تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مهدى مردى است از ما، از نسل فاطمه.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840211167




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گزارش مشروح نشست خبري سخنگوي وزارت امور خارجه با خبرنگاران


واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: گزارش مشروح نشست خبري سخنگوي وزارت امور خارجه با خبرنگاران
خبرگزاري آريا- حسن قشقاوي سخنگوي وزارت امور خارجه ايران پيش از ظهر روز دوشنبه در نشست هفتگي با خبرنگاران داخلي و خارجي پيشاپيش عيد سعيد فطر را تبريك گفت.

به گزارش خبرگزاري آريا، يكي از خبرنگاران در ابتداي جلسه با اشاره به تصويب قطعنامه 1835 به پيشنهاد روسيه و حمايت ايران از روسيه در قضيه قفقاز، گفت به نظر مي رسيد روسيه در بحث هسته اي از ايران حمايت كند و برخي از تحليلگران نيز معتقدند كه تهران با رويكرد يك جانبه گرايانه به سوي روسيه، فرصت سوزي كرد، از قشقاوي سؤال كرد كه آيا ديپلماسي قفقازي جمهوري اسلامي موفق بوده است؟

سخنگوي وزارت خارجه در پاسخ با بيان اينكه مغالطه آشكاري صورت مي گيرد، خاطرنشان كرد: اين موضوعات هيچ ارتباطي به هم ندارند و همانگونه كه در موضوع قفقاز بارها اعلام كرديم، منطقه قفقاز، منطقه حساسي است و بايد صلح و امنيت در آنجا برقرار شود.

وي با ذكر اين نكته كه تحولات اين منطقه بر كشورهاي همسايه تاثير مي گذارد، يادآور شد: رويكرد و تدابير ما منطقه اي است و رايزني ما در چارچوب همكاري منطقه اي مي باشد و در اين زمينه با طرف هاي درگير ارتباط داشتيم كه از آن جمله سفرهاي متكي به مسكو، باكو، برلين و تفليس بود.

قشقاوي ادامه داد: ربط دادن دو موضوعي كه هيچ ارتباطي به هم ندارد خيلي عجيب است.

از كجا كشف شده كه يك شرط بندي در موضوع هسته اي صورت گرفته است؟

سخنگوي وزارت خارجه موضوع هسته اي و موضوع قفقاز را منفك از هم برشمرد و گفت: ما همان سياست قفقازي را دنبال مي كنيم و سياستمان روشن است مبني بر اينكه صلح و ثبات بايد در منطقه ايجاد شود و اين سياست تاكنون موفق بوده است.

وي با يادآوري اين نكته كه بحث هسته اي پروسه خاص خود را داراست، خاطرنشان كرد: همانطور كه خودشان اعلام كردند اين قطعنامه بيشتر به يك بيانيه سياسي شبيه بود.

قبل از حادثه قفقاز از اين قطعنامه ها صادر شد و هيچ ارتباط منطقي بين اين دو موضوع (هسته اي و قفقاز) وجود ندارد.

سخنگوي وزارت امور خارجه قطعنامه 1835 شوراي امنيت را غيرقانوني، غيرقابل توجيه و مردود خواند و افزود: هيچ تهديدي براي صلح و امنيت نيست كه شوراي امنيت بخواهد دخالت كرده و قطعنامه صادر كند.

قشقاوي با بيان اينكه فعاليت هسته اي صلح آميز ما در چارچوب مقررات و قواعد شناخته شده بين المللي است، تصريح كرد: فعاليتي كه انجام مي دهيم حق ماست و اين قطعنامه ها هيچ تاثيري در استيفاي حقوق حقه ملت ايران و روند اجماع ملي ما نخواهد داشت.

وي تاكيد كرد: ما مصمم به پيگيري حقوق حقه خود هستيم و از سوي ديگر مصمم هستيم كه تلاش كنيم قدرت هاي فرامنطقه اي براي پيگيري مطامع خاص خود منطقه قفقاز را به آشوب نكشند و صلح و آرامش در اين منطقه برپا شود و ديپلماسي قفقازي ما ادامه دارد.

سخنگوي وزارت خارجه اضافه كرد: در كجاي مواضع وزارت خارجه، مقامات و يا حتي ديپلماسي رفت و آمدي ما چنين استنباطي شده كه امتيازي داده شده و يا شرط بندي شده است؟

مگر منافع ملي چيزي است كه بتوان بر سر آن با اين قدرت يا آن قدرت شرط بندي كرد؟

ما بر اساس موازين انقلاب و قانون اساسي مواضع منطقي و مستقل خود را ادامه مي دهيم.

قشقاوي سياست را امري نسبي خواند و افزود: مطلق انگاري در نزد تحليل گران امري منطقي نيست و بايد نسبي انديش بود.

ما مواضع خود را در بحث هسته اي حفظ مي كنيم و به مواضع خود در موضوع قفقاز ادامه مي دهيم.

يكي از خبرنگاران از سخنگوي وزارت خارجه سؤال كرد كه آيا قطعنامه 1835 بر روند مذاكرات ايران و گروه 1+5 تاثيرگذار خواهد بود؟

كه وي پاسخ داد: مذاكره بين ان سولانا و جليلي داشت در فضاي سازنده به پيش مي رفت و بعد نيز توسط نمايندگان آنها ادامه يافت.

سؤالاتي را ما براي رفع ابهام مطرح كرده بوديم و ما در مقامي بوديم كه از 1+5 پاسخ شفاف دريافت كنيم.

وي اضافه كرد: آنها هستند كه بايد جواب بدهند براي اعتمادسازي نزد ملت ايران مي خواهند چه كار كنند؟

اين آمادگي در ما وجود دارد كه همكاري ها در همان چارچوب پادماني و قانوني ادامه يابد و بر عهده 1+5 است كه نزد ملت ما اعتماد سازي كنند.

قشقاوي بهترين راه را پاسخگويي منطقي 1+5 برشمرد.

سخنگوي وزارت خارجه در پاسخ به اين سؤال كه آيا ايران به ادعاهاي مطرح شده در گزارش البرادعي پاسخ خواهد داد؟

خاطرنشان كرد: بر اساس چارچوب مداليته 6 موضوع بين ايران و آژانس باقيمانده بود كه حل و فصل شد.

در خصوص مطالعات ادعايي عليرغم اينكه هيچ گونه سند اصلي و متقني به ما ارايه نشده بود ما در 200 صفحه به برخي از آنها پاسخ داديم.

قشقاوي افزود: اين طرف مقابل است كه بايد بگويد اين مطالعات مستند است يا نيست و آنها بايد تكليف خودشان را در اين خصوص روشن كنند.

ما همكاري عادي خود را در چارچوب موافقتنامه پادماني داشته و ادامه خواهيم داد.

خبرنگاري با بيان اينكه پيش از اين اعلام شده بود كه نيروگاه بوشهر تا پايان شهريور ماه به بهره برداري مي رسد گفت ما بار ديگر با بدقولي روس ها مواجه شديم و اين در حالي است كه روس ها از موضوع ايران به عنوان برگ برنده در مواجهه با آمريكا استفاده مي كنند، از سخنگوي وزارت خارجه پرسيد آيا ايران قصد ندارد در اين زمينه تدبير جدي بينديشد؟

قشقاوي در پاسخ به اين پرسش با بيان اينكه هيچ جا اعلام نشده بود اين نيروگاه آخر شهريور به بهره برداري مي رسد، اظهار داشت: اين نيروگاه طبق برنامه زمانبندي شده پيش مي رود و روند طبيعي آن طي مي شود.

هيچ نشانه اي مبني بر اينكه تاخيري در اين زمينه صورت گرفته باشد، وجود ندارد.

وي در خصوص فروش سيستم ضد موشكي آمريكا به رژيم صهيونيستي كه گفته مي شود براي مقابله با موشك هاي ايران و سوريه است، اظهار داشت: ما سياست هاي خودمان را در دفاع از كيان خود داريم.

رابطه آمريكا و رژيم صهيونيستي روشن تر از آن است كه بخواهيم توضيح خاصي در اين زمينه بدهيم.

حسن قشقاوي سخنگوي وزارت خارجه ايران در ادامه نشست هفتگي خود در خصوص اظهارات سفير آمريكا در عراق كه ايران را به مداخله در امور عراق متهم كرده، با بيان اينكه نظر افكار عمومي، شخصيت هاي سياسي، احزاب، گروه ها و مراجع عظام تقليد در عراق ملاك و معيار است، اظهار داشت: تاكنون نشان داده شده كه شخصيت ها و فعالان عراق از سر آزادگي و استقلال طلبي با موافقتنامه آمريكا و عراق مشكلات جدي دارند و نگران اين هستند كه استقلال كشورشان مخدوش شود و از سوي ديگر بهانه اي براي توجيه و تداوم حضور اشغالگران باشد.

وي اضافه كرد: ما به نظر طرف عراقي احترام مي گذاريم و استقلال كشور همسايه خود را مي خواهيم.

بقيه بحث ها فرافكني است و آمريكا بايد مشكل خود را حل كند و اينكه بخواهد به گردن طرف ثالثي بگذارد كه در پروسه مذاكراتي نقشي ندارد، كار غيرمنطقي و ادعاي بي پايه و اساسي است.

قشقاوي با اشاره به عملكرد آمريكا در مناطق مختلف، خاطرنشان كرد: اين عملكرد ترديد جدي را نسبت به نيات و اهداف اين كشور ايجاد كرده است و آمريكايي ها بايد مشكلاتشان را در اين خصوص حل كنند.

وي همچنين گفت: براساس اطلاعاتي كه در دست داريم مشكلات جدي هنوز بر سر اين راه (توافقنامه) وجود دارد.

سخنگوي وزارت خارجه در خصوص اظهارات وزير كشور كويت كه ايران را به پناه دادن به عناصر القاعده متهم كرده است، با بيان اينكه ما در حال بررسي صحت اظهارات وزير كشور كويت در گفت وگو با روزنامه عكاظ عربستان هستيم، اظهار داشت: اگر چنانچه اين اظهارات درست باشد، باعث تعجب است.

قشقاوي با ذكر اين نكته كه پشتوانه انساني و مالي القاعده كاملاً براي همه جهانيان روشن است، گفت:هيچ دليل، پايه و استنادي براي مرتبط كردن اين جريان به كشوري كه سنخيت انديشه اي با اين گروه ندارد، وجود ندارد.

خبرنگاري به اظهارات وزير خارجه امارات در اجلاس مجمع عمومي كه بار ديگر موضوع اشغال جزاير سهگانه توسط ايران را مطرح كرده و همچنين اظهاراتش در ديدار با متكي كه از سفر قريب الوقوعش به تهران خبر داده اشاره كرد و اين دو را با هم متناقض خواند كه قشقاوي در پاسخ اظهار داشت: همواره به همسايگان عرب خود توصيه كرديم كه به روندي كه در حال حاضر در چارچوب مناسبات حسنه ايران و اين كشورها در پيش است، توجه داشته باشند.

اخيراً تلاش هاي خوبي براي كاهش تعرفه ها و تقويت مناسبات اقتصادي آغاز شده و اظهارات خوبي از سوي مقامات اين كشورها مطرح شده و وزير خارجه امارات نيز ملاقات خيلي خوبي با متكي داشت.

سخنگوي وزارت خارجه به اظهارات نخست وزير بحرين مبني بر اينكه كشورش مصمم به گسترش مناسبات با ايران است اشاره كرد و افزود: اين مسير سازنده به نفع ملت هاي منطقه است.

وي با تاكيد بر اينكه اظهاراتي كه ممكن است به سوء استفاده هايي منجر شود نبايد صورت گيرد، خاطرنشان كرد: ما در يك روند همكاري همه جانبه با كشورهاي منطقه به پيش مي رويم و اميدواريم با سفرها، ديد و بازديدها و گسترش مناسبات نظير ديدارهاي خوبي كه در حاشيه اجلاس مجمع عمومي بين متكي و همتايان عرب ايشان انجام شد اين مسير سازنده به پيش برود.

قشقاوي با يادآوري اين نكته كه برخي از قدرت ها مي خواهند تاثير بگذارند، هوشياري منطقه اي را مانع از اين تاثيرگذاري عنوان كرد و گفت: بايد با توجه به تجربه هاي گذشته در مسير اتحاد و دوستي گام برداريم.

يكي از خبرنگاران در خصوص درخواست ايران و سوريه براي عضويت در شوراي حكام آژانس و مخالفت آمريكا در اين زمينه اشاره كرد كه سخنگوي وزارت خارجه در اين باره اظهار داشت: ما از قبل اين درخواست را داشتيم و سوريه هم اين درخواست را داشته و الان در حال رايزني طرفيني و با اطراف ديگر ماجرا هستيم.

يكي از خبرنگاران از قشقاوي سؤال كرد كه آيا تصويب قطعنامه 1835 به طور مشخص تاثيري بر مذاكرات و موضع ايران در قبال مذاكره با 1+5 ميگذارد؟

كه وي گفت: در اين خصوص دبير شوراي عالي امنيت ملي در آستانه صدور اين قطعنامه توضيحاتي را دادند و موضع ايران را اعلام كردند.

همان خبرنگار با اشاره به خبر لغو سفر آقازاده به وين براي شركت در پنجاه و دومين كنفرانس سالانه آژانس از سخنگوي وزارت خارجه پرسيد آيا ارتباطي بين اين قضيه و قطعنامه وجود دارد؟

كه وي پاسخ داد: طبيعت اين گونه اجلاس ها مثل اجلاس مجمع عمومي سازمان ملل اين است كه كشورها سطوح مختلف مشاركت را تعريف مي كنند.

آقازاده شركت نكرد و سعيدي معاون ايشان در وين حضور دارد و سلطانيه سفير ايران نيز در اين اجلاس فعال است.

اين يك امر عادي است كه كشورها تعيين كنند در چه سطحي شركت كنند مثل مجمع عمومي سازمان ملل كه برخي در سطح رييس جمهور يا وزير خارجه و ،،، شركت كردند.

يكي از خبرنگاران با اشاره به صدور قطعنامه 1835 از سخنگوي وزارت خارجه سؤال كرد كه بعد از صدور اين قطعنامه و موضع گيري مقامات آمريكايي، آيا هنوز صحبت بازگشايي دفتر حفاظت منافع آمريكا در ايران مطرح است؟

كه وي خاطرنشان كرد: در اين زمينه بارها توضيح دادم.

موضوع جديدي نيست، پيش بيني روزنامه واشنگتن تايمز بود.

هيچ درخواست رسمي دريافت نكرديم كه الان نياز به اعلام موضع از سوي بنده باشد.

همان خبرنگار از قشقاوي پرسيد آيا ايران فعاليت هاي غني سازي خود را همچنان با سرعت سابق ادامه مي دهد و يا روند اين فعاليت ها كندتر شده است؟

كه وي تصريح كرد: ما غني سازي را حق خودمان مي دانيم و معتقديم تعليق يك خواسته فراقانوني و غيرقانوني است و همان مسير عادي كه داشتيم ادامه مي دهيم.

در ادامه نشست سخنگوي وزارت خارجه يكي از خبرنگاران موضع ايران را در خصوص ادعاهاي اخير قرضاوي در مورد تشيع جويا شد، كه وي گفت: معتقديم در شرايطي كه استكبار جهاني به قصد سلطه با اقداماتي از قبيل تعرض به مقدسات اسلامي، اعمال تبعيضات ناروا عليه مسلمانان و اشغال كشورهاي اسلامي در تدارك اين است كه مسلمانان را تضعيف كند، علماي مسلمان بايد عنايت و دقت داشته باشند كه با انتساب مطالب واهي و غيرمستند به فرق اسلامي در راستاي اهداف استكبار جهاني در جهت تضعيف مسلمانان حركت نكنند.

وي از علماي مسلمان خواست كه وجاهت و جايگاه فرق اسلامي را بشناسند و در جهت تحقق وحدت براي رسيدن به آرمان هاي بزرگ اسلامي تلاش كنند و افزود: اين به نفع مسلمانان، اسلام و علماي مسلمان است.

سخنگوي وزارت خارجه با بيان اينكه خوشبختانه حتي در بسياري از كشورهاي عربي مسلمان برادران و علماي اهل سنت موضع گيري خوبي در اين خصوص داشتند، تاكيد كرد: بايد شرايط حساس فعلي در رابطه با مسلمانها درك شود و همه در جهت وحدت جهان اسلام تلاش كنيم.

قشقاوي در ادامه در پاسخ به سؤالي در خصوص سفر رييس جمهور به نيويورك و ديدارهاي انجام شده در اين سفر، با بيان اينكه سفر رييس جمهور به نيويورك دو بخش ديپلماسي رسمي و عمومي داشت، خاطرنشان كرد: در ديپلماسي رسمي ايشان با چندين رييس جمهور از كشورهاي منطقه و جهان ديدارهاي بسيار خوبي داشت.

در عرصه ديپلماسي عمومي تحول بسيار خوبي در مقايسه با سال هاي گذشته ايجاد شد و رسانه هاي گروهي آمريكا استقبال زيادي از اظهارات رييس جمهور كردند.

در اتاق شماره 4 مجمع عمومي سازمان ملل كه براي مصاحبه مطبوعاتي در نظر گرفته شده بود 300 نفر از خبرنگاران شركت كرده بودند.

علاوه بر آن ايشان گفت وگوهاي اختصاصي با شبكه هاي مختلف تلويزيوني و راديويي و روزنامه هاي آمريكايي داشت.

وي اضافه كرد: تحولي كه در رسانه هاي آمريكايي نسبت به سال هاي گذشته ايجاد شد اين بود كه اين رسانه ها به تدريج بعضي از بداخلاقي هاي گذشته و زبان توهين را به گوش شنواتري براي شنيدن منطق جمهوري اسلامي ايران از زبان رييس جمهور تبديل كردند.

اين دفعه منطق را بيشتر شنيدند و بهتر راجع به اظهارات ايشان تحليل كردند.

سخنگوي وزارت خارجه به ديدار نخبگان و هموطنان ايراني مقيم آمريكا با رييس جمهور اشاره كرد و اين ديدار را مفيد خواند و افزود: ايرانيان با علاقه به تقويت حاكميت ملي و منافع ملي، با رويكردي مثبت در ديدار با رييس جمهور شركت كردند.

وي سفر رييس جمهور به نيويورك را سفري موفق و مفيد برشمرد و گفت: در حال حاضر اين بحث به صورت جدي در درون آمريكا و افكار عمومي مطرح ميشود كه بايد حرف ايران را بيشتر شنيد و توفيقات خوبي در ديپلماسي عمومي و رسمي صورت گرفت.

سخنگوي وزارت خارجه در خصوص ممانعت برخي كشورهاي اروپايي از حضور وابستگان نظامي شان در رژه هاي نظامي ايران كه سؤال يكي از خبرنگاران بود، اظهار داشت: يك امر مرسوم و متداولي است كه وابستگان نظامي در كشورهاي حوزه ماموريت خود در مراسم رژه شركت كنند.

در همين چارچوب بسياري از وابستگان نظامي مقيم تهران هم شركت كردند و اين بحث داخلي آن كشورهاست.

خبرنگاري به اظهارات اخير كاردار ايران در آرژانتين كه از گسترش روابط با آرژانتين حمايت كرده و همچنين اظهارات رييس جمهور آرژانتين در اجلاس مجمع عمومي سازمان ملل و طرح ادعاهاي بي اساس عليه ايران در مورد قضيه آميا اشاره كرد كه قشقاوي در پاسخ با بيان اينكه اين ادعا بارها توسط برخي از مقامات آرژانتين مطرح شده و بي پايه و اساس بوده است، خاطرنشان كرد: خوشبختانه در حال حاضر در داخل آرژانتين بي پايگي اين اظهارات كاملاً روشن شده و اظهارات كاردار ما براساس واقعيت موجود بوده است.

خبرنگار ديگري با اشاره به مطلب منتشر شده مبني بر اينكه شيرين عبادي كه در پي دعوت جمعيت صلح مالزي به اين كشور سفر كرده بنا به درخواست دولت ايران از سخنراني اش ممانعت به عمل آمده است از قشقاوي پرسيد آيا تغيير موضعي در مورد ايشان پيش آمده است؟

كه وي اظهار داشت: تغيير موضع جديدي براي اين خانم ايجاد نشده است.

ايشان مي روند و مي آيند و هيچ گزارشي در دست نداريم كه سفارت ما و يا ايران اقدام خاصي در اين زمينه انجام داده باشد.

يكي از خبرنگاران هم در خصوص دور بعدي گفت و گوهاي ايران و آمريكا پيرامون عراق سؤال كرد كه وي با بيان اينكه اين مذاكرات از قبل پروسه روشني داشت كه ابتدا دولت عراق درخواست مي كرد و ايران بررسي مي كرد و پاسخ داده ميشد، يادآور شد: تحول خاصي در اين خصوص صورت نگرفته است.

خبرنگاري در ادامه به اظهارات سفير عراق در تهران كه از موافقت ايران با اين دور از گفت وگوها خبر داده بود اشاره كرد و صحت و سقم اين خبر را جويا شد كه قشقاوي به اظهارات قبلي خود اشاره كرد و توضيح بيشتري ارائه نداد.

وي در مورد وضعيت نصرت الله تاجيك ديپلمات ايراني كه سؤال ديگر همين خبرنگار بود، گفت: غير از تلاشي كه وكيل تاجيك در اثبات بي گناهي ايشان دارد، ما در گفت وگوهايي كه با طرف انگليسي داشتيم حساسيت افكار عمومي را نسبت به تاجيك و اتهام بي اساس به طرف انگليسي منتقل كرديم، به ويژه در سفر اخير صفري معاون اروپايي وزارت خارجه به لندن اين موضوع مطرح شد.

سخنگوي وزارت خارجه ادامه داد: اسناد متقن پزشكي حكايت از وخامت شديد وضعيت قلبي ايشان دارد و اميداوريم طرف انگليسي با درك حساسيت خاص افكار عمومي و وضعيت جسمي تاجيك اقدام معقول و منطقي صورت دهد و زمينه استخلاص ايشان از اتهام بي اساس هر چه زودتر فراهم شود.

وي در مورد سفر جلال طالباني كه سؤال ديگر اين خبرنگار بود نيز اظهار داشت: در ديدار طالباني با احمدي نژاد در حاشيه اجلاس مجمع عمومي موضوع سفر ايشان مطرح شد ولي هيچ تاريخ خاصي براي انجام اين سفر هنوز تعيين نشده است.

سخنگوي وزارت خارجه در مورد سفر ميشل سليمان رييس جمهور لبنان به تهران با بيان اينكه اصل انجام اين ديدار مطرح شده ولي زمان خاصي براي اين سفر تعيين نشده است، يادآور شد: اين موضوع در كانال هاي ديپلماتيك در حال پيگيري است.
 دوشنبه 8 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آریا نیوز]
[مشاهده در: www.aryanews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن