واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: اخبار ويژه كيهان// من هر شب براي آقاي خامنه اي دعا مي كنم// سران فرقه بهايي: نزديك بود از خوشحالي بتركيم// عمليات ويژه احزاب 3 گانه براي منصرف كردن عبدالله نوري
خبرگزاري آريا- كيهان در شماره امروز خود (28 مرداد)، چند خبر ويژه دارد.
من هر شب براي آقاي خامنه اي دعا مي كنم (خبر ويژه)
يك كارشناس مسائل عراق گفت: افتخار هر مقام خارجي چه آمريكايي و چه انگليسي است كه ديدار كوتاه چند لحظه اي با آيت الله سيستاني داشته باشد اما هر كدام از مقامات آمريكايي كه تا به حال درخواست ملاقات با ايشان كرده اند، اجازه ملاقات دريافت نكرده اند.
اين كارشناس با اشاره به ديدار يكي از دوستان خود با آيت الله سيستاني به سايت بصيرت-نزديك به سپاه پاسداران انقلاب اسلامي-گفت: آيت الله سيستاني در آن ديدار گفتند: سلام من را به برادران برسانيد من زمان آقاي خميني هر شب برايشان دعا مي كردم و اكنون براي آقاي خامنه اي هر شب دعا مي كنم، شما سلام مرا به همه برادران برسانيد.
وي افزود: يكي از ملاقات كنندگان در همين حال به آيت الله سيستاني گفت كه آقا شما تشريف نمي آوريد كه حرم حضرت ثامن الحجج را زيارت نماييد ايشان فرمودند: من حرم مولايم علي(ع) كه در كنارم است را نمي توانم زيارت كنم، من خودم اينجا هستم و دلم در مشهد است.
سران فرقه بهايي: نزديك بود از خوشحالي بتركيم (خبر ويژه)
سران فرقه بهايي مستقر در فلسطين اشغالي ضمن اذعان به تبادل گزارش با بهائيان دستگير شده در ايران مدعي شدند اين روابط قانوني و طبيعي است.
اين فرقه صهيونيستي در بيانيه صادره اعتراف 7 تن از عناصر بهايي دستگير شده به همكاري و جاسوسي براي رژيم صهيونيستي را انكار كرد و در عين حال مدعي شد بهاءالله رئيس فرقه بهائيت چون 70 سال قبل از تاسيس اسرائيل به فلسطين رفته، بنابراين بهائيت وابسته به اسرائيل نيست. سران بهائيت البته توضيح نداده اند كه 60 سال پس از تاسيس رژيم نامشروع و جعلي صهيونيستي، در اين كشور اشغال شده چه مي كنند و چگونه از حمايت هاي خاص اين رژيم در فعاليت آزادانه برخوردارند؟!
بيانيه سران فرقه بهائيت همچنين به رغم انكار قدرداني از عبادي اذعان كرد گروه بهائيان ايراني از حمايت گروه وابسته به شيرين عبادي نسبت به حق تحصيل بهائيان چنان مسرور شدند كه در تماس با بيت العدل اعظم مركز جهاني بهائيت اين خبر را اطلاع دادند.
لي هميلتون: انقلاب ايران حقانيت خود را به آمريكا تحميل كرد (خبر ويژه)
رئيس مركز بين المللي وودرو ويلسون موضع آمريكا براي مهار برنامه اتمي ايران را دچار توهم و ناكارآمدي خواند.
لي هميلتون كه در كارنامه خود عضويت در گروه ارشد بررسي و مطالعه اوضاع عراق به همراه جيمز بيكر را هم دارد، طي مقاله اي در سايت ايندي استار با اشاره به فرا رسيدن سي امين سال پيروزي انقلاب اسلامي مي نويسد: از زمان سرنگوني محمدرضا پهلوي و پيروزي انقلاب اسلامي، جمهوري اسلامي همواره يكي از سؤال برانگيزترين دشواري هاي سياست خارجي آمريكا بوده است. دولت ما زمان زيادي از پذيرفتن حقانيت دولت هاي ايران پس از انقلاب سر باز زد اما با اين حال امروز، خطرات گستاخي و جرئت هسته اي ايران كه ما با آن درگير هستيم، هماهنگ با انتظارات ما نيست.
هميلتون مي افزايد: با وجود آن كه آمريكا نبايد گزينه نظامي را از روي ميز بردارد اما بايد توجه داشت نمي توان برنامه اتمي ايران را نابود كرد بلكه تنها مي توان از سرعت فعاليت آن كاست. كه برنامه هسته اي اكنون عامل گردآوري پشتيباني از نظام اسلامي شده است. همچنين حمله به ايران مي تواند برنامه هاي آمريكا را در عراق و خاورميانه ناكام گرداند و پاسخ سريع وكينه جويانه ايران را در پي داشته باشد.
رئيس مركز وودرو ويلسون - مركزي كه در حوزه براندازي نرم فعاليت مي كند- خواستار نزديكي و ابراز احترام به ملت ايران شده و مي افزايد: ما بايد احترام به مردم ايران را آشكارا بگوييم، از حملات خود در جايگزين كردن حكومت اسلامي دست بكشيم و در پي دستيابي به فرصت گفت وگو باشيم. درخواست توقف غني سازي اورانيوم به عنوان پيش شرط گفت وگو يك راه بن بست بود همان گونه كه دولت بوش اكنون آن را دريافته است. تنها همت و پشتيباني هم پيمانان اروپايي ماست كه مي تواند مسئله اتمي ايران را به يك سرانجام آشتي جويانه برساند. ما نبايد گرفتار هرگونه توهم باشيم كه بتوانيم به سادگي، دشواري با ايران را پشت سر بگذاريم ولي همت و كوشش ضرورت دارد.
هميلتون در عين حال خواستار تشديد فشارهاي اقتصادي بر ايران شد.
عمليات ويژه احزاب 3 گانه براي منصرف كردن عبدالله نوري (خبر ويژه)
فرستادگان سازمان مجاهدين (انقلاب) و حزب مشاركت براي رايزني با عبدالله نوري، به بهانه هاي مختلف او را از نامزدي در انتخابات رياست جمهوري برحذر داشتند. تاج زاده و حجاريان به همراه عطريانفر و زيدآبادي به ديدار عبدالله نوري رفته بودند.
نشريه وابسته به عطريانفر طي گزارشي با اشاره به حمايت طيف افراطي تحكيم از نامزدي عبدالله نوري كه از سوي زيدآبادي در ديدار مذكور اظهار شده، مي نويسد: «دانشجويان ادوار تحكيم، عبدالله نوري و نه هيچ نامزد ديگري را واجد رأي مي دانند اما تاج زاده به گونه اي ديگر با نوري سخن گفت. او به رئيس سابق خود در وزارت كشور گفت كه اگر تصميم دارد در انتخابات شركت كند بايد بداند كه اگر سيدمحمد خاتمي نامزد شد، او كناره گيري كند و مثل عارف در صورت آمدن خاتمي، از نامزدي منصرف شود. به گفته تاج زاده، اگر خاتمي نيامد، موضوع نوري مي تواند محلي براي بحث باشد كه آيا مي توان با او در انتخابات شركت كرد يا با عدم حضور خاتمي نبايد در انتخابات شركت كرد ولو آن كه ديگراني مانند نوري شركت كرده باشند»!
«شهروند امروز» مي نويسد: اگر تاج زاده نوري را چنين زير كشيد، حجاريان او را فراتر از رياست جمهوري بركشيد و به گونه اي ديگر با نامزدي او مخالفت كرد. او رياست را شأن عبدالله نوري ندانست و پيشنهاد داد وي راهبري جنبش اصلاحات را عهده دار شود كه 12 سال است بي سر است. به باور حجاريان نوري در انتخابات رد صلاحيت مي شود و همين بهترين وضعيت است تا او هدايت جنبش اصلاحات را بپذيرد. به گزارش شهروند، عطريانفر در قبال اظهارات تاج زاده و حجاريان گفته است: «اين سخنان تناسبي با روحيه عبدالله نوري ندارد. نوري، خاتمي ديگر است و نبايد او را فرو كاست و در ذيل خاتمي تعريف كرد. درباره سخنان حجاريان هم بايد انديشيد آيا در وضعيت فعلي چيزي به نام جنبش اصلاحات داريم كه نياز به سر داشته باشد. عطريانفر پيشنهاد كرد پروژه انتخاباتي نوري تنها زماني بايد كليد بخورد كه خاتمي اعلام كند در انتخابات شركت نمي كند. عطريانفر اتفاق جامع الاطرف اصلاح طلبان، آمادگي اصلاح طلبان براي پرداخت هزينه نامزدي نوري و داشتن برنامه را سه شرط لازم براي نامزدي عبدالله نوري عنوان كرد». به نظر مي رسد سخنان عطريانفر هم در نهايت براي بازداشتن نوري از نامزدي بوده و در واقع هر سه نفر (حجاريان، تاج زاده و عطريانفر) براي بازداشتن وي از نامزدي و نه شنيدن نظرات وي به ديدارش رفته اند.
صهيونيست ها: جنگ روسيه و گرجستان به نفع ايران تمام شد (خبر ويژه)
يك روزنامه صهيونيستي با انتشار نگراني اسرائيل از تأثير منفي جنگ روسيه- گرجستان بر پرونده هسته اي ايران نوشت: ديپلمات ها و محققان آمريكايي و اسرائيلي احتمال مي دهند روسيه ديگر به غرب در بحران ايران كمك نكند.
جروزالم پست مي افزايد: «روس ها مي دانند كه امروز نيازمند حمايت ايران براي ثبات در جنوب روسيه از جمله چچن و مرزهاي گرجستان هستند. برندا شافر استاد دانشگاه حيفا و متخصص امور قفقاز مي گويد قبل از اتخاذ تحريم هاي جديد عليه ايران شرايط به گونه اي بود كه مسكو از وضع تحريم هاي جديد ضد ايران حمايت مي كرد و اگر غرب موضع شديدي در برابر روسيه به دليل بحران گرجستان اتخاذ كند، مسكو نيز ناگزير است موضع شديدي اتخاذ كند كه از جمله اين موضع گيري ها، عدم همكاري در اعمال تحريم عليه تهران است.»
در همين حال روزنامه آمريكايي كريستين ساينس مانيتور در گزارشي به همين مناسبت تأكيد كرد: درگيري هاي اوستياي جنوبي باعث كم رنگ شدن تلاش هاي آمريكا براي تصويب همه چهار تحريم ها عليه برنامه هسته اي ايران شده و حالا ديگر اميد به همكاري روسيه بسيار دشوار است. از اين جهت براي ايران، مناقشه مسكو- تفليس در بهترين زمان اتفاق افتاد و توجه جهاني را منحرف كرد. تا به حال آمريكا به روسيه فشار مي آورد كه به ايران سلاح نفروشد اما اكنون مسكو، واشنگتن را در تله خود گرفتار كرده است.
زبان درازي حاميان رسواي صدام! (خبر ويژه)
يك راديوي آمريكايي از قول سخنگوي حسني مبارك رئيس جمهور مصر گفت اميدواريم ايران راه صدام را كه به كويت حمله كرد و فعاليت هاي هسته اي خود را پنهان داشت نرود!
به گزارش راديو فردا، عواد سليمان اين اظهارات را پس از ديدار پادشاه عربستان از قاهره و مذاكره با مبارك عنوان كرد و از قول وي افزود: ملك عبدالله و حسني مبارك از ايران خواستند براي اثبات صلح آميز بودن برنامه هسته اي خود به بازرسي فعاليت هايش تمكين كند و در عين حال جامعه جهاني هم راه افزايش تنش با ايران را در پيش نگيرد.
گفتني است هم رژيم آمريكا و هم برخي دولت هاي مرتجع عرب، مشتركاً به اين عبرت تلخ رسيده اند كه حمايت از رژيم صدام در برابر ملت ايران، سرانجامي جز رسوايي در ميان ملت ها و دولت هاي جهان نداشت همچنان كه آمريكايي ها حمله به عراق (اقدامي مشابه جنگ افروزي صدام و خوي اشغالگري وي) را رفتن در باتلاق ارزيابي مي كنند، بنابراين، اين سران آمريكا و مصر و عربستان هستند كه بايد شرمنده باشند و لااقل از اين به بعد نه در راه ديكتاتور افزون طلبي چون صدام بروند و نه اساساً خاطره او را در اذهان زنده كنند، به ويژه رژيم مبارك كه شماري از نظاميان او در طول جنگ 8 ساله در كنار نظاميان بعثي به اسارت رزمندگان ايراني درآمدند.
دورانديشي و دور زدن تحريم ها (خبر ويژه)
شركت هاي فرانسوي معتقدند با وجود تحريم ها عليه ايران، نمي توان به دومين صادركننده نفت در اوپك كه بازاري 70 ميليون نفري دارد بي اعتنايي كرد.
روزنامه فرانسوي فيگارو با درج اين خبر مي نويسد: واقع گرايي و دورانديشي به شعار شركت هاي فرانسوي تبديل شده است. آنها مي دانند نبودنشان در بازار ايران فرصت را به برخي رقباي آمريكايي واگذار مي كند و به همين دليل با وجود تحريم ها، برخي شركت هاي فرانسوي درصدد گسترش روابط خود با ايران هستند. در اين ميان فشارها براي قطع اين روابط نيز ادامه دارد. ايران براي فرانسوي ها كشوري داراي بازار استراتژيك ارزيابي مي شود و آنها نگرانند رقباي آمريكايي جاي آنان را پر كنند.
مهاجراني هم مخملي ها را سرزنش كرد (خبر ويژه)
عطا ءالله مهاجراني مي گويد روسيه، آمريكا و اسرائيل و ناتو را در شطرنج گرجستان مات كرد و اكنون از آن انقلاب مخملين آمريكايي-اسرائيلي در گرجستان، رنگي برجاي نمانده است.
وزير ارشاد دولت اصلاحات به رقص مستانه بوش در تفليس پس از روي كارآمدن دولت آمريكايي و پشتگرمي ساكاشويلي رئيس جمهور گرجستان به حمايت آمريكا و اسرائيل اشاره كرد، و مي نويسد: ساكاشويلي گمان كرده بود با مهره چيني اسرائيل در مغز استخوان حكومتش مي تواند در شطرنج روسي برنده شود اما هفته اي پس از آغاز جنگ، گرجستان ديد كه تمام آن وعده هاي سرخرمن آمريكا و حتي اسرائيل باد هوا شد. ساكاشويلي در پاسخ خبرنگار سي ان ان كه پرسيد از آمريكا و غرب چه انتظاري داريد، گفت: بيدار شوند!
مهاجراني در تحليل خود كه در سايت ديپلماسي ايراني منتشر شده ، مي افزايد: وزيرخارجه روسيه حرف آخر را اول زد آنجا كه گفت دولت گرجستان يك پروژه آمريكايي است. جرج بوش در همان شب و روز رويايي در تفليس كه در برابر تمام دوربين ها هر دو دستش بر كمرش قرداد و رقصيد، گرجستان را آغازگر انقلاب هاي رنگين تفسير كرد اما اكنون روسيه، آمريكا و ناتو و اسرائيل را مات كرده است. هواپيماي العال، مربيان نظامي اسرائيلي را در همان روزهاي ابتدايي جنگ از تفليس خارج كرد.
وي مي نويسد: از آن انقلاب مخملي در ذائقه و حافظه تاريخ غير از همان رقص خرچنگ قورباغه جر ج بوش، چيز زيادي در ياد نمي ماند و البته رئيس جمهوري (ساكاشويلي) كه مصالح ملي كشور خود را به تاراج آمريكا و اسرائيل داد.بازي شطرنج بين پوتين و ديك چني تمام شده است.
گفتني است مهاجراني در زمان وزارت خود اذعان كرد گروهك نهضت آزادي پروژه فروپاشي گورباچفي-يلتسيني را در ايران به اجرا گذاشته اند. در عين حال پايگاه هاي مطبوعاتي بيگانه بيشترين حمايت ها را از مهاجراني دريافت كردند!
دوشنبه 28 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]