واضح آرشیو وب فارسی:مهر: قرآن را به راس امور ببريم/ايجاد بانك اطلاعاتي حافظان قرآن همدان معطل اعتبار
همدان - خبرگزاري مهر: رئيس حوز هاي علميه استان همدان با بيان اينكه بايد قرآن را از عرض امور به راس امور ببريم، گفت: ايجاد بانك اطلاعاتي حافظان قرآن همدان نيازمند اعتبار است.
به گزارش خبرنگار مهر،پانزدهمين شوراي هماهنگي فعاليت هاي قرآني استان همدان در حالي ظهر چهارشنبه در اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان همدان برگزار شد كه علي رغم دعوت از بيش از 20 نهاد براي حضور در آن كمتر از 10 مدعو خود را به اين جلسه رساندند كه بار ديگر مظلوميت قرآن را در بين جامعه اثبات كرد.
رئيس حوزه علميه همدان در اين مراسم با اشاره به اينكه قرآن را از عرض امور به راس امورببريم، عنوان كرد: در سايه تمسك به قرآن و اهل بيت ملت ايران توانست بر طاغوت پيروز شود و بايد اولويت ها ي خود را ابتدا كتاب آسماني خداي متعال قرار داد.
برنامه هاي قرآن محور در استان همدان توسعه يابد
آيت الله موسوي اصفهاني ادامه داد: بايد سعي كنيم زندگي خود را در سايه قرآن و عترت برنامه ريزي كنيم و آناني كه در اين راه در حال خدمت گذاري هستند مورد توجه قرار گرفته و تجليل شوند و برنامه هاي قرآن محور در سطح استان همدان توسعه يابد.
وي با اشاره به اينكه با تمسك به قران و اهل بيت هيچ تهديدي ديگر براي ايران مشكل آفرين نيست، اظهار داشت: براي لزوم تمسك به اين دو الزامي بر استدلال نيست چرا كه انقلاب در ايران، اسلامي است و رهبران آن و شهداي اين مكتب براي تحقق اهداف قرآني گام برداشته و مخلصانه عمل كردند.
رئيس حوزه علميه همدان ادامه داد: مكتب و اصول انقلاب اسلامي در ايران بر پايه قرآن كريم شكل گرفته و بايد بيشتر به تفسير قرآن توجه و مداومت داشت و هر يك از مردم در حد توان خود بايد قرآن ناطق باشند و همه مقدمات نهايتا به عمل به قرآن بيانجامد.
آيت الله موسوي اصفهاني با اشاره به اينكه امير المومنين (ع) در آخرين لحظات زندگي خود به لزوم عمل به قرآن تاكيد داشتند، ادامه داد: وي در سخنان خود تاكيد دارند كه نگذاريد غير مسلمانان بر عمل به قرآن از مسلمانان پيشي بگيرند و همه امور و فعاليت هاي قرآني بايد نهايتا به نتيجه و جايگاه عملي منتج شود.
وي اذعان داشت: سعادت دنيا و آخرت همه بشريت در عمل به قرآن كريم است و آغاز انقلاب اسلامي نيز با استقامت امام امت رهبر كبير انقلاب اسلامي و ملت ايران و بر مبناي قر آن واهل بيت پيامبر شكل گرفت.
رئيس حوزه هاي علميه استان همدان با اشاره به اينكه به بركت اسلام شاهد پيشرفت هاي مادي و معنوي در ايران هستيم، عنوان كرد: بايد همه نهادهاي انقلاب اسلامي براي اجراي عملي قرآن در كنار همديگر قرار گرفته و متحد شوند.
آيت الله موسوي اصفهاني با تاكيد براينكه بايد برنامه هاي قرآني براي نسل جوان ايران تبيين و بازگويي شود، اذعان داشت: بايد در راستاي تحقق اهداف قرآن در كشور حداكثر تلاش را به كار برد و اگر امروز شاهد مقابله با ناملايمات از سوي دشمنان ايران در كشور هستيم همه از بركت و قرار گرفتن در سايه قرآن كريم و ايستادگي رهبري معظم انقلاب منشا مي گيرد.
رئيس حوزه هاي علميه استان همدان با اشاره به اينكه نتوانسته ايم آن فعاليتي كه در حوزه قرآني در حوزه هاي علميه لازم است را محقق كنيم، اذعان داشت: برخي برنامه ريزي ها از مركز مديريت حوزه هاي علميه در قم منشا مي گيرد و عمده برنامه ريزي ها در اين بخش از سوي آنان ابلاغ ميشود كه بارها نيز بر لزوم توجه به اين بخش تاكيد داشتيم.
آيت الله موسوي اصفهاني ادامه داد: ابتدا بايد درون خود را به نور قرآن روشن كنيم و همواره به خاطر داشته باشيم كه نبايد گفت كه چه كاري انقلاب اسلامي براي ما كرد بلكه بايد گفت ما براي انقلاب چه كرديم.
براي سنجش رفتار بايد خود را به قرآن عرضه كنيم
وي با اشاره به اينكه امام خميني (ره) پيامبر نبود اما كلماتش پيامبر گونه بود، اذعان داشت: براي سنجش رفتار خود بايد خود را به قرآن عرضه كنيم تا ببينيم چقدر با آن هماهنگ هستيم و نبايد به خود ظلم كرد و نه به ديگران.
رئيس حوزه هاي علميه استان همدان ادامه داد: استقامت خود را در راه اجراي فرامين قرآن و عمل به آن بايد سنجيد و در مدارس بايد سعي شود قرآن محور ارائه مطالب باشد و مشكوك محوري در بيان مطالب مدنظر قرار نگيرد.
آيت الله موسوي اصفهاني با اشاره به لزوم سرمايه گذاري مادي و معنوي بر ترويج فرهنگ قرآني، عنوان كرد: علاوه بر دادن جوايز ارزنده به حافظان قرآن بايد آنان مورد تجليل قرار گيرند و نبايد تنها اين نهاد وقت خود را براي تبليغ ورزش قرار دهد چرا كه بايد به اندازه توجه به سلامتي به ورزش بها داده شود و بايد به قرآن كه غذاي روح است در صدا وسيما توجه بيشتري صورت پذيرد.
وي اظهار داشت: بايد دانشكده قرآني در خور شان مركز استان و غرب كشور در همدان تاسيس شود.
ايجاد بانك اطلاعاتي حافظان قرآن در استان منتظرتخصيص اعتبار
مدير كل ارشاد اسلامي استان همدان نيز در اين شورا با اشاره به اينكه ايجاد بانك اطلاعاتي حافظان قرآن كريم در استان منتظر تخصيص اعتبار است، عنوان كرد: بايد در اطلاع رساني امور و كار هاي انجام شده قوي تر عمل كرد و با تعاملات مناسب في مابين دولت و وزارت ارشاد به زودي اعتبار 300 ميليوني به اين بخش تزريق خواهد شد.
خسرو بيات با تاكيد براينكه در سند چشم انداز توسعه كشور تعداد قارياني كه بايد تربيت شوند مشخص شده است، عنوان كرد: در اين سند تعداد قاريان و حافظان قرآن در استان همدان 20 هزار نفر ديده شده كه اين تحقق به عهده بخش هاي چون آموزش و پرورش،دانشگاه ها و ساير حوزه ها قرار گرفته است.
وي اذعان داشت: به دنبال ايجاد بانك اطلاعاتي از قاريان و حافظان هستيم و شوراي قراني استان يكي از زير مجموعه هاي شوراي فرهنگ عمومي استان است.
مسئول دفتر عترت و قرآن ادراه كل ارشاد اسلامي استان همدان نيز در اين شورا با اشاره به اينكه طرح ساماندهي آموزش نهج البلاغه در مدارس استان همدان در حال اجرا است، عنوان كرد: سه موسسه قرآني نيز در سطح شهر همدان آمادگي خود را براي ثبت نام براي دوره هاي فراگير نهج البلاغه اعلام كرده اند.
مصطفي بابايي ادامه داد: طرح هاي تبليغي آموزش قرآن نيز در دستور كار قرار گرفته و از ابتداي سال جاري تا كنون 14 جلسه شوراي قرآني استان تشكيل شده و 92 مصوبه داشته است.
كد خبر: 2193763
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۰ - ۱۶:۵۳
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]