تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835656903




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کیانوش عیاری: لطفا مرا سانسور نکنید


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

کیانوش عیاری: لطفا مرا سانسور نکنید تهران- ایرنا- کیانوش عیاری نویسنده و کارگردان خانه پدری در نشست پرسش و پاسخ فیلم گفت: لطفا مرا سانسور نکنید و نخواهید در جامعه ای که سرشار از تاریکی است، پیرامون مسائل اصلی فیلم نسازم و به مسائل فرعی برسم ، خانه پدری درباره واقعیات جامعه ماست و من قصد نقد تعصب کور درا داشتم .


به گزارش ایرنا، فیلم سینمایی خانه پدری پس از سه سال توقیف، امشب (شنبه ) در سالن اصلی مرکز همایش های برج میلاد برای اهالی رسانه در سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر به نمایش درآمد.
این کارگردان گفت : در طول سه روز اخیر که این فیلم حدود 25 نمایش در سینماهای مختلف داشت همه تماشاگران آن اعتقاد داشتند که خانه پدری چیزی برای توقیف شدن نداشت مگر برداشت های بی موردی که از آن می شد.
وی ادامه داد: نمی دانم این فیلم پس از جشنواره اکران می شود یا نه ؟چون فقط یک مجوز موقت برای این جشنواره دارد اما همین فرصت دیده شدن توسط چند هزار نفر هم برای ما ارزشمند بود زیرا فیلم با حضور تماشاگران کامل می شود. حذف برخی صحنه ها از این فیلم به کل کار لطمه می زند و آن را از بین می برد.
عیاری تاکید کرد: هیچ علاقه و اصراری ندارم که فیلم هایم اجتماعی یا جراحی جامعه شناخته شود و رسالتی برای خودم و سینما قائل نیستم. اشتیاقی هم ندارم که به عنوان سینماگر اجتماعی نامیده شوم.
این کارگردان که یکی از اعضای هیات داوران سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر نیز محسوب می شود، گفت: مسئله ای که در فیلم ها این دوره مرا آزار می دهد این است که کارگردانان برخی موارد مانند برخی موسیقی ها و مسائلی مانند فرار دختران را به دلیل مد روز بودن در فیلم های خود می گنجانند بدون آنکه ربطی به فضا و داستان داشته باشند.
وی تصریح کرد: قصد ندارم برای خوشایند کسی فیلم بسازم و اگر خانه پدری را ساخته ام به این دلیل است که مسئله اصلی فیلم دغدغه زندگی ام بوده است.
عیاری در پاسخ به کسانی که خانه پدری را دروغگو نامیده اند ، گفت: آیا در ایران چنین اتفاقاتی رخ نمی دهد؟ موارد زیادی از قتل های ناموسی در جامعه ما رخ می دهد که بسیاری از آنها حتی مربوط به خانواده های اصیل تهرانی است. تا دلتان بخواهد چنین اتفاقاتی وجود دارد اما این مسئله دلیل ساخته شدن خانه پدری نیست بلکه در فیلم قصد نقد مسئله تعصب کور را داشتم.
کارگردان خانه پدری در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه این فیلم باری بر دوش جامعه می گذارد، گفت: زمانی که عبور از آتش را در سال 65 ساختم فردی در تلویزیون گفت که چرا وقتی اهواز در آتش جنگ می سوزد باید چنین فیلمی ساخته شود؟ هنوز هم از این حرف ها بیان می شود. من قصد نداشتم با خانه پدری باری بر دوش جامعه بگذارم. یک فیلم لزوما نباید درباره مسائل اقتصادی باشد می توان درباره دیگر معضلات جامعه هم حرف زد.
مهدی هاشمی یکی از بازیگران خانه پدری نیز در این نشست درباره تجربه همکاری با عیاری در یک فیلم سینمایی پس از همکاری در دو سریال گفت: در سینما ایجاز وجود دارد و همه چیز باید به صورت خلاصه بیان شود درحالی که سریال حالتی رمان واره دارد. این تفاوت کار من در تلویزیون و سینماست.
وی خاطرنشان کرد: تماشای فیلم در سینما و در سکوت مردم تاثیر بسیار بیشتری از تماشای آن در تلویزیون دارد. اتفاقی که در فیلم خانه پدری رخ داد مسئله ای است که صدها بار در تاریخ این کشور رخ داده است و کسی به این قتل ها توجه نمی کند.
هاشمی گفت: پیش از کار کردن با عیاری یک بازیگر حرفه ای بودم اما پس از سه بار همکاری با او به مقام هنروری و نابازیگری رسیدم زیرا در کار با عیاری باید خودم را خالی می کردم تا او آواهای درونم را به صدا درآورد.
نازنین فراهانی بازیگر دیگر این فیلم هم گفت: هر بازیگری در فیلم ها عیاری بهترین بازی اش را انجام می دهد چون علاوه بر احاطه ای که به کارش دارد، بسیار باهوش است به این خاطر بازیگر نمی تواند به او کلک بزند.
وی افزود: بازیگر در فیلم های عیاری باید خام باشد چون اجازه بازی کردن نمی دهد بلکه باید مقابل دوربین زندگی کنم.
بازیگر فیلم خانه پدری درباره صحنه قتل خود در این فیلم گفت: زمانی که قصد بازی در این صحنه را داشتم، آقای عیاری به من گفت برو که با بازی در این نقش سیمرغ بگیری اما شانس نداشتیم و سه سال فیلم اکران شد.
فراهانی در واکنش به سوالی مبنی بر عدم تطابق داستان فیلم با واقعیت جامعه ایرانی گفت: واقعا عجیب است که در ایران درباره تعصب مردها نسبت به زن ها فیلم ساخت؟ درحالی که هنوز در برخی از شهرهای کشور زندگی قبیله ای وجود دارد و پدر می تواند دختر خود را بکشد بدون اینکه به کسی پاسخگو باشد. برایم عجیب است که خانه پدری را دروغگو می خوانند.
ناصر هاشمی یکی دیگر از بازیگران خانه پدری اظهار داشت: هیچ گاه دوست نداشتم نقش جوانی برادرم را بازی کنم و پیش از عیاری هم پیشنهادات زیادی را به این دلیل رد کردم. اما در سریال روزگار غریب و فیلم خانه پدری به دلیل اینکه کارگردان عیاری بود نمی توانستم بازی نکنم.
شهاب حسینی که فقط در یکی از اپیزودهای فیلم بازی می کرد، درباره نقش خود گفت: کار کردن با عیاری افتخاری بزرگ است حتی اگر برای یک صحنه باشد. دوران زندگی نوجوانی و جوانی ما با فیلم های او ساخته شده است و آرزوی کار کردن در فیلم هایش را داشتم. امیدوارم بازهم این اتفاق تکرار شود.
فراهنگ (3) 2024 ** 9266**1601**
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




19/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن