محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846387430
دومین نامه زیباکلام به شریعتمداری: تراژدی هسته ای
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
دومین نامه زیباکلام به شریعتمداری: تراژدی هسته ای تهران - ایرنا - صادق زیباکلام نوشت:معتقدمی بودم که کشوری مانند ایران با شرایطی که دارد، اولویت هایش باید تعلیم وتربیت،بهداشت،محیط زیست، کشیدن خط آهن، اصلاح جاده ها و ایجاد اشتغال بود، جنابعالی معتقدید که برنامه هسته ای به نفع مملکت است، بفرمایید دستاوردهای آن کدام است؟
به گزارش عصر ایران، زیبا کلام در پاسخ به یادداشت حسین شریعتمداری ادامه داده است: جنابعالی معتقدید که برنامه هسته ای به نفع مملکت است و دستاوردهای فراوان برای مملکت داشته، بفرمایید آن دستاوردها کدام است؟... تهیه اورانیوم 5 درصد غنی شده با صدها برابر قیمت بین المللی آن خطاست. چه آمریکا و چه همه کشورهای دیگر دنیا با این امر مخالف باشند یا موافق.
هفته گذشته صادق زیباکلام با انتشار نامه ای سرگشاده به حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان از او پرسیده بود که ˈهسته ای چه دست وردی برای ایران داشته است؟ˈ این نامه با واکنش حسین شریعتمداری روبه رو شد.
اما دیروز نیز صادق زیباکلام به یادداشت حسین شریعتمداری پاسخ داد.
متن کامل نامه زیباکلام به این شرح است:
«بسمه تعالی
محضر محترم جناب حاج حسین شریعتمداری کثرالله امثالهم
مدیرمسئول و نماینده مقام معظم رهبری در روزنامه کیهان
با سلام و عرض ادب، از اینکه به نامه سرگشاده ام پیرامون موضوع هسته ای پاسخ مرقوم داشته بودید، سپاسگزارم. آن مدیرمسئول روزنامه جم جاه کیهان در پاسخ این سوال فدوی مبنی بر اینکه ˈبا توجه به ضعف و کاستی های جدی اقتصادی کشور، چه حکمتی و صوابی در اصرار بر تداوم برنامه های هسته ای مان داریم؟ و اینکه این همه هزینه های کمرشکن که صرف برنامه های هسته ای مان ظرف یک دهه گذشته شده چه سود و حاصلی برای اقتصاد و رشد و توسعه کشور در بر داشته؟ˈ، مطالب متعددی مرقوم داشته بودند که به نظرم اگر فقره به فقره به آنها پرداخته شود به صواب نزدیک تر خواهد بود.
1 - در خصوص شبهه تان پیرامون پایین بودن سرانه بهداشت و تعلیم و تربیت در ایران و همردیف بودن آن با کشورهای فقیر و توسعه نیافته آفریقایی، به استحضار برسانم که مع الاسف همین گونه است. کل بودجه بهداشت و درمان در سال جاری 17 هزار میلیارد تومان می باشد. اگر بالفرض همه آن هم تحقق پیدا کند سرانه آن می شود 225000 تومان که با احتساب هر دلار 3000 تومان حسب اراده جناب جمشید بسم الله خلد الله ملکه، سرانه بهداشت و درمان در ایران می شود در حدود 75 دلار. این در حالی است که این رقم برای کشورهای غربی و توسعه یافته، از حول و حوش 1000 دلار به بالا شروع می شود.
جهت استحضار آن مقام منیع، جایگاه ایران در رتبه بندی جهانی بهداشت و درمان 122می باشد. یعنی در 121 کشور وضع خدمات بهداشت و درمان بهتر از ایران است. در عین حال نیازی به هیچ کدام از این ضرب و تقسیم ها نیست. نردیک به 80 درصد هزینه دوا و درمان برای بیمه شدگان دولتی بر عهده بیمه شدگان است و دولت صرفا 20 درصد را تأمین می کند. این تازه بیمه شده ها هستند. آنان که دفترچه خدمات درمانی ندارند آن 20 درصد را هم می بایستی خودشان بپردازند.
بنابراین خیلی تصادفی نیست که رتبه ما 122 می شود. یقین بدانید که وضعیت تعلیم و تربیت و محیط زیست اگر بدتر از بهداشت و درمان نباشد، خیلی بهتر هم نیست. اگر آن خسرو خوبان همچنان دچار تردید نسبت به جایگاه ایران در مقایسه با بلاد راقیه دنیا هستند، فدوی حاضرم اعداد و ارقام مربوط به آموزش و پرورش و محیط زیست را هم به محضرتان تقدیم دارم.
2- فرموده بودند که اگر بنده غصه بیکاری و مشکلات اقتصادی را دارم چرا از متهمین پرونده معروف به اختلاس 3000 میلیارد تومانی دفاع کرده ام. جناب شریعتمداری عزیز، بنده در بیگناهی مه آفرید امیرخسروی و متهمین پرونده معروف به اختلاس 3000 میلیارد تومانی آنقدر یقین دارم که اگر می خواستم 4 یا 5 عملی را که در درستی آنها یقین دارم برگزینم، مطمئنا دفاع از متهمین گروه امیرمنصور آریا و بی گناهی آنان یقینا یکی از آنها می شد.
جناب شریعتمداری!
محاکمه متهمین اختلاس 3000 میلیارد تومانی نه محاکمه بود، نه اجرای عدالت بود، نه تلاش برای رسیدگی به احقاق حق بود، نه هدف آن محاکمه پر سر و صدا کشف حقیقت بود و نه هیچ یک از اهداف و مقاصد دیگری که هر دستگاه قضایی علی القاعده برای تحقق آنها تشکیل شده است.
هدف از برگزاری آن دادگاه صرفا ارضاء، اقناع و خشنود ساختن افکار عمومی بود که ببینند نظام با به اصطلاح غارتگران و مفسدین اقتصادی چقدر جدی است.
جناب شریعتمداری! در طول تاریخ بشر، محاکماتی که برای نمایش، برای تبلیغات، برای خوشایند افکار عمومی بر پا می شوند بدترین نوع محاکمات هستند و تنها چیزی که در این محاکمات وجود ندارد، عدالت و تلاش برای کشف حقیقت است. مسئولین رسیدگی به پرونده اختلاس 3000 میلیارد تومانی، قریب به سه سال است که حجم انبوهی از مطالب را علیه متهمین این پرونده گفته اند. از غارتگران بیت المال گرفته تا مفسدین فی الارض، تا ستون پنجم اقتصادی دشمن، تا خرابکاران اقتصاد ملی، ... اما حتی یک دانشجوی سال اول رشته حقوق هم به شما خواهد گفت که بعد از گذشت سه سال و علیرغم صدور حکم اعدام متهمین اصلی در دادگاه بدوی و تایید آن در دیوان عالی کشور واقعا معلوم نیست که جرم یا جرم های این متهمین کدام بوده که می بایستی به واسطه ارتکاب آن اعدام شوند؟
3- اما در خصوص اصل موضوع:
جناب شریعتمداری!
من در نامه ام به حضرتعالی یک پرسش ساده و یک دو دو تا چهارتای اقتصادی مطرح کرده بودم. همه حرفم به جنابعالی آن بود که در قبال این همه هزینه واقعا سنگین که ما متجاوز از ده سال است داریم برای برنامه های هسته ای مان متحمل می شویم، مابه ازای آن برای پیشرفت و توسعه اقتصادی کشور کدام بوده؟
هسته ای چه گلی بر سر اقتصادمان زده است و کدام دستاورد را برای مملکت به ارمغان آورده؟ حضرتعالی به جای پاسخ به این پرسش مشخص، پای مطالبی را به میان کشیده اید که حتی به فرض درست بودن، ارتباطی به سوال بنده پیدا نمی کردند. بنده را متهم کرده اید که می گویم چون ما نمی توانیم به تکنولوژی هسته ای دست پیدا کنیم پس آن را رها کنیم.
بنده را متهم کرده اید که گفته ام چون ما عرضه نداریم به تکنولوژی هسته ای دست پیدا کنیم، پس فکر آن را از سر به در کنیم.
بنده را متهم کرده اید که معتقدم غربی ها می بایستی هسته ای داشته باشند اما چون ما عرضه نداریم، نبایستی هسته ای داشته باشیم.
بنده را متهم کرده اید که استدلال می کنم چون آمریکایی ها به ما گفته اند حق ندارید هسته ای داشته باشید، بنده هم ترسیده و می گویم که بله بهتر است ما هسته ای مان را متوقف کنیم و از من می پرسید که ˈپس غیرتم کو؟ˈ اگر آمریکایی ها پس فردا به ما گفتند که حق نفس کشیدن هم دیگر در مملکتمان ندارید آیا باز هم من خفت بار اطاعت می کنم؟
4- جناب شریعتمداری!
شما تعمدا یا در خوشبینانه ترین حالت غیرعمد دارید پرسش بنده را تقلیل می دهید به مخالفت آمریکایی ها با برنامه های هسته ای مان و بالطبع نتیجه گیری هم می فرمایید که آیا درست است به صرف آنکه یک مشت یانکی زورگو مخالف هسته ای شدن ما هستند ما تسلیم شویم؟
سوال بنده از جنابعالی این بود که فایده برنامه های هسته ای مان علیرغم هزینه های بالای آن برای مملکت چه بوده؟ شما به جای پاسخ، پای آمریکا را به میان می کشید و می فرمایید که آمریکایی ها با برنامه هسته ای ما مخالف هستند و بعد هم نتیجه می گیرید که چون آمریکا دشمن ما است و چشم دیدن پیشرفت و ترقی ما را ندارد، ما می بایستی اتفاقا برنامه های هسته ای مان را به جلو ببریم.
نتیجه دیگرتان هم این است که هر که با برنامه هسته ای مان مشکل دارد پس در خط آمریکاست.
5- جناب شریعتمداری!
این یک خبط بزرگ است که ما به جای سبک و سنگین کردن مسائل جامعه مان و بررسی اینکه چه چیز به خیر و صلاح مملکتمان است و چه چیز به زیان آن، بیاییم ملاک و معیار را بگذاریم روی موضع گیری های آمریکا.
جناب شریعتمداری!
چه آمریکا با فعالیت های هسته ای ما مخالفت کند و چه موافقت، مسئله اساسی آن است که آیا این فعالیت ها فی نفسه برای مملکت ما لازم و درست می بودند یا نه؟
اگر آمریکا با برنامه هسته ای ما مخالفتی نمی کرد، بنده همچنان معتقد می بودم که این برنامه ها به صورتی که دارند اجرا می شوند به خیر و صرفه و صلاح مملکت نبوده و نیستند. بنده همچنان معتقد می بودم که کشوری مانند ایران با شرایطی که دارد الویت هایش می بایستی تعلیم و تربیت، بهداشت، محیط زیست، کشیدن خط آهن، اصلاح جاده هایش، ایجاد اشتغال و ... می بود. جنابعالی معتقدید که برنامه هسته ای به نفع مملکت است و دستاوردهای فراوان برای مملکت داشته، بفرمایید آن دستاوردها کدام است؟
شما به جای نشان دادن اینکه منافع فعالیت های هسته ای برای مملکت کدام بوده، با وارد کردن ادبیات حماسی استکبارستیزی، ظلم ستیزی، رویارویی با نظام سلطه، توی دهان آمریکا زدن، اراده جوانان پر شور و انقلابی، تسلیم ناپذیری این ملت قهرمان و ... بحث را به پایان می رسانید.
نه جناب شریعتمداری، اگر آمریکا همراه 199 کشور دیگر عضو سازمان ملل هم با فعالیت های هسته ای ما موافق می بودند، این برنامه ها همچنان از منظر هزینه - فایده اقتصادی یک اشتباه و خطای محض بود. تهیه اورانیوم 5 درصد غنی شده با صدها برابر قیمت بین المللی آن خطاست. چه آمریکا و چه همه کشورهای دیگر دنیا با این امر مخالف باشند یا موافق.
اتفاقا یک دلیل شک و تردید غربی ها به ما همین است که باورشان نمی شود کشوری صرفا برای تهیه اورانیوم 5 درصد غنی شده یک همچون هزینه های عظیمی را متحمل شود، در حالی که با بهایی هزاران مرتبه کمتر می تواند آن را تهیه کند.
آیا تاسف آور نیست که خدا می داند چقدرخرج کردیم تا چند صد کیلو اورانیوم 20 درصد تولید کردیم و حالا می بایستی مقداری هزینه هم بنماییم تا آنها را اکسید نماییم؟
ایضا بخش های دیگر هسته ای مان که علیرغم آنکه مستقیم و غیر مستقیم میلیاردها دلار برای آنها هزینه کرده ایم ممکن است در آینده مجبور شویم آنها را هم از حیز انتفاع بیندازیم.
جناب شریعتمداری معزز!
هر گاه که منافع ملی در برابر ایدئولوژی قرار گرفته، متاسفانه این منافع ملی بوده که به زیر پای ایدئولوژی قربانی شده. تراژدی هسته ای به نحو غم انگیزی این واقعیت تلخ اما عبرت آموز را دارد باز یک بار دیگر در برابر دیدگان ما قرار می دهد.
ایام به کام باد
صادق زیباکلام
دوازدهم بهمن ماه هزار و سیصد و نود و دو»
س.ن1744
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
13/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]
صفحات پیشنهادی
دومین نامه سرگشاده صادق زیباکلام به جناب حاج حسین شریعتمداری در خصوص فعالیت های هسته ایی ایران
دومین نامه سرگشاده صادق زیباکلام به جناب حاج حسین شریعتمداری در خصوص فعالیت های هسته ایی ایران آفتاب زیباکلام صادق - دومین نامه سرگشاده صادق زیباکلام به جناب حاج حسین شریعتمداری در خصوص فعالیت های هسته ایی ایرانبسمه تعالیمحضر محترم جناب حاج حسین شریعتمداری کثرالله امثالهمشریعتمداری در پاسخ به پیشنهاد زیباکلام برای تعطیلی برنامه هستهای غیرت زیباکلام کجا ممکن است گل کند؟
شریعتمداری در پاسخ به پیشنهاد زیباکلام برای تعطیلی برنامه هستهایغیرت زیباکلام کجا ممکن است گل کند صادق زیباکلام با برشمردن برخی مشکلات اقتصادی مدعی شد برنامه هستهای را باید کنار گذاشت به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس روزنامه کیهان نوشت وی در نامهای خطاب به مدیر مسئودومین نامه سرگشاده زیباکلام به شریعتمداری
دومین نامه سرگشاده زیباکلام به شریعتمداریتاریخ انتشار شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۲۰ ۲۶ صادق زیباکلام بار دیگر به حسین شریعتمداری در خصوص فعالیتهای هستهای ایران نامه نوشت به گزارش نامهنیوز متن این نامه به شرح زیر است «بسمه تعالیمحضر محترم جناب حاج حسین شریعتشریعتمداری به نامه زیباکلام جواب داد
شریعتمداری به نامه زیباکلام جواب دادصادق زیباکلام با برشمردن برخی مشکلات اقتصادی مدعی شد برنامه هستهای را باید کنار گذاشت حسین شریعتمداری در ستون خبر ویژه روزنامه کیهان پاسخ نامه صادق زیباکلام را داد زیباکلام در نامهای نسبت به رویکرد شریعتمداری در مورد توافق هسته انامه زیباکلام و پاسخ شریعتمداری
چهارشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴ ۴۹ اخیرا صادق زیباکلام متنی را به عنوان سوال از شریعتمداری منتشر کرده بود که امروز کیهان به این سوال پاسخ داده است کیهان نوشت صادق زیباکلام با برشمردن برخی مشکلات اقتصادی مدعی شد برنامه هستهای را باید کنار گذاشت وی در نامهای خطاب به مدیر مسئول کیهانسوال شریعتمداری از تیم مذاکره کننده هستهای واقعیت ماجرای «توافقنامه ژنو» چیست؟
سوال شریعتمداری از تیم مذاکره کننده هستهایواقعیت ماجرای توافقنامه ژنو چیست شریعتمداری تاکید کرد چرا بسیاری از آنچه که در توافق ژنو آمده است برای مردم ایران و در مواردی حتی برای نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی ناگفتنی است به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس حسین شریعتمسؤال هسته ای زیباکلام از شریعتمداری
سؤال هسته ای زیباکلام از شریعتمداری صادق زیباکلام با نگارش نامهای به حسین شریعتمداری نسبت به رویکرد وی در انتقاد از توافق هستهای ایران انتقاد کرد عصر ایران صادق زیباکلام با نگارش نامهای به حسین شریعتمداری نسبت به رویکرد وی در انتقاد از توافق هستهای ایران انتقاد کرد فرنامه صادق زیباکلام به حسین شریعتمداری
نامه صادق زیباکلام به حسین شریعتمداریتاریخ انتشار سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۷ ۱۱ یک استاد علوم سیاسی با نگارش نامه ای به حسین شریعتمداری نسبت به رویکرد وی در انتقاد از توافق هسته ای انتقاد کرد و در این باره پرسشی را از مدیر مسئول روزنامه کیهان مطرح کرد صادق زیباکلام تحلیلگر ونامه سرگشاده زیباکلام به شریعتمداری
سهشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷ ۳۴ صادق زیباکلام با نگارش نامهای به حسین شریعتمداری نسبت به رویکرد وی در انتقاد از توافق هستهای ایران انتقاد کرد به گزارش ایسنا به نقل از فرارو متن این نامه به شرح زیر است بسمه تعالی حضرت حاج حسین شریعتمداری نماینده مقام معظم رهبری و مدیرمسئول روزناعراقچی:تاریخ اجرای توافقنامه هستهای مشخص شد
عراقچی تاریخ اجرای توافقنامه هستهای مشخص شد معاون وزیر امور خارجه اعلام کرد در مذاکرات دو روز گذشته در ژنو تاریخ مشخصی برای اجرایتوافقنامه هسته ای مورد توافق دو طرف قرار گرفت که اعلام این تاریخ منوط به توافق درباره راهحلها بین دو طرف و نهاییشدن موارد باقی مانده است آفتاب ایروزنامه کیهان نوشت اعتراض 150 نماینده مجلس به پنهانکاری تیم هستهای
روزنامه کیهان نوشتاعتراض 150 نماینده مجلس به پنهانکاری تیم هستهایروزنامه کیهان در مطلبی از اعتراض 150 نماینده مجلس به پنهانکاری تیم هستهای خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس برخی از روزنامههای صبح امروز کشور مهمترین عناوین خبری خود را به مطالب زیر اختصاص دادند که به این شرح اایران فرصت مناسبی برای اثبات صلح آمیز بودن برنامه هسته ای خود دارد
بین الملل ایران در جهان جان کری در واکنش به روحانی ایران فرصت مناسبی برای اثبات صلح آمیز بودن برنامه هسته ای خود دارد وزیر خارجه آمریکا در واکنش به اظهارات رئیس جمهور ایران در مجمع جهانی اقتصاد در داووس ادعا کرد ایران باید این سخنان را ثابت کند و اکنون فرصتی مناسب برای اثباتپاسخ کیهان به نامه زیباکلام
پاسخ کیهان به نامه زیباکلامتاریخ انتشار چهارشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۰۸ ۳۳ روزنامه کیهان نوشت صادق زیباکلام با برشمردن برخی مشکلات اقتصادی مدعی شد برنامه هستهای را باید کنار گذاشت وی در نامهای خطاب به مدیر مسئول کیهان که جز کیهان به سایر رسانهها و سایتها انامه زیباکلام به معصومه ابتکار: ما بی صاحب هستیم!
نامه زیباکلام به معصومه ابتکار ما بی صاحب هستیم صادق زیبا کلام بیشتر به طرح دیدگاههای سیاسی شناخته می شود تا اینکه به معاون رییس جمهوری و رییس سازمان محیط زیست نامه بنویسد و از آلودگی ها گله کند به گزارش ایرنا زیبا کلام در نامه ای با عنوان نام و یاد حضرت حق خطاب به سرکار خنامه زیباکلام به ابتکار: ما بی صاحب هستیم!
نامه زیباکلام به ابتکار ما بی صاحب هستیم صادق زیبا کلام بیشتر به طرح دیدگاههای سیاسی شناخته می شود تا اینکه به معاون رییس جمهوری و رییس سازمان محیط زیست نامه بنویسد و از آلودگی ها گله کند خبرگزاری ایرنا صادق زیبا کلام بیشتر به طرح دیدگاههای سیاسی شناخته می شود تا اینکه بآغاز نشست اشتون و مدیران سیاسی ۱+۵ در «ژنو» درباره برنامه هستهای ایران
آغاز نشست اشتون و مدیران سیاسی ۱ ۵ در ژنو درباره برنامه هستهای ایران رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا نشست خود با گروه ۱ ۵ درباره گامهای بعدی در خصوص مذاکرات هستهای با ایران را در ژنو آغاز کرد به گزارش فارس کاترین اشتون رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا نشست خود با مدیران سبرنامه هستهای ایران و خروج نیروهای ائتلاف از افغانستان، محور مذاکرات آمریکا و قزاقستان
برنامه هستهای ایران و خروج نیروهای ائتلاف از افغانستان محور مذاکرات آمریکا و قزاقستانکاردار سفارت آمریکا در دیدار با معاون رئیس جمهوری قزاقستان در خصوص برنامه هستهای ایران و وضعیت منطقه پس از خروج نیروهای ائتلاف بینالمللی از افغانستان به بحث و گفتوگو پرداخت به گزارش خبرنگار-
گوناگون
پربازدیدترینها