واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: حاجي بابايي: آموزش و پرورش نيروي شركتي استخدام نمي كند
وزير آموزش و پرورش با بيان اينكه اين وزارتخانه هيچ نيروي شركتي براي استخدام ندارد، تصريح كرد: اگر در جايي نيروي شركتي فعاليت مي كند دور از چشم ما مانده و غيرقانوني است.
به گزارش مهر، حميد رضا حاجي بابايي در حاشيه مراسم تجديد ميثاق با امام خميني (ره) كه صبح روز گذشته در حرم مطهر آن حضرت برگزار شد، با بيان اين مطلب افزود: پنج هزار و 800 نيروي شركتي در آزمون سوم تيرماه امسال پذيرفته شدند كه كد حق التدريسي دارند و در حال تدريس در آموزش و پرورش هستند.
وي ادامه داد: همچنين 55 هزار نيروي شركتي با مدرك بالاي ديپلم و كمتر از ديپلم در آموزش و پرورش داريم كه با آنها قرارداد كارمعين بسته ايم.
وزير آموزش و پرورش با تاكيد بر اينكه هيچ نيرويي تحت عنوان شركتي در اين وزارتخانه وجود ندارد، بيان كرد: تعدادي از اين نيروها به شكل حجمي بوده اند يعني كه يا در كارهاي خدماتي مشغول به خدمت هستند و يا در فعاليت هاي آموزشي بكار گرفته مي شوند و در غير اين دو حالت هيچ نيروي شركتي در آموزش و پرورش نيست و نبايد هم باشد و اگر باشد خلاف محسوب مي شود.
يازرلو به سازمان محيط زيست مي رود
وزير آموزش و پرورش با بيان اينكه معاون پرورشي اين وزارتخانه استعفا نداده بلكه به سازمان محيط زيست مامور شده است گفت: ساختار معاونت پرورشي را بايد بار ديگر تغيير دهيم تا اهدافمان از احياي اين معاونت محقق شود. به گزارش مهر، حميدرضا حاجي بابايي روز گذشته در حاشيه مراسم تجديد عهد با امام خميني(ره) كه در حرم ايشان برگزار شد درمورد رفتن زكريا يازرلو از معاونت پرورشي و تربيت بدني گفت: موضوع ماموريت دكتر يازرلو به سازمان محيط زيست شايد از يكسال قبل مطرح شده بود و سخني از استعفاي وي نيست.
وي افزود: در آموزش و پرورش مي خواستيم كه دكتر يازرلو بماند اما سازمان محيط زيست به وي نياز داشتند به همين دليل با رفتنش موافقت كرديم و معاون پرورشي جديد در همين هفته معرفي و منصوب مي شود.
50 درصد دانش آموزان بايد در هنرستان ها تحصيل كنند
وزير آموزش و پرورش با انتقاد از اظهارنظرهاي غيركارشناسي در مورد سند تحول بنيادين آموزش و پرورش گفت: نقطه مهم اين سند، عميق، مستحكم و كارساز بودن آن است و روي كلمه كلمه اين سند كار كارشناسي صورت گرفته است.
به گزارش ايسنا، حميدرضا حاجي بابايي در همايش و كارگاه آموزشي تبيين سند تحول بنيادين آموزش و پرورش در تبريز، با بيان اينكه اين سند تحول بنيادين، به منزله قانون اساسي نظام آموزش و پرورش كشور است، افزود: پشتوانه اين سند، حدود 500 صفحه مباني نظري است كه از آموزه هاي قرآني، سيره معصومين و آراي تربيتي تمام صاحب نظران حوزه و دانشگاه گرفته شده است. حاجي بابايي ادامه داد: سند تحول بنيادين به مدت شش ماه در شوراي عالي آموزش و پرورش، هشت ماه در كميته تخصصي زير نظر شوراي عالي انقلاب فرهنگي و هشت ماه در صحن اين شورا مورد بحث و بررسي كارشناسي قرار گرفته است.
وي تحول بنيادين در آموزش و پرورش را مطالبه جدي مقام معظم رهبري و خواسته فرهنگيان و مردم دانست و خاطرنشان كرد: در سند تحول بنيادين آموزش و پرورش، 131راهكار در قالب 23 هدف عملياتي و 15 راهبرد كلان تعريف شده است.
حاجي بابايي با تاكيد بر آموزش هاي كاربردي و مهارتي در مدارس و با بيان اينكه حداقل 50 درصد دانش آموزان بايد در هنرستان ها تحصيل كنند، افزود: 44 درصد از مدارس آذربايجان شرقي، هنرستان است و قطعا اين استان در آينده يك استان صنعتي و پيشرفته تر از امروز خواهد شد.
يکشنبه|ا|9|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 277]