تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على! از ارجمندى مؤمن در نزد خدا اين است كه برايش وقت مرگ، معيّن نفرموده است...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836468663




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پیچیده‌ترین معمای كشف نشده 11 سپتامبر چه بود؟


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: "مایع مخلوطی حاوی آهن، اکسیژن و سولفور در اثر خوردگی گرم در سطح فولاد تشكیل شده است."... "توضیح روشنی برای منبع سولفور وجود ندارد." نیویورک تایمز این موضوع را شاید پیچیده‌ترین معمای كشف نشده تحقیقات نامید. موسسه ملی استاندارد و فناوری در خصوص معمای بیان شده توسط دفتر مدیریت بحران فدرال هیچ توضیحی نداشت و در گزارش نهایی خود اشاره‌ای به آن نكرده بود. همزمان با تخریب برج‌های دوقلو در 11 سپتامبر 2001، ساختمان بسیار بلند دیگری نیز بدون هیچ برخوردی فرو ریخت كه علت آن با وجود گذشت 10 سال همچنان در هاله‌ای از ابهام باقی مانده است.

به گزارش فارس، مدت کوتاهی پس از انفجار مرکز تجارت جهانی و فروریختن برج‌های دوقلو، یک ساختمان دیگر كه ارتفاعش یك سوم برج‌های دوقلو بود نیز فرو ریخت. هیچ هواپیمایی به آن اثابت نكرده بود، تمام شواهد حاكی از تخریب كنترل شده این ساختمان بود. "گرگ رابرتز" ، "دیوید چندلر" و "ریچارد گیج" از اعضای انجمن ملی حرفه‌ای معماران آمریكا، در مقاله‌ای با عنوان "انفجار ساختمان شماره 7 مركز تجارت جهانی از داخل: سلاحی كه از 11 سپتامبر 2001 تاكنون سرد نشده است" در پایگاه تحلیلی "اینفووارز" به بررسی حوادث 11 سپتامبر پرداخته و موضوع تخریب كنترل شده ساختمان شماره 7 مركز تجارت جهانی را مورد بررسی قرار دادند.

*سومین تخریب سازه‌ای بزرگ تاریخ در 11 سپتامبر 2001 به دور از پوشش رسانه‌ای

هر چند که در آن زمان رسانه‌ها به آن توجهی نكردند، اما سومین تخریب سازه‌ای بزرگ تاریخ معاصر نیز در 11 سپتامبر 2001 اتفاق افتاد. ساختمان شماره 7 مرکز تجارت جهانی یك ساختمان اداری بلند با سازه‌ای فولادی و ضدحریق با 47 طبقه بود كه در فاصله‌ای به اندازه طول یك زمین فوتبال در كنار برج شمالی مركز تجارت جهانی واقع شده بود. برخلاف دو عموزاده بلندتر وی هیچ هواپیمایی به آن برخورد نكرد، اما ناگهان این ساختمان فرو ریخت كه تمام شواهد از تخریب انفجاری كنترل شده در این ساختمان حكایت دارد.

بررسی دقیق این شواهد نشان می‌دهد که چرا بیش از یك هزار و 200 نفر از معماران و مهندسین خواستار تحقیقات جدید و گسترده در رابطه با جنایات 11 سپتامبر و بدواً این مورد خاص هستند كه مسلماً با اظهارات رسمی در تناقض است. شواهد مورد بحث در این مقاله بوسیله موسسه ملی استاندارد و فناوری كه آخرین آژانس فدرال موظف برای تحقیق و توضیح در خصوص چگونگی تخریب بی‌سابقه برج‌های مرکز تجارت جهانی بوده است نادیده گرفته شده، به خوبی بررسی نشده و یا عمداً از آن‌ها صرف‌‌نظر شده است.

* تخریب كامل و ناگهانی، تنها به دنبال چند آتش سوزی كوچك

این مقاله در ادامه با مشكوك خواندن این حادثه می‌نویسد: اگرچه هیچ هواپیمایی به ساختمان شماره 7 اثابت نكرده بود، و تنها چند آتش‌سوزی كوچك در طبقات دهم به چشم می‌خورد، اما این ساختمان ناگهان بطور منظم و متقارن در ساعت 5:20 بعدازظهر بطور كامل تخریب شد. طبق اظهارات رسمی موسسه ملی استاندارد و فناوری، ساختمان شماره 7 بر اثر "آتش سوزی عادی دفاتر" كه در ساختمان‌های مرتفع موجب "پدیده جدیدی" بنام تخریب به علت انبساط حرارتی تیرآهن‌های سازه شده و فروپاشی ده طبقه را در پی داشته تخریب شده است. نهایتاً این پدیده باعث شكست ستون شماره 79 و متعاقب آن در عرض چند ثانیه بقیه ستون‌ها شده است.

برخی از ناظران بر این باورند كه شاید سوخت دیزل موجود در انبار موجب ایجاد آتش سوزی شدید و آن تخریب شده باشد. در حالیكه موسسه ملی استاندارد و فناوری رسماً اعلام كرده است كه سوخت دیزل عملاً نقشی در آتش سوزی نداشته است. موسسه ملی استاندارد و فناوری همچنین اعلام كرده است كه آوار فرو ریخته از برج شمالی نیز علیرغم ایجاد آتش سوزی نقشی در تخریب نداشته است. آنچه كه مهندسین ارشد موسسه ملی استاندارد و فناوری در گزارش نهایی خود آن را توضیح نداده و یا حتی به آن اشاره‌ای نكرده‌اند، وجود ویژگی‌های ناشی از تخریب كنترل شده در ساختمان توسط مواد منفجره می‌باشد.

* تخریب ساختمان شماره 7 به روشی غیرقابل تشخیص


در نهایت پس از طرح یک سری از نكات مبهم و سوال برانگیز در خصوص ساختمان شماره 7 توسط گروه حقیقت یاب AE911، مهندسین ارشد موسسه ملی استاندارد و فناوری به برخی حقایق در مورد تخریب ساختمان اذعان نمودند. در حالیكه تمام شواهد و قرائن حاكی از تخریب سازه‌ای ساختمان شماره 7 است، موسسه ملی استاندارد و فناوری هم‌چنان بررسی فرضیه تخریب انفجاری ساختمان را رد می‌كند. تخریب ساختمان شماره 7 مركز تجارت جهانی تنها یك انفجار تخریبی متداول بوده است، اما به روشی انجام شده است كه قابل تشخیص نباشد.

طبق مستندات فیلم‌های ویدئویی در عرض 2 ثانیه در حدود 33 متر تقریباً معادل هشت طبقه از ساختمان شماره 7 فرو ریخته است.

موسسه ملی استاندارد و فناوری در پیش نویس گزارش منتشر شده خود در آگوست 2008 فرو ریختن ساختمان را رد كرد. در جلسه توجیهی فنی، بازرس ارشد موسسه ملی استاندارد و فناوری، دكتر "شیام ساندر" چنین گفت: "زمان سقوط آزاد سازه را وقتی می‌توانیم مطرح كنیم كه اجزای زیرین سازه ساختمان را نادیده بگیریم." او ادعا كرد كه زمان تخریب ساختمان 40 درصد بیشتر از زمان تخریب در اثر سقوط آزاد می‌باشد. كه البته با توجه به مقاومت سازه در تخریب چندان غیر عادی نیست. در عین حال تخریب بصورت منظم بوده و همه چیز در یك زمان اتفاق نمی‌افتد.

*تخریب عمدی و غیرقابل انكار ساختمان شماره 7

با این حال، نتایج حاصله از تجزیه و تحلیل‌های استاد فیزیک "دیوید چندلر" كه از فیلم‌های شبکه‌های تلویزیونی برای اندازه‌گیری و ثبت شتاب ساختمان در زمان سقوط استفاده كرده بود، نشان داد كه با توجه به زمان، تخریب ساختمان در اثر سقوط آزاد غیر قابل انكار است. او علناً ادعای موسسه ملی استاندارد و فناوری را در یك جلسه توجیهی فنی به چالش كشید. وی همراه با چندین نفر دیگر رسما خواستار اصلاحات در پاسخگویی عمومی در این خصوص شد.

به همین دلیل موسسه ملی استاندارد و فناوری در گزارش نهایی خود در خصوص رد امكان تخریب سازه در اثر سقوط آزاد تجدید نظر كرد. با این حال توضیخات آنها در این خصوص كاملا گنگ بوده و قادر به انطباق این فرضیه با فرضیه تخریب در اثر تشدید آتش سوزی نیست. برای اینكه تخریب به صورت عمودی اتفاق بیافتد، باید در تمام هشت طبقه مذكور شبكه ای وسیع از ستونها و تیركهای فلزی از هم گسسته و در هر ثانیه بیش از 400 اتصال فلزی سازه از هم جدا شوند. این كار باید قبل از مرحله سقوط انجام شود و نه همزمان با آن، زیرا هیچ شیء در حال سقوطی در مسیر خود نمی تواند چنین نیرویی را بدون كاهش سرعت سقوط خود اعمال نماید.

با وجود پذیرش واقعیت سقوط آزاد از جانب موسسه ملی استاندارد و فناوری و گفته‌های ساندر در این مورد فرضیه آتش‌سوزی، عدم مقاومت ستون مذكور و تخریب تدریجی سازه همچنان پابرجاست. علاوه بر این، در پی آنچه كه تلاش برای كتمان این واقعیت و تغییر موضع در قبال آن به نظر می‌رسد این مسئله از گزارش نهایی حذف شد.

*تخریب یكنواخت یك سازه 40000 تنی چگونه ممكن است؟

برخلاف انتظار مقاومتی كه باید یك سازه آهنی 40 هزار تنی در مقابل تخریب نشان دهد ساختمان شماره 7 بصورت یكنواخت و كاملاً متقارن فرو ریخت. طبق اظهارات "كمال عبید" مهندس سازه این كار مستلزم یك زمانبندی دقیق و طراحی شده در تخریب ستون‌های خاصی در سازه می‌باشد كه بوسیله یك آتش سوزی اداری امكان پذیر نیست.

تنها یك عملیات انفجاری دقیق مهندسی می‌تواند یك آسمان‌خراش را بر روی پایه‌های خود تخریب نماید. شرکت‌های تخریب با هزینه‌های سنگین این عملیات‌های تخریبی را انجام می‌دهند و فقط تعداد كمی از آن‌ها نیز قادر به تخریب سازه‌هایی این چنین مرتفع هستند. هم‌چنین این تخریب بصورت كامل انجام شده است. این سازه چنان مستحكم ساخته شده بود كه در صورت نیاز به فضای مرتفع‌تر امكان ادغام طبقات نیز در آن لحاظ شده بود. با این حال در عرض چند ثانیه با انقطاع كامل اتصالات مقاوم در برابر خمش طراحی شده در سازه این ساختمان 47 طبقه به آواری به ارتفاع 4 طبقه تبدیل شد. آتش سوزی قادر به چنین كاری نیست و هرگز نمی‌تواند چنین تخریبی را به بار آورد.

* عدم افشای مدارک و شواهد توسط موسسه ملی استاندارد و فناوری


اگر مقامات همه مدارک مربوطه را بررسی كرده و یك توضیح سطحی منسجم نیز در این زمینه ارائه می‌كردند، نتایجی غیر از این ایده‌های سرگرم كننده از آن‌ها حاصل نمی‌شد: (1) احتمالا آتش‌سوزی كاری كرده است كه قبلا هیچ‌گاه انجام نداده است، (2) احتمالا سازه فولاد مدرن كاری كرده است كه قبلا هیچ‌گاه انجام نداده است، و (3) همه این‌ها فقط به طور اتفاقی در روزی اتفاق افتاده است كه تروریست‌ها كاری كرده‌اند كه قبلا نكرده بودند. تاكنون مقامات رسمی هنوز تمام شواهد و مدارک مربوطه را بررسی ننموده و هیچ توضیح منسجمی نیز ارائه نداده‌اند. حلقه گم شده شواهد این اتفاق كجاست؟

قبل از بررسی‌های موسسه ملی استاندارد و فناوری، دفتر مدیریت بحران فدرال تحقیقات اولیه‌ای را انجام داده و گزارش ارزیابی عملکرد ساختمان را تهیه كرده بود. در پیوست C از آن گزارش، دفتر مدیریت بحران فدرال تجزیه و تحلیلی را از دو نمومه فولاد، یكی از ساختمان شماره 7 و دیگری از برج‌های 1 و 2 را ارائه داده بود. "در نمونه مربوط به ساختمان شماره 7 شواهد حاكی از خوردگی سریع فلز در اثر درجه حرارت بالا و اكسیداسیون سریع فلز ذوب شده وجود دارد."

*پیچیده‌ترین معمای كشف نشده 11 سپتامبر

"مایع مخلوطی حاوی آهن، اکسیژن و سولفور در اثر خوردگی گرم در سطح فولاد تشكیل شده است."... "توضیح روشنی برای منبع سولفور وجود ندارد." نیویورک تایمز این موضوع را شاید پیچیده‌ترین معمای كشف نشده تحقیقات نامید. موسسه ملی استاندارد و فناوری در خصوص معمای بیان شده توسط دفتر مدیریت بحران فدرال هیچ توضیحی نداشت و در گزارش نهایی خود اشاره‌ای به آن نكرده بود.

نه سوخت جت و نه آتش‌سوزی اداری هیچ‌كدام نمی‌توانند حرارتی نزدیك به دمای نقطه ذوب فولاد تولید كنند، كه از نقطه تبخیر آن بسیار پائین‌تر است، حتی اگر بخاطر وجود سولفور آزاد در محیط این دما كاهش یافته باشد. بنابراین چه چیزی می‌تواند باعث بروز این خوردگی فلز در یك چنین دمایی شده باشد؟

ترمایت مخلوطی از پودر اکسید آهن و عنصر آلومینیوم است كه در هنگام اشتعال به شدت واکنش داده و دمایی معادل 4000 تا 4500 درجه فارنهایت ایجاد می‌كند، كه بسیار بیشتر از نقطه ذوب آهن در دمای 2800 درجه فارنهایت می‌باشد و تحت این شرایط اکسید آلومینیوم و آهن مذاب بدست می‌آید. وقتی سولفور آزاد به مخلوط فوق اضافه شود، آهن در دمای پایین‌تری ذوب می‌شود. ترمایت پس از اضافه شدن سولفور به آن ترمیت نامیده می‌شود. فولاد سازه نیز در تماس با ترمایت در دمای كمتری ذوب می‌شود. بر خلاف آنچه موسسه ملی استاندارد و فناوری و دیگران ادعا کرده‌اند، سولفور موجود در گچ دیوارها كه عملا از لحاظ شیمیایی خنثی می‌باشد نمی‌توانسته در این واكنش دخیل بوده باشد.



* ابهامات مطرح درباره تخریب ساختمان شماره 7

سازمان زمین‌شناسی آمریكا و ناسا از آوار مرکز تجارت جهانی برای تعیین نقاط داغ تصویربرداری حرارتی نمودند و گرم‌ترین نقطات دمایی معادل 1400 درجه فارنهایت داشته است. كه این دما بیشتر از دمای یك آتش‌سوزی اداری می‌باشد و هم‌چنین پس از فرو ریختن ساختمان شماره 7 هیچ‌گونه حریقی در سطح آوار وجود نداشت.

تعیین دمای سطح آوار نیز حاكی از دمای بالا در لایه‌های زیرین بود، كه این دما با وجود استفاده از میلیون‌ها گالن آب برای سرد كردن آن، هفته‌های متوالی ادامه داشت. حجم آب آن‌قدر زیاد بود كه یكی از كارگران آن را یك دریاچه بزرگ توصیف می‌كند. به علت اكسیژنی كه در سطح ترمایت وجود دارد این ماده در زیر آب هم می‌تواند بسوزد.

فرو ریختن ساختمان شماره 7 مرکز تجارت جهانی یکی از بدترین شکست‌های سازه‌ای در تاریخ معاصر بوده است. اظهارات رسمی حاكی از تضعیف سازه بوسیله آتش‌سوزی و فروپاشی آن در اثر وزن خود سازه می‌باشد. شواهد بسیاری نیز موجود است كه در گزارش نهایی موسسه ملی استاندارد و فناوری از قلم افتاده است. این شواهد حاكی از یك تخریب انفجاری كنترل شده است.

اگر ساختمان شماره 7 مرکز تجارت جهانی عمدا پایین آورده شده باشد، به مثابه سلاحی است كه هنوز سرد نشده و تحقیقات بیشتری در این زمینه باید صورت پذیرد. تروریست‌ها چه كسانی بودند كه به ساختمانی با یك چنین امنیت بالایی كه بخش‌هایی از آن در اختیار اف بی آی، سازمان سیا، پنتاگون، سازمان خدمات درآمد داخلی و کمیسیون اوراق بهادار و بورس می‌باشد دسترسی داشته و از فن‌آوری تخریب آن آگاه بوده‌اند؟

نویسندگان این مقاله در پایان تأكید كردند: درحال حاضر 1200 معمار و مهندس برای كشف حقیقت در مورد 11 سپتامبر بر روی داده‌های علمی قانونی، مدارك، شواهد عینی و تصاویر ویدئویی كار می‌كنند. ما هیچ حدس و گمانی در مورد اینكه چه كسانی و چگونه این كار را انجام داده و از اتهام آن در رفته‌اند نداریم. تخریب برج‌های دوقلو باید با توجه به مدارك موجود در مورد ساختمان شماره 7 مجددا مورد بررسی قرار بگیرد. ما خواستار تحقیقات مستقل با امكان دادرسی قانونی در مورد تخریب آسمان‌خراش‌های مرکز تجارت جهانی هستیم.
منبع: کلوب








این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1686]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن