شاید برای شما هم جالب باشد که برای تاسیس یک تعمیرگاه مجهز خودرو، به چه تجهیزاتی بیشتر از همه احتیاج داریم. افرادی که به مکانیکی خودرو علاقه مند هستند معمولا به دنبال به وجود آوردن یک تعمیرگاه می باشند و در این رابطه جستجو می کنند. اگر شما نیز یک مکانیکی را اداره می کنید، یا به فکر راه اندازی این کسب و کار پر درآمد هستید، با خواندن این مقاله می توانید با ضروری ترین تجهیزات تعمیرگاهی آشنا شوید.
برای راه اندازی یک تعمیرگاه با ارائه خدمات مناسب، به تجهیزات خاصی احتیاج دارید. با دارا بودن این تجهیزات، تعمیرکاران می توانند به طور موثر و دقیق به سرویس خودرو ها بپردازند. تا بدین وسیله مشتریان نیز از این خدمات رضایت کامل داشته باشند.
معرفی انواع تجهیزات تعمیرگاهی
تجهیزات تعمیرگاهی به سه دسته ی وسایل ایمنی، لیفت و بالابر خودرو و جعبه ابزار تقسیم می شود. اگر در حال راه اندازی تعمیرگاه خودروی خود هستید و قصد دارید در این کار مشغول باشید، باید به فکر خرید ابزارهای مورد نیاز باشید. خرید ابزار برای یک تعمیرگاه جدید میتواند چالش برانگیز باشد. به این دلیل که این تجهیزات کاربردهای بسیاری دارند، باید بهترین کیفیت را دارا باشند. از آنجایی که برند های مختلفی این دستگاه ها را ارائه می دهند، اهمیتی که وجود دارد در شناخت بهترین نوع و با کیفیت ترین برندها می باشد.
هر کدام از این ابزارها برای تعمیر بخش خاصی از خودرو لازم هستند. به عنوان مثال وسایل لیفت مانند جک برای حمایت از وسیله نقلیه هنگام بلند کردن آن به کار میروند. برخی تجهیزات برای تشخیص مشکل و عیب یابی خودرو ضروریاند.
ابتدایی ترین ابزار برای شروع کار در تعمیرگاه
آچارها اصلی ترین وسیلههای مورد نیاز یک تعمیرگاه خودرو هستند . شما بعنوان تعمیرکار بدون داشتن آچارها نمی توانید خودرویی را تعمیر نمایید. آچار مخصوص هر ماشین را تهیه نموده و در تعمیرگاهتان نگهداری کنید تا توانایی خدمات رسانی به هر نوع خودرویی را داشته باشید.
دستگاه لاستیک درار یکی دیگر از این وسایل موردنیاز است که به شما کمک می کند تا بدون احتیاج به روش های دستی و به راحتی، لاستیک را تعویض کنید
وجود دستگاه بالانس خودرو نیز در تعمیرگاه شما بسیار پر اهمیت است.
ده نمونه از مهم ترین ابزار های تعمیرگاهی
در میان تجهیزات تعمیرگاهی مهم ترین موارد را می توان به این صورت نام برد:
جک بالابر خودرو
بالابر موتور
کمپرسور باد
ساکشن روغن
شارژ باتری و جامپر
کمپرسور
دستگاه تهویه مطبوع
استیلن یا مشعل اکسیژن
جعبه ابزار ضروری
وسایل ایمنی
هزینه راه اندازی تعمیرگاه خودرو چقدر است؟
برای اینکه در این کار درآمد خوبی داشته بودید، باید برنامه ریزی و استراتژی درستی از ابتدای کار داشته باشید. با توجه به نوسانات همیشگی قیمت ها شاید نتوانیم برآورد دقیقی از هزینه ها داشته باشیم. با این وجود بایست تمام هزینه های مربوط به کسب و کارتان را در نظر بگیرید. این هزینه ها می تواند شامل اجاره بها، هزینه های مربوط به بیمه ها، هزینه های برق،آّب و گاز، و هزینه خرید تجهیزات مکانیکی باشد. با در نظر گرفتن این موارد، سرمایه مورد نیازتان مشخص می شود. در ضمن شما می توانید با انواع لوازم تعمیرگاهی و هزینه های آن در فروشگاه آچار724 آشنا شده و با اطمینان خرید کنید.
برای راه اندازی تعمیرگاه خودرو چه مهارت هایی نیاز است؟
در صورتی که در زمینه مکانیک خودرو، تخصص یا مهارتی ندارید، می توانید با گذراندن دوره های کارآموزی مکانیکی این تخصص را کسب کنید. در صورتی که مدرک مهارت آموزی تعمیرگاه خودرو را داشته باشید، این اطمینان خاطر را به مشتریان می دهید که تخصص کافی برای این کار را دارید.
البته می توانید به عنوان صاحب تعمیرگاه، متخصصان مکانیکی را نیز استخدام کنید. در این صورت با خیال راحت تمام امور عملی تعمیرگاه خود را به این متخصصان می سپارید.
نکاتی که در راه اندازی تعمیرگاه خودرو از اهمیت بالایی برخوردارند
اگر قصد راه اندازی تعمیرگاه خودرو را دارید، باید به برخی نکات مهم در این زمینه توجه داشته باشید. نکاتی که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت باعث می شوند که بتوانید موفقیت بیشتری در این مسیر کسب کنید.
در قدم اول تمام اقدامات قانونی همانند کسب مجوز های مربوطه و ثبت تعمیرگاه را انجام دهید. سپس به افتتاح حساب برای پرداختی ها و مالیات ها بپردازید. فراموش نکنید که بیمه های مورد نیاز را نیز تهیه نمایید.
برای استخدام نیروی مورد نیازتان به تخصصص و مهارت کافی آن ها دقت کنید. بهتر است مراحل استخدام نیروهایتان را قبل از راه اندازی تعمیرگاه انجام دهید تا با شروع کارتان نیروها آماده به فعالیت باشند.
با شروع کار تا زمانی که شناخته شوید، ممکن است مشتری های زیادی نداشته باشید. تا زمانی که افراد کسب و کار شما را بشناسند و به آن اطمینان پیدا کنند، زمان زیادی خواهد برد. اما شما می توانید با تبلیغات درست، استفاده از تخفیفات و تکنیک های بازاریابی، مشتریان خود را پیدا و جذب کنید.