تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در مسجد سهله دو ركعت نماز بخواند، خداوند، دو سال بر عمر او مى‏افزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840254202




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

با همراه ويروسي خود چه كنيم؟


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: با همراه ويروسي خود چه كنيم؟
نكته جالب‌تر اينكه استفاده از چنين راهكاري به شما اجازه مي‌دهد كه از راه دور همراه خود را قفل كرده و اجازه دستيابي ديگران به اطلاعات آن را ندهيد حتي شما مي‌توانيد پيش از دسترسي ديگران، اطلاعات خود را از روي گوشي‌تان حذف كنيد.
استفاده گسترده مردم از تلفن‌هاي همراه مخاطرات متعددي براي آن‌ها ايجاد كرده كه يكي از عادي‌ترين اين موارد ويروسي شدن گوشي‌هاي تلفن همراه است. اما براي ابتلاي كمتر به اين مشكل و مشكلات ديگر تلفن‌هاي همراه چه مي‌توان كرد؟

به گزارش ايسنا، شش نكته مهم وجود دارد كه توجه به آنها مي‌تواند از بخش مهمي از مشكلات همراه شما پيشگيري كند.

اولين راه براي ايمني بيشتر همراه شما اين است كه سيستم عاملي انتخاب كنيد كه رمزگذاري را پشتيباني كند و امكاني وجود داشته باشد كه بتوانيد آن را رمزگذاري كنيد. از سيستم‌هاي عامل‌ Apple ios و Rim Black Berry مي‌توان به عنوان سيستم عامل مناسب در اين زمينه ياد كرد كه شما مي‌توانيد با استفاده از اين سيستم‌هاي عامل و رمزگذاري تلفن همراه خود حتي از دست پيشرفته‌ترين هكرها هم تا حد مناسبي در امان باشيد.

در اين ميان بايد توجه داشته باشيد كه بدون رمزگذاري افراد مي‌توانند داده‌هاي موجود برروي گوشي شما را حتي بدون در اختيار داشتن رمز عبور (Pin) شما بازيابي كنند البته رمزگذاري كامل گوشي‌ها در دستگاه‌هاي فعلي اندرويد محدود است و بين توليدكنندگان مختلف تفاوت‌هايي در اين زمينه وجود دارد.

**رمز عبور را فراموش نكنيد

در گام بعدي بي شك فعال كردن يك كلمه عبور (Pin) نخستين اقدام دفاعي براي محافظت از اطلاعات شما خواهد بود. اين كار كمك مي‌كند كه در صورت گم شدن، به سرقت رفتن و يا جا ماندن دستگاه از برداشتن آن توسط ديگران و مشاهده و دستكاري محتويات آن در امان باشيد. معمولا در صورتي كه رمزگذاري بر روي دستگاه فعال باشد، انتخاب كلمه عبور براي آن يك اجبار است. حتي اگر رمزگذاري توسط سيستم عامل هم پشتيباني نشده باشد شما بايد خود را ملزم به تعيين يك كلمه عبور مناسب براي دستگاه‌تان كنيد.

** از بين بردن خودكار داده‌ها

اغلب سيستم عامل‌هاي موبايل، به طور خودكار داده‌هاي دستگاه را پس از چند بار تلاش ناموفق براي وارد كردن كلمه عبور حذف مي‌كنند. اين كار در صورتي كه رمز گذاري توسط دستگاه پشتيباني نشده باشد بسيار ارزشمند است اما براي دستگاه‌هايي كه از رمزگذاري بهره مي‌برند هم مي‌تواند مفيد باشد چراكه دادن فرصت نامحدود به ديگران براي حدس زدن كلمه عبور، شانس آنها را بيشتر مي‌كند.

از بين بردن خودكار داده‌ها در Windows Phone7، Ios، Black Berry پشتيباني مي‌شود اما اندرويد براي اين كار نياز به يك برنامه متفرقه دارد. البته بايد به خاطر داشته باشيد كه حتما از تمامي داده‌هاي خود به طور منظم يك نسخه پشتيباني تهيه كنيد و از راهكاري براي بازيابي داده‌هاي خود در يك دستگاه جديد بهره‌مند شويد.

**موبايلتان را رديابي كنيد

اما به عنوان چهارمين راهكار، پيش از اينكه گوشي شما گم شده و يا به سرقت برود، بايد راهكاري براي رديابي و مديريت از راه دور آن داشته باشيد. اينگونه راهكارها به شما اجازه مي‌دهند كه موقعيت دستگاه‌تان را برروي يك نقشه مشاهده كنيد. حتي هشدارهايي صوتي هم براي ديگران ارسال شده و به آنها اعلام مي‌كند كه چگونه مي‌توانند همراهتان را به شما بازگردانند. علاوه بر اين ممكن است با ارسال يك پيغام تصويري به افراد راه‌هاي بازپس‌ آوردن گوشي شما اعلام شود و به هر صورت به افرادي كه گوشي شما را در دست دارند اعلام شود كه چگونه مي‌توانند آن را به شما برگردانند.

نكته جالب‌تر اينكه استفاده از چنين راهكاري به شما اجازه مي‌دهد كه از راه دور همراه خود را قفل كرده و اجازه دستيابي ديگران به اطلاعات آن را ندهيد حتي شما مي‌توانيد پيش از دسترسي ديگران، اطلاعات خود را از روي گوشي‌تان حذف كنيد.

اپل براي ios 4.2 و نسخه‌هاي پس از آن يك راهكار رايگان در اين زمينه دارد. براي نسخه‌هاي قديمي‌تر ios هم سرويسي با نام Mobile Me وجود دارد. در مورد اندرويد هم شما بايد از برنامه‌اي متفرقه براي اين كار استفاده كنيد.

مايكروسافت هم براي Windows Phone7 اقدام به عرضه سرويس رايگان Windows Live for Mobile كرده و RIM نيز سرويس رايگان Black Berry Product را براي اين هدف طراحي كرده است.

** استفاده از Wi-fi hotspot را محدود كنيد

نكته ديگر آنكه وقتي شما از Wi-fi hotspotهايي استفاده مي‌كنيد كه رمزگذاري شده نيستند، تمامي ترافيك اينترنت شما از طريق بي‌سيم منتقل شده و به راحتي مي‌تواند مورد نفوذ قرار گيرد. مهم‌ترين سايت‌ها و سرويس‌ها مانند وب سايت‌هاي بانكي، معمولا رمزگذاري (HTTPS/SSL) خود را پياده‌سازي مي‌كنند و از ترافيك محافظت مي‌كنند اما اغلب ارائه‌دهندگان سرويس‌هاي اي‌ميل و بسياري از سايت‌هاي شبكه‌هاي اجتماعي اين كار را انجام نمي‌دهند و درنتيجه شنود شنوندگان احتمالا مي‌توانند كلمات عبور و ترافيك مربوط به اين سايت‌ها را جمع‌آوري كنند.

نسل سوم، چهارم و اغلب ارتباطات داده‌آي سلولي ديگر معمولا توسط بستر ارتباطي رمزگذاري مي‌شوند. علاوه بر اين استراق سمع بر روي اين نوع از ارتباطات چندان معمول نيست. درنتيجه شما بايد تا جايي كه مي‌توانيد سعي كنيد از ارتباطات داده‌اي به جاي Wi-fi hotspotهاي ناامن استفاده كنيد. اما در صورتي كه به استفاده از آنها اصرار داريد بايد تا جايي كه مي‌توانيد سعي كنيد از نسخه‌هايي كه رمزگذاري و احراز هويت 1X و 802 را فراهم مي‌كنند استفاده كنيد.

** آنتي ويروس فراموش نشود

اما براي آخرين راهكار هم لازم است حتما استفاده از آنتي ويروس يا برنامه‌هاي امنيتي را مورد توجه قرار دهيد چراكه ويروس‌ها، بدافزارها و هك‌كنندگان كم‌كم در حال تبديل شدن به يك مشكل بزرگ هستند. شما بايد براي همراه خود برنامه امنيتي نصب كنيد تا بتوانيد از آلودگي و نفوذ جلوگيري كنيد.

بنابر اعلام سايت مركز مديريت امداد و هماهنگي عمليات رخدادهاي رايانه‌اي (ماهر) كه اطلاعات اين گزارش از آن برگرفته شده است، اغلب آنتي‌ويروس‌ها، ويژگي‌هاي ديگري را نيز در اختيار شما مي‌گذارند كه از آن جمله مي‌توان به حذف داده‌ها از راه دور، پشتيبان‌گيري و تعيين موقعيت مكاني دستگاه اشاره كرد.

در اين زمينه شركت‌هاي AVG و NET Qin برنامه‌هاي امنيتي رايگاني را براي اندرويد عرضه كرده‌اند. شركت Look Out هم برنامه‌هاي رايگاني را براي اندرويد، Black Berry و Windows Mobileها طراحي كرده است. البته در اين زمينه به برخي گزينه‌هاي تجاري مانند McAfee WebSecure و Kapersky Mobile security و Trend Micro Mobile Security نيز مي‌توان اشاره كرد.

جمعه|ا|26|ا|خرداد|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 474]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن