واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: نبود مراكز آموزشي تأييد شده از مشكلات اداره كل استاندارد و تحقيقات صنعتي است
بهين نبود مراكز آموزشي تأييد شده از مشكلات پيش روي اداره كل استاندارد و تحقيقات صنعتي خراسان شمالي در زمينه آموزش مسئولان كنترل كيفيت است.
مديركل استاندارد و تحقيقات صنعتي خراسان شمالي در همايش بزرگداشت روز جهاني استاندارد گفت: بخشي از اهداف استاندارد سازي، حفظ منافع مصرف كننده است و توليدكنندگان نيز با رعايت اصول مربوط به استاندارد سازي، براي حفظ و بقاي توليدات خود سرمايه گذاري مي كنند.دكتر عادل بيگ بابايي با اشاره به اين كه اولين هدف اين اداره كل، نگارش تدوين هاي استاندارد ملي است، عنوان كرد: 70 هزار استاندارد بين المللي در دنيا توسط سازمان جهاني استاندارد (ISO) تدوين شده است و در ايران تاكنون تنها 15 هزار استاندارد ملي مشخص شده است.
وي يادآور شد: از مهرماه 86 تا مهرماه امسال 303 نمونه كالا از مراكز عرضه خريداري شده و 448 مورد بازديد ارشادي و 987 مورد نمونه برداري نيز از واحدهاي توليدي استان انجام شده و 55 درصد نمونه ها در 6 آزمايشگاه همكار (آكروديته) مورد آزمون قرار گرفته است.
وي تصريح كرد: مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران 16 برنامه براي خراسان شمالي پيش بيني كرده است كه ما در 14 مورد آن از متوسط كشوري جلوتر هستيم.
امام جمعه بجنورد نيز در اين آيين بر ضرورت توجه به استاندارد سازي به عنوان يك عمل شايسته تأكيد و عنوان كرد: مسئله استاندارد در مورد همه ابزاري كه به طور روزمره مورد استفاده مردم قرار مي گيرد وجود دارد و در همه ابعاد زندگي مطرح است. آيت ا... مهمان نواز تأكيد كرد: رفاه و سلامت انسان ها و اعتبار كشور در رقابت جهاني به رعايت اصول استاندارد بستگي دارد و مسئولان و كارشناسان اين امر بايد دقت نظر و تلاش مضاعفي داشته باشند.
وي تصريح كرد: استاندارد بايد در همه ابعاد و زندگي مادي و معنوي انسان ها لحاظ شود تا به حيات طيبه دست پيدا كنيم و از آسيب و زيان در امان باشيم.وي گفت: كارشناسان اين حرفه بايد اهل فن، متخصص و عادل باشند و توليد كنندگان نيز بايد تعهد و فرهنگ توجه به اصول استاندارد را سرلوحه كار خود قرار دهند.
استاندار خراسان شمالي نيز با تأكيد بر مسئوليت سنگين و زحمات بي شائبه كاركنان اداره كل استاندارد و تحقيقات صنعتي استان عنوان كرد: توصيه هاي ناب دين اسلام به انجام كار نيك و شايسته، استاندارد سازي را نيز شامل مي شود و سلامتي و امنيت از جمله نعمت هاي خداوند هستند كه بايد براي حفظ آن ها كوشيد.
مهندس جهانبخش تصريح كرد: استاندارد بستر و سنگ بناي توسعه پايدار است و به عنوان موهبتي كه پيشرفت و توسعه اقتصاد، علم و صنعت را تضمين مي كند، بايد از آن حمايت كرد.
وي با اشاره به شعار امسال سازمان بهداشت جهاني كه ساخت ساختمان هاي هوشمند و پايدار است، گفت: بايد بيش از پيش به بنيان هاي فيزيكي و معنوي زندگي خود توجه و دقت نظر نشان دهيم و آن ها را بر پايه اصولي زيربنايي و صحيح بنا كنيم.
وي يادآور شد: ما به عنوان پرچمداران اسلام در دنيا بايد بيش از سايرين به شعار استاندارد ملي، توليد ملي و اعتبار جهاني پايبند باشيم و مطابق دستورات دين مبين اسلام، تعهد و فرهنگ اعتقادي كار را در بين مديران، كارگزاران و توليد كنندگان ترويج دهيم.
به گزارش خبرنگار ما، در پايان اين همايش كه توليدكنندگان و مديران استاني نيز در آن حضور داشتند، از واحدهاي كيفي نمونه، مسئولان كنترل كيفيت برتر، آزمايشگاه آكروديته نمونه و تدوين گر برتر استان با اهداي تنديس و لوح سپاس تقدير و تشكر شد.
چهارشنبه 1 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]