تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عالم باشى یا جاهل ، خاموشى را برگزین تا بردبار به شمار آیى . زیرا خاموشى نزد دانا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840340549




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

انتقاد از نبود مديريت كارآمد درصنعت پرورش ميگو يك مقام مسوول: *تغييرساختار تشكل‌ها ضروري است *90ميليارد تومان سرمايه به‌دليل مديريت نادرست مسكوت مانده است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: انتقاد از نبود مديريت كارآمد درصنعت پرورش ميگو يك مقام مسوول: *تغييرساختار تشكل‌ها ضروري است *90ميليارد تومان سرمايه به‌دليل مديريت نادرست مسكوت مانده است


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: كشاورزي و دامپروري

رييس هيات مديره انجمن صنفي مراكز تكثير ميگو با انتقاد از نبود مديريت كارآمد دولتي و خصوصي در صنعت تكثير و پرورش ميگو، تصريح كرد: نبود تشكل‌هاي فعال و نمايندگان واقعي در بخش خصوصي و بي‌تفاوتي مديران اثرگذار براي رفع مشكل در زمان خود و همچنين بروز عوامل طبيعي ( بيماري، طوفان و ... ) و ناهماهنگي ارگان‌هاي مربوطه ( بانك، دامپزشكي، وزارت تعاون، صندوق بيمه محصولات كشاورزي و...) صنعت تكثير و پرورش ميگو در كشور را به وضعيت فعلي رسانده است.

سيدمسلم موسوي ـ در گفت‌وگو با خبرنگار دامپروري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه عمل نكردن مجموعه‌هاي خصوصي به وظايف خود در صنعت تكثير و پرورش ميگو باعث اتخاذ تصميمات نادرست از سوي سيستم دولتي شده است، عمده‌ترين مشكل در اين صنعت را برخورد منفعت‌طلبانه تشكل‌هاي اين بخش عنوان و اظهار كرد: تاكنون بخش خصوصي نتوانسته اتحاديه‌ها و انجمن‌هاي كارآمد و موفقي تشكيل دهد و اتحاديه‌هاي شكل گرفته نمايندگان واقعي بخش توليد و پرورش نيستند، چراكه اين تشكل‌ها در زمان‌هاي گذشته برحسب ضرورت و نياز ايجاد شده و پس از گذشت حدود 15 سال به روز نشده و نتوانسته‌اند مسووليت‌ها را از بخش دولتي تحويل گيرند؛ از طرف ديگر بخش دولتي هيچ وقت نخواسته مسووليت‌هاي قابل واگذاري خود را به بخش خصوصي واگذار كند كه دليل آن ضعف بخش خصوصي نيست بلكه تنگ‌نظري بخش حاكميتي در واگذاري امور به بخش خصوصي بوده است.

وي با تاكيد بر اينكه مسووليت‌هاي تامين لارو، غذاي ميگو، فرآوري، بازاريابي محصول و صادرات آن بايد از بنگاه‌هاي كوچك( تكثير، پرورش و صادرات فعلي) به اتحاديه‌هاي تكثيركننده و پرورش‌دهنده واگذار شود، اظهار كرد: با واگذاري اين امور ارزآوري محصول عايد توليد‌كنندگان خواهد شد نه واسطه‌ها؛ از طرف ديگر باعث قوي شدن اتحاديه‌ها نيز مي‌شود.

موسوي خاطرنشان كرد: اين اقدامات در تمامي كشورهاي جهان توسط اتحاديه‌ها و نمايندگان توليد‌كنندگان انجام مي‌شود اما در ايران به دليل اينكه هريك از مجموعه‌هاي بخش خصوصي به دنبال منافع خود هستند كه مشكلات فراواني براي قشر توليدكننده و پرورش‌دهنده ايجاد و توليد را از حالت اقتصادي خارج كرده است.

*تغيير ساختار تشكل‌ها براي واگذاري امور ضروري است

وي با تاكيد بر اينكه دولت موظف به تسهيل كردن امور براي بخش خصوصي است، ادامه داد: بايد تصميم‌گيري‌هايي كه باعث توانمندي بخش توليدي مي‌شود واگذار شود درحالي‌كه تاكنون چنين نبوده و بخش دولتي مسووليت‌هاي قابل واگذاري خود را در راستاي توانمندسازي بخش خصوصي واگذار نكرده است.

موسوي افزود: بخش خصوصي توانايي پذيرفتن مسووليت‌ها را دارد و تنها نيازمند هدايت است اما مسوولان حاضر به واگذاري امور به بخش خصوصي نيستند و مي‌خواهند براي هميشه بخش خصوصي وابسته باشد.

*مديران شيلاتي تنها تخصص آبزي‌پروري دارند!

رييس هيات مديره انجمن صنفي مراكز تكثير ميگو با انتقاد از اينكه مديران شيلاتي فقط تخصص آبزي‌پروري دارند، تصريح كرد: مديران اين بخش تخصص مديريتي و اقتصادي براي توليد ندارند و به عنوان كارشناس عمل مي‌كنند درصورتي‌كه مشكلي در توليد نيست و تنها مشكل مديريت اقتصادي درست بر اين بخش است.

وي كافي نبودن اطلاعات پرورش‌دهندگان را از ديگر مشكلات اين صنعت عنوان كرد و گفت: در حال حاضر اعتماد بين بخش‌هاي دولتي و خصوصي ( سياست‌گذاري، توليد، مالي و ... ) و همچنين اجزا بخش خصوصي از بين رفته است؛ از طرف ديگر برخي از تصميم‌گيري‌ها در اين زمينه از ابتدا محكوم به شكست بوده كه عواقب آن تا چند سال ادامه دارد.

موسوي تنها راه نجات صنعت تكثير و پرورش ميگو را واگذاري امور به بخش خصوصي پس از اصلاح ساختار آن و هدايت و حمايت بخش دولتي عنوان كرد.

وي اظهار كرد: تمايل نداشتن مديران بخش دولتي به توانمندسازي تشكل‌ها در جهت برنامه‌ريزي‌ توليد، تقابل تشكل‌هاي اين بخش با يكديگر و عمكرد غير علمي آنها از مشكلاتي است كه از ابتدا با اين صنعت شكل گرفته و همچنان پابرجاست.

*90 ميليارد تومان سرمايه به دليل مديريت نادرست مسكوت مانده است

موسوي با بيان اينكه به دليل مديريت نادرست 90 ميليارد تومان سرمايه در نوار مرزي استان‌هاي ساحلي مسكوت مانده است، خاطرنشان كرد: صنعت تكثير و پرورش ميگو در كشورهايي كه همزمان با شكل‌گيري آن در ايران آغاز شده است هم‌اكنون به ثبات رسيده و توليد و صادرات بالايي دارند درحالي‌كه ميزان توليد در ايران بسيار پايين و سير نزولي در پيش گرفته است.

*سازمان دامپزشكي فقط بر واردات مولد از هاوايي تاكيد مي‌كند

رييس هيات مديره انجمن صنفي مراكز تكثير ميگو با اشاره به اينكه طبق ضوابط دامپزشكي واردات مولد ميگو از هر كشوري به جز رژيم صهيونيستي كه شرايط بهداشتي سازمان دامپزشكي را دارا باشد بلامانع و آزاد است، تصريح كرد: تاكنون اين آيين‌نامه در سيستم دامپزشكي اجرا نشده و طبق تاكيد مستند اين سازمان واردات مولد فقط بايد از هاوايي انجام شود. در صورتي‌كه واردات از كشورهاي نزديكتر هزينه‌ها و مشكلات را كاهش مي‌دهد.

موسوي از آنچه اعمال سخت‌گيري‌هاي نابه‌جاي سازمان دامپزشكي و آن را كه باعث از بين رفتن انگيزه و رغبت بخش خصوصي براي واردات و تكثير مي‌خواند، اظهار تاسف كرد.

*طولاني بودن زمان تشخيص محموله‌هاي وارداتي ضررهاي فراواني به اين بخش وارد كرده است

به گفته وي طي دو- سه سال اخير سازمان دامپزشكي ضررهاي فراواني براي تشخيص بيماري محموله‌هاي وارداتي به اين بخش وارد كرده است، در حالي‌كه تشخيص بيماري محموله‌هاي وارداتي در تمام مراكز جهان يكي ـ دو روز است، محموله‌هاي وارداتي به كشور حدود يك ماه در قرنطينه نگهداري مي‌شود كه سرمايه، كيفيت و كميت توليد و اشتغال اين بخش را تحت ثاثير قرار مي‌دهد.

رييس هيات مديره انجمن صنفي مراكز تكثير ميگو با تاكيد بر اينكه اعمال قوانين دست و پاگير و غير عملي سازمان دامپزشكي ترمز حركت اين صنعت شده است، خاطرنشان كرد: محموله وارداتي در سال جاري پس از آزمايش در آزمايشگاه PCR بوشهر و عاري از بيماري بودن آن، حدود يك ماه در قرنطينه بدون هيچ مشكلي نگهداري و باعث از دست رفتن فصل توليد شد.

انتهاي پيام
 يکشنبه 13 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن