واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رييس پژوهشكده تربيت بدني و علوم ورزشي : 70 درصد فارالتحصيلان رشته تربيت بدني با اين پژوهشكده همكاري دارند
رييس پژوهشكده تربيت بدني و علوم ورزشي: در حال حاضر حدود 350 دكتر و كارشناس ارشد در رشته هاي مديريت علوم تربيت بدني و مديريت ورزشي و رشته هاي تخصصي اين علوم در كشور فارالتحصيل شدند كه بيش از 70 درصد آنان با اين پژوهشكده همكاري دارند.
سيد"امير احمد مظفري" در گفت گو با ايرنا با اشاره به فعاليت هاي پژوهشي و علمي پژوهشكده تربيت بدني و علوم ورزشي گفت: طرح هاي پژوهشي در سطح ملي كه بر حسب پيشنهاد سازمان هاي ورزشي براي رفع نياز آنان و يا طرح هاي كه به تشخيص پژوهشكده براي تامين نيازهاي ورزشي كشور لازم باشد از جمله فعاليت هاي اين پژوهشكده است.
وي تحقيقات پژوهشكده را عمدتا كاربردي براي رفع نيازهاي ورزش كشور دانست و افزود: نتايج هر يك از تحقيقات مي تواند در صورت استفاده براي توسعه ورزش همگاني و قهرماني موثر باشد.
مظفري با اشاره به انجام بيش از يكصد تحقيق ورزشي در پژوهشكده گفت: حدود 50 تحقيق در حال اجراست و 10 پروژه تحقيقاتي نيز در مرحله بررسي و تصويب نهايي است.
وي از ديگر فعاليت هاي پژوهشكده انتشار نشريه علمي و پژوهشي در زمينه ورزش دانست و افزود: اين نشريه يكي از چهار نشريه علمي و پژوهشي كشور است كه داراي درجه مركز علمي بين المللي "Isc" است و براي تمام سازمان ها و نهادهاي ورزشي كشور و دانشگاه ها ارسال مي شود.
مظفري استقبال از نشريه را به حدي دانست كه مقالات رسيده چندين ماه در نوبت براي چاپ در آن قرار مي گيرند و گفت: بر حسب سياست هاي وزرات علوم،تحقيقات و فناوري از سال آينده كليه نشريات علمي و پژوهشي بايد به صورت تخصصي منتشر شوند و پژوهشكده با توجه به حجم مقالات دريافتي و فراگير بودن آنها در پي دريافت مجوز انتشار چهار نشريه تخصصي است.
رئيس پژوهشكده تربيت بدني انتشار 4 نشريه تخصصي را براي پاسخگويي به نيازهاي گرايش هاي تخصصي دانشگاه ها مفيد دانست و افزود: يكي از اهداف بلند مدت و چشم انداز پژوهشكده پاسخ گويي به نيازهاي علمي و پژوهشي دانشگاه هاست.
وي به برگزاري نشست هاي علمي و كارگاه هاي تخصصي در زمينه علوم ورزشي به عنوان ديگر فعاليت هاي پژوهشكده اشاره كرد و گفت: هر ساله اين كارگاه ها در پژوهشكده و دانشگاه هاي كشور كه داراي رشته تربيت بدني هستند برگزار مي شود كه در سال جاري براي اجراي حدود 55 كارگاه تخصصي در دانشگاه ها و 50 كارگاه در پژوهشكده برنامه ريزي شده به نحوي كه در هر كارگاه بين 10 تا 40 نفر شركت كنند و از اساتيد برجسته براي اداره آنها استفاده خواهد شد.
مظفري انتشار كتاب با موضوع هاي ورزشي را از ديگر فعاليت هاي پژوهشكده دانست و گفت: از ابتداي شروع بكار پژوهشكده در اين زمينه تا كنون 25 عنوان كتاب منتشر شده و در سال جاري نيز چهار عنوان كتاب چاپ و 20 عنوان نيز در دست بررسي است.
وي عمده فعاليت پژوهشكده تربيت بدني را در سال هاي گذشته برگزاري همايش هاي بين المللي و ملي عنوان كرد و افزود: با توجه به استقبال و ارائه مقالات بسيار زياد به اين همايش ها، از سال جاري برنامه ريزي براي برگزاري چهار همايش تخصصي در سال انجام شده كه نخستين همايش آن در شهرستان آمل با عنوان "همايش ملي مديريت در ورزش" برگزار شد و سه همايش ديگر با عناوين "همايش تخصصي رشد رفتار حركتي" و "همايش تخصصي طب ورزشي" همزمان در روزهاي 29 و 30 بهمن ماه در كرمان و "همايش فيزيولوژي ورزش" در دهه اول اسفندماه در دانشگاه راضي كرمانشاه برگزار خواهد شد.
مظفري به خدمات كتابخانه اي و الكترونيكي پژوهشكده تربيت بدني با پنج هزار عنوان كتاب خارجي و تخصصي فارسي اشاره كرد و گفت: اين كتابخانه به عنوان نخستين مركز كه داراي بيشترين تعداد كتاب و مجلات خارجي در دانشكده هاي تربيت بدني است.
وي با اشاره به مشكل دسترسي هيات علمي دانشگاه ها به نشريات تخصصي و وجود نشريات تخصصي ورزشي در كتابخانه پژوهشكده، افزود: از سال گذشته براي حل اين مشكل يك دستگاه اسكنر پيشرفته خريداري و تمام نشريات موجود از سال 2000 تا 2007 ميلادي در كتابخانه اسكن و در قالب 27 سي دي به عنوان هديه براي تمامي دانشگاه هاي تربيت بدني كشور ارسال شد.
دوشنبه 27 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]