تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835780434
غرور غالب شود مردم به ما رای نخواهند داد
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
غرور غالب شود مردم به ما رای نخواهند داد تهران - ایرنا - روزنامه «شرق» از مصاحبه خود با «علی عبدالعلی زاده» این جملات را برجسته کرده است: بخشی از آرای آقای روحانی ناشی از عملکرد منفی آقای احمدی نژاد بود.کجای اصول می گوید دروغ از مسوولان پذیرفته است. اگر غرور غالب شود مردم به ما رای نخواهند داد.
در مطلبی که روز شنبه در این روزنامه منتشر شد آمده است: علی عبدالعلی زاده مشاور وزیر کشور در امور توسعه مناطق است، اما پیش تر وزیر مسکن دوران اصلاحات و استاندار استان آذربایجان شرقی بود.
اصلاح طلب است اما معتقد است که اصلاح طلبان نیز همانند هر فعال سیاسی دیگری، برای دستیابی به قدرت فعالیت می کنند.
تاکید دارد باید آگاهی مردم بالا رود و در این صورت حتی مشکل هایی مانند ردصلاحیت ها در انتخابات و حصر حل خواهد شد.
از انتصاب های وزارت کشور، چندان دل خوشی ندارد و معتقد است وعده دولت درباره مسوولیت سپاری به اقوام، هنوز، عملی نشده است.
گفت وگو با عبدالعلی زاده هم درباره امروز بود و هم ناظر بر فردا. درمورد انتخابات مجلس دهم هشدار می دهد اگر اصلاح طلبان درس های سال 84 را فراموش کنند، ناکام خواهند ماند.
س: شعار دولت فعلی «تدبیر و امید» بود. به نظر شما سهم مورد دوم یعنی امید در این دولت چقدر است؟
ج: خود دولت آقای روحانی محصول یک امید است، امید اصلاح طلبان به آگاهی مردم و در ادامه عملکرد منفی آقای احمدی نژاد، یک بار دیگر، مردم به اصلاح طلبان اعتماد کردند و مدیریت کشور را به دست ایشان دادند.
همین امید باعث شد که در انتخابات شرکت فعالی صورت گرفت و با وجود اینکه نامزد اصلی شان آقای هاشمی ناکام ماند، با این حال عقب نشینی رخ نداد و دولتی سر کار آمد که هرچند صددرصد اصلاح طلب نیست اما به قول آقای خاتمی، گفتمان اصلاح طلبی توسط آن ارایه شده است و مردم به این گفتمان رای داده اند.
در مدت اندکی که از فعالیت دولت می گذرد، موفقیت دولت در سیاست خارجی امیدهای زیادی را هم به وجود آورده است.
ما اگر بخواهیم با دنیا با زبان منطق و نگاه برد- برد برخورد کنیم می شود خیلی کارها کرد. در سیاست داخلی و مسایل اقتصادی دولت هنوز مطلبی را مطرح نکرده است و اگر وزرای مختلف راجع به این مسایل اظهارنظر کرده اند، بدون هماهنگی و تناسب بوده است.
بنابراین منتظریم ببینیم که دولت در مسایل داخلی و به خصوص مسایل اقتصادی چه سیاست هایی در پیش خواهد گرفت که بتوان بر اساس آن درباره آینده قضاوت کرد.
س: به نظر شما منشا امیدواری کنونی چیست، اقدامات دولت، رفتار اصلاح طلب ها یا... ؟
ج: هیچ کدام، منشا امید اعتقاد و جهان بینی ماست. ما قصد خدمت داریم و نگاه ما درباره آینده کشور مبتنی بر مردمسالاری در سیاست داخلی و رابطه برد- برد در سیاست خارجی است، پایگاه اصلی امید ماست. مردم می توانند اصلاح طلبان را انتخاب نکنند، اینکه مردم نگاه اصلاح طلبی را انتخاب می کنند می تواند پایگاه امیدواری اصلاح طلبان را تقویت کند، ولی همین مردم در سال 84 به نگاه اصلاح طلبی رای ندادند. البته این به معنای عدم پذیرش نگاه اصلاح طلبانه نبود.
این رفتار نادرست ما بود که با دست کم گرفتن رقیب و حضور مغرورانه در انتخابات شکست خوردیم.
بنابراین منشا امیدواری مردم، تفکری است که ما داریم.
اگر غرور بر ما غالب شود و اگر دنبال منافع مادی باشیم، مردم تشخیص داده و به ما رای نخواهند داد.
ما شاهد یکسری مشکلات حل نشده هستیم. از این رو برخی معتقدند آینده چندان روشن نیست.
این افراد معتقدند که عقب نشینی کنونی رقبای اصلاح طلبان تاکتیکی است و در سال 76 نیز مخالفان اصلاحات تنها یک عقب نشینی تاکتیکی برای یک پیشروی باثبات تر انجام دادند.
یک شبه با یک پیروزی همه مسایل حل نمی شود.
زمان، تدبیر، حرکت نظام یافته و با برنامه باید باشد. طبیعی است هرگونه آزادی اجتماعی و برخورداری از حقوق شهروندی مدیون آگاهی مردم است.
آگاهی مردم ما هنوز به مرحله ای نرسیده که بتوانند حقوق خود را بخواهند. پس اینکه مردم رای خاصی داده اند به این معنی نیست که حتما حقوق شهروندی و آزادی بیان به وجود بیاید.
رایی که آقای روحانی گرفت با وعده این مسایل به دست آمده بود.
بخشی از این طریق بود، اما بخشی دیگر ناشی از عملکرد منفی آقای احمدی نژاد بود. مردم دیده بودند که آقای احمدی نژاد چه تیشه ای به ریشه مملکت زده است.
در واقع برای گریز آن وضعیت بود که به این سمت حرکت کردند. از سوی دیگر مردم میان نامزدهایی که حضور داشتند، مواضع آقای روحانی را متفاوت تر از جریان آقای احمدی نژاد دیدند.
هر جریانی به آقای احمدی نژاد نزدیک تر بود رای اش هم کمتر بود. هر چه شعار نامزدها از احمدی نژاد فاصله بیشتری می گرفت، رغبت مردم برای رای به او بیشتر می شد.
بنابراین، نگوییم تنها شعارهای آقای روحانی رای آورد بلکه بخش قابل توجهی از رای مدیون عملکرد آقای احمدی نژاد بود.
مردم آقای روحانی را هم می سنجند و او چهار سال فرصت دارد شعارهایش را عملی کند.
در پایان چهار سال اگر مردم ببینند که شعار و عملکرد آقای روحانی فاصله معنا داری دارد، دوباره به ایشان رای نخواهند داد.
برای حل مسایل باید در جامعه ظرفیت سازی کنیم.
س: انتخاب روحانی به معنای ناکامی و عقب نشینی اصولگرایان است مانند رخداد 84 برای اصلاح طلبان. اما یک تفاوت وجود دارد و آن اینکه برخلاف تجربه دولت اصلاحات، تجربه احمدی نژاد برای اصولگرایان اصلا تجربه خوشایندی نبود و هزینه های زیادی به کشور تحمیل کرد، چه تضمینی هست که این دور باز تکرار نشود؟
ج : قبول دارم که مخالفان عقب نشینی تاکتیکی کرده اند. پس از سال 76 هم همین تصور ایجاد شده بود که باعث شد سال 84 اصلاحات ناکام بمانند.
حال آنکه جناح راست آن زمان دگردیسی کرد و تحت عنوان اصولگرایان وارد شد. اصولگرایان هم همین اشتباه را مرتکب شدند.
فکر کردند که پس از سال 88 اصلاح طلبی در کشور مرده است. این ادعای تهی را تکرار کردند و گفتند که خودشان هم باور کردند. از این رو انتخابات 92 قبل از آنکه جایزه بزرگی برای اصلاح طلبان باشد، پاسخ محکمی به اصولگرایان بود تا از خواب بیدار شوند.
نمی شود که از یک دولت خلاف گر حمایت کرد و در انتخابات پیروز شد. نمی شود که از یک دولتی که اقتصاد را در نمی یابد، دولتی که ربط میان نقدینگی و تورم را درک نمی کند، حمایت کرد و دوباره در انتخابات پیروز شد. کجای اصول می گوید دروغ از مسوولان پذیرفته است. آنها می دانستند که احمدی نژاد خلاف می گوید، چرا اعتراض نکردند و ساکت ماندند. اصولگرایان به این خاطر ضربه خوردند.
این طور نیست که قدرت اداره کشور برای همیشه در دستان یک جناح باقی بماند. این رای مردم خواهد بود که قدرت را دست به دست خواهد کرد و در همین جابه جا شدن قدرت، آگاهی مردم نیز افزایش خواهد یافت. آگاهی مردم امروز از جریان اصلاحات و اصولگرایان در مقایسه با سال 76 خیلی بیشتر است و در آینده بیشتر خواهد شد.
قطعا هر کس بتواند آگاهی مردم را بیشتر کند دستاورد بیشتری از اعتماد مردم نصیب شان خواهد شد.
س: ما در سال 84 شاهد تفرقه در اردوگاه اصلاح طلبان بودیم و از سوی دیگر در مجلس هفتم شاهد ردصلاحیت های گسترده نامزد های اصلاح طلب. اگر اولی را مانع درونی و دومی را مانع بیرونی بدانیم، به نظر شما این دو مانع حضور اصلاح طلبان در مجلس نهم خواهد شد؟
ج: بحث حذف های انتخاباتی بحث مهمی است. چطور ممکن است برخی رسانه های رسمی یا رسانه های وابسته به یک جناح آبروی برخی فعالان سیاسی رقیب را با اتهام و اهانت ببرند و به آنان اجازه یک کلمه دفاع ار خودشان را ندهند.
خب چرا این اتفاق می افتد، برای اینکه می خواهند مردم را ناآگاه نگه دارند اما اساس تضمین حکومت اسلامی، آگاهی مردم است.
تفرق اصلاح طلبان نیز به غرور اصلاح طلبان باز می گردد. کم تدبیری اصلاح طلبان بود که باعث ناکامی در سال 84 شد.
در آن سال چقدر به نامزد های اصلاح طلب اصرار کردیم که به نفع یکی کنار بکشند، هر یک می گفتند این دفعه رای مال من است. اصلاح طلبان با 19میلیون نفر به کاندیدای پنج میلیونی باختند.
اگر همین درس را در انتخابات بعدی آویزه گوش خود کنند همان طور که در خرداد 92 کردند، می توانند پیروز شوند. در انتخابات مجلس آینده عامل بیرونی باید مهار شود. عامل درونی نیز با رفتار عقلانی اصلاح طلبان تضمین خواهد شد.
اگر تفرق آرا داشته باشیم مجلس را از دست خواهیم داد و خردورزی شرط اصلی پیروزی در رقابت است.
س:راهکار تحقق این اهداف چیست؟
ج:حتما ما باید مکانیسمی برای وحدت در اصلاح طلبان داشته باشیم. معتقدم که این کار توسط آگاهی مردم درست می شود.
ببینید ما در چند سال گذشته شاهد خیلی از چرخش ها بودیم. آگاهی مردم خود فریاد بلندی است که می تواند به گوش بسیاری برسد. لازم نیست آگاهی مردم همراه با تخریب باشد. این آگاهی با رای دادن و حمایت از یک تفکر و جناح تبلور می یابد.
در انتخابات 92 بود که زمینه های مذاکره با تاکتیک برد- برد هسته ای ایجاد شد. آرای مردم می تواند تندروهای رقیب را نیز وادار به پذیرش نتایج چارچوب قانونی کند.
س: ما شاهدیم که ایران دارای ساختار اجتماعی متکثری است و ما شاهد وجود اقوام، ادیان و فرهنگ های متفاوت هستیم. مطالبات فراوانی در جامعه مدنی در این راستا وجود دارد. از سویی دیگر یک گسستی میان جامعه مدنی و اصلاح طلبان وجود داشته است، شما اکنون این گسست را چگونه ارزیابی می کنید. اصلاح طلبان چقدر برای شنیدن و انجام مطالبات جامعه مدنی آماده تر شده اند؟
ج: هنوز این آمادگی در مرحله ضعیفی است. تکثر در یک کشور نعمتی خدادادی است. اصلاح طلبان شعار هواداری از تکثر را داده اند، اما در عمل چه در دولت آقای خاتمی و چه آقای روحانی با این تکثر همراهی نکرده اند.
نمونه این عدم همراهی این است که دولت آقای روحانی یک استاندار بومی، حتی در یک استانی که جمعیت آن غالباً سنی هستند ندارد. مگر ما معتقد به شایسته سالاری نیستیم؟ تا کی می خواهیم در برخی استان ها از مشارکت آنها استفاده نکنیم. اولین حق شهروندی هر شهروند با هر اعتقاد، مذهب و دین قدرت اعمال نظر در امر سیاسی است.
آیا ما در این سه ماه که فصل گزینش های روحانی بود، چنین فرصتی را دیدیم؟
س: آقای دکتر ریشه این رفتار چیست؟
ج: مانند کسانی نباشیم که وقتی در قدرت نیستند وعده های بسیاری می دهند اما وقتی به قدرت می رسند به شدت محافظه کار می شوند.
س: در دولت گذشته شاهد نوعی رفتار غیر سیاسی بودیم و فضای طرح برای مطالبات جامعه مدنی فراهم نشد، دولت فعلی به دنبال تغییر این فضا بود از جمله فعالیت هایی مانند تاسیس فرهنگستان ادبیات ترکی در جهت خروج از این وضعیت بوده است. شما وضعیت را چگونه ارزیابی می کنید؟
ج:در هشت سال دولت آقای احمدی نژاد اکثریت استانداران، وزرا، معاونان وزرا و حتی مدیران کل از نیروهای غیر سیاسی بوده اند.
ویژگی اینگونه مدیران آن است که ترجیح می دهند با ابزار غیر سیاسی، مشکلات را حل کنند.
یکی از خیر و برکت های دولت آقای روحانی این است که نیروهای دیوانسالار و متمایل به راهکارهای قانونی را جایگزین اینگونه مدیران کرد.
امیدواریم فضای غیر سیاسی شکسته و فضای مدنی در کشور برقرار شود که البته تا حدودی نیز همین اتفاق افتاده است.
**1654**1104
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
12/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]
صفحات پیشنهادی
مردم از هیچ چیز برای انقلابشان دریغ نخواهند کرد
استانها شرق خراسان رضوی علمالهدی در دیدار با ستاد دهه فجر مردم از هیچ چیز برای انقلابشان دریغ نخواهند کرد مشهد - خبرگزاری مهر امام جمعه مشهد در دیدار با اعضای ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی گفت اگر ارزش ها در زندگی مردم پر رنگ شود هیچ تحریمی در زندگی مردم موثر نخواهد بود و مامام جمعه راور: انقلاب ایران برخاسته از گرایش مردمی برای برقراری جمهوری اسلامی است
امام جمعه راور انقلاب ایران برخاسته از گرایش مردمی برای برقراری جمهوری اسلامی استامام جمعه راور گفت انقلاب اسلامی ایران از یادگارهای امام راحل است و تفاوتی که با دیگر انقلابها دارد این است که برخاسته از گرایش مردمی برای برقراری جمهوری اسلامی بوده است به گزارش خبرگزاری فارس ازسازمان صنعت و تجارت مازندران: سبد کالا رایگان است/ مردم، کسبه و عمده فروشان مراقب باشند
سازمان صنعت و تجارت مازندران سبد کالا رایگان است مردم کسبه و عمده فروشان مراقب باشندسازمان صنعت و تجارت مازندران در اطلاعیهای اعلام کرد همزمان با آغاز طرح توزیع سبد کالای رایگان تعدادی افراد سودجو و کلاهبردار دست به سوءاستفاده زدند ولی سبد کالا رایگان است و مردم کسبه و عمدهحمایت حزب مردمی اصلاحات از عارف برای حضور در انتخابات مجلس
دوشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۴ ۴۷ دبیرکل و هیات رئیسه حزب مردمی اصلاحات ایران اسلامی با محمدرضا عارف دیدار و گفتوگو کردند محمد زارع فومنی دبیرکل حزب مردمی اصلاحات ایران اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا با اعلام این خبر افزود در این دیدار که دیداری بسبازیهای زمان ما جذاب بود چون برای مردم ارزش قائل بودیم حجازی:در دربی 74 باید میباختیم که رقابت باقی بماند!/
بازیهای زمان ما جذاب بود چون برای مردم ارزش قائل بودیمحجازی در دربی 74 باید میباختیم که رقابت باقی بماند پدرم به خاطر سیگار فوت نکردمربی سابق تیم فوتبال استقلال گفت در دربی 74 باید میباختیم که رقابت بین هواداران سرخابی باقی بماند به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت ناصمتولي فرهنگ براي «عمار» مردمي وقت نداشت!
متولي فرهنگ براي عمار مردمي وقت نداشت ضرب المثل آش نخورده و دهان سوخته مصداق اتم و اكمل جشنواره عمار در رابطه با دريافت كمكهاي دولتي است چه اينكه به رغم تأييد و پيشبيني رديف بودجه در بودجه سالجاري توسط مجلس شوراي اسلامي براي اين جشنواره دولت از پرداخت حتي يك ريال آن استوقتی سینماها در شیراز رایگان شد / از ازدحام مردم تا سالن تعطیل
وقتی سینماها در شیراز رایگان شد از ازدحام مردم تا سالن تعطیل فرهنگ > سینما - ایسنا نوشت سینماهای شهر «شیراز» به عنوان یکی از شهرهای فرهنگی هنری ایران 10 بهمن ماه شاهد ازدحام مردم برای حضور در سالنهای سینما بود شهر شیراز در طرح اجرایی «سلبلیت رایگان اصفهانیها را به تماشای فیلم کشاند / ازدحام مردم نصف جهان در مقابل سینماها
بلیت رایگان اصفهانیها را به تماشای فیلم کشاند ازدحام مردم نصف جهان در مقابل سینماها فرهنگ > سینما - طرح سلام سینما که با همکاری سازمان سینمایی و خانه سینما در کشور برگزار شد با استقبال مردم شهرهای مختلف روبرو شد طرح سلام سینما در اصفهان طرح سلام سینما در اصفهاندهه فجر بهترين فرصت براي نمايش حمايت مردمي از نظام اسلامي است
استانها غرب کردستان ماموستا راستي دهه فجر بهترين فرصت براي نمايش حمايت مردمي از نظام اسلامي است سنندج – خبرگزاري مهر امام جمعه موقت سنندج دهه مبارك فجر را بهترين فرصت در راستاي نمايش حمايت مردم از نظام اسلامي عنوان كرد و بر برگزاري جشن هاي مناسب در اين ايام در كردستان تاكيداجرای طرح نظرسنجی از مراجعان در 800 واحد اداری سطح آذربایجان شرقی مردم درباره عملکرد ادارات آذربایجانشرقی نظر
اجرای طرح نظرسنجی از مراجعان در 800 واحد اداری سطح آذربایجان شرقیمردم درباره عملکرد ادارات آذربایجانشرقی نظر میدهندمدیرکل دفتر منابع انسانی و تحول اداری استانداری آذربایجانشرقی از اجرای طرح نظرسنجی و محاسبه رضایتمندی مراجعان دستگاههای اجرایی استان در سال 1392 خبر داد به گزارئیس پلیس فتا استان قزوین خبر داد کلاهبرداران در کمین سبد کالای رایانهای مردم
رئیس پلیس فتا استان قزوین خبر دادکلاهبرداران در کمین سبد کالای رایانهای مردمرئیس پلیس فتا استان قزوین گفت برای دریافت سبد کالای یارانهای نیازی به ثبتنام در اینترنت نیست مهدی مختارینسب امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار داشت به دنبال اعلام توزیع رایگان سبد کالارئيس اداره كتابخانههاي عمومي كبودراهنگ:مردم روستاي ايدهلو داراي كتابخانه عمومي ميشوند
رئيس اداره كتابخانههاي عمومي كبودراهنگ مردم روستاي ايدهلو داراي كتابخانه عمومي ميشوند رئيس اداره كتابخانههاي عمومي كبودراهنگ گفت در بررسي وضعيت روستاي ايدهلو طرحي مبني بر راهاندازي كتابخانه عمومي در اين روستا از توابع شهرستان كبودراهنگ تصويب شد به گزارش خبرگزاري فارس ازنماینده مردم اهواز در مجلس تاکید کرد اجرای طرح 500 هزار هکتار کشاورزی برای جلوگیری از انتقال آب کارون
نماینده مردم اهواز در مجلس تاکید کرداجرای طرح 500 هزار هکتار کشاورزی برای جلوگیری از انتقال آب کاروننماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اجرای طرح اختصاص 500 هزار هکتار زمین به کشاورزی طبق دستور رهبری گفت این کار میتواند از انتقال آب کارون جلوگیری کند سیدشریف حسوزیر: براي سفرهاي استاني، نبايد مردم را به خيابانها بکشيم
وزیر براي سفرهاي استاني نبايد مردم را به خيابانها بکشيم وزير کشور در برنامه تلويزيوني نگاه يک افزود اصراري بر تبليغاتي بودن سفرهاي استاني نداريم و لزومي ندارد که براي اين سفرها مردم را به خيابان ها بکشيم به گزارش خبرگزاري آريا عبدالرضا رحماني فضلي در برنامه تلويزيوني نگاه يکجانشين فرماندهي سپاه استان اصفهان: سبك زندگي مردم ايران و ميزان مصرف آنها متناسب با شرايط تحريم نيست
جانشين فرماندهي سپاه استان اصفهان سبك زندگي مردم ايران و ميزان مصرف آنها متناسب با شرايط تحريم نيست ظرفيت تحريم ها در شرايط كشور تاثيرگذار نبوده و ايران اسلامي در اين زمان توانسته موفقيت ها و پيشرفت هاي فراواني در زمينه هاي مختلف پزشكي هوا فضا هسته اي و نظامي بدست آورد جانشيمدیرعامل ستاد مردمی دیه قزوین خبر داد آزادی 228 زندانی جرایم غیرعمد از زندانهای قزوین
مدیرعامل ستاد مردمی دیه قزوین خبر دادآزادی 228 زندانی جرایم غیرعمد از زندانهای قزوینمدیرعامل ستاد مردمی دیه استان قزوین از آزادی 228 نفر از زندانیان جرایم غیرعمد از ابتدای سال جاری خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین به نقل از روابط عمومی اداره کل زندانها و اقدامات تأمین ورئیس شورای اقامه نماز منطقه 2 کشور: رویکرد نماز از نگاه اداری به نگاه مردمی تغییر کند
رئیس شورای اقامه نماز منطقه 2 کشور رویکرد نماز از نگاه اداری به نگاه مردمی تغییر کندرئیس شورای اقامه نماز منطقه 2 کشور با بیان اینکه رویکرد نماز باید از نگاه اداری به نگاه مردمی تغییر کند گفت توسعه امر نماز با حمایت دولت و به دست مردم صورت میگیرد به گزارش خبرگزاری فارس در بی-
گوناگون
پربازدیدترینها