واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: مجتمع زيباكنار رشت ميزبان سومين اجلاس مديران و روساي ادارات كميته امداد سراسر كشور بود
رشت ـ خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي : سومين اجلاس منطقه اي مديران و روساي شاخه هاي كميته امداد امام خميني (ره ) سراسر كشور (منطقه 4 ) با حضور استانهاي كردستان كرمانشاه همدان گيلان خراسان رضوي شمالي و جنوبي گلستان مازندران سيستان و بلوچستان كرمان و ايلام در مجتمع زيباكنار رشت برگزار گرديد.
در اين همايش كه آقاي انواري سرپرست كميته امداد كشور مهندس درزي معاون سياسي و امنيتي استانداري گيلان مهندس علي محمدي مديركل كميته امداد استان گيلان و نيز مديران و روساي شاخه هاي كميته امداد سراسر كشور (منطقه 4 ) حضور داشتند پس از تلاوت آياتي از قرآن كريم و پخش سرود جمهوري اسلامي آقاي يزداني رئيس ستاد برگزاري اجلاس منطقه اي كميته امداد كشور در اين همايش در سخناني گفت : كميته امداد امام با كوله باري از تجربه و سه دهه خدمات رساني به محرومين تلاشي را از يكسال قبل با تغيير مديريتي كه صورت گرفته انجام داده و برنامه اي كه تحت عنوان « تحول » براي ورود به دهه چهارم شروع كرده است .
وي افزود : تلاش مجموعه بر اين است تا بتواند زمينه اي را فراهم كند تا با بهره گيري از تجارب 3 دهه گذشته با نگاهي علمي تر روندي را براي ورود به دهه چهارم كميته امداد و آينده بهتر محرومين رقم زنيم .
وي در پايان چگونگي بسترسازي براي نوآوري و شكوفايي در راستاي تحقق فرمايشات مقام معظم رهبري تشريح و تبيين سياست هاي اجرايي برنامه 5 ساله چهارم مصوب شوراي مركزي و ايجاد زمينه عملياتي كردن آنها تشريح نتايج حاصل از عملكرد شوراي راهبري نزديك نمودن ديدگاههاي مديران ستاد صف به يكديگر و انسجام فكري ترويج روحيه نوآوري و خلا در بين نيروي انساني دريافت نظرات و ديدگاههاي استانها تبيين و توجيه طرح ها و برنامه هاي سالجاري آشنايي با نحوه تهيه و تدوين برنامه 5 ساله پنجم كميته امداد معرفي حركت تحولي امداد به مجموعه مديران با رويكرد توسعه تعامل ارتباط و انسجام سازماني و... را از مهمترين اهداف برگزاري اجلاس منطقه اي كميته امداد برشمرد.
در ادامه مراسم مهندس علي محمدي مديركل كميته امداد امام استان گيلان در سخناني ضمن عرض خيرمقدم به مهمانان و شركت كنندگان در همايش گفت : امدادگران و نيروهاي ارزشي اين نظام دل در گرو خدمت به محرومان و فقرا دارند و دلشان براي آرمانهاي والاي حضرت امام انقلاب اسلامي و مقام معظم رهبري مي تپد.
مديركل كميته امداد امام استان در ادامه به كشاورزي بودن استان گيلان اشاره كرد و گفت : چاي برنج ابريشم توتون و دامداري مجموعه فعاليت هاي مردم در گيلان است و عليرغم توجهاتي كه در بعد از انقلاب به بخش كشاورزي صورت گرفته اما متاسفانه استان گيلان نتوانسته جايگاه خود را در كشاورزي تثبيت كرده و توسعه دهد.
وي افزود : به جهت اينكه زمين هاي كشاورزي به قطعات كوچكتر تقسيم شده و با توجه به جمعيت بالاي استان اين زمين ها نمي تواند جوابگوي مشكلات اقتصادي مردم شود ضمن اينكه صنعت استان گيلان در قبل از انقلاب جز پنج استان صنعتي كشور محسوب مي شد نتوانسته جايگاه خود را بخوبي حفظ نمايد و اين عمل باعث شده كه ما در حال حاضر بيش از 245 هزار نفر مستمري بگير در استان گيلان داشته باشيم .
آقاي علي محمدي در ادامه به محروميت استان گيلان اشاره كرد و گفت : نبايد تنها به سرسبزي استان گيلان توجه كرد زيرا در عمق اين سرسبزي ها مناطقي وجود دارد و عليرغم خدمات ويژه اي كه بعد از انقلاب اسلامي صورت گرفته مردم آن هنوز از حداقل امكانات بي بهره اند.
مديركل كميته امداد استان گيلان در پايان اظهار اميدواري كرد كه اين اجلاس مثمرثمر واقع شده و راهكارهاي خوبي جهت رسيدگي بهتر به زندگي محرومان ارائه نمايد.
در ادامه مراسم حاج حسين انواري سرپرست كميته امداد امام خميني (ره ) كشور در سخناني از مديركل كميته امداد استان گيلان به جهت برگزاري اين همايش تقدير و تشكر كرد.
وي در ادامه گفت : امسال سال نوآوري و شكوفايي است و راهنمائيهاي مقام معظم رهبري مي بايستي در عملياتهاي ما كاربردي شود.
وي برنامه ريزي با حكمت و درايت انجام كارهاي ماندگار براي نسل هاي آينده توسعه و ارتقا كارهاي امداد حضور شايسته نسل جوان و با نشاط هم خوان با انقلاب در مديريت هاي امداد و رشد آنها فراهم نمودن هر چه بيشتر زمينه نوآوري و بروز خلاقيت ها در امدادگران پرهيز از اداري شدن امداد در حفظ حالت سادگي در ساختار و روش هاي اجرايي و برنامه ها تقويت پايه هاي ايمان و ارزش گراي امداد گران عدم نگرش به كار مقدس امداد به عنوان يك شغل راضي نبودن از آنچه در امداد بدست آمده و تلاش براي جهاني شدن امداد باز نمودن مدار بسته در فعاليت هاي امداد و همكاري صميمانه با ساير نهادها و ارگانهاي حمايتي نظام و... را از مهمترين انتظارات مقام معظم رهبري از مديريت امداد برشمرد.
سرپرست كميته امداد كشور در ادامه نداشتن هدف محقق يا عدم تعهد در برابر هدف عدم محاسبه و مراقبه در عملكردها بي انضباطي و عدم تدبير در امور عدم تلاش در بارور نمودن استعدادها و افزايش ظرفيت ها از دست دادن نشاط لازم براي فعاليت هاي روبه رشد نداشتن صعه صدر و صداقت در تحول و عمل عدم خودباوري و عدم تلاش در كسب مهارت براي سبقت در خيرات عدم پايبندي به « بايدها » و « نبايدها » عدم خردورزي در جريان عمل و... را از مهمترين موانع نوآوري و شكوفايي عنوان كرد.
آقاي انواري در پايان با اشاره به موضوع « آسيب ها » گفت : « آسيب ها » آن دسته از عوامل مهم و موثري هستند كه فرآيند تحقق اهداف هر سيستم و تشكيلات را متوقف و يا كند مي كنند.
وي عدم تقويت بصيرت و صداقت ديني فاصله گرفتن از اهداف اصلي عدم برخورد با تهديدات و مفاسد سو عملكرد در همه زمينه هاي فعاليت رويكرد دنياطلبانه مديران و كاركنان عدم تقويت فرهنگ جمع نگري و همكاري گروهي كاشتن بذر نفاق عدم احساس امنيت در جمع عدم بهره مندي از توانمنديها و فرصت ها و تشنگي قدرت به جاي شيفتگي خدمت صادقانه و بي منت را از عوامل اصلي ايجاد آسيب ها برشمرد.
سرپرست كميته امداد امام خميني (ره ) كشور در حاشيه اين همايش در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت : آنچه كه در كميته امداد به عنوان يك وظيفه مهم دنبال مي كنيم حفظ سلامت و توانمندسازي خانواده ها است .
وي افزود : اعتقاد داريم اگر مسايل خانواده و روابط آن مستحكم باشد در بيرون هم اين استحكام صادق خواهد بود.
وي گفت : هر آنچه كه سلامت خانواده ها را مختل نمايد ما وظيفه داريم با برنامه ريزي درست و افزايش توانمنديهاي آنان در ابعاد فكري اخلاقي اعتقادي و فني و حرفه اي آرامش را به خانواده ها بازگردانيم .
آقاي انواري در ادامه با اعلام اين مطلب كه در حال حاضر 4 5 ميليون نفر مددجو تحت پوشش كميته امداد قرار دارند افزود : بيش از 2 ميليون نفر نيز بصورت اورژانس و انجام كارهاي اضطراري همچون هزينه هاي درمان جهيزيه تهيه سرپناه و... به ما مراجعه مي كنند.
وي ميزان اعتبار كميته امداد امام را 2 هزار ميليارد تومان اعلام كرد كه بخش اعظم آن اعتبارات دولتي و بقيه از طريق فعاليت هاي اقتصادي كميته امداد و نيز از محل كمك هاي مردمي تامين مي شود.
سرپرست كميته امداد امام كشور در پايان گفت : اشتغال و خودكفايي مددجويان در راس كارهاي ما قرار دارد و ما در سال گذشته در تمامي استانها جشنواره هاي كارآفرينان برتر را برگزار كرديم و به اميد خدا در بيستم آبان ماه جاري نيز جشنواره ملي كارآفرينان برتر را در تهران برگزار خواهيم كرد.
مهندس علي محمدي مديركل كميته امداد گيلان : امدادگران و نيروهاي ارزشي اين نظام دل در گرو خدمت به محرمان و فقرا دارند و دلشان براي آرمانهاي والاي امام خميني (ره ) انقلاب اسلامي و مقام معظم رهبري مي تپد.
حاج حسين انواري سرپرست كميته امداد كشور : آنچه كه در كميته امداد به عنوان يك وظيفه اصلي دنبال مي شود حفظ سلامت و توانمندسازي خانواده است .
اشتغال و خودكفايي مددجويان در راس كارهاي ما قرار دارد و ما در سال گذشته در تمامي استانها جشنواره كارآفرينان برتر را برگزار كرديم و به اميد خدا در 20 آبان ماه جاري نيز جشنواره ملي كارآفرينان برتر را در تهران برگزار خواهيم كرد .
يکشنبه 5 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 171]