واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كوتاه وخواندني
معاون پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران مركزي :
دهه فعلي دانشگاه آزاد اسلامي دهه ارتقا» كيفي و نمود فعاليت هاي پژوهشي است
برادران قائم مقام و معاون پژوهشي واحد تهران مركزي در سومين كارگاه آموزشي مديران پژوهشي واحد با بيان اين مطلب تصريح كرد : دانشگاه آزاد اسلامي در نيمه دوم دهه توسعه كيفي و علمي مي باشد و در اين راستا با محوريت قراردادن پژوهش در ارتقا» كيفيت تاثير گذار بوده است
به گزارش روابط عمومي واحد تهران مركزي معاون پژوهشي اين واحد دانشگاهي در ادامه سخنان خود افزود : واحد تهران مركزي در راستاي پژوهش محوري حركت نويني را آغاز كرده است و نسبت به سالهاي گذشته تحولات و پيشرفتهاي چشمگيري داشته است.
دكتر برادران با بيان اينكه اين واحد دانشگاهي هيچ گونه محدوديتي در خصوص تخصيص بودجه جهت تامين و ارتقا» تجهيزات مورد نياز پژوهشي ندارد اظهار داشت : ظرف يكسال گذشته آزمايشگاهها و كارگاهها ، لابراتورها ،كتابخانه ها و سايتهاي دانشگاه و اتاق هاي دفاع در اين واحد با جديد ترين امكانات تجهيز شده است. وي با تاكيد بر اينكه مديران پژوهشي در دانشكده ها بايد به اهميت كار خود واقف باشند و در چارچوب بخشنامه ها عمل نمايند افزود : ارتقا» علمي و گسترش بخش فناوري دانشگاه به همت و تلاش مديران پژوهشي در دانشكده ها بستگي دارد.
دكتر برادران از جمله وظايف مديران پژوهشي واحد را : اطلاع رساني در جهت تشويق و ترغيب استادان به توليد كتاب ، ارائه مقاله و انجام طرحهاي پژوهشي كاربردي دانست ، همچنين يادآور شد مديران پژوهشي در جهت شناسايي دانشجويان مخترع و برتر و جذب و معرفي آنها با كمك اساتيد و گروههاي آموزشي اقدام نموده و نسبت به پيوستن دانشجويان نخبه به عضويت در باشگاه پژوهشگران جوان اطلاع رساني لازم را داشته باشند. دكتر برادران گفت : مديران پژوهشي لازم است بر انجام فعاليت كتابخانه ها ، سايت ها ، آزمايشگاهها و كارگاهها نظارت داشته و در جهت ارتقا» كمي و كيفي آنها تلاش نمايند . وي نظارت بر فعاليت هاي انجمن هاي علمي ، ادبي و هنري را در چارچوب بخشنامه ها و مقررات دانشگاه بعهده داشته و بايستي در جهت مكانيزه كردن فعاليت هاي پژوهشي و ايجاد بانك اطلاعاتي پژوهشي دانشكده خود اقدام نمايند. معاون پژوهشي واحد تهران مركزي در پايان سخنان خود رسيدن به توسعه پايدار را در گرو پژوهش و تحقيق دانسته و يادآور شد كه دانشگاهها و مراكز علمي متولي اوليه اين امر هستند. اين گزارش حاكي است در ادامه سومين كارگاه آموزشي ويژه مديران پژوهشي واحد با حضور دكتر منوچهر جفره مدير كل امور پژوهشي ، دكتر مريم وراوي پور ، جمعي از مديران پژوهشي و مسئولين پژوهشي ستاد به بحث و تبادل نظر پرداختند .
ثبت نام حج عمره دانشجويي دردانشگاه
آزاد اسلامي شاهرود آغاز شد
ثبت نام حج عمره دانشجويي براي دانشجوياني كه در نيمسال دوم 87-88 دانشجو هستند و نيز استادان دردانشگاه آزاد اسلامي شاهرود آغاز شد . به گزارش ايسكانيوز كارشناس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامي شاهرود با اعلام اين خبر گفت : ثبت نام حج عمره دانشجويي آغاز شده است و دانشجويان مي توانند تا پايان وقت اداري 3 آذرماه سال جاري جهت اين امر به دفتر فرهنگ اسلامي دانشگاه مراجعه نمايند . سيد عباس موسوي افزود : متقاضياني كه علاقمند به ثبت نام در حج عمره دانشجويي هستند بايد با مراجعه به سايت اينترنتي com.laddayk.www ثبت نام خود را انجام داده و پرينت فرم ثبت نام و نيز كپي كارت دانشجويي خود را به دفتر فرهنگ اسلامي تحويل نمايند . موسوي اظهار داشت : هزينه ثبت نام عمره دانشجويي حدود 7 ميليون ريال مي باشد كه 6 ميليون ريال آن از طريق وام دانشجويي تامين خواهد شد . وي خاطر نشان كرد : احتمالا اعزام خواهران دانشجو از اسفند 87 تا ارديبهشت ماه 88 و برادران از نيمه دوم تير تا نيمه دوم مرداد 88 انجام خواهد شد . موسوي گفت : امسال سعي شده است تا پروازها به شكل استاني يعني استان محل تحصيل باشد . كارشناس دفتر فرهنگ واحد شاهرود تصريح كرد : ثبت نام در سه گروه دانشجويي مجردي(فردي-تنها) ، دانشجويي متاهلي (همراه همسر) و اساتيد (به صورت 1 تا 3 نفره) صورت مي گيرد و هر شخص بنابر شرايط فقط در يكي از اين قسمت ها مي تواند ثبت نام نمايد .
دكتر جاسبي در پيامي به همايش ملي - تخصصي كامپيوتر در شيمي :
بنا داريم دانشگاه آزاد اسلامي را به بالاترين و
معتبر ترين دانشگاه جهان تبديل نماييم
به گزارش آفرينش به نقل از روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي اراك همايش ملي - تخصصي "كامپيوتر در شيمي" با حضور دكتر مهدي مرجاني ، معاون پژوهشي باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامي ، دكتر ايماني ، نماينده شوراي پژوهشي باشگاه پژوهشگران جوان و جمعي از اساتيد و صاحبنظران و پژوهشگران دانشگاه از سراسر كشور به مدت دو روز در تالار اميركبير شهرك دانشگاهي دانشگاه آزاد اسلامي اراك برگزار شد.
بنا بر همين گزارش در مراسم افتتاحيه اين همايش پيام جناب آقاي دكتر جاسبي رياست دانشگاه آزاد اسلامي به مناسبت برگزاري اين همايش خوانده شد كه در بخشي از اين پيام آمده است:
دانشگاه آزاد اسلامي در حال حاضر دهه سوم خود را كه دهه كيفيت مي باشد سپري مي كند در اين دهه بنا داريم تا اين دانشگاه را به عنوان بزرگترين دانشگاه حضوري جهان به بالاترين و معتبر ترين دانشگاه جهان تبديل نماييم. همان طور كه مي دانيم دانش بشري هر 4 يا 5 سال جهشي دو برابر دارد و اين نشان دهنده آن است كه ما براي رسيدن به قله هاي بلند علم و تكنولوژي و كم كردن فاصله خود با كشور هاي پيشرفته بايد بر سرعت خود بيافزاييم . دانشگاه آزاد اسلامي براي ارتقا» كيفي خود از نهاد هايي بهره مي گيرد كه يكي از آن ها باشگاه پژوهشگران جوان است كه جوانان با استعداد و ممتاز و درخشان را جذب كرده و از آنها حمايت مادي و معنوي مي نمايد تا راه پر فراز و نشيب علوم و تكنولوژي را سريع تر طي كنند و سعي دارد تا خلاقيت ها و استعدادهاي اين جوانان را به منصه ظهور برساند . همانطور كه مي دانيد مقام معظم رهبري امسال را سال نوآوري و شكوفايي نام گذاري كرده اند و دانشگاه آزاد اسلامي بنا دارد كه حداكثر استفاده را از اين نام گذاري براي به ثمر رساندن خلاقيت جوانان از طريق باشگاه پژوهشگران جوان و ساير نهادهايي كه در اين زمينه تاسيس شده به عمل بياورد و اميدوارم همه روساي واحد ها , مناطق و دست اندركاران با هماهنگي مديريت باشگاه پژوهشگران جوان سعي كنند استعدادهاي جوانان ما هرچه بيشتر شكوفا شود تا در اين باشگاه بتوانند به آن هدف هايي كه در اساس نامه ترسيم شده برسند و دانشجويان عزيز ما در اين باشگاه بتوانند هر سال دستاوردهاي بيشتر و بهتري نسبت به سال هاي قبل داشته باشند و راه را براي شكوفايي نسل جوان و استعدادهاي درخشان هموار سازد همچنين دانشگاه آزاد اسلامي نيز همواره حامي آنها خواهد بود .
يکشنبه 26 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 306]