واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: معصومه ابتكار:منطقه 7 در حفاظت از محيط زيست پيشرو است
رييس كميته محيط زيست شوراي اسلامي شهر تهران با حضور در شهرداري منطقه هفت ضمن ملاقات با شهروندان منطقه و حضور در جمع معاونان مديران و شوراياران محلات از پروژههاي فرهنگي و عمراني منطقه بازديد كرد.
به گزارش روابط عمومي شهرداري منطقه هفت، معصومه ابتكار با بيان اينكه انتخابات شوراياريهاي محلات تحول بزرگي در شهر تهران است، گفت: امروز شوراياران به عنوان بازوان توانا ميتوانند در كنار شوراي اسلامي شهر تهران براي حل مشكلات شهري و رسيدن به اهداف متعالي قدم بردارند.
وي با تاكيد بر اينكه يكي از اهداف شوراي اسلامي شهر تهران حمايت از شوراياران محلات است، تصريح كرد: شهرداري تهران و شوراي اسلامي شهر با نگاه برنامه محور توانسته تحولهاي جدي به ويژه در نظام مالي و اداري شهرداري بوجود آورد كه اين شوراياران بايد ما را در اين امر ياري رسانند.
ابتكار با اشاره به اينكه شوراياران محلات در سياستگذاريهاي اصلي، نقش اساسي دارند، اظهار كرد: ارائه مشاوره به شهرداري و شوراي اسلامي شهر به ويژه در برنامهريزيها و ارائه طرحهاي مناسب به شهرداري ميتواند يكي از مهمترين فعاليتهاي شوراياران باشد و ما اين مساله را از اعضاي شوراياران انتظار داريم.
عضو شوراي اسلامي شهر تهران بر ضرورت نقش شوراياريها در جلب رضايت مردم تاكيد كرد و افزود: براي حل بسياري از مشكلات به ويژه براي آشنايي شهروندان با خط و مشي شهرداري و شوراي اسلامي شهر اين شوراها ميتوانند با جلب رضايت مردم به ويژه در اجراي پروژههاي مختلف اثر گذار باشند.
ابتكار نظارت بر عملكرد در مديريت شهري را يكي ديگر از وظايف شوراياريهاي محلات دانست و خاطرنشان كرد: شوراياريها نه تنها در مساله نظارت بر كار شهرداريها بلكه در مديريت كلان شهري نيز به عنوان نمايندگان مردم بايد نقش نظارتي خود را به خوبي ايفا كنند و در صورت انحراف با ايفاي اين نقش آن را كمتر و از بين ببرند.
رييس كميته محيط زيست شوراي اسلامي شهر تهران با تاكيد بر اينكه شهرداري و شوراي اسلامي شهر گامهاي بسياري در حفظ محيط زيست برداشته است، تصريح كرد: تمام تلاش ما اين است تا يك وضعيت مطلوب براي شهروندان و محيط زيست شهر تهران بهوجود آوريم، چون معضلات محيط زيست مانع تعالي مالي و معنوي شهروندان تهراني ميشود.
ابتكار با بيان اينكه ميخواهيم با يك برنامه جامع شهر تهران را به سطح استاندارد برسانيم، اظهار كرد: محيط زيست به طور مستقيم با زندگي مردم در ارتباط است و اگر نتوانيم اين شاخص را توسعه دهيم شاخص سلامت و زندگي شهروندي نيز تحت تاثير قرار خواهد گرفت.
وي ادامه داد: ما بايد مسوولانه در برابر اين مشكل برنامه ريزي كنيم. بخشي از مشكلات براي حل اين معضل بحث اعتبارات است كه با همت شهردار تهران و اعضاي شوراي اسلامي شهر اين مساله رفع ميشود و اعتبارات براي حل اين معضل افزايش يافته است. از سوي ديگر كميتههاي تخصصي در شوراي اسلامي و شهرداري براي بررسي اين مساله تشكيل شده است.
ابتكار توسعه فضاي سبز، توجه به جمع آوري زباله و طرح ساماندهي پسماندهاي شهر تهران را از برنامههاي كميتههاي تخصصي براي حفظ محيط زيست عنوان كرد و گفت: وضعيت زباله در شهر تهران بسيار نامناسب است و ما از شوراياران محلات ميخواهيم تا با كمك خود، ما را براي حل اين مساله ياري كنند.
عضو شوراي اسلامي شهر با بيان اينكه شهرداري بايد با رويكرد ايجاد فرهنگ دفع زباله براي رفع اين معضل قدم بردارد، اظهار كرد: عدم حل اين مساله هزينههاي بسياري به مجموعه شهرداري و به ويژه به خود شهروندان تحميل ميشود كه صرف اين هزينهها با شاخصهاي جهاني مطابقت ندارد.
ابتكار با اشاره به اينكه دفع زباله يك مساله ملي است، خاطرنشان كرد: تا زماني كه شهروندان نخواهند اين عادت زشت برطرف نميشود. شوراي اسلامي براي حل اين معضل گامهاي اساسي برداشته، ولي از شوراياران ميخواهيم در رسيدن به اهداف و برنامهها شورا را ياري كنند تا اين هزينهها كاهش يابد.
وي افزود: شوراياران ميتوانند در ترغيب مردم براي استفاده از وسايل حمل و نقل عمومي اقدام كنند و مسووليت اعلام برنامههاي شهرداري تهران و شوراي اسلامي شهر براي حفظ محيط زيست را بر عهده بگيرند و بدانند اگر كسي مسووليت خود را انجام ندهد مديون مردم است. ابتكار با بيان اينكه شهرداري منطقه هفت از گذشته براي حفظ محيط زيست پيشگام بوده است، تصريح كرد: امروز بايد مساله دفع زباله در منطقه از حالت طرح پايلوت خارج و به عنوان يك مساله جدي پيگيري شود تا يك بار براي هميشه اين مساله خاتمه يابد.
رييس كميته محيط زيست شوراي اسلامي شهر تهران، حمايت از طرح مترو و معاينه فني خودروها را از مصوبات اصلي شوراي شهر براي كاهش آلودگي عنوان كرد و گفت: اتكا به محيط زيست موجب كاهش آلودگي و بهبود وضعيت زيست محيطي ميشود به همين جهت بايد براي حفظ محيط زيست از منابع طبيعي مانند انرژي خورشيدي استفاده كرد.
ابتكار با اشاره به اجراي نظام مديريتي زيست محيطي در مناطق 22گانه شهرداري اظهار كرد: اجراي اين نظام يك اقدام نمادين نيست، بلكه بايد آثار آن را مشاهده كنيم تا به يك مديريت مصرف خوب دست يابيم.
عضو شوراي اسلامي شهر تهران عدم وجود سرب در بنزين را يكي از توفيقات بزرگ براي كاهش آلودگي دانست و اظهار كرد: در صورت تغييرات در خودروها به ويژه گاز سوز كردن آنها ما شاهد كاهش آلايندهها در شهر خواهيم بود تا از اين طريق به هوايي پاك دست يابيم.
بنابراين گزارش، مجتبي عبداللهي شهردار منطقه در نشست معاونان، مديران و شوراياران محلات منطقه با ابتكار با اشاره به وضعيت محيطي منطقه هفت گفت: منطقه به دو بخش شرقي و غربي تقسيم شده كه خيابان شريعتي اين دو بخش را از هم جدا ميكند. بخش شرقي ما متراكم، داراي بافت سنتي و از فضاي سبز كمتري برخوردار است.
وي با بيان اينكه سرانه فضاي سبز در كلان شهر تهران پايين است تصريح كرد: سرانه فضاي سبز در كل تهران 13 و در منطقه هفت 7درصد است. البته بايد توجه داشت فضاي سبز منطقه بدون در نظر گرفتن مكانهاي نظامي در منطقه است. اين مناطق توانستهاند در بالا بردن فضاي سبز منطقه اثرگذار باشند هرچند كه مردم نميتوانند از آن استفاده كنند.
شهردار منطقه هفت با اشاره به اينكه بودجه شهرداري 300 برابر شده است اظهار كرد: امسال مقرر شده تا بودجه سال 88 منطقه 15درصد افزايش يابد. ولي ما درخواست بودجه 700ميلياردي كردهايم. البته شايد اختصاص اين بودجه غيرقابل امكان باشد، ولي ميخواهيم نشان دهيم براي انجام پروژههاي مهم تمام تلاش خود را خواهيم كرد.
عبداللهي با تاكيد بر اينكه توجه شهرداري منطقه به بخش شرقي بيشتر است، تصريح كرد: شهرداري منطقه در توسعه مراكز فرهنگي و ورزشي و موضوعات اجتماعي به دليل وضعيت شرقي منطقه توجه ويژهاي دارد. در سال 88 نيز با همين نگاه در خصوص مسائل فرهنگي و اجتماعي قدم برداريم.
وي انجام انتخابات شوراياريها، اقدام براي كسب گواهي ايزو 14001 و اقداماتي در جهت تبديل شدن به عنوان منطقه سبز را مهمترين فعاليتهاي شهرداري عنوان كرد.
شهردار منطقه افزود: منطقه هفت به عنوان منطقه سبز به صورت پايلوت انتخاب شده است. فعاليتها براي اجراي اين طرح آغاز و جلسات متعددي در اين خصوص انجام گرفته و شاخصهاي آن مشخص شده است و اميدواريم بتوانيم به اهداف آن برسيم.
در اين نشست علي مفاخريان معاون هماهنگي و برنامهريزي و رحمان پارسا معاون امور شهري و فضاي سبز منطقه هفت به ارائه گزارشي از فعاليتهاي اين منطقه در خصوص ارتقاي وضعيت محيط زيست و بالابردن كيفيت منطقه پرداختند.
معصومه ابتكار، رييس كميته محيط زيست شوراي اسلامي شهر تهران در ادامه حضور خود در منطقه از پروژههاي اتوبان صياد شيرازي، امتداد خيابان شهيد مطهري، ورزشگاه شهيدان صادقزاده، سوله بحران و بازيافت منطقه بازديد و از نزديك روند اجراي آنها
را مشاهده كرد.
شنبه|ا|12|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]