واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: بيش از 40 ميليون ليتر در مصرف بنزين صرفهجويي ميشود
قائممقام شركت بهرهبرداري قطار شهري مشهد گفت: با بهرهبرداري از چهار خط قطار شهري مشهد، بيش از 40 ميليون ليتر در مصرف بنزين صرفهجويي ميشود.
به گزارش سرويس استان هاي باشگاه خبرنگاران، به نقل از پايگاه اطلاعرساني شهرداري مشهد، اظهار داشت: با افزايش جمعيت شهرها و به منظور جلوگيري از ايجاد ترافيك حركت به سمت استفاده از حمل و نقل ريلي قوت گرفته است.
وي تصريح كرد: شهر مشهد در سال 1270 هجري شمسي تنها 45هزار نفر جمعيت داشت اما در سال 89 اين تعداد به بيش از 3 ميليون نفر رسيده است.
ميرزايي ادامه داد: اين افزايش جمعيت خود دليل حركت به سمت حمل و نقل ريلي است.
قائممقام شركت بهرهبرداري قطارشهري مشهد با بيان اينكه به منظور جابجايي مسافران با استفاده از خطوط ريلي هيچ معبري اشغال نميشود، گفت: يكي از مزيتهاي استفاده از حمل و نقل ريلي جلوگيري از بروز خسارات ناشي از آلودگي هوا است.
ميرزايي صرفهجويي در مصرف بنزين را ديگر مزيت استفاده از خطوط ريلي دانست و افزود: در كشور بيش از 70 ميليون ليتر بنزين مصرف ميشود كه سه ميليون ليتر از اين مقدار در استان خراسان رضوي است.
وي گفت: طبق افق طرح قطارشهري مشهد با فرض اينكه در سال 90 دو خط ريلي در مشهد بهرهبرداري شود، بيش از 31ميليون ليتر در مصرف بنزين صرفهجويي ميشود و در صورت راهاندازي هر چهار خط تا افق سال 1400 اين ميزان صرفهجويي به 40ميليون ليتر ميرسد.
قائممقام شركت بهرهبرداري قطار شهري مشهد اظهار داشت: استفاده از حمل و نقل ريلي سفري ايمن، مطمئن و سريع را همراه دارد به گونهاي كه سرعت جابهجايي با اتوبوس در شهر 12 كيلومتر در ساعت است، اين در حالي است كه در استفاده از حمل و نقل ريلي به بيش از 34 كيلومتر در ساعت افزايش مييابد.
ميرزايي با بيان اينكه در يك افق 15 ساله در شهر مشهد 125 كيلومتر خطوط ريلي ايجاد ميشود، گفت: در حال حاضر خط يك با احتساب توسعه آن تا فرودگاه هاشمينژاد با طول 24 كيلومتر و 25 ايستگاه در اسفند ماه سال گذشته به بهرهبرداري رسيد.
ميرزايي با اشاره به ميزان جابهجايي مسافر توسط خط يك قطارشهري مشهد افزود: در حال حاضر خط يك قطارشهري بيش از 60هزار مسافر را در روز جابهجا ميكند.
قائممقام شركت بهرهبرداري قطار شهري مشهد در ارتباط با راهاندازي ديگر خطوط قطار شهري مشهد گفت: خط دو با 15 كيلومتر طول و 13 ايستگاه، خط سه با 25 كيلومتر طول و 22 ايستگاه، خط چهار با 14 كيلومتر طول و 14 ايستگاه و قطار هوايي كه اين خطوط را به هم متصل ميكند با 47 كيلومتر طول از ديگر خطوط ريلي شهر مشهد است.
ميرزايي ادامه داد: همچنين خط دو قطارشهري مشهد داراي 13 ايستگاه زيرزميني است كه داراي 100واگن است.
وي با بيان اينكه ساخت خط دو با استانداردهاي جهاني منطبق است، اظهار داشت: زمان رسيدن قطار به ايستگاه در خط دو قطارشهري مشهد سه دقيقه است.
ميرزايي با اشاره به روند ورود واگنهاي قطارشهري به مشهد گفت: در حالحاضر شش واگن در كارگاهها در حال مونتاژ است و هشت واگن نيز در راه بندرعباس است.
ميرزايي خاطرنشان كرد: 10 واگن ديگر نيز بازرسي آن نهايي شده و تا اواخر اسفندماه به شهر مشهد ارسال ميشود.
قائممقام شركت بهرهبرداري قطار شهري مشهد گفت: سه واگن نهايي نيز در ارديبهشت ماه سال آينده به ايران ميرسد و تا آن زمان هر 60 واگن بر روي ريل قرار ميگيرد./ر
يکشنبه|ا|16|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]