واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: سردار طلایی در تبیان خواستار مدیریت و برنامه ریزی بر اینترنت شد
فرمانده ناحیه انتظامی تهران بزرگ با حضور در جمع مدیرعامل، قائم مقام ، کارکنان مؤسسه تبیان و خبرنگاران جراید و رسانه ها در حاشیه بازدید از مؤسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان به برخی از سوالات خبرنگاران و کاربران تبیان پاسخ گفت :
- سردار طلایی در پاسخ به این سئوال که پلیس تهران چه برنامه ریزی هایی برای کاهش جرایم موتور سواران و ساماندهی آنان دارد، گفت: الزام رعایت موارد ایمنی از سوی موتور سواران به خودی خود منجر به کاهش بسیاری از جرایم خواهد شد و طرحی جهت ساماندهی موتور سواران از دو سال پیش در حال اجرا می باشد که شامل: اجباری شدن استفاده از کلاه ایمنی، ممنوعیت عبور موتور سواران از پیاده روها و خطوط ویژه اتوبوسرانی و برخورد شدید با متخلفان، طرح جلوگیری از پارک موتور سیکلت جلوی فروشگاههای موتور و ... می باشد. ایشان با اشاره به برخی ناهنجاریهایی که توسط تعدادی از موتور سواران در پایتخت بوجود می آید از جمله بر هم زدن آرامش، نظم و امنیت عمومی ، مزاحمت برای بانوان، کیف قاپی، آلودگی های صوتی و غیر صوتی خاطر نشان کرد از آنجایی که اکثر حوادث پیش آمده، موتور سواران علت و معلول اتفاقات می باشند، مرحله دوم طرح ساماندهی با سرمایه فکری و انسانی بیشتری دنبال خواهد شد.وی با اشاره به اینکه مرحله دوم طرح ساماندهی موتور سواران از اواسط هفته آینده آغاز می گردد، اذعان داشت: طرح مذکور علاوه بر فعالیت و رفتار اقناعی پلیس به مشارکت عمومی مردم و فرهنگ سازی در جامعه نیاز دارد.
-مرتضی طلایی در پاسخ به سئوال دیگر که آیا اینترنت بعنوان یک رسانه بر روی امنیت اجتماعی تأثیر مثبت دارد یا منفی گفت: اینجا بحث مدیریت بیشتر مطرح می گردد، اگر مدیریت بر اینترنت همانند کاری که در موسسه تبیان انجام شده، صورت گیرد مسلماً تأثیر مثبت خواهد، متاسفانه پیش از این برخورد ما با پدیده های پیش رو، برخوردهای حذفی و نفی کننده بود، مثلاً زمانی که ویدئو آمد، ما هنگامی آن را پذیرفتیم که دیگر کارکرد آن به پایان رسیده بود، برای پدیده های دیگر مانند ماهواره و اینترنت و ... نیز ما نباید زمان را از دست بدهیم و در مقابل آن مقاومت کنیم. تأسیس تبیان توسط سازمان تبلیغات اسلامی نشان می دهد که اگر ما بجای تسلیم، مقاومت و یا نفی، برنامه ریزی کنیم، می توانیم با توسعه محتوا و باز تولید ارزشها به نحوی که مورد توجه مخاطبین (به ویژه نسل جوان) قرار گیرد این پدیده را مدیریت کرده به سمت توسعه فرهنگی و اجتماعی و ... پیش رویم و از آن جایی که فطرت انسان پاک و مطهر است وقتی جوان را در فضای ارزشی قرار دادیم، مسلماً ارزشی هم می شود. پیشگیری از آسیبها و معضلات اجتماعی، با اطلاع رسانی صحیح و آگاهی بخشی به جامعه و باز تولید ارزشها اجتماعی، دینی، فرهنگی و انقلابی و حتی یادآوری سنتهای ملی می تواند نسل جوان و آگاه کشور را به ایران، اسلام و انقلاب پیوند بیشتری بزند.
- آخرین سئوال مطرح شده از فرمانده ناحیه انتظامی تهران بزرگ، در خصوص معضل زنان خیابانی بود که وی اعلام داشت: نیروی انتظامی تهران بزرگ توانایی و امکان جمع آوری زنان خیابانی، کارتن خواب ها و معتادان را ظرف مدت 24 ساعت دارد اما این پاک کردن صورت مسئله است نه حل آن. این معضل ریشه در مسائلی چون امور فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی دارد. پس باید ساز و کارهای حل مشکل نیز ریشه ای باشد.بهتر است به جای اینکه بگوییم با زنان خیابانی چه برخوردی داشته باشیم در شروع به دنبال علل پیدایش آن باشیم.وی با تقسیم بندی معضلات اجتماعی در سه گروه آسیبها، انحرافات و آشفتگی های اجتماعی بیان کرد: چنانچه در این موارد برخوردهای انتظامی تنها راهکار در نظر گرفته شود، مسلماً نتیجه عکس خواهد داد.ایشان تصریح کردند: آسیب های اجتماعی زاییده ی خانواده های آسیب پذیر فقر و مشکلات فرهنگی خواهد بود. بنابراین برای جلوگیری از هر گونه ناهنجاری باید زمینه های آن را با آموزش خانواده ها آغاز کرد پلیس در مواقعی می تواند وارد عمل شود که جرمی رخ داده است بقیه موارد به نوع تربیت و فرهنگ افراد بر می گردد.در پایان قرار بر این شد که سردار طلایی به علت کمبود وقت دهها سوال دیگر مطرح شده از سوی کاربران تبیان را به طور کتبی جواب دهند.روابط عمومی موسسه تبیان
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 449]