واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: نخستين نشست كنفرانس بينالمللي شهر الكترونيكي درتهران برگزار شد
علمي آموزشي. شهر الكترونيكي . كنفرانس
نخستين نشست شوراي سياستگذاري دومين كنفرانس بينالمللي شهر الكترونيكي با حضور رئيس جهاد دانشگاهي و روسا و نمايندگان دستگاههاي علمي و اجرايي كشور در دفتر مركزي جهاد دانشگاهي برگزار شد.
رييس جهاد دانشگاهي در جلسه شوراي سياستگذاري دومين كنفرانس بينالمللي شهر الكترونيكي كه شامگاه دوشنبه برگزار شد مشاركت دستگاههاي مختلف علمي و اجرايي براي برگزاري اين كنفرانس را ارزشمند توصيف كرد و گفت: برگزاري كنفرانس شهر الكترونيكي و مشاركت دستگاههاي مختلف در برگزاري اين كنفرانس، گام بسيار مهمي در جهت فراهم آوردن زير ساختهاي توسعه است.
دكتر حميد رضا طيبي با تاكيد بر اصالت علمي اين كنفرانس و پرهيز از امور غير علمي در سياستگذاري ها، افزود: توسعه زماني محقق ميشود كه وظايف همه دستگاهها و نهادهاي تصميم گير و مورد نياز جامعه به درستي تعيين و تعريف شوند و توقعات واقعي جامعه و مردم در نظر گرفته شود تا بتوانيم به اهداف مورد نظر در شهر الكترونيكي دست يابيم.
وي از جهاد دانشگاهي به عنوان يك نهاد انقلابي و فرا جناحي ياد كرد و خاطر نشان كرد: اينكه شهرداري تهران و ساير دستگاهها اين نهاد را به عنوان بستر شكلگيري و برگزاري كنفرانس شهر الكترونيكي انتخاب كردهاند نيز به همين دليل است.
دكتر مهدي تشكري مشاور شهردار تهران نيز تجارب اولين كنفرانس شهر الكترونيكي را براي شركتكنندگان تشريح كرد و با ارائه گزارشي از چگونگي برگزاري اولين كنفرانس كه در اسفند ماه ۸۶برگزار شده بود، گفت: برگزاري موفق اولين كنفرانس با همكاري جهاد دانشگاهي نيز اساس برگزاري دومين كنفرانس را فراهم آورده است.
دكتر علي اكبر جلالي دبير علمي دومين كنفرانس شهر الكترونيكي نيز با اشاره به سرمايهگذاري هاي فراواني كه در كشور بويژه شهرهاي بزرگ صورت گرفته است، گفت: هنوز از اين ظرفيتها و سرمايهگذاري ها در بخشهاي مختلف ترافيك، سلامت، راهنمايي و رانندگي، بانكداري، اداره بهينه شهر، تصميم گيري ها، حل معضلات و مشكلات مبتلابه امروزي، تجارت الكترونيكي، ارائه خدمات به معلولان، مسكن و ... در جهت تحقق اهداف شهر الكترونيكي بهره برداري مناسب صورت نگرفته و بايد تلاش كنيم اين خدمات نه فقط در تهران بلكه در شهرهاي بزرگي مثل مشهد، تبريز، اصفهان، شيراز و ... مورد استفاده شهروندان قرار گيرد.
مهندس حبيب اله اصغري رئيس پژوهشكده ICTجهاد دانشگاهي و دبير كنفرانس نيز با اشاره به تجربه و ظرفيت جهاددانشگاهي در زمينههاي علمي و اجرايي گفت: خوشبختانه تمامي دستگاههاي كشور به توانمنديها و ظرفيتهاي اين نهاد اطمينان و اعتقاد دارند و برگزاري كنفرانس شهر الكترونيكي با مشاركت اكثر دستگاههاي مرتبط با ICTحاكي از اين اطمينان و اعتماد ملي است.
در اين نشست چالشهاي فراروي تحقق شهر الكترونيكي در زمينههاي علمي و اجرايي، زير ساخت ها، تصميمگيري ها و سياستگذاري ها، خدمات و امور بانكي ، خدمات شهري، راهنمايي و رانندگي، ترافيك، فناوري اطلاعات، اطلاع رساني، آموزش، قانونگذاري و مسائل و مقررات حقوقي، علمي و دانشگاهي، پايان نامه هاي مرتبط با شهر الكترونيكي، آمار، امنيت شهري، گردشگري، برگزاري آزمون هاي ملي و بطور كلي تمامي مسائل و امور مبتلابه جامعه مدرن امروزي مورد بررسي حاضران قرار گرفت تا راهكارهاي مرتبط با آن در دومين كنفرانس مورد بحث و بررسي قرار گيرد.
سه شنبه 30 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]