واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: سند راهبردي نظام جامع فناوري اطلاعات راه رسيدن به دولت الكترونيك
تهران / واحد مركزي خبر / علمي و فرهنگي 1387/06/09
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، تدوين و تبيين وظايف هر يك از دستگاه هاي اجرايي را راه رسيدن به ساختار دولت الكترونيك بيان كرد.
محمد سليماني صبح امروز در حاشيه همايش يكروزه تشريح "سند راهبردي نظام جامع فناوري اطلاعات كشور" كه در سالن شهيد قندي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات با حضور كارشناسان، مديران و نمايندگاني از دستگاه هاي مختلف از دولت، قوه قضاييه و قوه مقننه آغاز به كار كرد به خبرنگار ما گفت: سند راهبردي، نظام جامع فناوري اطلاعات را تبيين كرده است كه در سال گذشته كميته هاي مختلفي تشكيل و با فعاليت بيش از 9 كارگروه و با امضاي حدود 18 وزير تقديم دولت شد و دولت هم بلافاصله آن را تصويب و ابلاغ كرد .
وي افزود: هم اكنون در مرحله دوم يعني پس از تصويب و ابلاغ مشخص مي كنيم كه در چارچوب اين سند، وظيفه هر كدام از دستگاه هاي اجرايي چيست ، آنها هم برنامه ريزي مي كنند و به صورت هماهنگ به يك ساختار در كشور كه همان دولت الكترونيك است خواهيم رسيد.
سليماني همايش امروز را براي بحث و بررسي، بيان ديدگاهها و پيدا كردن راهكارها ذكر كرد و گفت: پس از اين همايش، بلافاصله كارگروه هاي تشكيل مي شود و اميدواريم در مدت دو ماه آينده، نتايج نهايي شود.
وي موانع گسترش استفاده از فناوري اطلاعات در دستگاهها و سازمان هاي مختلف را بيشتر به اراده مديران آنها مرتبط دانست و گفت : اين اراده هنوز قوي نيست.
بنا براين گزارش در مراسم افتتاحيه اين همايش ابتدا عبدالمجيد رياضي با اشاره به تحول وسيعي كه در عرصه فناوري اطلاعات در سالهاي اخير با ظهور راديوهاي اينترنتي، وبلاگ ها ، ارسال و پخش تصوير نفر به نفر و مانند آن صورت گرفته است گفت: در آينده همگرايي ديجيتالي اتفاق خواهد افتاد و با هر وسيله اي همه امكانات در اختيار افراد قرار مي گيرد.
وي افزود:ما در موضوع محتوا مي توانيم فعاليت درخورتوجهي در عرصه محصولات ديجيتال داشته باشيم.
معاون فناوري اطلاعات وزارت ارتباطات ، با ارائه آماري از دسترسي مردم كشورمان به اينترنت و رايانه گفت: براساس اطلاعات سال 1385، خانواده هاي برخوردار از رايانه به طور متوسط در كشور 22 و 33 صدم درصد و اينترنت 12 و 13 صدم درصد (در تهران آمار 37 و 36 صدم درصد برخورداري از رايانه و 21 و 46 صدم درصد در دسترسي به اينترنت و در سيستان و بلوچستان اين ارقام 9 و 71 صدم درصد و 3 و 29 صدم درصد) بوده است.
وي همچنين با برشمردن 10 زبان نخست مورد استفاده در اينترنت، فقدان زبانهاي فارسي و عربي در اين رده بندي را قابل توجه دانست و افزود: سند راهبردي نظام جامع فناوري اطلاعات كشور تكليفي قانوني بود كه در كميسيون راهبردي در آبان 86 تصويب و در 8 ارديبهشت امسال نيز در دولت تصويب شد.
رياضي با توجه به الزامات سند چشم انداز و رسيدن به جايگاه نخست منطقه، تجربه كشورهاي داراي رتبه بالا را نشان دهنده داشتن نظام جامع فناوري اطلاعات بيان كرد.
گفتني است در اين همايش يك روزه، پس از مراسم افتتاحيه دو نشست صبح و بعدازظهر براي ارائه روش شناسي تدوين نظام جامع فناوري اطلاعات كشور ، معرفي سند راهبردي نظام جامع و تشريح حوزههاي هفتگانه آن، ارائه روش شناسي تدوين فاز دوم نظام جامع فناوري اطلاعات كشور، ارائه گزارش جمع بندي اقدامات ارسالي دستگاهها، پاسخ به سئوالات ، تشريح انتظارات از دستگاهها و نمايندگان آنها در تدوين مرحله دوم نظام جامع فناوري اطلاعات كشور، ارائه پيش روند تدوين مواد پيشنهادي برنامه پنجم توسعه درباره فناوري اطلاعات و دريافت ديدگاههاي دستگاهها برگزار مي شود.
صدا و تصوير دارد .
شنبه 9 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 417]