تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836477952
4 ( عيار )
واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 4 ( عيار )
شركتهاي گازرساني، اشك شهروندان گنابادي را درآوردند
گناباد - خبرنگار قدس: جمعي از شهروندان گنابادي با انتقاد شديد از برخي شركتهاي گازرساني خواستار رسيدگي به ادامه فعاليت آنها هستند.
يكي از شهروندان گفت: منزل من حدود 6 ماه قبل توسط يك شركت معتبر گازرساني لوله كشي شد و مقدار كمي از وجه هزينه آن را براي تأييد نگه داشتم و اكنون كه براي گرفتن تأييديه به شركت مزبور مراجعه كرده ام، مي گويند اين شركت از شهرستان رفته است و رفع نواقص فعاليت خود را به يك شركت ديگر واگذار نموده است. اما اين شركتها هم براي تأييد كردن لوله كشي، امروز و فردا مي كنند و ما را سرگردان و كلافه كرده اند.
اين شهروند اضافه كرد: شركت مذكور 3 هفته است كه هر روز قول رفع نقص را مي دهد ولي تاكنون هيچ اقدامي در اين زمينه نشده است، اين در حالي است كه همسايگان از نعمت گاز شهري برخوردارند.
يكي ديگر از شهروندان گفت: هزينه دريافتي توسط شركتهاي گازرساني متفاوت است و هيچ استانداردي وجود ندارد تا شهروندان در صورت گرانفروشي اين شركتها به مقامات مسؤول شكايت كنند.
رئيس دفتر نظام مهندسي گاز دفتر گناباد هم با تأييد برخي از مشكلات شهروندان گفت: تا قبل از آغاز به كار دفتر نظام مهندسي گناباد چندين شركت از شهرستانهاي استان به اين شهرستان آمده بودند كه گهگاه هم مورد تأييد نظام مهندسي نبودند، اما با آغاز به كار دفتر نظام مهندسي از سال 86 تعداد زيادي از اين شركتها تعطيل شده اند.
به گفته وي از حدود 40 شركت گازرساني در شهرستان اكنون حدود 25 شركت فعال و بقيه نيمه فعال هستند.
مهندس محمد صفرنيا افزود: حدود 70 درصد شركتهاي گازرساني موجود بومي هستند و توصيه مي شود شهروندان به خاطر جلوگيري از تخلفات احتمالي از همين شركتهاي بومي استفاده كنند.
رئيس دفتر نظام مهندسي گاز دفتر گناباد در خصوص كمبود مهندس ناظر براي تأييديه گفت: در حال حاضر سه نفر كار تأييد منازل شهروندان گنابادي را به عهده دارند كه اين تعداد هفته اي 4 روز در شهرستان حضور دارند و به زودي يك مهندس ديگر هم به جمع آنان افزوده خواهد شد.
مهندس صفرنيا جلوگيري از حوادث احتمالي گاز را از وظايف ناظران اين دفتر عنوان كرد و گفت: رعايت تمام نكات فني امنيت بيشتر و آسايش شهروندان را در پي خواهد داشت.وي بيشترين نواقص منازل شهروندان را در هنگام بازديد، نداشتن دودكش مناسب برشمرد و گفت: متأسفانه برخي از دودكشها يا مسدود است يا مشترك و گهگاه مالكان هم از اين موضوع خبر ندارند.
مهندس صفرنيا خواستار توجه شهروندان به توصيه هاي مهندسين ناظر شد تا در زمستان مشكلي براي آنان پيش نيايد.وي در عين حال گفت: به خاطر تقاضاي زياد مردم براي گرفتن تأييديه مجبوريم، شركتها را در نوبت قرار دهيم، اما سعي مي شود تا هر چه سريعتر اين امر انجام شود
گفتني است، مشعل گاز گناباد در خردادماه سال جاري روشن شد، هنوز نيمي از شهرستان گاز دارد و طبق قول مسؤولان شركت گاز خراسان رضوي تا پايان دي ماه سال جاري تمام شهروندان از نعمت گاز بهره مند خواهند شد.
بي توجهي به بحران آب مه ولات، نابودي اشتغال مولد را هدف گرفته است
مه ولات - خبرنگار قدس: معاون فرماندار مه ولات در جلسه كارگروه آب و خاك و كشاورزي اين شهرستان با اشاره به بحران آب در دشت مه ولات گفت: تداوم مصرف آب به همين شكل آينده را با بحران مواجه خواهد كرد.
محمدرضا رجبي افزود: برخي برنامه هاي دولت اگر چه باعث ايجاد تنگناهايي براي كشاورزان مي شود، ولي در عين حال براي درازمدت مفيد است.
وي گفت: شهرستان مه ولات يك دهه است كه با خشكسالي رو به روست و لذا بايد اين واقعيت را پذيرفت و براي مديريت آن برنامه ريزي كرد.
رجبي گفت: ما براي مديريت بحران آب برنامه نداشته ايم و لذا كشاورزان به دست خودشان منابع آب و خاك را از بين برده اند.
مدير آب و خاك و فني اجرايي جهاد كشاورزي خراسان رضوي نيز در اين جلسه گفت: برابر برنامه پنج ساله توسعه، بايد استفاده آب در بخش كشاورزي 25 درصد كاهش يافته و همزمان بهره وري و كارآيي را نيز 25 درصد بالا ببريم.
حبيب ا... كريميان افزود: متوليان كشاورزي در چشم انداز 20 ساله بايد برنامه ريزي لازم براي تأمين غذاي جمعيتي معادل 100 ميليون نفر را داشته باشند.
وي همچنين گفت: در افق چشم انداز، مصرف 92 درصدي منابع آبي كشور در حوزه كشاورزي بايد به 80 درصد كاهش يابد.
كريميان در خصوص علت عدم اجراي سند ملي آب گفت: براي اين طرح كار ميداني نشده بود و به كار بيشتر نياز دارد كه نياز هر منطقه را با توجه به اقليم و نياز آبي آن تدوين كنيم.
وي همچنين در خصوص اعتبارات ويژه خشكسالي گفت: اين اعتبارات از اوايل مهرماه توسط معاون اجرايي رئيس جمهور به استانها ابلاغ شده كه تاكنون به علت عدم تدوين موافقتنامه ها پرداخت آن ميسر نشده است.
وي جهت گيري اين اعتبارات را بر انجام امور زيربنايي در بخش كشاورزي عنوان كرد و گفت: شرايط موجود را بايد با تدبير مديريت كنيم.
مديريت شيلات جهاد كشاورزي استان نيز در ادامه از وضعيت شيلات در مه ولات انتقاد كرد و گفت: با وجود بسترها و ظرفيتهاي خوب شهرستان مه ولات اما از توليد 1740 تني شيلات استان در سال گذشته، سهم توليد مه ولات 9 تن بوده كه در جايگاه 21 استان قرار دارد.
محمدرضا مهديزاده با بيان اينكه قصد داريم، پرورش ماهي و آبزيان را در استخرهاي ذخيره آب كشاورزي به صورت دو منظوره فعال كنيم گفت: استان خراسان سالانه 15 هزار تن ماهي و آبزيان مصرف دارد كه حدود 90 درصد اين ميزان از استانهاي ديگر وارد مي شود و لذا نياز بازار ايجاب مي كند كه در استان بحث شيلات تقويت شود.
وي گفت: اين در حالي است كه سرانه مصرف ماهي نيز در استان پايين است، به گونه اي كه سرانه خراسان رضوي 2/9 كيلو و سرانه كشوري 7/03 كيلو مي باشد.
وي پرورش ماهي در استخرهاي ذخيره آب كشاورزي را براي غني سازي آب مفيد دانست و گفت: پرورش ماهي در اين استخرها هيچ گونه خللي به سيستم هاي آبياري تحت فشار وارد نمي كند.
مدير جهاد كشاورزي مه ولات نيز در اين جلسه با ارايه گزارشي از وضعيت كشاورزي شهرستان و قابليتها و تنگناهاي اين عرصه، خاطرنشان كرد: در قسمت آبزي پروري شهرستان با وجود 400 حلقه چاه عميق و نيمه عميق، استعداد بسيار خوبي براي پرورش ماهيان گرم آبي و سرد آبي دارد.
حسين محمدي همچنين خواستار ايجاد بازار ماهي براي تقويت فرهنگ مصرف آن در شهرستان شد.
وي همچنين در زمينه بحران آب شهرستان گفت: طرح مطالعاتي مديريت پايدار منابع آب زيرزميني مه ولات توسط مركز تحقيقات در حال انجام است.
محمدي همچنين با اشاره به كاهش آبدهي چاهها و روند كاهش اين آبدهي، اجراي سيستمهاي آبياري تحت فشار را تنها راه خروج از بحران عنوان كرد و خواستار توجه ويژه جهاد استان در زمينه اعتبارات اين بخش شد.
تلاش قفل ساز بيرجندي براي احياي صنعتي قديمي
بيرجند- خبرنگارقدس: كوچه هاي شهر بيرجند را در حالي زير پا مي گذاري كه مردماني از جنس قديم با رعايت آداب و سنن قديمي هنوز هم در گوشه و كنار اين شهر به چشم مي خورند.
درهاي چوبي خانه هاي قديمي اين شهر با كلونهاي آويزان و قفلهاي فلزي كه هر كدام شكلي خاص دارند، تو را به روزگاري دور برمي گردانند.
كمتر كسي را مي بيني كه حرفه اجدادش را دنبال كرده باشد و بسياري از پيشه هاي اين شهر سراسر سنتي به فراموشي سپرده شده اند.
كوچه ها را طي مي كني به خيابان كه مي رسي، كليد بزرگي كه از در مغازه اي آويزان شده، تو را به سوي خود جلب مي كند، وارد مغازه اي مي شوي كه باز تو را متصل به روزگار قديم مي كند.
قفل و كليدها به خاطرت مي آورند كه چگونه پس از رفتن پدربزرگها و مادربزرگها بر در خانه هايشان قفل زده شد، خانه هايي كه صفا و صميميت روزگاري در آنها موج مي زد و حالا همراه با رفتن آنان خاطراتشان نيز به دست فراموشي سپرده شد و پيشه پدربزرگ روز به روز رنگ باخت و مشاغل صنعتي تر شدند.
گويا صاحب اين مغازه هنوز خانه اجدادش را با همان قفل و كليدها به خاطر سپرده است و تنها يادگار ماندگار آنان را نزد خود نگهداري مي كند.
تا چشم كار مي كند مغازه مملو از كليد، قفل، دستبند و پابندهايي است كه با نظمي خاص كنار هم روي ديوار نصب شده اند.
با خود مي انديشي شايد اين قفلها هر يك مختص جا و مكان خاصي باشند.
با جواني به گفتگو مي نشينيم كه صميمي و بي آلايش است، گويا او نيز از نسل قديم اين صميميت را به ارث برده است.
قفل ساز جوان از حرفه اش مي گويد: 18 سال است كه حرفه اجدادم را در پيش گرفته ام و مشغول به كارم.
نگاهمان يكنواخت روي قفلها مي چرخد. به راستي اين قفلها هر كدام چه كاربردي دارند؟
رضا توفيقي مي افزايد: بعضي از اين قفلها مختص درهاي چوبي و برخي مخصوص باغها و مغازه ها و دستبندها و پابندهاي فلزي نيز براي حيوانات و گاهي براي زندانيان مورد استفاده بوده است.وي اظهار مي دارد: قفل و كليد چوبي نيز در قديم مرسوم بوده كه من نيز از آن قفل يك نمونه دارم.
او حرفه آهنگري و قفل سازي را دو شغل لاينفك معرفي كرده و مي افزايد: در قديم افرادي كه به قفل سازي روي مي آوردند بايد ابتدا آهنگري مي آموختند.
وي در مورد كلكسيون جمع آوري شده اش مي گويد: درخواست ميراث فرهنگي مبني بر نگهداري اين كلكسيون در موزه را رد كردم، چون اين كلكسيون را شخصاً جمع آوري كرده ام.وقتي از او در مورد استحكام قفلهاي قديم و جديد مي پرسيم، در حالي كه قفلها را جابجا مي كند، مي گويد: قفلهاي قديمي از جنس آهن و برنج و گاهي چوبي بودند و قفلهاي فعلي از جنس چدن و آهن هستند.
اين قفل ساز جوان از علاقه مندي خود نسبت به جمع آوري قفلها مي گويد و اينكه هنوز هم اشتياقش را در اين مورد از دست نداده است.
در حالي از او خداحافظي مي كنيم كه هنوز تلاش مردم قديم در هر حرفه اي فكرمان را به خود مشغول داشته است، زيرا آنان با ابزارآلات و امكانات كمي كه در اختيار داشتند به خلق ابزارآلاتي مستحكم مي پرداختند كه هنوز آثارشان تا به امروز باقي است.
استاندار خراسان جنوبي: قدس از برترين روزنامه هاي كشور است
استاندار خراسان جنوبي با تبريك سالروز انتشار روزنامه قدس گفت: اين روزنامه متعلق به ثامن الحجج(ع) قبله آمال و قلوب مؤمنان و داراي جايگاه معنوي عميقي در بين مردم است.
به گفته سيد صولت مرتضوي، روزنامه قدس به دليل وزانت خاصي كه در محتواي آن وجود دارد، از اقبال خوب اجتماعي برخوردار است.
وي با تأكيد بر اينكه، قدس يكي از برترين روزنامه هاي كشور است، خاطرنشان كرد: ويژه نامه خراسان امروز ابتكاري است كه اگر چه مدت زمان كمي از ضميمه شدن آن به روزنامه قدس مي گذرد، اما پيشرفت آن قابل تقدير است.
وي خطاب به كاركنان روزنامه قدس گفت: با توجه به اينكه امروزه روزنامه ها مصرف كننده شده و توليد را به حاشيه رانده اند، كاركنان اين روزنامه بايد به فكر توليد اخبار و اطلاعات بوده و همواره با انعكاس مناسب اخبار و اطلاع رساني صحيح در راستاي رفع مشكلات جامعه و پيشرفت كشور پيشقدم باشند.
* ويژه نامه «خراسان امروز» از جمله قديمي ترين صفحات روزنامه قدس است كه عمري به موازات تأسيس اين روزنامه دارد اما با اين تفاوت كه نامهاي متفاوتي را تجربه كرده است.
اين ويژه نامه كه در ابتداي راه در يك صفحه و با نام «شهرستانها» متولد شد پس از سالها به «ميهن» تغيير نام داد و كم كم به دليل حجم زياد اخبار و لزوم تفكيك اخبار كشور از استان خراسان صفحه اي به نام «خطه خورشيد» با محتواي استاني از آن منتزع شد كه مورد توجه خبرنگاران استانهاي خراسان و مردم اين مناطق قرار گرفت.
پيگيري اخبار و تهيه گزارشهاي تكميلي از وقايع اين استان باعث شد تا صفحه خطه خورشيد در چهار صفحه به صورت هفته نامه تولدي ديگر را تجربه كند اما اين روند با تقسيم خراسان به سه استان خراسان شمالي، رضوي و جنوبي بار ديگر لزوم انعكاس اخبار به صورت روزانه را فراهم آورد و خطه خورشيد دوباره به صورت روزانه و با عنوان صفحه مستقل هويت يافت.
با توجه به حجم اخبار و گزارشهاي ارسالي خبرنگاران و نياز مخاطبان به اطلاع و آگاهي از مسايل و اتفاقات روزانه سه استان خراسان در خردادماه 86 اين صفحه در چهار صفحه و به صورت يك ويژه نامه روزانه با نام «خراسان امروز» هويتي مستقل يافت.
ويژه نامه خراسان امروز با توجه به انعكاس اخبار روز و بهره مندي از نيروهاي كيفي در دفتر مركزي و شهرستانها خيلي زود با استقبال مردم و مسؤولان استانهاي خراسان مواجه شد و توانست ارتباط مناسب و دو سويه اي را در عرصه رسانه اي كسب نمايد آن چنان كه اكنون اين ويژه نامه افتخار آن را دارد با انعكاس اخبار حوزه هاي مختلف سياسي، اجتماعي، هنري، اقتصادي و حوادث در چهار صفحه به مخاطبان خود اطلاع رساني لازم را انجام دهد.
فرماندار چناران: رويكرد روزنامه قدس به مسائل روز منطقي است
فرماندار چناران با حضور در دفتر نمايندگي روزنامه قدس در اين شهرستان با تبريك فرارسيدن سالگرد انتشار روزنامه قدس، به بيان ديدگاه هاي خود در خصوص اين روزنامه پرداخت و روزنامه قدس را يكي از جرايد ارزشي و خوشنام كشوري عنوان كرد.
سيدعلي حسيني با اشاره به حمايتهاي مقام معظم رهبري از دولت گفت: با توجه به اين كه روزنامه قدس وابسته به ولايت مي باشد، بايد در اين خصوص ميدان دار باشد و دستاوردهاي دولت را به خوبي انتشار دهد تا مردم به درستي در جريان اين تلاشها قرار گيرند.
او گفت: رويكرد روزنامه قدس به مسائل روز تاكنون منطقي بوده و اميد است با توجه به اينكه بسياري از مردم به روزنامه قدس نگاه ويژه اي دارند،در انتشار واقعيتها تلاش نمايند.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي چناران نيز با گراميداشت 28 آذر، سالروز انتشار روزنامه قدس، گفت: اين روزنامه يكي از جرايد خوب و موفق در استان و كشور محسوب مي شود و تمام مطالبي كه مورد نياز جامعه امروزي مي باشد از جمله ورزشي، اقتصادي، خانوادگي، سياسي، فرهنگي و اجتماعي را به خوبي پوشش داده و منعكس مي كند.
مجيد محمدي كه رياست شوراي اسلامي شهر چناران را نيز بر عهده دارد، از چاپ اخبار و گزارشهاي شهرستان چناران در اين روزنامه تقدير كرد.
شهردار چناران هم روزنامه قدس را مردمي توصيف كرد و گفت: اخبار اجتماعي، اقتصادي و ورزشي آن بسيار خوب است، اما در ارتباط با مسائل سياسي به نظر مي رسد كمي جانبدارانه عمل مي كند.
محمدعلي مخيري چاپ اخبار و گزارشهاي مربوط به شهرستان چناران در روزنامه قدس را مطلوب عنوان كرد و افزود:اين اخبار نيز به موقع در اين روزنامه به چاپ مي رسد كه قابل تقدير است.
رئيس سازمان بازرگاني خبرداد؛ تشكيل ستاد ساماندهي واحدهاي صنفي بدون پروانه در خراسان رضوي
خراسان امروز: رئيس سازمان بازرگاني خراسان رضوي گفت: با توجه به ابلاغ دستورالعمل ساماندهي واحدهاي صنفي فاقد پروانه كسب، تشكيل ستاد ساماندهي واحدهاي فاقد پروانه در دستور كار قرار دارد كه بزودي اجرايي خواهد شد.علي صفرزاده در كميسيون نظارت بر سازمانهاي صنفي استان، هدف از تشكيل اين ستاد را شناسايي، ساماندهي، نظارت و قانونمندي واحدهاي صنفي فاقد پروانه كسب در جهت ارائه خدمات مطلوب به شهروندان ذكر كرد.
وي همچنين تهيه آمار و اطلاعات واحدهاي صنفي فاقد پروانه، ايجاد هماهنگي بين ادارات بازرگاني، مجامع امور صنفي، واحدهاي بازرسي و نظارت اصناف و اداره نظارت بر اماكن عمومي و برنامه ريزي لازم به منظور جلوگيري از فعاليت واحدهاي صنفي فاقد پروانه كسب در استان را از ديگر اهداف ستاد اجراي طرح مذكور برشمرد.
صفرزاده با تأكيد بر لزوم شتاب بخشيدن به روند تجهيز واحدهاي صنفي به ملت كارت اصناف اظهار داشت: به موجب دستورالعمل كشوري تا پايان آذرماه سال جاري همه واحدهاي صنفي به اخذ ملت كارت اصناف ملزم مي باشند و انجام همه امور بانكي، پرداخت اعتبارات و تسهيلات و خدمات مربوط به اصناف صرفاً در صورت داشتن ملت كارت اصناف مقدور خواهد بود.
رئيس مجمع نمايندگان خراسان رضوي خبر داد ؛ لايحه جديد پيش فروش مسكن در مجلس
رئيس مجمع نمايندگان خراسان رضوي گفت: كميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي پس از بررسي لايحه پيش فروش مسكن، به نهادينه شدن پيش فروش مسكن و صدور دفترچه هاي ويژه رأي داد.
حجة الاسلام محمدعلي رضايي افزود: براساس اين لايحه از اين پس تنها كساني مي توانند نسبت به پيش فروش مسكن اقدام نمايند كه ضمن دارا بودن مجوز لازم براي پروژه هاي پيش فروش، به خريداران نيز دفترچه ويژه طرح را كه حكم شبه سند را دارد، واگذار كنند.وي با اشاره به اينكه اين لايحه پس از تصويب كميسيون عمران به صحن علني مجلس مي رود، افزود: اجراي قانون جديد پيش فروش مسكن ضمن خدمت رساني به مردم و پيشگيري از كلاهبرداري، تأثير زيادي در كاهش پرونده هاي قوه قضاييه نيز خواهد داشت.
اختصاص 2 ميليارد تومان اعتبار به بجستان
بجستان- خبرنگار قدس: 2 ميليارد تومان از اعتبارات تكميلي به بجستان اختصاص يافت.
فرماندار بجستان با اعلام اين خبر در جمع مردم اين شهرستان گفت: مهمترين دغدغه اين شهرستان ايجاد شغل است.كافي، ضمن دعوت از سرمايه گذاران براي سرمايه گذاري در اين منطقه اظهار داشت: سرمايه گذاري كه در اين شهر شغل ايجاد كند، دست او را مي بوسم زيرا مردم اين شهرستان با توجه به خشكسالي و سرماي سال گذشته بيكار شده اند و شديداً نيازمند كار مي باشند.
وي گفت: قناتي كه در سال گذشته 100 نفر روستايي را وادار به كار مي كرده امروز براي 20 نفر كار دارد.وي اضافه كرد: پس از ارتقاي بجستان علاوه بر اختصاص 2 ميليارد تومان اعتبارات تكميلي 9 اداره نيز استقلال يافته و حداقل هر هفته يك مديركل به بجستان عزيمت كرده است.
مدير كل فناوري اطلاعات خبر داد ؛
حضور 4 طرح برتر در جشنواره نوآوري و شكوفايي خراسان رضوي
خراسان امروز: مديركل فناوري و اطلاعات استانداري خراسان رضوي و رئيس كميته تخصصي نوآوران IT و ICT جشنواره نوآوري و شكوفايي از نهايي شدن حضور 4 طرح برتر از بين طرحهاي رسيده به دبيرخانه اين جشنواره براي شركت در جشنواره نوآوري و شكوفايي استان خبر داد.
مهندس محمدرضا خليلي در پنجمين ميزگرد مطبوعاتي كميته تخصصي نوآوران IT و ICT جشنواره نوآوري و شكوفايي در جمع خبرنگاران رسانه هاي گروهي ضمن بيان اين مطلب گفت: پس از اعلام فراخوان، 115 طرح توسط دبيرخانه اين كميته وصول شد كه بعد از بررسي اوليه دبيرخانه، 43 طرح كه در حيطه كميته نوآوران IT و ICT قرار نمي گرفت، با توجه به موضوعهاي مربوط به كميته هاي مرتبط ارسال شد و 72 طرح مرتبط با موضوعهاي اين كميته نيز مورد ارزيابي قرار گرفت.
وي با اشاره به تنوع و گستردگي زياد طرحهاي IT و ICT افزود: به منظور بررسي بهتر و دقيقتر طرحها، اعضاي كميته تخصصي نوآوران IT و ICT متشكل از رئيس مركز رايانه دانشگاه فردوسي مشهد، معاون پارك علم و فناوري خراسان رضوي و معاونت پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي با انجام بيش از 80 نفر ساعت كار كارشناسي، در هر كميته 5 طرح را مورد ارزيابي قرار دادند و مجموعاً 15 طرح را انتخاب كردند.خليلي گفت: بعد از بررسي اين 15 طرح در مجموع 4 طرح در خصوص طرحهاي نوآوري مورد تأييد نهايي قرار گرفت و 4 طرح برگزيده به دبيرخانه جشنواره ارسال شد.وي گفت: برگزاري نشستها و ميزگردهاي مرتبط با نوآوريهاي حوزه IT و ICT يكي از مجموعه برنامه هايي است كه قرار است در هفته پژوهش و فناوري و همزمان با ايام برگزاري نمايشگاه مرتبط با اين هفته توسط اين كميته برگزار شود.
وي خاطرنشان كرد: در همين راستا ميزگردي با موضوع آسيب شناسي پروژه هاي ICT استان كه يكي از مهمترين دغدغه هاي اين دفتر است 24 آذرماه در اتاق بازرگاني و صنايع و معادن استان برپا مي شود.
شهر چكنه به خودپرداز نياز دارد
چكنه - خبرنگار قدس: جمعي از كارمندان، فرهنگيان و اهالي شهر چكنه و بخش سرولايت خواستار راه اندازي دستگاه خودپرداز در يكي از شعب بانك صادرات و يا بانك كشاورزي اين شهر شدند.
آنها در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشتند: با توجه به جاده ترانزيتي عشق آباد - تهران كه از اين مسير مي گذرد و مراجعه اهالي روستاهاي همجوار به اين شهر و فاصله 90 كيلومتري آن با هر يك از شهرستانهاي اطراف مثل سبزوار و نيشابور و فاصله 45 كيلومتري با شهرستان قوچان براي تهيه وجه نقد در روزهاي تعطيل و ساعات غيراداري با مشكلاتي مواجه هستند.
طي آبان ماه سال جاري تحقق يافت؛ افزايش 32 درصدي صادرات كالا از خراسان رضوي
خراسان امروز: طي آبان ماه سال جاري صادرات كالا از گمركات خراسان رضوي از نظر وزني نسبت به مدت مشابه سال قبل 32 درصد رشد داشته است.
طي اين مدت 79 هزار تن كالا به ارزش 88 ميليون دلار از گمركات استان به خارج از كشور صادر شده است كه اين رقم از نظر ارزشي نسبت به آبان ماه 86 از رشد 29 درصدي برخوردار بوده است.بنابراين گزارش در آبان ماه 87، ميزان واردات كالا از طريق گمركات استان نيز 49 هزار تن به ارزش 216 ميليارد ريال بوده است كه در مقايسه با مدت مشابه سال قبل، از نظر وزني 25 درصد و از نظر ارزش ريالي 69 درصد كاهش داشته است.
به منظور اطعام دسته هاي عزاداري صورت مي گيرد؛ توزيع 2 هزار تن موادغذايي سهميه نذورات در خراسان رضوي
خراسان امروز: دو هزار و 392 تن موادغذايي با نرخ رسمي به منظور اطعام دسته هاي عزاداري در محرم و صفر در هيأتهاي مذهبي، مساجد و حسينيه هاي استان خراسان رضوي توزيع مي شود.
در قالب طرح توزيع موادغذايي سهميه نذورات در استان در مرحله اول هزار و 627 تن برنج، 363 تن روغن جامد و 402 تن قند و شكر با استفاده از ملت كارت توزيع مي شود.
بنابراين گزارش، در راستاي طرح توزيع مكانيزه نذورات، هيأتهاي امنا و مسؤولان هيأتهاي مذهبي بايد حداكثر تا تاريخ 30 آذرماه با در دست داشتن فتوكپي شناسنامه، كارت ملي و مهر و كد هيأت مربوطه براي دريافت ملت كارت و تكميل فرم پرونده نذوراتي، در مشهد به سازمان بازرگاني خراسان رضوي و يا شركت تعاوني غله و خدمات بازرگاني و در شهرستانها به ادارات بازرگاني مراجعه نمايند.
يکشنبه 24 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 272]
-
گوناگون
پربازدیدترینها