد مخدر افزایش پیدا کرده است گفت تغذیه مناسب به حداقل رساندن استرس و هیجان مصرف کم نمک استفاده از میوههای تازه و نکشیدن سیگار از راههای پیشگیری افرماندار درمیان خبر داد اجرای 4 مرحله پاکسازی نقاط آلوده به مواد مخدر درمیان
فرماندار درمیان خبر داداجرای 4 مرحله پاکسازی نقاط آلوده به مواد مخدر درمیانفرماندار درمیان گفت طی اجرای چهار مرحله عملیات پاکسازی نقاط آلوده شهرستان در دی ماه سالجاری از لوث قاچاقچیان و توزیع کنندگان مواد مخدر پاکسازی شد به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند به نقل از روابط عمومی71 درصد جرائم زندانیان مرتبط با مواد مخدر است/ افزایش دو برابری اعتیاد در زنان
استانها شمال مازندران دین پرست 71 درصد جرائم زندانیان مرتبط با مواد مخدر است افزایش دو برابری اعتیاد در زنان قائم شهر- خبرگزاری مهر معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور 71 درصد جرائم زندانیان را به طور مستقیم و غیر مستقیم وابسته به مواد مخدر دانست و اظهارداشت دلیل و اساس 6تایید نهایی آییننامه کمیته زنان و خانوادههای آسیبپذیر ستاد مبارزه با مواد مخدر
یکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱ ۵۴ در چهارمین جلسه کمیته تخصصی زنان و خانوادههای آسیبپذیر ستاد مبارزه با مواد مخدر پیشنویس آییننامه این کمیته به تایید نهایی رسید به گزارش سرویس اجتماعی ایسنا سیدحسن موسوی چلک دبیر کمیته و مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردمنهاد90 درصد اتهامات زنان در زندان، مواد مخدر است
شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰ ۰۹ رییس شورای حل اختلاف استان زنجان با بیان اینکه میزان آموزشهای پیشگیری از وقوع جرم کافی نیست بر تأثیر این آموزشها در کاهش وقوع جرم تاکید کرد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه زنجان نجمالدین صفوی در حاشیه بازدید از زندان مرکزی زبیش از یک کیلوگرم مواد مخدر در میانه کشف و ضبط شد
بیش از یک کیلوگرم مواد مخدر در میانه کشف و ضبط شد تبریز - ایرنا - فرمانده انتظامی شهرستان میانه از کشف 139 بسته مواد مخدر از نوع تریاک به وزن بیش از یک کیلوگرم خبر داد سرهنگ محمد خشتگر روز شنبه گفت برابر اخبار رسیده در خصوص اینکه فردی به هویت م - ع در یکی از روستاهای تابعههمایش منطقه ای شبکه سازی کاهش تقاضا و آسیب مواد مخدر برگزار می شود
همایش منطقه ای شبکه سازی کاهش تقاضا و آسیب مواد مخدر برگزار می شود تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر از برگزاری دومین همایش منطقه ای شبکه سازی سمن های حوزه کاهش تقاضا و کاهش آسیب به مدت سه روز در تهران خبر داد به گدستگیری 200 هزار توزیع کننده مواد مخدر در کشور
دستگیری 200 هزار توزیع کننده مواد مخدر در کشور مازندران بعد از کرمان رتبه دوم شیوع مواد مخدر کشور را دارد که با برنامهریزی مناسب در این راستا وارد شدهایم و سه طرح برای کاهش شیوع اعتیاد در مازندران در دست بررسی است آفتاب معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با160 کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان بروجن کشف شد
160 کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان بروجن کشف شد بروجن شهرکرد - ایرنا- فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری از کشف 77 کیلوگرم حشیش و 83 کیلوگرم تریاک از یک دستگاه سواری پژو در عملیات ماموران پلیس راه استان در محدوده بروجن خبر داد سرهنگ نورعلی یاری روز شنبه اظهار داشت ماموران قراربر اثر مصرف بیش از حد مواد مخدر «فلیپ سیمور هافمن»، بازیگر برنده اسکار هالیوود درگذشت
بر اثر مصرف بیش از حد مواد مخدرفلیپ سیمور هافمن بازیگر برنده اسکار هالیوود درگذشتفلیپ سیمور هافمن بازیگر برنده اسکار هالیوود بر اثر استفاده بیش از حد از مواد مخدر در سن ۴۶ سالگی درگذشت به گزارش خبرگزاری فارس جسد بیجان فلیپ سیمور هافمن سحرگاه روز گذشته توسط یکی از دوستانش-
گوناگون
پربازدیدترینها