تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):با اخلاق نيكو، گفتار نرم مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836469938




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ده كشور برتر دنيا از نظر آمادگي تكنولوژي


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: ده كشور برتر دنيا از نظر آمادگي تكنولوژي هر نقطه جهان پهناور مشهور است به نامي و اسمي. نقطههاي جهان را كه كشور فرض كنيم، همه چيز ملموستر ميشود.
سوئد هم يكي از اين نقاط است كه به خاطر صنايع سنگين و مبلمان شهرت دارد، اما وقتي بحث دسترسي به اينترنت پرسرعت به ميان ميآيد، سوئد اولين ميشود...
اين همان چيزي است كه به عنوان «آمادگي از لحاظ تكنولوژي» در مجمع اقتصاد جهاني مطرح شده و در آن تمام كشورهاي دنيا مورد بررسي قرار گرفتهاند.در اين گزارش كه به صورت سالانه از طرف مجمع جهاني اقتصاد (WEF) ارائه ميشود، كشورهاي برتر دنيا در زمينه استفاده از فناوريهاي برتر
(high tech) و سياستهاي دولتي سازگار با تكنولوژي دستهبندي و رتبهبندي شدهاند.
WEF در اين رتبهبندي روي فناوريهاي اطلاعات و ارتباطات مانند ارتباط بيسيم و اينترنت پرسرعت تمركز كرده و ICT را به عنوان هدف عمومي تكنولوژي در زمان ما معرفي كرده است كه ميتواند بهرهوري هر كشور را تا حد قابل توجهي افزايش دهد.رتبهبندي در واقع بر اساس تركيبي از اطلاعات سختافزاري به دست آمده از سازمانهايي مانند اتحاديه بينالمللي مخابرات (ITU) و نتايج نظرسنجيهاي WEF درباره موضوعاتي مانند كاربرد تجاري تكنولوژي و قانونهاي مرتبط با ICT انجام ميشود.
در اين تحقيقات در حدود 11000 مشاغل اجرايي از 131 كشور دنيا شركت داشتهاند.شاخصهايي كه مجمع اقتصاد جهاني آنها را در اين رتبهبندي مدنظر قرار داده، شامل شاخص تكنولوژي و نوآوري هستند.شاخص تكنولوژي نشان ميدهد كه كدام كشورها از تكنولوژي براي بهرهوري بيشتر استفاده ميكنند و در شاخص نوآوري هم مهارتهاي ابداعي به صورت مكمل ارزيابي ميشوند.


در حقيقت تمام اين شاخصها ممتاز بودن سوئد را در ميان كشورهاي ديگر دنيا به اثبات ميرسانند. دكتر «ايرنميا» يكي از اقتصاددانان WEF در اين مورد ميگويد: « صرفنظر از فعاليتهاي اپراتور بزرگ مخابراتي اين كشور يعني Ericsson، اين كشور توانسته ضريب نفوذ اينترنت پرسرعت خود را در اين سالها افزايش داده و ميزان استفاده از تكنولوژي در فضاي تجاري را هم گسترش دهد.»
به طور كلي اين تحقيقات نشان ميدهند كه كشورهاي اسكانديناوي در سال 2008 توانستهاند آمادگي خود را از لحاظ تكنولوژي ارتقا داده و در جايگاه مناسبي قرار بگيرند. تا جايي كه در رتبهبندي اخير مجمع جهاني اقتصاد ايسلند در جايگاه دوم و دانمارك در جايگاه پنجم قرار گرفتند.
درست مانند همان چيزي كه در سوئد اتفاق ميافتد، اين كشورها هم از حمايت دولت در استفاده از تكنولوژي و تمركز آن بر آموزش و نوآوري بهره ميبرند. هر دو اين كشورها توانستهاند جايگاه سال گذشته خود را در اين رتبهبندي ارتقا دهند، تا آنجا كه ايسلند و دانمارك به ترتيب در سال گذشته رتبههاي چهارم و دهم را در رتبهبندي كشورها از لحاظ آمادگي تكنولوژي در اختيار داشتند. سوئيس، هلند و لوكزامبورگ در رتبهبندي امسال مجمع جهاني اقتصاد به ترتيب در جايگاه سوم، چهارم و دهم قرار گرفتند تا از جمع كشورهاي اروپايي قدرتمند از لحاظ تكنولوژيكي دور شوند كه در واقع اين اتفاق نتيجه حمايت كمرنگ دولت اين كشورها است.
ر ميان فهرست ده كشور برتر دنيا از لحاظ آمادگي تكنولوژي، دو كشور آسيايي هم قرار دارند.
در اين ميان هنگكنگ در جايگاه ششم و كره جنوبي در جايگاه هفتم قرار گرفتهاند. برخلاف سوئيس، دولت كره از فعاليتهاي ICT حمايت كرده و ساختار يارانهاي قوي براي استفاده از اينترنت پرسرعت ايجاد كرده است. جايگاه مناسب هنگكنگ هم در واقع افزايش قابل توجه ميزان شهروندان و دولت ارتباطمدار را نشان ميدهد كه از گسترش سياستهاي مبتني بر تكنولوژي نشات ميگيرد. ايالات متحده آمريكا اما در بخشهاي پايينتر جدول قرار دارد. آمريكا بعد از آنكه در سالهاي 2006 و 2007 به ترتيب در رتبههاي پنجم و هشتم قرار گرفت، امسال جايگاه نهم را در اين رتبهبندي به خود اختصاص داد. به گفته كارشناسان سقوط جايگاه آمريكا با وجود گسترش استفاده از ICT در ميان شهروندان، به دليل ضعف اين كشور در مسائل نظارتي است. نكته قابل توجه در رتبهبندي اخير مجمع جهاني اقتصاد در زمينه آمادگي تكنولوژي، حذف شدن استراليا، فلسطين اشغالي، سنگاپور و انگلستان از فهرست ده كشور برتر است. بر اين اساس مجله آنلاين Forbes.com فهرست ده كشور برتر از نظر آمادگي تكنولوژي را به اين ترتيب منتشر كرده است:


سوئد: اين كشور كه در رتبهبندي سال گذشته مجمع جهاني اقتصاد از نظر آمادگي تكنولوژي هم جايگاه اول را به خودش اختصاص داد.
امسال هم افزايش ضريب نفوذ اينترنت پرسرعت و تلفنهمراه در اين كشور توانست يك بار ديگر آن را در رتبه اول كشورهاي دنيا از نظر آمادگي تكنولوژي قرار دهد.
ميزان استفاده از تكنولوژي در تجارت يكي ديگر از عوامل مورد نظر كارشناسان در اين رتبهبندي بوده و سوئد هم توانسته اين ميزان را در سالهاي اخير تا حد موثري افزايش دهد.

ايسلند: در حالي كه از ميان ده كشور برتر دنيا از نظر آمادگي تكنولوژي چهار جايگاه در اختيار كشورهاي اروپاي شمالي يا اسكانديناوي است، ايسلند توانسته جايگاه دوم را به خودش اختصاص دهد.
اين كشور با تمركز بر آموزش و حمايت دولتي از فعاليتهاي مبتني بر تكنولوژي توانست اين جايگاه را به دست آورد.
اين در حالي است كه ايسلند همچنين توانست از ميان تمام كشورهاي دنيا، رتبه اول را از نظر تعداد سرورهاي اينترنتي امن به دست بياورد.
ايسلند اما سال گذشته رتبه چهارم را در اين رتبهبندي در اختيار داشت.

سوئيس: ميزان استفاده فردي و تجاري از تكنولوژي در اين كشور جايگاه سوم را در اين رتبهبندي نصيب آن كرد. برخلاف ديگر كشورهاي برتر اين رتبهبندي، رتبههاي سوئيس در شاخصهاي مرتبط با حمايتهاي دولتي از فعاليتهاي تكنولوژي بسيار پايين بوده است.
سوئيس اما سال گذشته رتبه پنجم را در اين رتبهبندي به دست آورده بود.

هلند: ميزان استفاده از اينترنت و كامپيوترهاي شخصي در هلند در سالهاي اخير افزايش داشته و درنهايت رتبه اين كشور را از يازدهم در سال گذشته به چهارم در اين رتبهبندي رسانده است.
اين در حالي است كه سازمان جهاني همكاري و توسعه اقتصادي (OECD) به تازگي اعلام كرده است كه بيش از يكسوم مردم هلند به اينترنت پرسرعت دسترسي دارند، در حالي كه اين رقم در ايالات متحده آمريكا به طور متوسط يكپنجم است.

دانمارك: اين كشور كه در رتبهبندي سال گذشته رتبه دهم را در اختيار داشت، امسال جايگاه پنجم را به خودش اختصاص داده است.
دولت اين كشور تكنولوژي را به عنوان يك ضرورت در دستور كار خود قرار داده و توانسته يك محيط تجاري مبتني بر تكنولوژي در كشورش ايجاد كند.

هنگكنگ:افزايش درك تكنولوژيكي عموم مردم و گسترش تمايل به استفاده از آن در سطح عمومي اين كشور را به برترين كشور آسيايي و ششمين كشور برتر دنيا از نظر آمادگي تكنولوژي تبديل كرده است.
اين در حالي است كه جايگاه اين كشور در رتبهبندي سال گذشته مجمع جهاني اقتصاد برابر 13 بوده است.

كره جنوبي:حمايت دولتي از فعاليتهاي تكنولوژي به وسيله ايجاد يارانههاي مرتبط توانست جايگاه اين كشور را نسبت به سال گذشته تا 11 رتبه در اين رتبهبندي ارتقا دهد. اين ميزان رشد در حقيقت بيشترين پيشرفت در ميان ده كشور برتر دنيا از نظر آمادگي تكنولوژي است.

نروژ:يك بار ديگر حمايتهاي دولتي در گسترش كاربرد فردي و تجاري از تكنولوژي نروژ را در ميان ده كشور برتر دنيا از نظر آمادگي تكنولوژي قرار داد. اين كشور اما سال گذشته رتبه پانزدهم را در اين رتبهبندي در اختيار داشت.

ايالات متحده آمريكا :با وجود امكانات و منابع تحقيقاتي مناسب و دانشمندان و مهندسان با تجربه در زمينه تكنولوژي، آمريكا همچنان در حال ادامه روند سقوط خود در اين رتبهبندي است. اين در حالي است كه برخلاف سيستم نظارتي ضعيف، دولت اين كشور توانسته زيرساختهاي خود را در زمينه تكنولوژي تقويت كند.

لوكزامبورگ:اين كشور كوچك اروپايي اولين بار در سال 2004 با رتبه چهل و دوم در اين رتبهبندي قرار گرفت. لوكزامبورگ اما با بهبود ميزان دسترسي شهروندان خود به اينترنت پرسرعت توانست امسال به جايگاه دهم برسد. اين درحالي است كه اين كشور در سال گذشته رتبه نهم را در اين رتبهبندي به دست آورده بود.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 228]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن