تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):غِنا از خود نفاق بر جای می گذارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836492599




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وزير بهداشت مطرح كرد: مترقي ترين مصوبه مجلس و رسيدن به هدف ايران 1404


واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: وزير بهداشت مطرح كرد: مترقي ترين مصوبه مجلس و رسيدن به هدف ايران 1404


خبرگزاري آريا- وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي برنامه پنجم در حوزه سلامت را از مصوبات مترقي مجلس شوراي اسلامي خواند و گفت: اميد مي رود مصوبات شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي ما را به هدف ايران 1404 مبني بر داشتن سالم ترين افراد در منطقه رهنمون كند.
به گزارش خبرگزاري آريا، مرضيه وحيد دستجردي در جلسه علني امروز (يكشنبه 21 خرداد ماه) مجلس شوراي اسلامي با ارائه گزارش از حوزه سلامت، سلامت را مساله اي مهم در كشور خواند و افزود: از تاكيدات مقام معظم رهبري است كه بودجه سلامت هم در برنامه پنجم و هم در برنامه ريزي گوناگون دستگاه هاي مختلف مورد توجه ويژه قرار گيرد.
وي برنامه پنجم در حوزه سلامت را از مصوبات مترقي مجلس شوراي اسلامي خواند و ادامه داد: سلامت يعني رفاه كامل در جنبه هاي مختلف جسماني، رواني، اجتماعي و معنوي، سلامت يكي از نيازهاي اساسي انسان است كه در اصول 3، 29 و 43 قانون اساسي به آن پرداخته شده و تامين سلامت جزو وظايف حاكميت معرفي شده است.
وزير بهداشت يادآور شد: در بند ب ماده 36 قانون برنامه پنجم توسعه، سياستگذاري، برنامه ريزي و نظارت بخش سلامت در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي متمركز شده و در بند (ه) ماده 38 وزارت بهداشت به عنوان سياستگذار و ناظر عالي سلامت در كشور قلمداد شده است.
دستجردي تاكيد كرد: ما براي ثبات سياست سلامت در كشور نقشه هاي مختلفي را به عنوان نقشه راه سلامت و هدف مشخصي را به نام ايران در سال 1404 برنامه سند چشم انداز داريم كه در اين زمينه سياست هاي كلي سلامت مجمع تشخيص و سياست هاي كلي ابلاغي رهبر معظم انقلاب چراغ راه ما هستند كه بر سر اين راه از مسير سه برنامه پنجم، ششم و هفتم تامين مي شود.
وي افزود: اميد مي رود مصوبات شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي ما را به هدف ايران 1404 مبني بر وجود سالمترين مردم در ايران رهنمون كند.
وي در تشريح تكاليف تعيين شده در قانون برنامه پنجم در حوزه سلامت و فعاليت هاي وزارت بهداشت و دانشگاه هاي علوم پزشكي يادآور شد: همانطور كه در بند الف ماده 32 قانون برنامه پنجم تشكيل شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي مورد تاكيد قرار گرفته امروز شاهد فعال بودن اين شورا هستيم علاوه بر اين ابلاغ آيين نامه شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي از سوي دولت دستورالعمل برنامه پزشك خانواده و نظام ارجاع در مناطق شهري نسخه 02 ، نقشه تحول نظام سلامت، سامانه جامع ايمني محيط، سند ملي ايمني و سلامت روغن هاي خوراكي و مركز تحقيقات حلال جزو آخرين مصوبات اين شورا است.
وي همچنين شاخص هاي 52 گانه عوامل اجتماعي موثر بر سلامت در تمام استان ها، سند ملي حذف مالاريا، كاهش مصرف نمك و شكر، سند ملي كاهش بيماري هاي قلبي و عروقي را از ديگر مصوبات شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي خواند.
دستجردي با اشاره به بند ج ماده 32 قانون برنامه پنجم گفت: اين بند وزارت بهداشت را موظف كرده كه سامانه خدمات جامع و همگاني سلامت مبتني بر مراقبت هاي اوليه سلامت با محوريت پزشك خانواده را طراحي و اجرا كند، امروز اساس و محور برنامه هاي وزارت بهداشت برنامه استقرار پزشك خانواده در كلانشهرهاي كشور است كه قطعا با عدالت در سلامت دغدغه هاي نمايندگان در حوزه هاي انتخابيه مرتفع خواهد شد.
دستجردي ادامه داد: برنامه پزشك خانواده و نظام ارجاع با حذف تقاضاهاي القائي و پيشگيري و ارتقاي سلامت و تاكيد بر مسائل بهداشتي با اصلاح الگوي مصرف خود نوعي جهاد اقتصادي است كه كارآيي كيفيت خدمات سلامت را افزايش مي دهد.
وي تصريح كرد: برقراري عدالت در سلامت و رسيدگي به مردم به ويژه ميزان دسترسي فقرا به خدمات سلامت و كاهش هزينه هاي غيرضروري در بازار كه نتيجه آن ارتقاي سلامت كلي جامعه است در پرتوي پزشك خانواده و نظام ارجاع شكل خواهد گرفت.
وزير بهداشت آخرين اقدامات صورت گرفته براي استقرار پزشك خانواده و نظام ارجاع را دستورالعمل نسخه 02 خواند و گفت: آموزش دانشگاه ها و تمام مديران بيمه اي سراسر كشور، پرونده الكترونيك سلامت، راه اندازي مركز پيام برنامه ها و جلسات توجيهي همه دينفع آن از مهم ترين اقدامات براي استقرار پزشك خانواده است.
وي با بيان اين كه در تلاشيم امسال حداقل نيمي از شهرستان ها را تحت پوشش پزشك خانواده قرار دهيم گفت: همانطور كه در بند (د) ماده 32 قانون برنامه پنجم نظام درماني كشور بايد تا پايان سال اول برنامه تدوين و به دولت ارائه مي شد كه اين اقدام در اسفند سال 90 صورت گرفته است. همچنين طبق بند (د) ماده 32 مبني بر اداره هيات امنايي بيمارستان هاي آموزشي اقدامات لازم در وزارت بهداشت صورت گرفته است.
وي وزارت بهداشت را تنها دستگاه كشور براي استقرار نظام حسابداري تحولي خواند و گفت: بند (ج) ماده 34 وزارت بهداشت را موظف كرده كه براي مناسب سازي كميت و كيفيت نيروي انساني و توسعه آموزش علوم پزشكي كار كنيم كه ما در اين زمينه سند آمايش سرزمين آموزش علوم پزشكي را تدوين و به مجلس ذيربط ارسال كرديم.
مرضيه وحيد دستجردي درادامه با تشريح برنامه هاي اجرايي وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشكي گفت: براساس بند (ب) ماده 37 قانون برنامه پنجم كه توجه به اورژانس ها را از اين وزارتخانه خواسته است ما اقدامات خوبي در اين ارتباط داشته ايم.
وزير بهداشت افزود: تاسيس هفت پايگاه امداد هوايي، 55 پايگاه امداد موتوري و 2 پايگاه امداد دريايي از جمله اقدامات ما در اين خصوص است.
وي با بيان اين كه ناوگان آمبولانس كشور در 4 سال گذشته تا حد امكان تكميل شده است، گفت: بيش از 5 هزار آمبولانس را به بيمارستان ها و مراكز بهداشت و درماني اضافه كرده ايم و درصد پوشش رسيدگي و انتقال مصدومين حوادث ترافيكي را 5 برابر كرده ايم.
وحيد دستجردي ابلاغ سند ارتقاي خدمات اورژانس بيمارستاني را در راستاي مطالبات مردم در حوزه اورژانس‌هاي بيمارستاني عنوان كرد و ادامه داد: همه اورژانس‌هاي بيمارستاني ما كه بالاي 30 هزار بيمار داشته باشند بايد پزشك متخصص مقيم در بيمارستان ها داشته باشند و در اين خصوص بنده، معاونين، اعضاي هيات رئيسه و معاونت درمان، بازرسي هاي متعددي از اورژانس هاي كشور داشته است.
وزير بهداشت و درمان و آموزش پزشكي كشور با تاكيد بر اين كه نسبت به گذشته 50 تا 80 درصد ارتقا در خدمات اورژانس و رضايتمندي مردم نسبت به گذشته را داشته ايم افزود: ما در زمينه اورژانس هاي بيمارستاني هنوز در ابتداي راه هستيم و بايد اين ارتقا را به 100 درصد برسانيم.
وي در ادامه به اقدامات وزارت بهداشت درخصوص ارزش نسبي خدمات اشاره كرد و بيان داشت: شوراي عالي بيمه سلامت مكلف بود بازنگري ارزش نسبي خدمات كند و ما اين كار را در كتاب ارزش هاي نسبي خدمات سلامت انجام داده و در اختيار وزارتخانه مربوطه و سازمان هاي بيمه گر قرار داديم، هر چند استقبال خوبي از اين كتاب صورت نگرفت.
وحيد دستجردي اظهار اميدواري كرد كه وزارت بهداشت بتواند براساس برنامه پنجم تعرفه هاي پزشكي را هر ساله قبل از شروع سال جديد تاييد و تصويب و به اصلاح مردم برساند.
وزيربهداشت و درمان با بيان اين كه وزارت بهداشت و درمان براساس ماده 35 قانون برنامه پنجم توسعه براي طراحي و استقرار سامانه پرونده الكترونيكي سلامت عمل كرده و با امضاي تفاهم نامه اي با وزارت ارتباطات و فناوري ارتباطات، سيستم هاي اطلاعاتي لازم را طراحي و اين سيستم را در 7 دانشگاه علوم پزشكي مستقر كرديم.
وي با تاكيد بر اين كه امسال بايد پرونده الكترونيكي سلامت را براي 50 درصد جمعيت كشور انجام دهيم گفت: البته سعي كرديم از ظرفيت كارت ملي هوشمند هم استفاده كنيم و هم اكنون با سازمان ثبت احوال كشور پايلوتي را براي تشكيل پرونده الكترونيك سلامت انجام داديم.
وحيد دستجردي با بيان اين كه اين وزاتخانه دوره تخصص پزشك خانواده را طراحي كرده تا پزشكاني كه در مناطق محروم خدمت مي كنند بتوانند بعد از مدتي بدون آزمون وارد دوره هاي تخصصي پزشك خانواده شوند.
وزير بهداشت و درمان همچنين از ارسال پيش نويس تشكيل شوراي عالي بيمه سلامت به دولت و معاونت نظارت راهبردي رئيس جمهور خبر داد و گفت: اميدواريم دولت هر چه زودتر از اين طرح استفاده كند.
وي با تاكيد بر اين كه وزارت بهداشت و درمان براساس بند (پ) ماده 34 قانون برنامه پنجم شد، زمينه لازم را براي توسعه طب سنتي و استفاده از داروها و فرآورده هاي طبيعي را فراهم كند اقداماتي كرده و در حال حاضر بيش از 210 دانشجوي PHDطب سنتي و داروسازي سنتي را داشته كه اين تعداد دانشجو پس از گذراندن دوره دكتري وارد دوره PHD مي شوند و اين پزشكان بايد 8 دانشكده طب سنتي و داروسازي سنتي را در كشور راه اندازي كنند و ما به شدت در حال توسعه برنامه طب سنتي و داروسازي سنتي كه يكي از منابع مهم سلامت در جمهوري اسلامي ايران محسوب مي شود هستيم.
وحيد دستجردي بيان داشت: طراحي نقشه جامع علمي حوزه سلامت و نقشه تحول نظام سلامت از جمله اقدامات ديگر وزارت بهداشت و درمان است.
وزير بهداشت و درمان آموزش پزشكي اجراي برنامه DHSدر سال 89 و 90 را از جمله اقدامات ديگر اين وزارتخانه عنوان كرد و گفت: از آنچه كه در اين كار آماري به دست ما رسيد اين موضوع مشهود شد كه حركت كور به سمت جمعيت سالمندي است و نشان داد براي اولين بار پس از دو دهه در كشور پهناي هرم جمعيتي در كشور افزايش پيدا كرده و اين نشان دهنده حركت به سوي سالمندي است.
وي تصريح كرد: اين نشان مي دهد كم كم ممكن است به زماني برسيم كه تعداد سالمندان و ميانسالان ما از تعداد جوانان ما بيشتر خواهد شد و ما بايد با در نظر گرفتن نيروهاي تخصصي آمادگي لازم براي برخورد با اين موضوع را داشته باشيم.
وزير بهداشت و درمان در ادامه با بيان اين كه امروز 45 درصد مرگ و مير در كشور ما به علت بيماري‌هاي قلبي عروقي، 12 درصد براساس سرطان ها، 18.7 درصد براساس حوادث و 19.5 درصد ساير علل است افزود: سرانه هزينه سلامت در جمهوري اسلامي ايران رو به رشد است. براساس تحقيقي كه در وزارت بهداشت و درمان داشتيم در ايران مردم 54.8 درصد هزينه هاي سلامت را از جيب خودشان مي پردازند، بيمه هاي دولتي 18.6 اعتبارات را تامين كرده، منابع دولتي تامين 20 درصد اعتبارات را بر عهده دارند و بيمه هاي خصوصي 7.3 درصد اعتبارات را تامين مي كنند.
وي با مقايسه كشورهاي مختلف در نمودار ميزان پرداخت هزينه هاي سلامت از جيب مردم گفت: متاسفانه تنها كشوري كه بيش از مردم آن از جيب شان اين هزينه ها را پرداخت مي كنند پاكستان است و در ساير كشورها اين هزينه ها براي مردم پايين تر از مردم كشور ما است.
وحيد دستجردي ادامه داد: 83.15 درصد مردم ما دفترچه بيمه پايه دارند و 5.4 درصد داراي دو بيمه پايه بوده و 12.4 درصد تحت پوشش بيمه مكمل هستند و 16.8 درصد مردم هيچ گونه پايه اي ندارند.
وزير بهداشت و درمان به اختصاص مبلغ 6 هزار ميليارد تومان بودجه براي بستري كردن مردم به صورت رايگان در بيمارستان دولتي اشاره كرد و گفت: اين اقدام گام بزرگي براي اجراي عدالت در سلامت و رسيدگي به مردم به ويژه نيازمندان و بيمارني كه بيماري صعب العلاج دارند خواهد بود.
وحيد دستجردي در پايان اظهار اميدواري كرد: جمهوري اسلامي ايران بتواند با قطع رابطه مالي بين بيمار و پزشكي جلوي پديده زشت زيرميزي را بگيرد.

يکشنبه|ا|21|ا|خرداد|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آریا نیوز]
[مشاهده در: www.aryanews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن