واضح آرشیو وب فارسی:فارس: عضو كميسيون اجتماعي مجلس:تاخير در ارائه بودجه به مجلس از نتايج انحلال سازمان برنامه و بودجه بود
عضو كميسيون اجتماعي مجلس به تاخيرهاي به وجود آمده در ارائه لايحه بودجه به مجلس بعد از انحلال سازمان برنامه و بودجه اشاره كرد و گفت: اين تاخيرها بعد از انحلال سازمان برنامه و بودجه به 55 روز هم رسيد.
محسن عليمرداني امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به ارائه كليات لايحه بودجه به صحن علني مجلس ابراز اميدواري كرد، اين بودجه به صورت واقعي تدوين شده باشد و دولت با كسري بودجه مواجه نشود.
وي با اشاره به تصويب كليات طرح احياي سازمان مديريت، برنامهريزي و بهرهوري در مجلس شوراي اسلامي اضافه كرد: به عنوان طراح اين طرح به عنوان موافق اول در مجلس صحبت كرده است.
وي با اشاره به 136 راي موافق براي احياي سازمان برنامه و بودجه در مجلس تصريح كرد: 52 نفر از حاضران به طرح فوق راي مخالف، 9 نفر راي ممتنع و 15 نفر از نمايندگان هم در راي گيري شركت نكرده بودند.
نماينده مردم زنجان و طارم در مجلس كاهش تصدي گيري و دخالت در اجرائيات را از جمله اقدامات انجام شده در طرح تهيه شده براي احياي سازمان مديريت، برنامهريزي و بهرهوري اعلام كرد.
عضو كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اختلافات موجود در مورد استخدامهاي دولت قبلي بين معاونتهاي رياست جمهوري افزود: احياي سازمان مديريت، برنامهريزي و بهرهوري مانع بروز مشكلاتي اين چنيني ميشود.
عليمرداني به تاخيرهاي به وجود آمده در ارائه لايحه بودجه به مجلس بعد از انحلال سازمان برنامه و بودجه اشاره كرد و گفت: اين تاخيرها بعد از انحلال به 55 روز هم رسيد، در حالي كه قبل از انحلال ميانگين تاخيرها 17 روز بوده است.
وي پاسخگو بودن و گزارش دهي را از عوايد استقلال سازمان مديريت، برنامهريزي و بهرهوري احيا شده دانست و تاكيد كرد: اين خصوصيت در سازمان درگيري بين قوا از جمله دولت و مجلس را كاهش ميدهد.
نماينده مردم زنجان و طارم در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه برنامهريزي و تصميمگيري در مكانهاي سياسي به شدت تحت تاثير جناح بنديهاي سياسي قرار مي گيرد، ادامه داد: استقلال سازمان مديريت، برنامهريزي و بهرهوري چالش را كه منجر به آسيبهاي جدي ميشود به صورت محسوسي كاهش ميدهد.
عضو كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به گره خوردن تغييرات مديريتي با تحولات سياسي ادامه داد: افزايش تغييرات مديريتي از شاخصههاي دوران بعد از انحلال سازمان برنامه و بودجه بوده است.
عليمرداني توزيع نامناسب بودجه را از ديگر آسيبهاي انحلال سازمان برنامه و بودجه اعلام كرد و گفت: در اين مدت توزيع بودجه بدون رعايت عدالت انجام ميشد چرا كه تحت تاثير فعاليتهاي سياسي قرار گرفته بود.
وي به افزايش درآمدهاي نفتي دولت قبلي اشاره و تصريح كرد: به نظر ميرسد دولت براي رهايي از كار علمي و كارشناسي اقدام به منحل كردن سازمان برنامه و بودجه كرده است.
نماينده مردم زنجان و طارم در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به عدم تحقق اهداف اعلام شده براي انحلال سازمان برنامه و بودجه اضافه كرد: هيچ كدام از اين اهداف از جمله اصلاح نظام اداري، افزايش بهرهوري، تحرك اداري و مبارزه با فساد اداري محقق نشده است.
وي تاكيد كرد: فقدان يك نهاد مقتدر در امر كارشناسي منجر به استفاده بيرويه از منابع مالي كشور توسط دولت گذشته شد و معضلات اقتصادي زيادي را براي كشور به وجود آورد.
عليمرداني افزايش بيكاري و تورم غير قابل مهار را از ديگر نتايج توقف اقدامات كارشناسي دانست و افزود: اين اقدامات زندگي مردم را تحت تاثير قرار داده و منجر به كاهش ارزش پول ملي و منفي شدن رشد اقتصاد كشور شد.
وي با اشاره به اوج نابسامانيهاي روي داده در برنامههاي توسعهاي كشور بعد از انحلال سازمان برنامه و بودجه اضافه كرد: دستورات غير كارشناسي در اين دوران افزايش و اختلافات به حد اعلاي خود رسيده بود.
نماينده مردم زنجان و طارم در مجلس بر تاثيرگذاري سوءمديريت در معضلات موجود اقتصادي كشور ادامه داد: اين آسيبها گاهي بيشتر از فساد به كشور آسيب وارد كرده است.
انتهاي پيام/73004/
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]