واضح آرشیو وب فارسی:مهر: دكتر احمدي نژاد اعلام كرد:گسترش صندوقهاي قرض الحسنه در دستور كار دولت
دكتر محمود احمدي نژاد رئيس جمهوري اعلام كرد گسترش صندوقهاي قرض الحسنه در دستور كار دولت قرار دارد.
به گزارش خبرنگار مهر ، دكتر محمود احمدي نژاد رئيس جمهوري در پيامي به مناسبت همايش قرض الحسنه راهبرد اقتصاد سالم تصريح كرد: همزماني همايش قرض الحسنه با اعياد مسعود ماه رجب باعث خير و بركت است.
وي افزود: مجموع معارف و احكام الهي مبين آن است كه مسئوليت و فعاليت پيامبران تنها به قلمروهاي معنوي و فكري امت خود محدود نبوده اسا بلكه به بالاترين سطح زندگي مادي و زمينه سازي براي برپايي نظام اجتماعي و اقتصادي سالم ، پويا و عدالت پرور اهتمام و براي بهتر كردن زندگي مردم تلاش و تاكيد داشته اند.
دكتر احمدي انژاد ادامه داد: تدقيق بر اركان اسلامي مبين آن است كه نظام اقتصادي اسلامي از جامعيت كامل برخوردار است و با تعريف عقود متنوع ، روشهاي اجراي فعاليتهاي اقتصادي را تسهيل نموده و در عين حال توجه ويژه به اقشار كم درآمد و نيازمند جامعه دارد و براي تامين نيازهاي معيشتي آنان راهكارهاي انساني و متناسب با شان و كرامت انسان در نظر گرفته است.
در اين پيام رئيس جمهوري مي خوانيم: يكي از اين راهكارها كه در قرآن كريم و روايات مورد تشويق وترغيب جدي قرار گرفته، اعطاي قرض بدون بهره و به اصلاح قرَآني آن قرض الحسنه است .
بنابرپيام رئيس جمهوري، عدالت معياري كلي براي سنجش و ارزيابي بيشتر فعاليت هاي اقتصادي و اجتماعي به شمار مي روند. ربا با اين اصل مترقي در تضاد است و به همين دليل اسلام آن را تحريم و مورد سرزنش و عتاب قرار داده است. در آيات متعددي در كلام الله مجيد بويژه آيات 274 تا 280 سوره بقره خداوند قادر رحمان پس از بيان حرمت ربا و ذكر ويژگي هاي روحي رباخواران، آنان را از ربا خواري بر حذر مي دارد و آن را اعلام جنگ با خدا و پيامبر مي داند و در مقابل آن مكررا به سنت زيباي قرض الحسنه اشاره دارد.
وي هدف اوليه از گسترش فرهنگ قرض الحسنه را تحقق فرمان الهي تحريم ربا و از طرف ديگر اجراي دستور قرض الحسنه عنوان كرد و گفت: بديهي است رويكرد مادي و انتفاع منابع مالي قرض الحسنه از اين اهداف استنتاج نمي شود و صرفا دستيابي به درجاتي از كمال انساني و پاداش اخروي شكل دهنده مباني فكري اين حركت معنوي است.
وي تاكيد كرد: شكي نيست كه قرض الحسنه به عنوان يك نظام مالي جذب و تخصيص منابع مي تواند در تعديل درآمدها ، توزيع عادلانه ثروت، افزايش كارايي و كاهش هزينه هاي توليد ، خدمات و افزايش سطح اشتغال و توليد نقش بسزايي ايفا نمايد. با ترويج قرض الحسنه آثار وضعي آن كه در محاسبات مادي نمي گنجد ظاهر مي گردد و رحمت و خير مهرباني گسترش مي يابد.
وي يادآوري اين كه خوشبختانه از گذشته هاي دور فرهنگ قرض الحسنه در جامعه ما رواج داشته است، تصريح كرد: امروز نيز دولت تلاش فراواني را در جهت گسترش اين سنت الهي در دستور كار دارد. همچنين ملت عزير ايران نيز از گسترش صندوقهاي قرض الحسنه استقبال مي كند و امروز بخش مهمي از سپرده هاي مردم قرض الحسنه است.
رئيس جمهوري تاسيس صندوق مهرامام رضا (ع) را از اولين اقدامات دولت نهم عنوان و خاطرنشان كرد: البته هدف دولت بسيار گسترده از وضعيت موجود است. در عين حال، در همين مدت كوتاه و با منابع كمي كه در اختيار صندوق بوده و باهمت مديران آن، خدمات ارزنده اي ارائه گرديده است كه اين جانب در همين جا از آنان تقدير وتشكر مي كنم .
وي در پايان اين پايان تصريح كرد: دولت تلاش خواهد كرد فرصتها را براي مشاركت مردم در ترويج و تحكيم اين سنت الهي بيشتر فراهم نمايد .
شنبه 22 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]