واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: اتحاديه عرب خواستار پايان محاصره غزه شد
سرويس خارجي: اتحاديه عرب با صدور بيانيهاي به مناسبت سالگرد جنگ غزه با اشاره به آثار و تبعات محاصره تحميلي غزه بر ساكنان آن از جامعه جهاني و سازمان ملل خواست به مسئوليت خود براي پايان دادن به محاصره غزه عمل كنند.
به گزارش فارس، اتحاديه عرب در بيانيه خود تأكيد كرد محاصره رژيم صهيونيستي عليه نوار غزه به شدت بخشهاي بهداشت، آموزش، ساخت و ساز و اقتصاد و زيرساختهاي اين منطقه را تحت تأثير قرار داده است و ساكنان غزه تبعات اين محاصره تحميلي از سوي رژيم صهيونيستي به عنوان طرف اشغالگر سرزمين فلسطين را متحمل ميشوند.
اتحاديه عرب همچنين اعلام كرد: نداي جنگطلبي اسرائيل بالا گرفته است و بار ديگر طبل جنگ به صدا درآمده و سكوت جامعه بينالمللي در مقابل تداوم تجاوزات و محاصره رژيم صهيونيستي عليه نوار غزه چراغ سبزي به اين رژيم براي تداوم سياستهاي تجاوزكارانه خود عليه ملت فلسطين بدون وجود هرگونه عامل بازدارنده يا مجازات بهشمار ميرود.
در همين حال صدها نفر از فعالان مدني و حاميان آرمانهاي مردم فلسطين در انگليس با تجمع مقابل سفارت رژيم صهيونيستي در لندن، جنايات اين رژيم را محكوم كردند.
در اين تجمع كه به مناسبت سومين سالگرد تجاوز خونين رژيم صهيونيستي به غزه برگزار شد، شركتكنندگان از مجامع جهاني خواستند سران رژيم صهيونيستي را به جرم ارتكاب جنايات جنگي و جنايت عليه بشريت، محاكمه كنند.
شهادت يك فلسطيني
جنگندههاي رژيم صهيونيستي در دو حمله به نوار غزه يك فلسطيني را شهيد و 11 نفر ديگر را زخمي كردند.
به گزارش فارس، يك هواپيماي شناسايي رژيم صهيونيستي يك فروند موشك به سمت موتورسيكلتي در منطقه «دوار ابوشرخ» شليك كرد كه طي آن «عبدالله التلياني» 22 ساله شهيد شد. در همين حال رئيس كميسيون امور خارجي و امنيت كنست (پارلمان) رژيم صهيونيستي ضمن تقدير از حملات جنگندههاي اين رژيم به نوار غزه تأكيد كرد ارتش اسرائيل با تمامي قدرت، گروههاي فلسطيني و رهبران آن را هدف قرار خواهد داد.
شائول موفاز گفت از عمليات نيروي هوايي اسرائيل استقبال ميكند و لازم است به شكل گسترده رهبران سازمانهاي فلسطيني و عاملان عمليات عليه اسرائيل را هدف قرار دهيم.
از سويي «بني گانتز» رئيس ستاد كل ارتش رژيم صهيونيستي خواستار حملهاي جديد به نوار غزه شد و بر لازمالاجرا بودن آن تأكيد كرد.
وي حمله سال 2008 را به اين منطقه ستود و از آن به عنوان نمونهاي از يك عمليات عالي بازدارنده ياد كرد.
گفتني است در اين حمله 1500 فلسطيني شهيد شدند كه اكثر آنها را غيرنظاميان تشكيل ميدادند.
خبر ديگر اينكه به دنبال فروش بمبهاي معيوب آمريكايي به رژيم صهيونيستي، اين رژيم از مقامات واشنگتن در اين خصوص توضيح خواست. رژيم صهيونيستي اعلام كرد اين رژيم در پي خريد چندين بمب هوشمند داراي نقص فني كه ممكن بود قبل از موعد مقرر منفجر شود، از مقامات آمريكا توضيح خواسته است.
اقدام تركيه
گروهي از جوانان مسلمان تركيه كه ماه گذشته در خلال مسابقه يكي از تيمهاي بسكتبال بانوان رژيم صهيونيستي با يكي از تيمهاي باشگاهي تركيه در شهر قيصريه عليه اين رژيم شعار داده بودند، به همين دليل تحت محاكمه قرار ميگيرند.
دادستاني كل تركيه در شهر قيصريه عليه گروهي از جوانان مسلمان كه در خلال مسابقه ياد شده با باز كردن پرچم فلسطين و شعار مرگ بر اسرائيل اعتراض خود را نسبت به حضور تيم بسكتبال رژيم اشغالگر قدس ابراز كرده بودند، اقامه دعوي كرد.
اولين جلسه دادگاه اين عده كه تعداد آنان بالغ بر 30 نفر ميشود، در ژانويه برگزار ميشود.
اتهام عليه اسرائيل
يك محقق سوئدي از دخالت رژيم صهيونيستي در حوادث تروريستي 22 جولاي در نروژ پرده برداشت.
به گزارش فارس، پروفسور «اولا تنادر» نويسنده سوئدي و عضو موسسه تحقيقات صلح اسلو اخيرا نكات مهمي را در خصوص حادثه بمب گذاري اسلو و تيراندازي دسته جمعي در جزيره اوت اويا مطرح كرده است.
تنادر قويا معتقد است بمبگذاري در مقابل ساختمانهاي دولتي نروژ و متعاقبا تيراندازي دسته جمعي در جزيره اوت اويا توسط قاتل (آندرس برويك) نميتوانسته به دور از دخالت سازمانهاي دولتي صورت پذيرد. پس از اين مقدمه پروفسور تنادر يك گام جلوتر بر ميدارد و به تمايل وزارت امور خارجه نروژ جهت به رسميت شناختن دولت مستقل فلسطين در بحبوحه حادثه اشاره ميكند. مقامات نروژي برخلاف ميل و رغبت رژيم صهيونيستي بر شناسايي حكومت فلسطين در سازمان ملل تاكيد داشتند.
اين خود ميتوانست انگيزههاي لازم را در خصوص تحريك برخي عوامل امنيتي داخلي نروژ از سوي صهيونيستها، در راستاي اجراي عمليات خرابكارانه در اسلو فراهم سازد. نكته ديگري كه تنادر به آن اشاره ميكند، دو حادثه تروريستي مشابهي است كه در 22 جولاي با هدايت موساد رخ داد. در 22 جولاي 1973، عوامل موساد به دنبال اجراي عمليات تروريستي دستگير شدند.
همچنين در 22 جولاي 1946 نيز عمليات بمب گذاري در هتل كينگ ديويد توسط گروه صهيونيستي ارگون در بيتالمقدس منجر به كشته شدن يكصد نفر شد.
عمليات آندرس برويك نيز دقيقا در 22 جولاي صورت گرفت.
هنيه در سودان
نخستوزير دولت منتخب فلسطين وارد خارطوم پايتخت سودان شد و در همايش جهاني قدس شركت كرد. اسماعيل هنيه مورد استقبال «ابراهيم احمدعمر» مشاور رئيس جمهوري سودان، «كمال عبيد» وزير اطلاعرساني و شماري از مسئولان سوداني قرار گرفت.
هنيه در بدو ورود به خارطوم طي اظهاراتي در يك كنفرانس خبري از دولت و ملت سودان به خاطر حمايت از قضيه فلسطين قدرداني كرد. وي گفت هدف از سفرش به سودان شركت در همايش جهاني قدس است كه در اعلام همبستگي با شهر قدس در خارطوم برگزار ميشود.
هنيه همچنين از عمرالبشير رئيس جمهوري سودان به دليل ايستادگي در كنار غزه تقدير و تشكر كرد.
چهارشنبه|ا|7|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]