تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):نشانه هاى مؤمن پنج چيز است: ... و بلند گفتن بسم اللّه  الرحمن الرحيم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815330275




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مجلس سالگرد شهادت اولين شهيد محراب در تبريز برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مجلس سالگرد شهادت اولين شهيد محراب در تبريز برگزار شد
تبريز- بيست و نهمين سالگرد شهادت ، آيت الله شهيد قاضي طباطبايي اولين شهيد محراب و نماينده حضرت امام خميني (ره )درآذربايجان و امام جمعه تبريز روز پنجشنبه با حضور اقشار مختلف مردم در مسجد "مقبره" تبريز برگزار شد.


به گزارش خبرنگار ايرنا،دراين آئين ياد و نام اين عالم مجاهد و نستوه در ميان حزن و اندوه مردم وفادار و دوستداران آن عارف نامي، گرامي داشته و بر ادامه راه وي تاكيد شد.
حجت الاسلام "سيدجلال حسيني" يكي از روحانيون تبريز در اين آيين گفت: اين روحاني بزرگ و مجاهد بصورتي خستگي ناپذير خود را وقف راه انقلاب اسلامي كرد و در همين راه به شهادت رسيد.
وي يادآور شد: شهيد بزرگوار آيت الله قاضي طباطبايي در طول حيات خود از انواع تهديدها و تبعيدهاي رژيم طاغوت نهراسيد و دراين راه تا مرز تهديد حذف فيزيكي ساواك نيز پيش رفت.
حضور انبوه مردم مسلمان در اين آئين بويژه در مسجد مقبره كه پايگاه مبارزات مردمي وي عليه رژيم طاغوت بود، يادآور زمان حيات ايشان در شهر قهرمان پرور تبريز بود.
مسجد مقبره، مدفن دو تن از روحانيون با سابقه و مورد احترام مردم تبريز از سلاله خاندان آيت الله قاضي طباطبايي است.
پيكر اين شهيد بزرگوار پس از شهادت به دست عمال ضد انقلاب داخلي در اين مسجد به خاك سپرده شد.
حضور در اين مكان مقدس همواره يادآور چهره نوراني و مهربان اين فقيه و روحاني بزرگوار است.
آيت الله سيدمحمدعلي قاضي طباطبايي روز دهم آبان ماه1358 بعد ازاداي فريضه نماز مغرب و عشا و هنگام مراجعت از مسجد"شعبان" به منزل توسط عوامل گروه منحرف "فرقان" به شهادت رسيد.
وي، در ششم جمادي الاولي سال 1331 هجري قمري در تبريز به دنيا آمد و دروس مقدماتي و سطح را در حوزه علميه اين شهر به پايان برد.
اين مجاهد، به سال 1359 هجري قمري به شهر قم عزيمت كرد و حدود10 سال در آن شهر از محضر آيات عظام سيدمحمد حجت، سيد صدرالدين صدر، امام خميني و سيد محمدرضا گلپايگاني تلمذ كرد.
وي سپس در سال 1369 هجري قمري راهي نجف شد و با تكميل درجات علمي خود ضمن برخورداري از محضر بزرگاني همچون آيات عظام حكيم،خويي و بالاخص شيخ " محمد حسين كاشف الغطا" بهره هاي وافري برد و به درجه اجتهاد نايل آمد.
تاليفات آن عالم بزرگوار بيش از 42 كتاب و اثر در زمينه هاي مختلف است و از مهمترين آنها مي توان به تحقيق درباره "اربعين سيدالشهدا"، الاجتهاد و التقليد، الفوائد، حاشيه بر رسايل و مكاسب، كفايع الاصول و رساله در مباهله اشاره كرد.
وي نخستين نماينده امام (ره ) در آذربايجان و اولين امام جمعه شهر تبريز بود.
كد/2 612/586/543 شماره 320 ساعت 13:37 تمام
 پنجشنبه 9 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 226]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن