واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بدخواهان، مي خواهند روحانيت ناكارآمد جلوه كند
سنندج- رييس مركزبزرگ اسلامي غرب كشور با دفاع ازغناي فقهي و سطح علمي روحانيون اهل سنت به ويژه در كردستان، گفت: عده اي مغرض يا غافل با فتنه انگيزي به دنبال ناكارآمد جلوه دادن اين قشر موثربر جامعه هستند.
حجت الاسلام احمد علي بهاري روزيكشنبه درجلسه همكاري شوراي آموزش وپرورش سنندج با حوزه هاي علوم ديني اين استان افزود: اين عده تا حدي پيش رفتند كه حتي مسووليت امامت جماعت را نيز از روحانيت در بعضي مراكز گرفتند.
وي گفت: درطرح خصمانه ناكارآمد جلوه دادن روحانيت، دوستان با كم توجهي و دشمنان نيز با برنامه ريزي در راستاي حذف روحانيت گام برداشتند.
وي افزود: عده اي با بهانه عدم برخورداري روحانيت از فن بيان يا نبود مدرك تحصيلي، تلاش كردند روحانيون را به حاشيه برانند و اين همه سعي از اين بابت است كه آنها اثربخشي نقش روحانيت را بر جريان فكري مردم ديده اند.
وي گفت: ما معتقديم روحانيت به دليل نقش موثر و صلابت نفسي كه داشته و دارد، همواره مورد كينه دشمنان است و اين تعداد روحاني شهيد كه درخانه و مسجد مقابل مردم و خانوادههايشان ترور شدند، دليل اين ادعاست.
وي به شهداي بزرگوارروحانيت اهل سنت كردستان اشاره كرد و از شهيد ملا حيدر فهيم نام برد و افزود: روحانيون با نقش مهمي كه در تاريخ انقلاب اسلامي ايفا كردند، فتنه ها را خنثي كردند.
حجت الاسلام بهاري گفت: نبايد فراموش كرد كه روحانيت كردستان در حالي از ارزشهاي ديني و آرمانهاي انقلابي ، دفاع كردند و مي كنند كه علاوه بر سختي شرايط مادي ، سايه سلاح منافقين و ايادي استكبار بر سر آنها وخانوادههايشان بود.
رييس مركز بزرگ اسلامي غرب كشور افزود: ما اعتقادي به دولتي شدن روحانيت نداريم و از آن پرهيز هم مي كنيم اما بر اين باوريم كه روحانيون مي تواند و بايد بتواند در تمام عرصه ها به ويژه تعليم و تربيت از جمله دانشگاه ها و مدارس حضور فعال يابند و به رسالت اصلي خود كه همان هدايت ديني است، انجام دهند.
حجت الاسلام بهاري گفت: امروز شرايط و زمينه هاي مناسبي براي حضور روحانيت در آموزش و پرورش فراهم شده است و روحانيت بايد از اين فرصت بهره گيرند.
وي با اشاره به اين كه روحانيت امروز بايد حضوري فعال درتمام عرصه هاي اجتماعي داشته باشند افزود: فتنه انگيزي دشمنان و ايجاد چالشهاي جديد درمراكز آموزشي براي جوانان از جمله شرايطي است كه حضور روحانيت را جدي تر كرده است.
تا پيش از اجراي طرح بهره گيري مدارس از روحانيون براي اقامه نماز جماعت كمتر از 100 روحاني در مدارس و سازمان هاي اداري كردستان حضور داشتند و اكنون با اجراي اين طرح شمار آنها به بيش از 600 تن رسيده است.
بهاري وحدت حوزه و آموزش و پرورش را مقدم بر وحدت حوزه و دانشگاه دانست و گفت: بايد سعي شود افرادي را وارد ستاد اقامه نماز آموزش و پرورش كرد كه به اين كار معتقد باشند. ك /2
610/533
يکشنبه 19 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]