واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديركل فني و حرفهاي استان زنجان:
خبرگزاري فارس: مديركل فني و حرفهاي استان زنجان با اشاره به اهميت ارائه آموزش به شاغلان و نيروي انساني گفت: آموزشهاي مهارتي در راستاي توانمد سازي نيرو كار ارائه ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس از زنجان، قاسم صيادي ظهر در نخستين همايش تبيين نظام آموزش مهارت و فناوري استان زنجان، اظهار داشت: ارائه آموزشهاي مهارتي در حال حاضر در راس برنامههاي كشورهاي در حال توسعه قرارگرفته است، به گونهاي كه اين مهارتها در راستاي توانمند سازي نيروهاي انساني جامعه ارائه ميشود.
وي با بيان اينكه نيروهاي انساني در آموزشهاي فني و حرفهاي نقش موثري دارند، افزود: در استان زنجان در زمينه توسعه آموزشهاي مهارتي گامهاي مهمي برداشته شده است.
مديركل فني و حرفهاي استان زنجان با اشاره به اينكه در سال جهاد اقتصادي برنامهريزيهاي لازم از سوي فني و حرفهاي استان در راستاي ارائه آموزشهاي مهارتي انجام شده است، يادآور شد: با توجه به تاكيدات مقام معظم رهبري در زمينه ايجاد اشتغال در كشور اين سازمان نيز به ارائه آموزشهاي مهارتي براي علاقهمندان اقدام كرده است.
وي از رشد 30 درصدي ارائه آموزشهاي مهارتي در سال جاري خبر داد و افزود: راهاندازي نظام ملي مهارت و فناوري در كشور با رويكرد ارائه آموزشهاي مهارتي در كشور در سال جاري آغاز به كار كرده است.
صيادي با بيان اينكه اين نظام هماهنگ كننده آموزشهاي مهارتي در كشور است، بيان داشت: با راهاندازي اين نظام مركز آموزشهاي علمي ـ كاربردي فني و حرفهاي در كشور آغاز به كار كرده است كه در اين زمينه نيز در استان زنجان سه مركز علمي ـ كاربردي در هشت رشته فعاليتهاي خود را آغاز كردهاند.
وي وظيفه همه دستگاههاي اجرايي را ارتقاي نيروهايي توانمند و تاثير گذار در نظام ملي مهارت عنوان كرد و افزود: اداره كل فني و حرفهاي استان زنجان برنامهريزيهاي لازم را در راستاي توجه به ارتقاي نيروهاي استان انجام داده است.
مديركل فني و حرفهاي استان زنجان تصريح كرد: در 30 سال گذشته هدف استعمار سوق دادن آموزشهاي به سوي علوم نظري بوده و تلاشهاي زيادي در اين راستا انجام دادهاند.
وي با بيان اينكه در دولتهاي نهم و دهم توجه ويژهاي به مقوله حرفهآموزي در جامعه شده است، افزود: راهاندازي مراكز علمي و كاربردي در راستاي ارتقاي مهارتآموزي است.
صيادي آموزشهاي مهارتي را محور اصلي اصلاحات در كشورهاي توسعهيافته عنوان كرد و افزود: احياي نظام استاد ـ شاگردي از جمله روشهاي مورد توجه در ارائه آموزشهاي مهارتي به كارجويان است.
وي با بيان اينكه مهمترين و حياتيترين سرمايه هر كشور نيروي انساني آن است، افزود: برنامهريزي براي بهرهگيري از اين سرمايه ارزشمند در راستاي توسعه و تعالي يك كشور، از اهميت بسيار زيادي برخوردار است كه بر اين اساس، رفع معضل اشتغال طي دو سال، در اولويتهاي برنامههاي دولت قرار دارد.
مديركل فني و حرفهاي استان زنجان با اشاره به اينكه امروز جوانان جوياي كار زيادي با تحصيلات عالي و دانشگاهي در كشور وجود دارند، تصريح كرد: مهارتآموزي ميتواند كليد كارآموزي و اشتغالزايي براي اين قشر شود و بهطور مستقيم در افزايش توليد و بهرهوري كشور نيز تأثير بگذارد.
صيادي با يادآوري اينكه نظام ملي مهارت بهطور رسمي از اواخر سال گذشته كار خود را آغاز كرد، گفت: با تشكيل چنين سازماني شعارهاي “هر ايراني، يك مهارت“ و هر خانه، يك كارخانه تحقق يافت و به طور كلي هر كارخانه و كارگاه نيز ميتواند به عنوان يك مركز آموزشي تلقي شود و به آموزش مهارتهاي مختلف بپردازد.
وي با بيان اينكه بيش از 150 كشور در سطح دنيا تجارب موفقي در زمينه مشاغل خانگي دارند، يادآور شد: هماكنون 80 درصد مشاغل در كشور تايوان و 70 درصد در هندوستان به مشاغل خانگي اختصاص دارد.
مديركل آموزش فني و حرفهاي استان زنجان با تأكيد بر اينكه مهارتآموزي صرفا مخصوص افراد بيكار و جوياي كار نيست، خاطرنشان كرد: شاغلان نيز ميتوانند با آموزشهاي مختلف، دانستهها و مهارتهاي خود را با دانش روز تطبيق دهند كه اين امر ميتواند نقش قابل توجهي در پيشرفت، تكنولوژي و گسترش توليد در جامعه داشته باشد.
صيادي با يادآوري اينكه تيمهاي سيار متعددي نيز براي پوشش نيازهاي مهارتآموزي مراكزي نظير زندانها، پادگانها و صنايع در نظر گرفته شده است، گفت: اميدواريم با بهرهگيري از همه ظرفيتهاي موجود، نهضت مهارتآموزي در استان نيز همزمان با نهضت اشتغال كشور صورت گيرد.
وي با بيان اينكه ادارهكل آموزش فني و حرفهاي استان در حال حاضر از مجهزترين كارگاههاي آموزشي در زمينههاي مختلف بهرهمند است، تصريح كرد: در سالجاري سه مركز علمي ـ كاربردي با رشتههاي مختلف آموزشي مختلف و منطبق با نيازهاي استان در شهرستانهاي مختلف راهاندازي ميشود.
انتهاي پيام/ر10
پنجشنبه|ا|6|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 376]