واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: استاندار آذربايجان غربي به وجود جريان انحرافي در كشور اعتراف كرد
استاندار آذربايجان غربي در نشست صميمي با دانشجويان دانشگاه اروميه كه در قالب تريبون آزاد برگزار شد، به وجود جريان انحرافي در كشور اعتراف كرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از اروميه، جلال زاده، استاندار آذربايجان غربي شب گذشته در نشست صميمي با دانشجويان دانشگاه اروميه كه در تالار شهيد چمران اين دانشگاه برگزار شد، به وجود جريان انحرافي در كشور اعتراف كرد.
اغلب سوالات دانشجويان در مورد علت حضور نابهنگام استاندار در آستانه انتخابات مجلس نهم در جمع دانشجويان و جوانان بود و عده اي از دانشجويان نيز سعي داشتند بدانند موضوع جريان انحرافي و مفهوم فرمايشات مقام معظم رهبري در مورد پرهيز از ورود مافياي قدرت و ثروت به مباحث انتخابات چيست؟ و همچنين تعريف استاندار از جريان انحرافي چيست و آيا در هيئت رئيسه استانداري افرادي از طيف انحرافي حضور دارند؟
استاندار آذربايجان غربي در پاسخ به سوالات دانشجويان گفت: هر كس در مورد جريان انحرافي ديدگاهي دارد من هم به وجود جريان انحرافي در كشور قايل هستم و اما تعريف من با تعريف سوال كننده ممكن است در اين مورد يكي نباشد؛ اما بر اساس تعريف شما از جريان انحرافي ما در هيئت رئيسه استانداري شخصي با اين تعريف نداريم.
يكي از دانشجويان كه به نظر مي رسيد از جواب استاندار در مورد جريان انحرافي اقناع نشده بود پشت تريبون قرار گرفت و گفت: يكي از دوستان من در مورد جريان انحرافي از شما سوالي پرسيد؛ اما به نظر مي رسد شما از دادن جواب قانع كننده امتناع كرديد لطفا در اين مورد بيشتر توضيح دهيد.
استاندار آذربايجان غربي گفت: ما در همه دولت ها افرادي داشتيم كه همواره بيش از سايرين مورد توجه افكار عمومي قرار گرفته اند به عنوان مثال در دوران سازندگي، آقاي مرعشي در صدر مردم قرار داشت و در دوران اصلاحات نيز مهاجراني و ابطحي در جايگاه رياست دفتر رئيس جمهور با مخالفت هايي رو به رو شد؛ اما رئيس جمهور وقت به جاي عزل، سمت معاون رياست جمهوري براي ابطحي در نظر گرفت و چنين به نظر مي رسد جنبش هاي سياسي به گونه اي بوده كه نمي خواستند در فضايي هم ورود سنگين داشته باشند.
وي ادامه داد: در اصطلاح جنگ هميشه واژه اي به نام نانوشته وجود دارد به اين معني كه هيچ وقت دو طرف جنگ خط اول را با توپخانه مورد حمله قرار نمي دهند؛ زيرا در اين صورت خطي براي جنگ باقي نمي ماند.
جلال زاده تصريح كرد: وجود مشايي در دولت احمدي نژاد در نگاه رئيس جمهور به جريانات سياسي برمي گردد و اينكه احمدي نژاد مي خواهد به جريانات موجود در كشور جريان ديگري اضافه كند؛ زيرا رئيس جمهور افرادي را كه در صدد سهم خواهي از دولت بودند نديده گرفت.
استاندار آذربايجان غربي با اشاره به اشكالات موجود در دولت دهم گفت: چيزي كه ما بايد نسبت به آن در جامعه حساس باشيم موضع گيري مقام معظم رهبري است و ايشان فرمودند كه نبايد مسائل فرعي را به مسائل اصلي تبديل كنيم؛ بنابراين مسائل جريانات و طيف هاي سياسي از مسائل فرعي هستند و نگاه ما بايد به لسان رهبري باشد و هرجا ايشان حساسيت نشان دادند ما نيز بايد اين حساسيت را داشته باشيم.
استاندار در پاسخ به سوال دانشجويي مبني بر اينكه چرا بعد از گذشت چهار سال و در آستانه انتخابات به فكر برگزاري نشست با دانشجويان افتاديد؟ تصريح كرد: تاكنون دو بار با دانشجويان دانشگاه هاي استان جلسه داشته ام؛ اما در مورد اينكه اين نشست ها بايد تداوم داشته باشد حق با شماست و ما بايد بيشتر با قشر دانشجو در ارتباط باشيم و اما در اين مورد بايد بگويم تشكل هاي دانشجويي بايد از بنده دعوت كنند و كتبا دعوتنامه اي ارسال كنند؛ اما تاكنون چنين دعوتنامه اي به دست من نرسيده است.
وي در پاسخ به سوالات دانشجويان مبني بر اينكه معمولا در نشست هاي مقام معظم رهبري ايشان از دانشجويان و تشكل ها دعوت به عمل مي آورند آيا جايگاه شما بالاتر از ايشان است كه انتظار ارسال دعوتنامه از سوي تشكل ها را داريد؟ ديدار با مقام معظم رهبري و ولي فقيه آرزوي هر ايراني است؛ بنابراين عاشقان و شيفتگان ايشان بسيار زياد است و اما يك چهره سياسي، فرهنگي و علمي مثل استاندار آذربايجان غربي چندان نمي تواند محبوب باشد، از افراد دستگير شده در اختلاس سه هزار ميلياردي اخير، افرادي از حوزه رياست شما هم وجود داشت آيا اين خبر صحت دارد؟ تصريح كرد: خير شايد از افراد دستگير شده از لحاظ شناسنامه اي افرادي از آذربايجان غربي وجود داشته باشند؛ اما در حوزه رياست بنده چنين شخصي وجود نداشته است.
جلال زاده در پاسخ به سوال دانشجويان مبني بر اينكه آيا شما كانديداي مورد نظر خود را انتخاب كرده ايد و براي او تبليغ خواهيد كرد؟ خاطرنشان كرد: بله بنده سه نفر از نامزدها را اصلح مي دانم و به آنها راي خواهم داد؛ اما در مورد تبليغ كانديداهاي مورد نظرم بايد بگويم اين كار مغاير با قانون و فرمايشات رهبري است و با هر كس از هسته هاي اصلي استانداري كه اقدام به اين كار نمايد برخورد جدي صورت مي گيرد.
استاندار آذربايجان غربي يادآور شد: القاي بحران مشاركت در انتخابات آتي از طرح هاي دشمنان است و به نظر بنده بحران مشاركت در اين انتخابات وجود نخواهد داشت و حضور مردم در راهپيمايي 22 بهمن گواه بر اين مدعاست.
سه|ا|شنبه|ا|2|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]