واضح آرشیو وب فارسی:: انواع پارتیشن همیشه مورد استقبال بوده است و افراد بسیاری ترجیح میدادند که به جای دیوار کشی برای تقسیم فضای داخلی ساختمان خود از انواع جدا کننده استفاده کنند. جنس پارتیشن ها در گذشته عموما از چوب بوده است در صورتی که در سالهای اخیر پارتیشن های جدیدتری با استفاده از انواع متریال شیشه و پی وی سی به روی کار آمدند و در کاربریهای مختلف مورد استفاده قرار گرفتند.
اگر در حال مطالعه این مقاله هستید؛ احتمالا یا در رابطه با این نوع پارتیشنها کنجکاو هستید یا قصد استفاده از پارتیشن شیشه ای در ساختمان خود را دارید. در این مقاله قصد داریم به بررسی پارتیشن شیشه ای و انواع آن بپردازیم، بنابراین به شما پیشنهاد میکنیم که تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا پاسخ سوالات خود در رابطه با پارتیشن شیشه ای را دریافت کنید.
پارتیشن شیشه ای چیست؟
پارتیشن شیشه ای در واقع به پانلهای شیشه ای گفته میشود که به عنوان دیوارهای داخلی برای تقسیم فضا مورد استفاده قرار میگیرد. پارتیشن شیشه ای در انواع فریم دار یا فریم لس با بازشو یا به صورت ثابت در انواع کاربریهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرند.
استفاده از متریال شیشه به عنوان عضوی مانند دیوار داخلی در گذشته به دلیل ظرافت متریال شیشه و شکنندگی آن، چندان متداول نبود. اما در حال حاضر با گذشت زمان و پیشرفت علم و تکنولوژی شیشههای نشکن سکوریت و لمینت تولید شدند که تا میزان زیادی در برابر ضربه و آسیب مقاوم هستند. عمده شیشه هایی که در انواع پارتیشن شیشه مورد استفاده قرار میگیرد، شیشه های لمینت و سکوریت هستند که به صورت تک جداره یا دو جداره به کار میروند.
مزایای پارتیشن شیشه ای
اما پارتیشن شیشه ای چه مزایایی دارد که باعث استفاده بسیاری از آن در این سال ها شده است؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که یکی از مهمترین مزیت های پارتیشن شیشه ای است که به خوبی نور را منتقل میکند، از دیگر مزایای پارتیشن شیشه ای باید به موارد زیر اشاره کنیم:
- ظاهر خاص و زیبایی منحصر به فرد
- کاهش میزان آلودگی صوتی
- بخش بندی فضا با کمترین اشغال فضا
- جابجایی آسان هنگام نیاز
- انعطاف پذیری در ابعاد و اندازه
- تنوع طرح
- امکان اجرا در انواع کاربری های اداری مسکونی و تجاری
- بهره وری بیشتر کارکنان در فضای اداری
- بالا بردن ارزش مالی
- حفظ حریم خصوصی
- کنترل عملکرد کارکنان در فضای اداری
انواع پارتیشن شیشه ای
همانطور که اشاره کردیم، پارتیشن شیشه ای انواع مختلفی دارد که افراد با توجه به سلیقه شخصی خود و بودجه ای که در نظر دارند، یکی از آنها را انتخاب کرده و در ساختمان خود اجرا میکنند. در ادامه به معرفی برخی از پرکاربردترین انواع برد شیشه ای می پردازیم.
پارتیشن شیشه ای تک جداره
پارتیشن شیشه ای تک جداره در واقع به نوعی از پارتیشن شیشه ای گفته میشود که در آن تنها از یک جداره شیشه استفاده شده است. در صورت اجرای پارتیشن شیشه ای با استفاده از شیشه های تک جداره، انتقال نور به صورت بهتری صورت میگیرد، البته لازم به ذکر است که شیشه های تک جداره مقاومت کمتری نسبت به شیشه های دوجداره دارند.
پارتیشن شیشه های دوجداره
پارتیشن شیشه ای دوجداره، پارتیشنی است که در آن از دو جداره شیشه با ضخامت مشخص استفاده شده و بین این دو جداره با گاز آرگون پر شده است. پارتیشن شیشه ای دوجداره به نوعی مقاوم ترین نوع پارتیشن شیشه ای است و به همین علت طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است. پارتیشن شیشه ای دوجداره در انواع فریم دار یا بدون فریم انتخابی مناسب برای انواع کاربری های مختلف است.
پارتیشن شیشه ای هوشمند
پارتیشن شیشه های هوشمند که عموما به عنوان پارتیشن شیشه ای اداری مورد استفاده قرار میگیرد به پارتیشنی گفته میشود که با استفاده از سنسور یا به صورت اتوماتیک از حالت شفاف به حالت مات یا از حالت مات به حالت شفاف تبدیل میشوند.
پارتیشن شیشه ای هوشمند هزینه بیشتری نسبت به انواع دیگر پارتیشن دارد، اما به همان نسبت مزایای بسیار زیادی دارد استفاده از آن را به امری به صرفه از لحاظ اقتصادی تبدیل کرده است.
پارتیشن شیشه ای کرکره دار
نوع دیگر پارتیشن شیشه ای پارتیشن شیشه های دوجداره کرکره دار است که در آن در بین دو جداره شیشه از کرکرههایی استفاده میشود که با باز و بسته شدن دید محیط داخل به بیرون را کنترل میکند.
کلام آخر
از اینکه تا انتهای این مقاله همراه ما بودید از شما سپاسگزاریم. در این مقاله به بررسی پارتیشن شیشه ای و انواع آن پرداختیم. البته انواع پارتیشن شیشه ای به هیچ عنوان محدود به مواردی که به آن اشاره کردیم نمیشود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با پارتیشن شیشه ای میتوانید به وبسایت نمادیزاین مراجعه کرده و از طریق راههای ارتباطی با کارشناسان این تیم در ارتباط باشید. نمادیزاین طراح و مجری تخصصی انواع سازه شیشه ای مانند پارتیشن شیشه ای و حتی انواع دیگر پارتیشن مانند پارتیشن استرچ متال است که در سال های اخیر پروژه های بسیاری در زمینه انواع سقف شیشه ای، سقف استرچ متال، پارتیشن شیشه ای، نرده شیشه ای و ... به پایان رسانده است.
برچسب ها : پارتیشن شیشه ای,پارتیشن شیشه ای اداری,پارتیشن شیشه ای تک جداره,سقف استرچ متال,نمادیزاین