واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رقابت تنگاتنگ شركتهاي امنيتي در جيتكس 2008
خبرگزاري فارس: سالن زعبيل نمايشگاه جيتكس امسال،براي سومين بار ميزبان محصولات سايبروم بود.
به گزارش خبرنگار فناوري اطلاعات فارس، تنها دستگاه مديريت و مقابله با تهديدات (UTM) است كه در دنيا بر مبناي شناسه كاربري كار مي كند و امنيت جامع و كاملي را براي سازمانها و ادارات بزرگ به ارمغان مي آورد. سايبرم محصولي از شركت Elitecore بوده كه در قياس با ساير دستگاههاي UTM در سراسر دنيا، توانسته است تا جوائز و گواهينامه هاي متعددي را به خود اختصاص دهد.
كونال پوپات مدير تحقيق و توسعه كمپاني Elitecore كه در غرفه سايبرم در نمايشگاه جيتكس حضور داشت، گفت: شركت Elitecore Technologies در سال 1999 تاسيس و هم اكنون توسط تيم مديريتي قدرتمند و با تجربه در زمينه امنيت به فعاليت خود ادامه مي دهد. اين شركت با داشتن بيش از 400 نفر پرسنل دفاتر متعددي در سراسر دنيا از جمله بوستون آمريكا تاسيس نموده و همچنين مركز R&D و پشتيباني و دفتر مركزي اين كمپاني در كشور هند واقع شده است.
وي ادامه داد: علاوه بر اين، سايبروم قرارداد همكاري پيوسته با برخي از شركاي تجاري و معتبر در زمينه امنيت اطلاعات نظير لابراتوار كسپرسكي Kaspersky Lab، شركت CommTouch و شركت GreenBow منعقد ساخته است.
كونال پوپات به قابليتهاي محصولات سايبروم اشاره كرد و گفت: Cyberoamارائه كننده تركيبي از راهكارهاي جامع و حفاظت دولايه در برابر تهديدات رو به گسترش اينترنتي است. ضمن آنكه روش كاربر محور آن كه سطحي از كنترل را همراه با انعطافپذيري و سادگي مديريت ارائه ميدهد، به عنوان مكملي بر اين راهكارها به شمار ميآيد و اين، سيستم مديريت يكپارچه را بسيار كارآمد ميكند.
سايبروم تنها سيستم مديريت يكپارچه تهديدات است كه شناسه كاربران را به قواعد فايروال و ساير راهكارهاي امنيتي خود وارد كرده و بدين ترتيب نياز به استفاده از آدرس IP را به عنوان مولفهاي مياني در شناسايي و كنترل كاربران حذف نموده است. اين روش سبب نظارت فوري و كنترل پيشگيرانه بر روي رخنههاي امنيتي ميشود.
مدير تحقيق و توسعه شركت Elitecore با اشاره به لزوم استفاده از سخت افزارهاي امنيتي در سازمانهاي بزرگ ادامه داد:سازمانها با بكارگيري Cyberoam، در محيطهاي استفادهكننده از IP پويا همچون DHCP و WiFi كه در آن امكان شناسايي كاربران از طريق آدرس IP وجود ندارد امنيتي كامل را فراهم ميكنند.
در اين روش، ضمن شناسايي كاربران، امكان ناشناس ماندن را آنگونه كه در راهكارهاي مبتني بر IP وجود دارد، از ميان ميبرد. اين روش بمنظور انجام تنظيمات مربوط به سياستهاي پوياي شناسهگرا، ديدگاه روشني را از ميزان استفاده و الگوهاي تهديدات، ارائه ميكند. شناسه كاربران، ويژگيهاي امنيتي را يكپارچه ميسازد؛ انجام اين كار بمنظور ايجاد امنيتي محكم است كه مديران را در تعريف تمامي سياستها و ويژگيهاي مربوط به كارايي در هنگام تنظيم فايروال، توانا ميسازد.
Kunal popatمعتقد است لزوم استفاده از سيستمهاي امنيتي در هر سازماني الزامي است و سازمانها موظفند قبل از ايجاد هر اختلالي در اطلاعاتشان ،به منظور جلوگيري از خسارتهاي جبران ناپذير ،مجموعه خود را از طريق راهكارهاي امنيتي واكيناسيون نموده و منتظر اتفاقهاي غير قابل پيش بيني نباشند،كه پس از آسيب ديدن به سراغ امنيت بيايند.چراكه امروزه اكثريت قريب به اتفاق ارگانهاي بزرگ از سخت افزارهاي امنيتي استفاده مي كنند.
وي در رابطه با مصرف كنندگان ايراني خاطرنشان ساخت:متاسفانه بدليل عدم اطلاع رساني كافي در اين زمينه با استقبال خوبي از سوي مصرف كنندگان ايراني مواجه نبوده ايم وبعضا نيز بر اساس ايجاد نياز از سوي آنها كه البته اين مهم نيز تاثيرگذار از اتفاقات بوجد آمده در ديگر كشورها نشات گرفته ،به واسطه اطلاع ساني غلط خريدي اتفاق افتاده كه نياز آنها را برآورده نساخته است.
وي خاطر نشان ساخت:به منظور فرهنگ سازي استفاده از امنيت و محصولات مطمئن در ايران،اين كمپاني اطلاعات فني محصولات سايبرم را به فارسي ترجمه و از طريق سه نماينده سعي در بهبود اين وضعيت داريم.
انتهاي پيام/
شنبه 18 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]