واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: كیانوش شبهای برره
خیلی دوست ندارم در كارهای جدی بازی كنم سیامك انصاری كه به بازیگر ثابت كارهای مهران مدیری مبدل شدهاست، امسال در «مرد دو هزار چهره» نقش خودش را بازی كرد؛ او درباره روندی كه در این سالها طی كرده و این كه چقدر تلاش كرد تا نقشهای متفاوتی را بازی كند، گفت: من چندان تعیینكننده نبودم؛ ولی تا آنجا كه میتوانستم برای ایفای نقشهای متفاوت تلاشم را كردم. این بازیگر در گفتوگو با خبرنگار سرویس تلویزیون ایسنا در پاسخ به این پرسش كه در كارهای طنز مهران مدیری آیا تا به حال اتفاق افتاده نقشی به او پیشنهاد شود كه او دوست نداشته و آن را نپذیرفته باشد؟ گفت: اگر شخصیتی كه به من پیشنهاد شده را دوست نداشتهام، مشخص بوده كه آن را دوست نداشتهام اما بازی كردهام. وی در پاسخ به این پرسش كه در بین نقشهایی كه بازی كرده، كدام نقش را بیشتر دوست داشتهاست؟ اظهار كرد: نقش كیانوش در «شبهای برره» را خیلی دوست داشتم.
سیامك انصاری در پاسخ به این پرسش كه فشردگی كارها و كاملنبودن متنها چه دشواریهایی را برای بازیگر در پی دارد؟ گفت: وقتی سفارش این كار طی این مدت داده میشود، طبیعتا هیچكس نباید انتظار كار فوقالعادهای از نویسنده، كارگردان و بازیگران داشته باشد. بضاعت همین است كه دیده شد؛ مگر اینكه برنامهریزی درستی باشد و انتظارها هم از یك گروه به حق باشد. چگونه است كه به یك گروه هزینه هنگفت و چندسال وقت میدهند و نتیجه كار هم همان تعداد بیننده میشود كه از یك كار 90 شبی دیدن میكنند. به نظر میرسد یك جای كار ایراد دارد. وی ادامه داد: اگر به این گروه هم فرصت بیشتر و بودجه مناسبتری بدهند، مطمئنا كار بهتری ارایه خواهند داد؛ باید كمی توقعها را تعدیل كرد و انتظار نداشت كه طی یكماه متنی نوشته شود و كاری ساخته شود. انصاری سپس در پاسخ به این پرسش كه آیا پذیرفتن سفارشها در مدت زمان كم و درآوردن كارهایی كه به لحاظ كیفی چندان هم بد نشدهاند، تلویزیون را به این شیوه سوق ندادهاست؟ گفت: من نمیتوانم در مورد این مسأله نظری بدهم؛ به هرحال این روالی است كه ادامه داشتهاست و شروع این كار هم تقریبا میتوان گفت از سریال «پاورچین» بود كه هر روز 45 دقیقه برنامه داشتیم؛ ما دیگر عادت كردیم و میتوانیم چنین كارهایی را انجام دهیم.
این بازیگر در عین حال تصریح كرد: برای كارهای 15 قسمتی كه قرار است در عید دیده شوند، دیگر نمیتوان مانند «نقطهچین»، «پاورچین» و «شبهای برره» كار كرد. برای چنین كارهایی به پیشتولید نیازاست؛ نویسندهها باید فكر كنند و به هرحال اینقدرها هم سهلالوصول نیست.
انصاری در پاسخ به این پرسش كه آیا قرار نیست در كارهای جدی او را ببینیم؟ گفت: من خیلی دوست ندارم در كارهای جدی بازی كنم. یكی – دو كار جدی هم كه بازی كردم، از دستم در رفت؛ مشابه نقشی كه در «دعوت» آقای حاتمیكیا بازی كردم، خیلی مدل كار من نیست. او در پاسخ به پرسشی دیگر درباره بازی در تلهفیلمها، خاطرنشان كرد: پیشنهاد بازی درچند تلهفیلم را داشتهام اما نپذیرفتم. اما در یك تله فیلم با نام «هندوانه شب یلدا» به كارگردانی سعید آقاخانی بازی كردم كه راضی بودم؛ آقای آقاخانی كارگردان بسیارخوبی هستند و اگر مجددا فیلمنامهای این مدلی به من پیشنهاد شود، بازهم حاضرم در آن بازی كنم. سیامك انصاری در پاسخ به پرسشی درباره تفاوت سریالهای مناسبتی با كارهای روتین 90 قسمتی، اظهار كرد:این كارها دو ـ سه فرق اساسی با هم دارند؛ در طول سریالهای 90 قسمتی ما خودمان را روی آنتن میبینیم و همه شروع میكنند خودشان را رتوش كردن؛ این اولین فرق اساسی است؛ دومین فرقش هم این است كه وقتی شما 15 قسمت از سریال را ضبط میكنید و سپس روی آنتن میفرستید، نمیدانید چه از آب درآمده است و فرصتی برای اصلاح وجود ندارد. ضمن اینكه به لحاظ پیشتولید و تولید این كارها با هم فرق نمیكنند.
این بازیگر سریالهای طنز خاطرنشان كرد: در طنزهای نود قسمتی ما 8 ماه از سال را درگیر بودیم. اما این كارهای 15 قسمتی، فوقش یك ماه وقت بازیگر را میگیرد و بعد هم تمام میشود و اصولا فیدبك چنین كارهایی هم در 15 روز است و تمام میشود و میرود؛ اما میبینم گاه تكیه كلامی كه در یك سریال طنز نود قسمتی گفته شده، یك عمر باقی میماند و مدام هم شما را تكرار میكنند. انصاری در پاسخ به این پرسش كه چهقدر درباره شخصیتی كه بازی میكند، نظر میدهد؟ گفت:خیلی نظر نمیدهم؛ تنها زمانی كه احساس میكنم كلام یا عملی متعلق به من نیست و یا اشتباه نوشته شدهاست و نویسنده در مورد توانایی من تفكر غلطی داشته، به بحث میپردازیم. ضمن این كه هر شخصیتی كه تا به حال بازی كردهام تا حدودی نزدیك به شخصیت واقعی خود من بودهاست. تنظیم برای تبیان : مسعود عجمی
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 540]