واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: رئيس دانشگاه شهركرد: اهتمام به آرمان هاي نظام مهمترين عامل تحقق شعار نوآوري و شكوفايي است
رئيس دانشگاه شهركرد اهتمام به اهداف و آرمان هاي نظام جمهوري اسلامي را مهمترين عامل تحقق شعار نوآوري و شكوفايي خواند.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از شهركرد، دكتر اسماعيل اسدي ديروز، 14 اسفند ماه در مراسم افتتاحيه همايش ملي «نوآوري و شكوفايي در آموزش عالي» در دانشگاه شهركرد، اهتمام به اهداف و آرمان هاي نظام جمهوري اسلامي را مهمترين عامل تحقق شعار نوآوري و شكوفايي دانست و تصريح كرد: هيچ شعار و برنامه اي بدون توجه به اهداف و آرمان هاي نظام جمهوري اسلامي امكان تحقق نداشته و مسيري بيهوده و انحرافي را طي خواهد كرد.
وي اظهار داشت: يكي از برنامه هايي كه مقام معظم رهبري در دهه اخير در جهت سرعت بخشي به روند توسعه و پيشرفت جامعه و مقابله با خطرات و تهديدهاي احتمالي مورد توجه قرار داده و آن را به كار گرفته اند، تلاش براي نامگذاري سال ها به عناوين مختلف بوده است به طوري كه در اين نامگذاري به نيازها و ضرورت هاي فعلي كشور اعم از داخلي و بين المللي توجه شده اند.
رئيس دانشگاه شهركرد ادامه داد: تحقق اهداف اين نامگذاري ها عزم مردم و مسئولان مي طلبد كه اين امر تأكيدي بر ادامه روندها و شيوه هايي است كه جمهوري اسلامي ايران در طول سه دهه آنرا تجربه كرده و به اثبات رسانده است.
اسدي اضافه كرد: نامگذاري امسال به نام نوآوري و شكوفايي از يك سو چشم انداز جهت گيري تصميمات و فعاليت هاي آينده مسئولان نظام را نشان مي دهد و از سوي ديگر مهر تأييدي بر بسط سياست هاي و فعاليت هايي مي باشد كه در سال هاي اخير مورد توجه مسئولان و تصميم گيران كشور قرار گرفته است.
وي ياد آور شد: اراده و تلاش مردم و مسئولان در خصوص تحقق اين شعار زماني به ثمر خواهد نشست كه اهداف و آرمان هاي نظام جمهوري اسلامي كه در رهنمودهاي امام راحل(ره) و مقام معظم رهبري بوده و در اصول و مواد قانون اساسي و سند چشم انداز 20 ساله نظام منعكس شده است، در تصميم گيري ها، سياستگذاري ها و وضع قوانين و اجراي اين سياست ها اعمال شود.
رئيس دانشگاه شهركرد با تأكيد بر لزوم مشورت و برنامه ريزي با نخبگان علمي، يكي از راهكارهاي رسيدن به تصميمات درست و كارشناسي شده را انجام مشاوره با نخبگان در حوزه ها و موضوعات مورد تخصص آنها دانست و افزود: بسط دايره قلمرو مشورتي مسئولان و تصميم گيران و بهره مندي از نظرات و ديدگاه هاي نخبگان علمي، سياسي، اقتصادي و فرهنگي مي تواند باعث تسريع در پيشبرد امور و كارآمدي اجراي سياست ها شود.
اسدي با بيان اينكه سرمايه گذاري در بنياد علمي نخبگان مي تواند در راستاي جذب و مشاركت آنها در پيشبرد امور و سياست ها مؤثر واقع شود، خاطرنشان كرد: همفكري و مشاوره با نخبگان فكري و اجرايي كشور مي تواند ضمن تقويت احساس تعلق و وابستگي آنها به كشور، مانع از روند افزايش فرار مغزها به خارج از كشور شود.
وي هشدار داد: هرگونه خودخواهي مسئولان در پيشبرد سياست ها و اتخاذ تصميمات و بسته بودن فضاي مشاوره و تصميم گيري آنها، تحقق شعار نوآوري و شكوفايي را به بيراهه مي كشد.
رئيس دانشگاه شهركرد تهيه سند و نقشه راهبردي براي عمل و اجرا، انجام مشاوره با نخبگان فكري و اجرايي كشور و استفاده از ديدگاه ها و نظرات آنها در برنامه ريزي ها و تصميم گيري ها را، شرط لازم و نه كافي در تحقق شعار نوآوري و شكوفايي دانست.
اسدي گفت: براي جلوگيري از دوباره كاري ها، هزينه بيهوده بر امور ابتدايي و حاشيه اي و آگاهي از ميزان پيشرفت برنامه ها و سياست ها، بايد در هر حوزه سياسي، اقتصادي و فرهنگي سند و نقشه راهبردي تهيه و تدوين شود تا مديران و مسئولان نظام بتوانند با به كارگيري اين نقشه راهبردي، تحقق نوآوري و شكوفايي را ضمن توجه به اهداف و آرمان هاي نظام جمهوري اسلامي ايران تضمين كنند.
وي با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري، وحدت كلمه و اتحاد ملي بين قشرهاي مختلف مردم و مسئولان را پيش نياز اوليه و قطعي كشور و عامل استحكام بنيادهاي سياسي، اقتصادي و فرهنگي خواند و ياد آور شد: اين وفاق ملي مي تواند از هرگونه اختلاف و تشدد كه سم مهلك توسعه، پيشرفت و شكوفايي است، جلوگيري كند و در سايه اين وحدت كلمه است كه چرخ سازندگي و آباداني كشور به حركت در آمده و كشور به شكوفايي اقتصادي و اجتماعي مي رسد.
رئيس دانشگاه شهركرد به فناوري هاي به دست آمده توسط ملت ايران در برابر تحريم هاي دشمنان در سايه عزم عمومي و پشتوانه ملي اشاره كرد و افزود: دانشگاه و دانشگاهيان به دليل حضور مؤثر در عرصه هاي مختلف علمي، اجتماعي و فرهنگي از جايگاه ويژه اي در نوآوري و شكوفايي يك كشور برخوردارند؛ به همين علت آسيب شناسي وضع موجود، زمينه ايجاد نوآوري و عزم جدي تمام مسئولان، دانشجويان و استادان در دانشگاه را به وجود مي آورد.
اسدي اظهار اميدواري كرد تا با اشاعه فرهنگ نوآوري در دانشگاه بتوان به آرمان هاي دستيابي به تمدن اسلامي و پيشتازي در تمدن سازي مبتني بر فرهنگ اسلام و در اصل دانشگاه تمدن ساز دست پيدا كرد./انتهاي پيام/
پنجشنبه|ا|15|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]