تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك حديث بفهمى بهتر است از آن كه هزار حديث [نفهميده] نقل كنى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840210945




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

3 ( در شهر )


واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 3 ( در شهر )
5 عضو شوراي شهر مشهد در گفتگو با «خراسان امروز» عنوان كردند؛
توازن در مناطق برخوردار و نابرخوردار؛ دست و پاي شوراي شهر بسته است!

* فاطمه معتمدي
خراسان امروز: حتماً شما هم مثل ما بارها و بارها واژه هايي مانند مناطق برخوردار و غير برخوردار را شنيده ايد.
واژه هايي كه حاصل نداشتن تعادل و توازن در ارائه خدمات و اجراي پروژه ها در مناطق مختلف شهر از سوي دستگاهها و سازمان هاي اجرايي است.
كمبود شعب بانك و ادارات، نبود آسفالت، عرض اندك معابر و خيابانها، ضعف در ارائه خدمات، كمي پروژه هاي توسعه و عمراني از جمله مواردي است كه مناطق كم برخوردار از آن رنج مي برند. به گفته مردم اين مناطق چنين مزيتهايي عايد مناطق برخوردار شهر شده است كه البته چنين مشكلاتي، ميراث قبل از پيروزي انقلاب اسلامي است.
رفع اين دغدغه همواره به عنوان يكي از برنامه هاي اولويت دار مسؤولان كشور و استان مطرح است به طوري كه شوراي اسلامي شهر مشهد نيز به عنوان يك نهاد مردمي در ابتداي شروع به كار، ايجاد تعادل در مناطق برخوردار و كم برخوردار را يكي از برنامه ها و اولويتهاي كاري خود مطرح كرد.
اكنون با گذشت بيش از يك سال و نيم از عمر شوراي سوم، بايد ديد آيا اين تعادل در مناطق مختلف شهر ايجاد شده است؟
* ضرورت تهيه طرح تفصيلي شهر
رئيس شوراي اسلامي شهر مشهد مي گويد: افزايش 40 درصدي بودجه شهرداري مناطق محروم، لحاظ تخفيفات در پرداخت عوارض، اختصاص امتيازها جهت سرمايه گذاران براي تعريف پروژه در اين مناطق و شركت در كميته راهبردي با حضور مسؤولان جهت حل مشكلات حاشيه شهر، از جمله اقدامهاي شوراي شهر جهت تحقق اين وعده است.
دكتر طباطبايي با مثبت ارزيابي كردن عملكرد شورا جهت برقراري تعادل در مناطق برخوردار و كم برخوردار مي گويد: شورا در مصوبات و تصميم گيريها و جلسات اين موضوع را در اولويت قرارداده است.
وي با بيان اينكه فاصله زياد بين اين مناطق با مناطق برخوردار در طول ساليان متمادي ايجاد شده است، مي گويد: پرواضح است كه يك شبه رفع اين مسأله امكان پذير نيست.
وي با تأكيد بر تهيه طرح تفصيلي و جامع از سوي مسكن و شهرسازي، معتقد است: تا اين طرح تهيه نگردد و در قالب آن كاربريها مشخص نشود، براي ساماندهي مناطق حاشيه شهر نمي دانيم چه كاري بايد انجام دهيم، چون مشخص نيست كجا فضاي سبز، فضاي فرهنگي و يا آموزشي و ... است.
وي در اين رابطه كه چه اقدامهايي از سوي شورا براي ملزم كردن دستگاههاي دولتي از جمله بانكها براي ايجاد شعب در مناطق كم برخوردار انجام شده است، مي گويد: طبق مصوبه شوراي شهر، بانكها در صورتي مجاز به ايجاد شعبه در كاربريهاي غيرتجاري و مسكوني هستند كه اين شعبه ها در مناطق نابرخوردار ايجاد شود و ديگر اينكه با همكاري پست بانك ايجاد دفاتر خدماتي در مناطق محروم مصوب شده است.
رئيس كميسيون فني، عمراني و طرح ريزي شهري شوراي اسلامي شهر مشهد نيز معتقد است: از ابتداي شروع به كار شوراي سوم تاكنون اقدامهاي خوبي در خصوص ايجاد پروژه هاي فضاي سبز و ايجاد پاركهاي بزرگ در مناطق محروم و كم برخوردار انجام شده است.
شيرمحمدي مي گويد: ايجاد پارك نصرت (واقع در پايين خيابان)، پارك گلشور، بسيج، ارم و... از جمله اين پاركهاست.وي در خصوص آسفالت و پياده رو سازي در جاهايي كه مشاركت مردم وجود داشته است، تصريح كرد: كار تقريباً در مقياس خوبي انجام شده به طوري كه مي توان گفت 2 تا 3 برابر درآمد حاصله از اين مناطق در اين خصوص كار شده است.
* درآمد شهرداري به تنهايي پاسخگو نيست
وي با مثبت ارزيابي كردن كارنامه شوراي اسلامي شهر مشهد در خصوص ايجاد تعادل و توازن در مناطق كم برخوردار نسبت به مناطق برخوردار مي گويد: شوراي شهر به تناسب امكانات و اعتبارات در اين راستا گام برداشته است و با اين حال عقب ماندگي اين مناطق مربوط به ساليان قبل بوده و بسيار عميق است، به طوري كه بخش اعظم بافتهاي فرسوده مشهد در اين مناطق است كه اگر قرار باشد پروژه هاي مؤثري ايجاد شود بايد از كمكهاي دولتي استفاده گردد و تنها كمك و تكيه بر درآمد شهرداري پاسخگو نيست.
وي اضافه مي كند: با توجه به اينكه بنيه اقتصادي و مالي ساكنان اين مناطق اندك و ضعيف است و به دنبال آن درآمد و عايدي شهرداري اندك است، اگر قرار باشد ظرف مدت كوتاهي تحول بزرگ در اين مناطق ايجاد شود و پروژه هاي بزرگ دنبال شود كمكهاي دولتي ضروري است، در غير اين صورت حركت بدين منوال، سرعت بيشتري نمي تواند داشته باشد.
* نبود تمايل به سرمايه گذاري در مناطق كم برخوردار
يك عضو ديگر شوراي شهر با بيان اينكه برقراري توازن بين مناطق برخوردار و كم برخوردار جزو برنامه هاي اصلي شوراست مي گويد: با اين حال فاصله بين اين مناطق مشهد بسيار بالاست و به عبارت ديگر خواسته ها و انتظارات مردم در مناطق محروم با آنچه در مناطق برخوردار مي بينند بسيار زياد است.
بصيري پور در خصوص دليل اين مسأله ادامه مي دهد: در اين مناطق به دليل سود اندك حاصل از سرمايه گذاري، در مقايسه با مناطق برخوردار، سرمايه گذاران با وجود تشويق و اختصاص امتيازها و تخفيفهاي ويژه از سوي شوراي شهر، تمايلي براي سرمايه گذاري ندارند به همين جهت اقتصاد اين مناطق محروم ضعيف است.
* انتظارات ظرف 10 سال هم عملي نمي شود
وي با بيان اينكه تشويق و ترغيب بخش خصوصي جهت سرمايه گذاري در اين مناطق در زمينه هايي نظير احداث واحدهاي مسكوني و فضاهاي تجاري از ابتداي فعاليت شوراي سوم، توسط اعضا با جديت دنبال شده است، مي گويد: اين سياست درصدي موفقيت داشته اما چون فاصله امكانات و خدمات بين مناطق برخوردار و كم برخوردار بسيار زياد است، انتظارات مردم ظرف يك، دو و حتي 10 سال عملي نمي شود و از بين رفتن اين فاصله به راحتي امكان پذير نيست.
وي در خصوص عملكرد شورا براي محقق شدن برنامه برقراري تعادل بين مناطق كم برخوردار و برخوردار مي گويد: توجه شورا و مصوبات آن در خصوص مناطق محروم خوب بوده است اما به دليل فاصله زياد امكانات و خدمات بين اين مناطق و مناطق برخوردار مشخص نيست كه مردم مناطق كم برخوردار راضي شده باشند يا نه.
وي در اين رابطه كه به نظر مي رسد عملكرد شورا در خصوص مجاب كردن دستگاههاي دولتي نظير بانكها براي ايجاد شعب در مناطق محروم با هدف ايجاد و امكانات و خدمات بيشتر و كاهش فاصله طبقاتي چندان موفق نبوده، مي گويد: شورا در اين رابطه عملاً نقشي ندارد و تنها مباحث را مطرح و پيگيري مي كند و اصل كار متوجه دستگاههاي دولتي است كه با هدف ايجاد رونق اقتصادي، اجتماعي و... در مناطق كم برخوردار شعب و سيستم هاي اداري را به اين مناطق منتقل كنند.
وي در بخش ديگر مي گويد: يكي از مشكلات مشهد نگاه برخي مديران و مسؤولان كشور نسبت به آن است به طوري كه وقتي وارد مشهد مي شوند فرودگاه، خيابان امام رضا (ع)، دانشگاه و برخي ساختمانهاي اداري و حرم را مي بينند، بنابراين مي گويند مشهد شهر برخورداري است در حالي كه چهره دوم شهر كه 800 هزار نفر جمعيت حاشيه نشين است را نمي بينند و اين چهره با چهره اول شهر بسيار متفاوت است.
* پيشنهاد جلب و جذب سرمايه گذاري خارجي
دكتر خواجي، عضو ديگر شوراي اسلامي شهر مشهد با بيان اينكه حركت به سمت متعادل كردن مناطق مختلف شهر نيازمند فعاليت جدي همه بخشهاست، مي گويد: در شورا براي تحقق اين مهم برخي اقدامها از جمله افزايش 40 درصدي بودجه شهرداري مناطق محروم صورت گرفت اما همه اين موارد جنبه تسكين دارد و علاج دردهاي واقعي نيست.
وي با بيان اينكه علاج واقعي اين مسأله جلب و جذب سرمايه گذاري خارجي است، اضافه مي كند: با كمال تأسف تا 4 ماه پيش عمده توجه كميسيون مشاركتهاي شهرداري به سمت مناطق برخوردار بود و عمده پروژه هايي كه تعريف مي كرد ويژه اين مناطق و بدون توجه به ايجاد تعادل بين مناطق كم برخوردار و برخوردار بود.
وي با اشاره به اينكه ساختار كميسيون مشاركتهاي شهرداري متحول شده است، مي گويد: اكنون مقرر شده بحث سرمايه گذاري در شهر تعريف شود و اگر بناست سرمايه گذاري در مناطق برخوردار انجام شود سود حاصل از اين سرمايه گذاري در مناطق كم برخوردار هزينه گردد.
* تلنگري به مسؤولان شهر
دكتر خواجي معتقد است: برخورد با مسأله برخوردار و نابرخوردار به مسؤولان شهر برمي گردد و به عنوان مثال شركت آب و فاضلاب اكنون مسأله فاضلاب مناطق محروم را تقريباً رها كرده است اما اين اقدام در مناطق برخوردار دنبال مي شود به طوري كه در اين مناطق يارانه داده مي شود تا اين طرح اجرا شود .
وي افزود: اما وقتي نوبت مناطق محروم مي رسد مي گويند بودجه و پول نداريم!
وي اضافه مي كند: شركت آب و فاضلاب در طراحي برنامه ها بايد همه مناطق را مدنظر قرار دهد و اگر بودجه نيست نبايد اين طرح در مناطق برخوردار اجرا شود.
وي اضافه مي كند: وضعيت تأمين روشنايي هم بهتر از آب و فاضلاب نيست و در مناطق كم برخوردار نبود و كمبود روشنايي در ايجاد بسياري از ناامني ها در اين مناطق تأثيرگذار است در حالي كه در مناطق برخوردار گاهي ديده مي شود كه مصرف برق بي رويه است.
* وتوي برخي مصوبات شورا
اين عضو شوراي شهر در ادامه، عملكرد شوراي سوم را مثبت ارزيابي مي كند و مي گويد: شورا با پيگيري مكرر در خصوص طرحهاي تفصيلي و جامع، بحث حاشيه نشيني و بافت فرسوده، برقراري توازن در اين مناطق را دنبال كرده است و با اين حال برخي مصوبات شورا وتو مي شود و عملياتي نشده است.
رئيس كميسيون حمل و نقل و ترافيك شوراي شهر نيز در اين رابطه كه شورا تا چه حد با مصوبات خود توانسته فاصله بين مناطق برخوردار و كم برخوردار را كاهش دهد نيز مي گويد: يك زاويه ديد مصوبات شورا تحقق اين موضوع بوده است، به عنوان مثال در مصوبه اختصاص زمينهاي ورزشي و روباز و استقرار آن در مناطق محروم اقدامهاي خوبي صورت گرفته است.
كمال سرويها با تقدير از روزنامه قدس براي پرداختن به اين موضوع مي گويد: يكي از شعارهاي اعضاي شوراي سوم شهر مشهد ايجاد توازن بين مناطق كم برخوردار و برخوردار بوده است.وي با بيان اينكه با ارزيابي مصوبات مي توان گفت كارنامه شورا در تحقق اين شعار مثبت است، مي گويد: با اين حال تا رسيدن به نقطه مطلوب فاصله بسيار زيادي وجود دارد.
* شورا به بلوغ عملياتي نرسيده است
وي مي گويد: اولاً اينكه مديريت واحد شهري متأسفانه نه تنها در مشهد بلكه در كشور هنوز نهادينه نشده است و ديگر اينكه شوراهاي اسلامي شهرهاي كشور جايگاه واقعي خود را پيدا نكرده اند و به همين دليل شورا هنوز به بلوغ عملياتي نرسيده است.
وي با اشاره به اينكه هنوز ساختار نظارت شورا شكل نگرفته و بايد اين موضوع مورد توجه وزارت كشور باشد، مي گويد: اين ساختار نظارتي مشخص مي كند چقدر از مصوبات، اجرايي شده است.
وي خاطرنشان مي كند: با اين اوصاف تمام توان شورا جهت محقق شدن اين شعار بوده است و مي توان اين موضوع را از طريق ارائه گزارشي از مصوبات شورا به اطلاع مردم رساند تا خود قضاوت كنند.

لحظه ها

طي 2 ماه اتفاق افتاد؛ چندين تصادف در چهارراه حشمت آباد جلگه رخ

رباط سنگ- خبرنگار قدس: در نامه اي كه از سوي شوراي اسلامي و دهياري روستاي حشمت آباد به دفتر نمايندگي روزنامه قدس در رباط سنگ ارسال شده از بي توجهي اداره راه و ترابري شهرستان نسبت به وضعيت چهارراه حشمت آباد جلگه رخ انتقاد شده است.
در اين نامه آمده است: طي دو ماه گذشته چند مورد تصادف در اين محل رخ داده كه به وارد شدن خسارت مالي و جاني به اهالي منجر شده است.
در اين نامه با بيان اينكه مكاتبات زيادي به ادارات مربوطه از سوي شوراي اسلامي و دهياري روستا انجام شده آمده است: با اين حال اداره راه و ترابري در نصب علايم هشدار دهنده و تعمير چراغ راهنما و سرعتگير كوتاهي كرده است. در اين نامه تصريح شده، اين چهارراه، گذرگاه كشاورزان، مالكان و مردم منطقه است كه همه روزه تعداد زيادي از وسايل نقليه نيز در اين مسير تردد مي كنند. همچنين مردم از اين چهارراه خاطرات تلخي دارند و خواستار اين هستند كه هر چه زودتر اين مشكلات توسط مسؤولان مربوط برطرف گردد.
از سوي ديگر اسلام آباد خلج نيز كه يكي از روستاهاي محروم منطقه جلگه رخ است با داشتن 75 خانوار از نبود راه مناسب رنج مي برد. دهيار روستاي اسلام آباد خلج گفت: اين روستا از مزاياي برق، مخابرات و آب آشاميدني بهره مند است.
خانم قرايي افزود: در حالي كه اين روستا در مسير جاده اسدآباد به سمت فريمان واقع شده و مسافت راه اين روستا تا جاده 3 كيلومتر است روستاي مذكور از داشتن آسفالت محروم است كه برطرف نمودن اين مشكل همت مسؤولان را در اين زمينه به ياري مي طلبد.

سگهاي موادياب، قاچاقچي مواد مخدر را به دام انداختند

خراسان امروز: جوان 26 ساله اي كه 39 كيلوگرم ترياك را داخل دو كيف دستي جاسازي كرده بود توسط سگهاي موادياب به دام افتاد.
مأموران ايستگاه بازرسي شهيد شيردل پليس تربت حيدريه با استفاده از سگهاي موادياب 2 ساك حامل مواد مخدر را كشف كردند.
پيرو اين امر مأموران پليس، جوان 26 ساله اي به نام «مهدي» و راننده و شاگرد اتوبوس مسافربري را با 39 كيلو ترياك دستگير و با تشكيل پرونده به مراجع قضايي معرفي نمودند.
تحقيقات در اين باره همچنان ادامه دارد.

در يك همايش اعلام شد؛ برخورد با عرضه كنندگان محصولات ضد فرهنگي شدت مي گيرد

خراسان امروز- حسين پورحسين: اولين همايش ستاد هماهنگي نظارت بر عرضه محصولات سمعي و بصري و نمايش خانگي با حضور دادستان مشهد و برخي مسؤولان برگزار شد.
در اين همايش سرهنگ كشوري رئيس اماكن مشهد با تأكيد بر اينكه ما با افراد سودجو كه آثار مبتذل را منتشر مي كنند قاطعانه برخورد مي كنيم، افزود: نيروي انتظامي مكلف شده است از فعاليت مراكزي كه محصولات ضد فرهنگي توليد و پخش مي كنند جلوگيري كرده و مجرمان را به دستگاه قضايي معرفي نمايد.
وي افزود: ما با كساني كه از طريق راه اندازي سايت هاي مستهجن به ترويج افكار ضد فرهنگي و سرقت و كپي غيرمجاز از محصولات فرهنگي اقدام مي كنند يا از تلفن همراه استفاده هاي نامشروع مي كنند برخورد مي كنيم و با هماهنگي دستگاه هاي مرتبط بشدت اين گونه ناهنجاري ها را زيرنظر داريم.
وي افزود: 1625 مورد بازديد از واحدهاي عرضه محصولات فرهنگي داشته ايم كه به 395 مورد اخطاريه داده شد و 237 مكان كه فيلمهاي غيرمجاز توزيع مي كردند پلمب گرديد.
وي همچنين افزود: 424 هزار حلقه محصولات ضدفرهنگي كشف و تعداد 468 دستگاه رايانه حاوي فيلمهاي غيرمجاز كه ذخيره بالايي دارند از كشفيات اداره اماكن است.
وي تصريح كرد: اكنون تعداد اندكي مراكز غيرمجاز داريم كه روزانه ايجاد مي شود و بي درنگ شناسايي و با آنها برخورد مي كنيم. وي خاطرنشان كرد: 90 درصد توليد و تكثير فيلمهاي غيرمجاز و مبتذل در مراكز غيرمجاز انجام مي شود و اينها در مكانهايي كوچك فعاليت دارند و با اجاره كم، درآمد زيادي را كسب مي كنند، اما ما اجازه هيچ گونه فعاليتي به اين مراكز نمي دهيم و آنها را به دستگاه قضايي معرفي مي كنيم.
جعفري مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي نيز در اين همايش عنوان كرد: اين اداره كل، ارتباط منطقي و مستقيمي با اتحاديه عرضه محصولات فرهنگي دارد و اين اتحاديه با اداره اماكن عمومي و ارشاد رابطه مستقيم دارد و اين هماهنگي باعث شده است سوداگران و عرضه كنندگان محصولات غيرمجاز بشدت تحت فشار باشند.
جعفري افزود: بسياري از اماكني كه فيلمهاي مبتذل شبكه هاي ماهواره اي را تكثير مي كردند شناسايي و شبكه اصلي آنها در مشهد متلاشي شده است. نماينده ستاد مبارزه با محصولات غيرمجاز سمعي و بصري و نمايش خانگي هم در اين همايش گفت: گردش مالي فيلمهاي مجاز سينمايي حداقل 250 ميليارد تومان است، اما متأسفانه چندين برابر آن، فيلمها به صورت غيرمجاز تكثير مي شوند كه اين كار جرم شمرده مي شود و ما بايد نسبت به جلوگيري از اين مسأله با كمك نيروي انتظامي و ارشاد اقدام نماييم كه در اين ارتباط ستادي تشكيل و هماهنگي هاي لازم انجام گرفته است.
اسداللهي افزود: براي جلوگيري از سرقت فيلمها و تكثير غيرمجاز فيلمهايي كه در سينما به نمايش درمي آيند موفق شديم سامانه اي را در برخي سينماها نصب نماييم تا اين اتفاق رخ ندهد و كپي برداري از روي پرده سينما امكان پذير نباشد.
وي تصريح كرد: همچنين اقدامهايي انجام شده تا عوامل سودجويي كه احتمالاً از اين طريق اقدام به سرقت توليدات سينمايي مي كنند شناسايي شوند.
* سيد غلامرضا موسوي تهيه كننده و از اعضاي اتحاديه توليد و توزيع فيلم ايران نيز گفت: خوشبختانه نيروي انتظامي و بسيج با همكاري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و ادارات كل استانها و اتحاديه عرضه محصولات فرهنگي و ستاد امر به معروف زحمات زيادي كشيده اند و ريشه سرقتهاي سينمايي را خشكانده اند.
* رئيس اتحاديه صنفي عرضه كنندگان محصولات فرهنگي مشهد نيز گفت: با اعمال قانون و شناسايي مراكز بدون پروانه طي 30 ماه فعاليت، 2400 واحد غيرمجاز شناسايي و به اجرائيات اماكن معرفي شدند كه 400 واحد آن در سال 87 شناسايي شده است.
وي گفت: در حال حاضر 915 واحد داراي پروانه از اين اتحاديه در مشهد فعاليت مي نمايند كه از اين رقم 615 مورد فروشگاه هاي عرضه محصولات فرهنگي و 300 واحد آن مراكز بازيهاي رايانه اي است.
وي افزود: همكاري اتحاديه با نيروي انتظامي در جهت كشف مراكز غيرمجاز توزيع فيلمهاي سينمايي غيرمجاز در دستور كار اتحاديه قرار دارد.
همچنين رمضاني قائم مقام اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي گفت: با تحولي كه در سينماي ايران ايجاد شده سينماي كشورمان از جمله بهترين و پاكترين سينماهاي جهان است.
* ابوالحسن داوودي تهيه كننده و كارگردان سينماي ايران نيز گفت: امروز با اقدامهايي كه انجام مي شود بخشي از حقوق ما تأمين مي شود و تهيه كنندگان ديگر از سرقت محصولات خود نگران نيستند.

ممنوعيت خاكسپاري اموات در 15 نقطه شهرستانهاي گناباد و بجستان

گناباد- خبرنگار قدس: معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي گناباد گفت: خاكسپاري اموات در 15 نقطه شهرستانهاي گناباد و بجستان ممنوع شده است.
دكتر مرتضي تجددي افزود: براساس مصوبات كار گروه بهداشت، درمان و تأمين اجتماعي شهرستان در بخش مركزي روستاهاي قنبرآباد، بهاباد، دلويي، بيلند، رهن، نوغاب و برخي نقاط بيدخت مكانهايي هستند كه به دليل واقع شدن در بافت مسكوني دفن اموات ممنوع شده است.
وي افزود: در بخش كاخك در روستاهاي مينو، كلات، دسيفان و خانيك به دليل واقع شدن گورستان در حاشيه منطقه مسكوني اجازه خاكسپاري اموات داده نمي شود.

انتقاد عضو شوراي شهر از عدم كنترل آلودگي هواي مشهد
 دوشنبه 9 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن