تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813473721




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

انتقاد سازمان جهاني بهداشت از نابرابري در سيستم بهداشتي /سرطان مشكل شاخص مردم كشورهاي فقير


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: انتقاد سازمان جهاني بهداشت از نابرابري در سيستم بهداشتي /سرطان مشكل شاخص مردم كشورهاي فقير
به اعتقاد سازمان جهاني بهداشت‌(WHO) نابرابري ها در سيستم بهداشتي عامل مرگ افراد زيادي در سطح جهان و به گفته اتحاديه بين المللي سرطان، بيماري سرطان مشكل شاخص مردم كشورهاي فقير است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس، سازمان جهاني بهداشت نابرابري هاي اجتماعي و نقص هاي مديريتي در سياست هاي بهداشتي را عامل مرگ افراد زيادي در سطح جهان مي داند.

بنابر اين گزارش، سازمان جهاني بهداشت (WHO) معقتد است كه بايد با نابرابري هاي سيستم هاي بهداشتي مقابله شود.

بر اساس گزارش اين سازمان، اين نابرابري ها شامل حمايت بد بيمه هاي اجتماعي، ساختار ناعادلانه اقتصادي و سياست هاي بد بهداشتي است كه باعث مرگ انسان هاي زيادي در سطح جهان مي شود.

اين گزارش مي افزايد، تنها عوامل اجتماعي تفاوت ميزان اميد به زندگي افراد را در يك منطقه تعيين مي كند كه شامل منطقه اي مي شود كه افراد در آن متولد مي شوند، رشد مي كنند، زندگي مي كنند، كار مي كنند و پير مي شوند.

بر اساس اين گزارش، كميسيون سازمان جهاني بهداشت موافق با سرمايه گذاري سيستم هاي بهداشتي از منبع ماليات ها و اجباري كردن بيمه است.

به گفته اين سازمان، اين امر قابل قبول نيست كه در سطح جهان 100 ميليون انسان در فقر بدليل هزينه هاي بهداشتي فاجعه آميز جان خود را از دست بدهند.

اين سازمان تأكيد كرد:‌ ميزان ثروت يك كشور نشان دهنده قدرت سيستم بهداشتي آن كشور نيست.

بر اين اساس كشورهاي فقيري مانند كوبا، كاستاريكا، سريلانكا به نتايج رضايت بخشي در تأمين بهداشت و سلامت مردم كشورشان دست يافتند در حاليكه حدود 49 ميليون نفر در آمريكا بيمه ندارند.

****سرطان مشكل شاخص مردم كشورهاي فقير

در سال 2007 هشت ميليون نفر در سطح جهان بر اثر ابتلا به سرطان جان خود را از دست دادند كه 80 درصد آنها مردم كشورهاي داراي درآمد پايين و متوسط بودند.

به گزارش خبرگزاري آلمان، بدين ترتيب سرطان مشكل اصلي مردم كشورهاي فقير است.

بنابر اين گزارش، در كنگره جهاني سرطان، كه از بيست و هفتم تا سي و يكم آگوست (ششم تا دهم شهريور ماه) در ژنو سوئيس برقرار است، اعلام شد كه ميزان موارد مرگ و مير ناشي از سرطان بيشتر از مجموع قربانيان سل و ايدز و مالاريا در سطح جهان است.

اين گزارش حاكي است، احتمالاً در سال 2030 حدود يازده ميليون و پانصد هزار نفر بر اثر ابتلا به سرطان جان خود را از دست مي دهند، اين در حالي است كه بر اساس تخمين هاي سازمان جهاني بهداشت يك سوم از كل موارد بروز سرطان ها قابل پيشگيري هستند.

بر اساس اين گزارش، بخصوص در كشورهاي فقير بدليل كم بودن منابع براي تشخيص به موقع و درمان سرطان خطر مرگ و مير ناشي از ابتلا به آن بالاست.

در كنگره جهاني سرطان تأكيد شد كه هنوز در هيچ كشوري پيشگيري فعال از سرطان وجود ندارد.

اين گزارش مي افزايد، با وجوديكه از پنج سال پيش 154 كشور با توافق سازمان جهاني بهداشت ممنوعيت سيگار كشيدن را اعمال كرده اند اما تاكنون تنها پنج درصد از مردم جهان در محيطي بدون سيگار قرار دارند.

****خوشبخت تر شدن مردم جهان علي رغم وجود بحران ها

نتيجه تحقيقات حاكي از آن است كه علي رغم همه بحران هاي جهاني‌، مردم كره زمين خوشبخت تر شده اند.

نتيجه تحقيق يك تيم از محققان آمريكايي و آلماني از مردم 52 كشور جهان نشان داد، در 45 كشور مردم خوشبخت تر از قبل شده اند و به گفته محققان اين مي تواند، نشان دهنده آن باشد كه پول خوشبختي نمي آورد.

بنابر اين گزارش، البته رفاه تنها در كشورهايي وجود دارد كه توليد ناخالص داخلي آنها به ازاي هر نفر حدود 12 هزار دلار معادل هشت هزار و 200 يورو باشد.

اين گزارش مي افزايد، در كشورهاي ثروتمندي مانند آلمان، احساس خوشبختي شخصي با رشد رفاه افزايش نمي يابد و احتمالاً بيشتر بودن آزادي هاي فردي در بروز آن نقش بيشتري ايفا مي كند.

اين مي تواند توجيه كننده احساس خوشبختي مردم كشورهايي باشد كه از لحاظ اقتصادي ثروتمند نيستند.
 شنبه 9 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن